Találatok a következő kifejezésre: Tudja valaki a (6044 db)

Walt Disney zenei albumot keresek. Sehogy se találom a címét se az albumoknak, pedig úgy emlékszem vannak. Esetleg tudja valaki a címeket?

Nagyon szeretik a kicsik a mese-dalokat, de elakadtam.

Legjobb válasz: Itt meg tudod nézni a címeket, és egyben már rendelhetsz is belõlük: http://www.amazon.com/The-Official-Album-Disneyland-Disney/d.. :D

Itt meg tudod nézni a címeket, és egyben már rendelhetsz is belõlük: http://www.amazon.com/The-Official-Album-Disneyland-Disney/d.. :D

Hogyan tudok valakinek a gépjére key loggert elküldeni?

Meg hányas verzióval lehet?

Legjobb válasz: Szia. Minek?

Szia. Minek?
Csatolod a keyloggert és elküldöd emailben
Én meg is nyitom :D
akinek van 1 normál vírusírtója az úgyis kiszûri.
Megkérded az infótanárodtól! Bár, ennyi tudással ne akarj másnak ártani. (meg amúgy se) G.
Ahogy már írták is, ha el is tudod küldeni, azon a gépen fel kéne telepíteni, de a legtöbb vírusirtó lecsap rá is annyi...

Postán tudok valakinek a számlájára pénzt küldeni? Hogy megy ez? Bővebben lent!

szóval vaterán vásároltam, az a kérése az eladónak, hogy el?re utalással fizessek. mivel a bankszámlámon kevés pénz van, máshogy tudom megoldani. hogy tudok neki pénzt küldeni? köszönöm szépen! valamint mennyi id? alatt ér el hozzá, hogy tudom bizonyítani, hogy elküldtem?

Legjobb válasz: Bemész abba a bankba, ahol vezeti a számláját(tehát ha mondjuk otp-s akkor a legközelebbi otp-be) az eladó és az õ nevére befizeted az x összeget. Ez elég hamar megjelenik a számlán (talán azonnal) és te meg kapsz egy befizetési bizonylatot, ezzel tudod bizonyítani, hogy befizetted.

Bemész abba a bankba, ahol vezeti a számláját(tehát ha mondjuk otp-s akkor a legközelebbi otp-be) az eladó és az õ nevére befizeted az x összeget. Ez elég hamar megjelenik a számlán (talán azonnal) és te meg kapsz egy befizetési bizonylatot, ezzel tudod bizonyítani, hogy befizetted.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)


Hogyan tudom valakinek a tudtára adni hogy már nem akarom vele egyáltalán tartani a kapcsolatot? (Részletek lent)

Már megmondtam hogy barátom van stb nem akarok találkozni vele, ne hivogasson. Így elkezdett követni kocsival. Elég ijesztõ helyzet, nem tudom mit tegyek..

Legjobb válasz: jelents fel.

jelents fel.
Elsõre elég, ha csak beijeszted, hogy feljelented zaklatásért. Mondd meg, hogy megvannak a híváslisták, ha teheted emailben is írd le neki, hogy legyen írásos bizonyítékod, ill. ha tovább követ, akkor kezdd el kamerázni jó feltûnõen, hogy lássa, hogy lesz a kezedben bizonyíték, ha rendõrségre mész. Ha ez nem elég, akkor tényleg el kell menni a rendõrségre.
Szerintem jelentsd fel minèl elõbb, még mielõtt komolyabbra fordul a dolog.
Miota ismered? volt vele komolyabb kapcsolatod? mert ha igen, az ilyenek altalaban eleg nehezen szallnak le.Viszont ha mar kovet autoval, meg hivogat, jelentsd fel! vagy kerd ki esetleg a szuleid velemenyet!
nem feltétlenül kell ám feljelenti olyat aki mondjuk szeret valakit azért követ..

Hogyan tudok valakit a hotmail-en törölni a hálózatból?

Legjobb válasz: Tanulsz 20 évig hackerkedni, vagy fizetsz nekem 5000-et és megcsinálom!

Tanulsz 20 évig hackerkedni, vagy fizetsz nekem 5000-et és megcsinálom!
a saját kontaktjaid közül? jobb klikk, delete. A HOTMAIL NAGY hálózatából? Sehogy.

Facebookon egy hozzászólásba hogyan tudom valakinek a profilját belinkelni?

Tehát nem küls? linket akarok, hanem olyat, hogy ha rákattintok, akkor az illet? Facebook profiljára ugorjak.

Legjobb válasz: @név Amikor írod, a facebook már ki is listázza a lehetõségeket.

@név Amikor írod, a facebook már ki is listázza a lehetõségeket.
A kérdező hozzászólása: Aha, ez lesz az, köszi :) Csak nekem a @ után pont azt nem listázza ki, akit akarok. Ha két szóból áll a név, akkor már nem listáz semmit. Valamit kell még hozzá írni?
Szerintem úgy, hogy nyitsz egy új lapot, kikeresed az illetõ profilját, a cimet kijelölöd és beilleszted..
A kérdező hozzászólása: Ezt már próbáltam, de akkor megjelenik a teljes http..... link. Én meg úgy akarom, hogy az illetõ nevét lehessen csak látni, amire rá lehet kattintani. Már láttam ilyet több helyen, csak nem tudom hogy kell.
A kérdező hozzászólása: Na közben rájöttem, csak az ismerõsök közül listáz, én meg nem ismerõst akarok linkelni, olyat lehet?
Ezt sajnos nem tudom, ennyire nem vagyok benne a témában.

Hogy tudok valakinek a képéhez vagy bejegyzéséhez hozzászólni vagy lereagálni, ha nem vagyok az ismerőse? Nem akarok az ismerőse lenni, de szeretnék írni vagy hozzászólni bejegyzéseihez vagy képeihez, mert piszkosul idegesít az illető!

És nem privátban szeretnék neki írni, szeretném ha látnák az ismerősei!

Legjobb válasz: A facebook lényege (mert gondolom arrol van szó) hogy mindenki saját maga szabhatja meg, hogy ki mihez fér hozzá mit láthat mit nem láthat, ez olyan mint egy privát klubb ahol te vagy az elnök, te hozod a szabályokat. Ha az õ beállításai szerint, aki nem ismerõse, nem tud hozzászólni, akkor SEHOGY. :)

A facebook lényege (mert gondolom arrol van szó) hogy mindenki saját maga szabhatja meg, hogy ki mihez fér hozzá mit láthat mit nem láthat, ez olyan mint egy privát klubb ahol te vagy az elnök, te hozod a szabályokat. Ha az õ beállításai szerint, aki nem ismerõse, nem tud hozzászólni, akkor SEHOGY. :)
így van...Sehogy!

Valaki nem akar velem beszélgetni? Úgy érzem, hogy szükségem van valaki ismeretlenre, akinek ki tudom beszélni a gondjaimat, tanácsot tudok kérni.

Nagyon introvertált személyiség vagyok, nincs sok önbizalmam, ebben kéne segítség, hogy jobban meg tudjak nyílni. Gondolom ésszerû lenne, ha ezt a családommal beszélném meg a gondjaimat, de nekik nem akarok elmondani mindent, meg egyébként is nem vagyunk ilyen nagyon lelkizõs család. Másik lehetõségnek ott lennének a barátnõim(pontosabban 1, a legjobb), és igaz, hogy az évek során egyre jobban megnyíltam neki is, de nem merek mindenrõl beszélni vele. Járok pszichológushoz is, de mégis más elmondani valamit egy idegennek, mint egy orvosnak személyesen. Szóval, ha valakinek van kedve írni nekem, az írjon, akár privátba is!19/L

Legjobb válasz: írj privit

írj privit
nekem is írhatsz, ha gondolod :)
Irj privit. Hasonlo helyzetben vagyok. Bocsi az ekezetekert de telorol irok. 18/L
Gyere, mondd mi a baj!
Akkor mégsem akarod kibeszélni a problémád?
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, ha valakinek nem írtam, de sokan rám írtatok:)
A kérdező hozzászólása: Inkább privátban beszélgetek azokkal, akik írtak, úgy jobb nekem.Ne haragudjon, ha valakinek nem írok, csak nehéz olyan sokfelé leírni a dolgaimat:)
ha gyorsan változtatsz jelszót , akkor elvileg õt kidobja.
A kérdező hozzászólása: ez biztos? nagyon szèpen koszonom a gyorsasàgot:)
Meg tudod nézni, hol vagy még bejelentkezve, és ki tudsz jelentkezni bárhonnan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!