Találatok a következő kifejezésre: Tudja vajon nagytöbbség, hogy ki (1 db)

Tudja vajon a nagytöbbség, hogy ki ellen is szavaz majd?

Ledöbbent a sok rövidlátású, aki képtelen belátni hogy egy nyavajás lépéssel sem lesz jobb neki, csak azért mert úgy dönt, hogy más ezért meg azért fizessen, fizeti ugyanúgy tovább az összes juttatást a másiknak, egyedül az változik, hogy mégtöbb pénzt nyúlhat le a kormány!

Legjobb válasz: A kérdésre: Nem, a többségnek fogalma sincs. :(

A kérdésre: Nem, a többségnek fogalma sincs. :(
A többség arról szavaz, amiben õ is érintett (pl. egy egyetemistát csak a tandíj érdekel általában, egy nyugdíjast meg pont az nem), de ha már ott van, ugyanazt szavazza mindhárom kérdésre. Viszont mindenki arra próbál szavazni, ami szerinte megkönnyítené az életét. Emiatt senkit nem lehet elítélni, bár szerintem ez nem olyan kérdés, amit egy átlagember objektíven tudna megítélni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem háborít fel senkit Magyarországon, hogy Oroszország után a másodikok vagyunk Európában az offshore vagyonok terén?

Az orosz állampolgároknak háromszor annyi pénzük van offshoreban, mint a magyaroknak, de ők 15-ször többen vannak, mint mi és foszilis anyagokban gazdag országról van szó. Tehát egy főre vetítve 5-szörösen vezetünk az oroszok előtt.

13

Matolcsy mindenkinek nekiment. Nem röhejes ez?

Ha nem lennék magyar, igazán jót nevetnék azon, hogy egy ilyen felfuvalkodott béka egy törpe országból lényegében az egész világot leteremti, és felszólítja, hogy ismerje el a teljes alkalmatlanságát. Mai nyilatkozatában a következőket követeli:

12

Horváth András volt adóellenőr csaknem három hete állt a nyilvánosság elé azt állítva, hogy nagyobb hazai cégek és multik évente több mint ezermilliárd forint értékben csalnak adót, amihez kormányzati körök támogatásával az adóhatóság is asszisztál?

kormany, politika Fidesz

11

Szerintetek igaz ez a cikk? Orbán apja tényleg bányatulajdonos?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

8

Csak én látom úgy, hogy a magyar kormány a 19. században él?

A rezsirabszolgákat nem zavarja a poros-dohos szag?

2

Havonta 2-3000-rel él kevesebb ember Magyarországon. Ti ezt észreveszitek a lakóhelyeteken?

Tehát, hogy fogy a lakosság, a szomszédok. Ez csak a természetes fogyás, nincs benn az elvándorlás. Ez évi 30-40 ezer ember. Ennek elég látványosnak kéne lennie, nem?

10

Ami jól sikerült, az a FIDESZ-nek köszönhető, ami meg nem, azért a társadalom és az EU a felelős?

Kövér László valahogy így látja a világot. A teljes kudarcot vallott elszámoltatásuk sikertelenségét a társadalomra és az EU-ra tolja. Ha másról is el kell ismerniük a kudarcot, akkor azért is mi leszünk a felelősek?

8

A baloldal megszüntetné a TBSZ, NYESZ adómentességét?

Ezek a hosszú távú megtakarítási formák jelenleg adómentesek, de a baloldaltól gyakran hallani, hogy erősen megadóztatnák a tőkejövedelmeket és ezek a befektetési formák eleve nem a legszegényebbeket támogatják, hanem a jómódúakat, akik tudnak félretenni a hó végén.

8

Ma miért nincsenek olyan politikai maffialeszámolások mint anno 15 éve?

Emlékeztek még : aranykéz utcai robbantás, Torgyán József háza elleni robbantás, Fenyő János legépfegyverezték a belvárosban egy kereszteződés előtt, agyonlőtték Prisztás Józsefet, olajszőkítés és hasonlók. Tele voltak a hírek ezzel. Állandóan az esti filmeket szakították meg vele, hogy soronkívűl bemondják. Ma pedig semmi ilyesmi nem tőrténik. De miért nem?

3

Ez igazságszolgáltatás? Hogy ez a kuva 4 EMBERT KINYÍRT a részeges száguldozásával és utána parádézik?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!