Találatok a következő kifejezésre: Tudhatom, hogy ki nézte (2 db)

Sehonnan.
dehogynem. telnetelsz a szilíciumvölgybe (okoskodóknak mondom, hogy már a facebook is odaköltözött:) ) behackeled magad a tûfalon belülre megkeresed a saját fiókodat az a több száz szerver közül valamelyiken leolvasod, hogy milyen ip címmel nézték meg az adatlapodhoz tartozó azonosítószámmal ellátott weboldalt 1. vagy behackelsz az fbi a cia vagy a rendõrség szerverére kikeresed az adott ip címeket 2. vagy behackelsz a szolgáltatóhoz akinél az ip cím tartomány van végül kikeresed a neked megfelelõ tulajdonos nevét az ip cím mellett Rövidebb megoldás: Kiírod üzenõfalra, hogy: Ki nézte meg az adatlapomat?

Tudhatom, hogy iwiwen ki nézte meg az adatlapomat, mikor és hányszor?

Korábban nem volt ilyen funkció, de most úgy tudom, módosult az adatkezelési és felhasználási szabályzat. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e arról, hogy b?vült-e a fentebb leírt funkcióval az iwiw?

Legjobb válasz: Nem, nincs ilyen funkció most sem.

Nem, nincs ilyen funkció most sem.
Szerintem sincs ilyen funkció még... de hamarosan biztosan lesz ilyen is.
Naneee, ne legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! ... Józan eszemmel tudom, hogy nincs ilyen - mivel ha lenne, valószínûleg megtaláltam volna -, de egy kicsit ideges is vagyok, mert eléggé kellemetlen lenne a helyzetem, ha bevezetnék ezt a funkciót... :P ... Számomra értelmét vesztené az iwiw, úgyhogy én is arra voksolok, hogy NE legyen! :)
Az iwiw-en nincs ilyen funkció, ellenben a myVIP-en régen bevezették már. Valahol olvastam - és ezt hivatalosan valaki az iwiw mûködtetõi közül nyilatkozta - hogy nem is tervezik a jövõbeli bevezetését.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!