Találatok a következő kifejezésre: Tudat alatt lehet az (28 db)

A kérdező hozzászólása: 21/F gondoltam rá hogy ez rozácea lehet? meg a szemem alatt a hajszálerek színezõdtek el
Bar lany vagyok, de ez velem is gyakran elofordul. Elindulva otthonrol gyonyorunek erzem magam, de amint belepek a liftbe, es jobban szemugyre veszem az arcom a hatalmas tukorben, felfedezek jopar borhibat. Szerintem ez a nagyito tukor atka, ezzel mindenki igy jar, szoval nyugi :)

Mit lehet tenni, ha valaki tudat alatt nem akar változtatni az életén? Amúgy persze akar, de tudat alatt nem.

Így csak vegetál, és szenved.

Legjobb válasz: Ha tudod a választ nekem is szólj, mert 26 vagyok és gyakorlatilag egész életemben (de legfõképp az elmúlt 8 éveben) ezt éreztem. Valahol úgy érzem nem is érdemlem meg, hogy bármi is jobb legyen.

Ha tudod a választ nekem is szólj, mert 26 vagyok és gyakorlatilag egész életemben (de legfõképp az elmúlt 8 éveben) ezt éreztem. Valahol úgy érzem nem is érdemlem meg, hogy bármi is jobb legyen.
Azonosítani kell, hogy miért nem akar változtatni tudat alatt. Meg kell ismerni, hogy mit akarsz valójában, a valós sikerek és eredmények helyett milyen "helyettesítõket" fogad el a személyiséged. Ez az egész rendszerbe is szervezõdhet, aminek a mélyén valamilyen alapvetõ elképzelés vagy élmény van az élettel kapcsolatban, amit meg kell változtatni. Pszichoterápia révén ez megoldható. "Amúgy persze akar, de tudat alatt nem." Valójában nem akar. Az "amúgy persze akar" a propagandaduma, amit másoknak mond illendõségbõl, olyan sokszor, hogy már maga is elhiszi. Épp ez a probléma, hogy az illetõ nem akar kitörni a jelenlegi helyzetébõl, csak mondja, hogy ki akar. És hogy miért nem akar, amögött van valamilyen rendszer, amit felszínre kell hozni.
15:26 Járj pszichoterápiára, az pont ezzel foglalkozik.

S. O. S Az akváriumi karmos békám teljesen felvan fúvódra mi lehet az oka? Alig tud a víz alatt maradni mintha tele lenne gázzal.

Legjobb válasz: Õk tudnak úgy feküdni a víz tetején hogy megtöltik a tüdejüket levegõvel aztán csak lebegnek. De ilyenkor nem néznek ki úgy mintha fel lennének fúvódva. Sajnos fogalmam nincs hogy mi lehet.

Õk tudnak úgy feküdni a víz tetején hogy megtöltik a tüdejüket levegõvel aztán csak lebegnek. De ilyenkor nem néznek ki úgy mintha fel lennének fúvódva. Sajnos fogalmam nincs hogy mi lehet.


Tudat alatt is lehet az ember ideges? És milyen tüneteket produkál?

Úgy értem, hogyha valaki már mondjuk 2-3 hónapja stresszel vmin akkor az egy id? után "berögzül" és már tudatalatt is "idegeskedik"? Tünetek lehetnek: hányinger, gyomorégés, puffadás, szédülés stb?

Legjobb válasz: Szerintem tudat alatti idegesség nincs. Ha ideges vagyok, akkor arról tudok :-) Viszont az idegesség lehet egy folyamat elindítója. Pl a gyomorfekélyé. Azt kiválthatja az idegesség.

Szerintem tudat alatti idegesség nincs. Ha ideges vagyok, akkor arról tudok :-) Viszont az idegesség lehet egy folyamat elindítója. Pl a gyomorfekélyé. Azt kiválthatja az idegesség.
pl.Depresszió Tünetei: nincs étvágy, állandó sírógörcs, bezárkózottság, esetleg öngyilkossági kisérletek stb. Ha erre gondoltál :)

Hol, és milyen áron tudnám beszerezni az alábbi linken szereplõ Konténert . Lejjebb.1.500. 000 forint alatt nem is lehet ilyet venni, vagy valaki esetleg tud olyan lehetõséget, hogy jo állapotban lévõket, de kidobásra ítélteket árul e valaki?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: [link] [link] az csak 2 a sokból, olx.hu

[link] [link] az csak 2 a sokból, olx.hu

Egy napja elég erős hasmenésem van, tuti hogy valami vírus lehet az oka, mivel a család többi részének a hétvégén ugyanez a problémával volt. Náluk 12 óra alatt lezajlott. Nálam semmi változás. Mivel tudnék segíteni magamon?

Legjobb válasz: Nem vagyok gyógyszerpárti,de a hasmenés megállítására Smecta(vagy diólevél tea)és 2-3000 meg C-vitamin,lehetõleg bioflavonoidokkal.Egyél fokhagymát is,hadd pusztuljon a férgese!(mármint a vírus)

Nem vagyok gyógyszerpárti, de a hasmenés megállítására Smecta(vagy diólevél tea)és 2-3000 meg C-vitamin, lehetõleg bioflavonoidokkal.Egyél fokhagymát is, hadd pusztuljon a férgese!(mármint a vírus)
Jav:2-3000mg C-vitamin
Sehogy. Aminek ki kell jönnie, az jöjjön ki. Ha nem jön, a beleidben fog gyulladást okozni. Igyál sok folyadékot, diétázz (fõtt krumpli, rizs, répa, sütõtök, ha nagyon éhes vagy, pirított fehér kenyér kis vajjal, sóval) és ha holnap sem múlik, fordulj orvoshoz. Egyébként nem biztos, hogy vírus, lehet, hogy ételmérgezést kaptatok.
Lehet az otthoni étel is. Én széntablettát vettem be, de azt is csak azért, mert suliba voltam. Amúgy C-vitamint és B6-ot javasoltak.
Menny el orvoshoz, biztos felír neked gyógyszert!

Azt szeretném meg kérdezni, hogy az angolt 2 évig tanulnám tudnék beszélni egy Amerikai emberel? De úgy értem, hogy 2 év alatt lehet annyit fejlődni?

Legjobb válasz: Egyéntõl függõ. Ha jó nyelvérzéked van akkor két év sem kell és tudni fogsz kommunikálni amerikaival vagy angollal is. Ha nincs jó nyelvérzéked, és nehezen tanulod a nyelvet akkor 5 év is kevés.. Én tudom... 5 éve kínlódok vele..Pedig én kint élek Bostonban.

Egyéntõl függõ. Ha jó nyelvérzéked van akkor két év sem kell és tudni fogsz kommunikálni amerikaival vagy angollal is. Ha nincs jó nyelvérzéked, és nehezen tanulod a nyelvet akkor 5 év is kevés.. Én tudom... 5 éve kínlódok vele..Pedig én kint élek Bostonban.
Igen, de neked nyelvérzéked még a magyarhoz sincs.
Nyelvérzéktõl is függ, illetve attól is, hogy mennyi idõt szánnál rá, milyen ütemben tudnál haladni stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :DDD

Hogyan tudnék Győrből Budapestre (az aréna plázához) a legolcsóbban eljutni? (ha lehet 1000 alatt) 16 éves tanuló vagyok!

Legjobb válasz: Budapestre vonattal 1.260 Ft. Menetrend itt:http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslvzs/uf Ha a Keletibe érkezik, akkor szerencséd van, mert onnan az Aréna Pláza 700 m! Ha a Délibe, akkor 2-es metró Örsvezér tere felé. 7 megálló. Leszállsz a Keletinél és onnan 700 méter!

Budapestre vonattal 1.260 Ft. Menetrend itt:http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslvzs/uf Ha a Keletibe érkezik, akkor szerencséd van, mert onnan az Aréna Pláza 700 m! Ha a Délibe, akkor 2-es metró Örsvezér tere felé. 7 megálló. Leszállsz a Keletinél és onnan 700 méter!
De legjobb gyorsvonattal menned, akkor az a Keletibe visz. 1260 a jegy.
Legolcsóbban, 1000 ft alatt gyalog tudsz eljutni az Arena Plázához Györbõl.
A kérdező hozzászólása: háát öö ..inkább vonat!:DD
http://www.oszkar.com/ Próbáld ezt, megbízható!
Budapestre a teljes árú jegy 1260 forint, vagyis a diákjegy ennek a fele 630 forint. Bármilyen diákigazolványod van akkor nyugodtan használd ugyanis érvényes bárhonnan bárhová. Ezt onnan tudom, hogy nekem levelezõs diákom van ami elvileg a lakhelyemtõl a suliig érvényes, de a jegykiadónál lehet kérni "IGAZOLÁS, a tanulók vasúti kedvezménye igénybevételéhez" nevû papírt, ki kell töltetni, hogy honnan hová és máris lehet diákkal utazni... Így könnyen és egyszerûen elmehetsz 1000 forint alatt, igaz a visszaútról nem volt szó...
"Budapestre a teljes árú jegy 1260 forint, vagyis a diákjegy ennek a fele 630 forint." Téves, 2520 a teljesárú a diák 1260.-
Roller, szekér, autostop, teleauto (van ilyen intenetes oldal is). Mi annak idején egyébként úgy csináltuk, hogy összeálltunk legalább tízen (minél több, annál jobb) és egyszerûen felszálltunk a vonatra jegy nélkül. Igykeztünk kerülni a kalauzt, hogy minél kéõbb találkozzunk vele. Aztán a legnagyobb dumás legalább félórás monológgal, mindenféle okok bevetésével végül megvette a jegyet. Tízre egy jegy - nem volt rossz arány.
Ha csinos lány vagy stoppal biztos, bár kérdés mit várnak érte cserébe!:-XD Ha jóképû fiú akkor is nagy az esélyed / manapság vagy más napság?!:) /kérdés itt is mit várnak cserébe!:-XD Ezekben az esetekben 0 Ft a költséged....-)

A Színművészeti Egyetemre mik a felvételi követelmények? 1 év alatt fel tudnék rá készülni? Egyáltalán, honnan lehet azt tudni, hogy alkalmas lennél-e rá?

Normális válaszokat írjatok légyszives,a tanulmányi átlagom elég jó,pluszpontom is megvan a 100.

Legjobb válasz: Én úgy hallottam hogy van alkalmassági: monológokat kell elmondani, énekelni és hasonlók, utána állnak csak szóba veled. Elsõre legfeljebb protekcióval kerülhetsz be, a legtöbb embernek 3.-4. próbálkozásra szokott összejönni.

Én úgy hallottam hogy van alkalmassági: monológokat kell elmondani, énekelni és hasonlók, utána állnak csak szóba veled. Elsõre legfeljebb protekcióval kerülhetsz be, a legtöbb embernek 3.-4. próbálkozásra szokott összejönni.
felvételi elõkészítõ tanfolyamok vannak. nézz körül: http://www.filmacademy.hu/hu/felveteli/felveteli-elokeszito-..
senki nem nézi a tanulmányi átlagodat. Engem 4.-re vettek fel, kitartás, muszáj kitartónak lenni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam, hogy nem nézik.Azt tudom, hogy a tehetséget viszont igen..nekem teljesen más életcélom volt eddig.Még nem tudom, hogy így érdemes lenne-e megpróbálnom magam, elõtte jó lenne, ha majd valaki elmondaná a véleményét rólam.:) Énekelni mennyire kell tudni?
Na, voltál felvételizni/hogy ment?:)

Igaz lehet az hogy a sziingli nők még ha titkolják is de tudat alatt akkor is vágynak egy társra?

Legjobb válasz: Elvileg az ember társas lény,szóval igen,tudatosan olyan, aki másképp is tehetné ,nem marad egyedül.az ellenkezõje nem épp elmét takar

Elvileg az ember társas lény, szóval igen, tudatosan olyan, aki másképp is tehetné , nem marad egyedül.az ellenkezõje nem épp elmét takar
miért, a sziingli pasik nem?
A kérdező hozzászólása: de akár azok is.
Ez beállítottság kérdése. Én jól elvoltam magam kis világában, nem kellett pasi. Az egyetemre is úgy mentem fel, hogy majd pasi nélkül távozok, mert nem érdekelt a dolog különösebben.
embere válogatja
ezen nem titkolok semmit, rossz egyedül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!