Találatok a következő kifejezésre: Tud valki jó (1654 db)

Tuð valaki jó lelkészt ajánlani Észak-Budapesten?

Legjobb válasz: Konkrétabban? Mit jelent ez esetben a "jó"?

Konkrétabban? Mit jelent ez esetben a "jó"?
A kérdező hozzászólása: Hát olyat, aki megbízható, akihez lehet menni és kedvesen fogad mindennapi lelki kérdésekkel is.
Két gyülekezetet és a lelkészét tudom ajánlani jó szívvel: Berkesi Gábor Pozsonyi úton ([link]) vagy Somogyi Péter a Városligeti fasorban (www.[link]) Mindketten élõ hitû, nyitott, alázatos emberek, jó velük beszélgetni.

Túd valaki Jó SAMP vagy MTA RPG szervert?

ha valaki túd jó MTA vagy SAMP szervert ami nem SEE vagy Fayrpg akkor az irjon alap kövtelmény legyenek min 5 enés ne nonos rpg szeró legyen enyi el?re s köszi

Legjobb válasz: 91.82.84.190:7759

91.82.84.190:7759
HostName: [HUN]NewCastleRPG | Mert rád is vár egy másik élet Address: 91.82.84.41:7879 Players: x / 173 Ping: 19 Mode: NewCastle v1.0 Map: Los~Santos Most nyílt nemrég a szerver! Gyertek sokan! :)
MTA Szerver: New World RolePlay Szerver IP: mtasa://91.82.84.190:22008 TeamSpeak3 IP: 95.140.42.156:9988

Tu valaki Jó 2D-s játékokat?

Gondolok olyanokra mint pl Shank, Angri Birds, Plants vs Zombies, Worms, New Mario Bros, Mario Forever... ( régi új egyaránt érdekel)

Legjobb válasz: Oddworld sorozat, pl. Abe's Exoddus Imádtam vele játszani, és az elborult agyú sci-fi környezet is egyedi és ötletes.

Oddworld sorozat, pl. Abe's Exoddus Imádtam vele játszani, és az elborult agyú sci-fi környezet is egyedi és ötletes.
super meat boy
scott pilgrim vs the worlds
A kérdező hozzászólása: ez a super meat boy érdekesnek tûnik :D
hát igen, elég addiktív :D
Red Alert 2. Szerintem a legjobb 2D-s stratégiai game.
itt egy bevezetõ vidi róla : http://youtu.be/g4uJBCBvHo8
A kérdező hozzászólása: azóta már lassan kimaxolom a hardcore pályákat is :D


Tud valak jó country zenét? Ami ilyen tipikus countrty és jól ellehet gitázozni?

Legjobb válasz: Jace Everett Am a True Blood sorozat betétdalát énekli.

Jace Everett Am a True Blood sorozat betétdalát énekli.
Nagy rajongó vagyok, de olyan sok country elõadó van h hirtelen nem is tudom melyiket írjam. A 99% szerintem gitározható, mert ez alapból ilyen mûfaj. New country érdekel, vagy inkább a klasszikus, outlaw? A rock vagy a pop irány? Én ezt a rádiót szoktam hallgatni, ez new country: http://newcountryq1031.com/ A "last songs played" -nél megtalálod az elõadókat+zenéket, nézegesd meg, de youtube-on is érdemes rájuk keresni, mert ez az adó fõleg a legújabb számaikat játssza. Jó még Alan Jackson, õt ritkán lehet itt hallani. Ha klasszikus country akkor pl. Hank Williams Jr, Willie Nelson, Jhonny Cash. Ezen a weblapon találsz egy csomó linket country rádiókhoz, van ahol jelzik is hogy melyik irányzat. Nem mindegyik adó jön be, de azért elég sok, itt is lehet nézelõdni. http://www.surfmusic.de/format/country.html És persze Keep it country! ;)

Tud valaki jó képszerkesztő programot?

Ha lehet akkor magyar mert nem igazán tudok angolul:)

Legjobb válasz: Én a Photo Filtre Studiot használom és van magyar változata is. Nagyon szeretem használni mert egyszerû és szép képeket lehet vele csinálni. Ha érdekel leírom hol tudod letölteni!

Én a Photo Filtre Studiot használom és van magyar változata is. Nagyon szeretem használni mert egyszerû és szép képeket lehet vele csinálni. Ha érdekel leírom hol tudod letölteni!
Én a Gimpet használom ami ingyenes és nagyon is jó. Egész jó képeket és plakátokat lehet vele szerkesztni. Kicsit bonyolult lehet annak aki nem tanulta.
A kérdező hozzászólása: Azt megköszönném ha leírnád:) És köszönöm a válaszokat!:D
Rendben. Szóval a Photo Filtre Studio-t innen tudod letölteni magyarul: http://ladyj.extra.hu/photofiltre-studio.html További információkat és segédleteket itt találsz: http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=25751918&offset=0&archive=
Ennyiért Xperia L a legjobb.
Hát Xperia L-et nem hinném hogy 40ért kapsz..:) Ha igen, akkor az jó, meg talán a Samsung Galaxy Ace 3 is, de annak kicsit rosszabb a kamerája, viszont LTE képes.
#2 40-ért nem is, de 40-50 ezerért kérdezte a kérdezõ, 48 körül meg már van. És igen, másik lehetõség az Ace 3, de annak rosszabb a kamerája, szoftveresen is rosszabbnak mondanám (bár ettõl függetlenül nem annyira rossz), elõnye meg az LTE.
Én Sony Xperia M-et, 56ért vettem t-mobilenál webshopos kedvezménnyel, tökéletesen, gyorsan mûködik.
Xony experia sp.
Én a Lenovo A6000 ret ajánlom mert erõs és nagyon nagy a kamera felbontása is. Rendelkezik elsõ és hátsó kamerával is :D

Valaki tud írni jó levelezési listákat, melyekre fel lehet iratkozni?

Egypercesek, funlista, osztás-csoport már meg van.

Legjobb válasz: Tehát, a kérdés nem arra vonatkozott, hogy ismertek-e levelezési listákat, hanem arra, hogy ismertek-e JÓ levelezési listákat. Magyarul: véleményeket kértem amin esetleg Te is rajta vagy és megéri rajta lenni, mert jó, vicces, érdekes dolgokat küldenek. Nem tudom, hogy nem lehet ezen eligazodni?! Idézem megint, hátha könnyebb lesz megérteni neked is: "Valaki tud írni jó levelezési listákat, melyekre fel lehet iratkozni?"

A kérdező hozzászólása: Tehát, a kérdés nem arra vonatkozott, hogy ismertek-e levelezési listákat, hanem arra, hogy ismertek-e JÓ levelezési listákat. Magyarul: véleményeket kértem amin esetleg Te is rajta vagy és megéri rajta lenni, mert jó, vicces, érdekes dolgokat küldenek. Nem tudom, hogy nem lehet ezen eligazodni?! Idézem megint, hátha könnyebb lesz megérteni neked is: "Valaki tud írni jó levelezési listákat, melyekre fel lehet iratkozni?"
ezt ismered? próbáld ki. szerintem ezt megéri használni. http://www.google.hu/search?q=levelez%C3%A9si+list%C3%A1k&ie.. 1 másodperc volt elég neki...
A kérdező hozzászólása: Nemis rossz köszi :D Egykis változtatás kell nekem a merevlemeznel 1 tb es dvd meghajtonal a olcso is elég nekem

Valaki tud egy jó oldalt ahonnan letudom szedni ezt a drivert? Mert én egyet sem találtam ahonnan le tudnám szedni. Ati radeon xpress 200/1100

Legjobb válasz: próbáld ki ezt: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_det.. Vagy keresgélj a honlapjukon: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx esetleg google. Itt írja hogy ez jó az xpress szériához AMD Catalyst™ Display Driver 10.2 http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/i..

próbáld ki ezt: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_det.. Vagy keresgélj a honlapjukon: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx esetleg google. Itt írja hogy ez jó az xpress szériához AMD Catalyst™ Display Driver 10.2 http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/i..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!