Találatok a következő kifejezésre: Tud valaki orvost, (63 db)

Tud valaki olyan szemész orvost, aki vállal külső szemtengely ferdülés operációt?

Sajna ez a ritkábbik formája és nem nagyon találok olyan dokit aki elvállalná.El?re is köszi :)

Legjobb válasz: Külsõ szemtengelyrõl még nem hallottam, mert nincs. Val.szeg kifelé tekintõ kancsalságról lehet szó. A szemizmokat kell korrigálni, ez a mûtét lényege, és megyei szemészeteken elvégzik a mûtétet, vagy egyetemi szemklinikán.

Külsõ szemtengelyrõl még nem hallottam, mert nincs. Val.szeg kifelé tekintõ kancsalságról lehet szó. A szemizmokat kell korrigálni, ez a mûtét lényege, és megyei szemészeteken elvégzik a mûtétet, vagy egyetemi szemklinikán.
A kérdező hozzászólása: Azért mert Te nem hallottál róla, még van.Hidd elén tudom ;) De köszi a választ megy a szavazat.

Valakinek hasonló problémája vagy valaki tud jó orvost ajánlani Győrben?

Elég sok problémám van.Állandó fejfájás,nincs alacsony vérnyomásom sem magas,a cukrom és minden más a vérképem teljesen jó.Nem találnak semmi okot a tünetekre.Sokszor szédülök.Nyomást érzek a fejemben és a szememben.A fülem sipol,a látásom romlik,próbálok fókuszálni de mosodik a kép és csőlátásom van.Van egy cysta a fejemben de ezt kizárták okként.Több neurologusnál is voltam és senki nem tud mondani semmit.

Legjobb válasz: Nehézfémtesztre menj el, esetleg candidatesztre.

Nehézfémtesztre menj el, esetleg candidatesztre.
A kérdező hozzászólása: Már voltam és minden eredményem jó.

Valaki esetleg tud olyan orvost, aki vállal hormonterápiát?

Nőiesebb akarok lenni. Sajnos testileg még mindig 14 évesnek nézek ki. (nőgyógyászom végig se hallgatott, szóval ezt ne írjátok) Előre is köszönöm az értelmes válaszokat:) 20/L

Legjobb válasz: Én nem tudok válaszolni,csak érdekel a többi válasz,ezért írtam ide.Amúgy nekem is vékony testalkatom van,sokan mondták rám,hogy kislányos vagyok és nem nõies.Én ezt úgy oldottam meg,hogy fölszedtem az 50 kilómra még 15-öt.Így pont jól érzem magam és már nem néznek kislánynak:)Ez lehet,nálad is beválna.

Én nem tudok válaszolni, csak érdekel a többi válasz, ezért írtam ide.Amúgy nekem is vékony testalkatom van, sokan mondták rám, hogy kislányos vagyok és nem nõies.Én ezt úgy oldottam meg, hogy fölszedtem az 50 kilómra még 15-öt.Így pont jól érzem magam és már nem néznek kislánynak:) Ez lehet, nálad is beválna.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok hízni. Pedig szó szerint egész nap zabálok. Ilyen a genetikám...:/
Vedd tudomásul, hogy nagyon szerencsés alkat vagy. Sokan szeretik az ilyen alkatu lányokat és várhatolag egész életedben megmarad a fiatalosságod. Akkor is amikor korosztályod már kivénhedt csatalo lesz!!!
A kérdező hozzászólása: Pont a vékonyságom miatt nem kellek a srácoknak. Egyszerûen a teltebb nõkért vannak oda. Ezt meg is kaptam már egy párszor. És épp ezért az önbizalmam a padlón... Legalább egy B-s cicit akarok, meg formásabb feneket. Sajnos elõl deszka, hátul léc...

Valaki tud jó orvost ajánlani?

Anyukámnak egy jó fél éve nagyon fáj a válla, meg a karja. Sajnos kénytelen fizikai munkát végezni, amit így csak borzasztó fájdalommal tud megcsinálni. Több orvosnál is járt, TB-s rendelésen, mindegyik csak hümmögött rá, írt fel valaki krémet, ami persze semmire se jó, és annyi. A mostani írt fel valami kezelést, de arra csak novembertől járhat. Valaki tudna esetleg ajánlani Kecskeméten, vagy a környékén olyan orvost, magánrendelés keretén belül, aki normális, és tudna segíteni anyának? Nagyon nagyon fontos lenne, előre is köszönöm! 17/l

Ha valakinek a terhesség alatt barnás folyása van- amiről tud az orvos, de csak pihenést és csak Magne B6-ot írt fel- születhet egészséges gyereke?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Mert nem mindegy... Az elsõ hetekben ez lehet akár normális is, késõbb már nem annyira. a gyerek egészsége meg nem ettõl függ. Inkább az függ ettõl, h megmarad e a magzat, vagy sem. De a legfontosabb_ bízzál a dokidban!

Hány hetes vagy? Mert nem mindegy... Az elsõ hetekben ez lehet akár normális is, késõbb már nem annyira. a gyerek egészsége meg nem ettõl függ. Inkább az függ ettõl, h megmarad e a magzat, vagy sem. De a legfontosabb_ bízzál a dokidban!
Persze, a kettõ nincs összefüggésben. Attól nem lesz beteg a gyerek, hogy neked barnás a folyásod. Abból esetleg durvább esetben vetélés lehet, de ezt is javarészt meg szokták tudni elõzni.
Hát persze! Ne aggódj, ez még semmi rosszat nem jelent. Nekem még vérzésem is volt, korán is szültem, mégsincs semmi baja a fiamnak. A lényeg, h tényleg sokat pihenj. Én a nap nagy részét ágyban töltöttem és szinte sehova nem mentem gyalog. Ha odafigyelsz magadra semmi baj nem lesz!
A kérdező hozzászólása: most vagyok 8 hetes, ez 2 hete tart.....de hol napokig semmi hol egy picivel több. 1 nap volt nagyon erõs, de utánna megnézett a doki uh-val de azt mondta semmi rendellenességet, se bevérzést nem lát. Csakhát aggódik az ember....
Semmi baja nem lesz szerintem.Nekem is volt ilyen a terhességem alatt.Mégsem lett baja a picimnek.Most 3 éves.:)
Elõször 7 hetesen volt barnázásom. Majd 14 hetesen elkezdett ömleni belõlem a vér. Szerencsére semmi bajuk nem volt a babáknak. Onnantól kezdve viszont csak tusolni és wc-re mennem volt szabad. Meg persze vizsgálatokra. Igaz, így is korán szültem (32 hétre), de ez nem volt összefüggésben azzal, hogy véreztem terhesség alatt. Sokat kell pihenni. A lánykáim egészségesek, virgoncak és nagyon huncutok. ... Lehet hogy direkt szórakoztak velem már a terhesség alatt is??? Pihenj sokat és próbálj minél kevesebbet izgulni. (Tudom, könnyû azt mondani. Nekem se sikerült)

Valaki esetleg tud Külföldi Orvosi Főiskolákat?

Legjobb válasz: Erdelyben, lehetoseged van magyar nyelven is tanulni

Erdelyben, lehetoseged van magyar nyelven is tanulni
Na most az orvosi az mindig egyetem, másrészt a kiválasztott nyelvterület egyetemeit nézd meg. Rengeteg van , hiába írok neked egy spanyol iskolát , ha te németül beszélsz. Általában minden nagyobb egyetemen van orvosi képzés.
A kérdező hozzászólása: Oké, odáig eljutottam én is....Am meg angolt tanulok...

Tud valaki olyan orvost, aki tudja jól kezelni a szem, ill. szem alatti herpeszt Budapest és környékén?

Ez a herpesz egy évben egyszer jön ki a szem alatt és nagyon csúnya nagyra megn?.

Legjobb válasz: Az biztos, hogy a herpeszvírus kémiailag útálja az aszkorbinsavat, tehát érdemes C-vitaminból sokat szedned, napi 3 000-5 000 mg-ot, és érdemes mondjuk facsart citromlével ecsetelned, de adhatsz még a citromléhez hozzá poralakú aszkorbinsavat, brute-force-jelleggel. :)

Az biztos, hogy a herpeszvírus kémiailag útálja az aszkorbinsavat, tehát érdemes C-vitaminból sokat szedned, napi 3 000-5 000 mg-ot, és érdemes mondjuk facsart citromlével ecsetelned, de adhatsz még a citromléhez hozzá poralakú aszkorbinsavat, brute-force-jelleggel. :)

Tud nekem ajánlani valaki Budapesten olyan gasztroenterológus orvost, aki megbízható és tud magánrendelésen béltükrözést csinálni? Mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat?

Legjobb válasz: Bar regi a kerdes, hatha segithetek valakinek a valaszommal. Dr. Papp Jánost szivbol tudom ajanlani, nagyon kedves, profi es emberseges orvos. A Semmelweis egyetemen tanit es dolgozik, de van maganrendelese is, ahol ha jol tudom vegez beltukrozest. En a korhazban voltam nala, de teljesen megvoltam elegedve a korulmenyekkel. Az arat a honlapjan megtalaljatok. Jo egeszseget kivanok mindenkinek!

Bar regi a kerdes, hatha segithetek valakinek a valaszommal. Dr. Papp Jánost szivbol tudom ajanlani, nagyon kedves, profi es emberseges orvos. A Semmelweis egyetemen tanit es dolgozik, de van maganrendelese is, ahol ha jol tudom vegez beltukrozest. En a korhazban voltam nala, de teljesen megvoltam elegedve a korulmenyekkel. Az arat a honlapjan megtalaljatok. Jo egeszseget kivanok mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Neked is volt már béltükrözésed? Mennyire kellemetlen, mire számíthatok?

Van egy olyan problémám hogy nem tanulok elég jól ahhoz hogy orvos legyek és erre valaki tud segíteni, hogy hogyan álljak rá a tanulásra?

És tényleg nagyon kemény bejutni az orvosi egyetemre???és ha bent vagy nagyon sokat "szenvedsz" sokat kell tanulni???

Legjobb válasz: Elõször is gondold végig, hogy miért akarsz orvos lenni, és képzeld el, az életedet, amennyire csak tudod valószerûen, hogy milyen lesz, ha orvos leszel. Ne idealizált képet! Lásd a jót és rosszat egyaránt: pl. stressz, felelõsség, készenlét, ill. hálás arcok. Az orvosoknak az egyetemrõl kikerülve is képezniük kell magukat, naprakésznek kell lenniük, hisz minden nap felfedeznek valami újat, fejlesztést. Ha mindezek átgondolása után még mindig orvos akarsz lenni, akkor kezdd azzal, hogy valami laza pszichológiai olvasmánnyal behangolod magad: megállapítod milyen tanulási módszer a legjobb számodra, milyen vagy és ehhez igazítsd a tanulást. Ha a tanulás számodra szenvedés ilyen témában az nem jó. Egy orvosnak tudásszomjra is szüksége van, különben képtelen lenne mindent begyömszölni a fejébe. :) Hajrá!

Elõször is gondold végig, hogy miért akarsz orvos lenni, és képzeld el, az életedet, amennyire csak tudod valószerûen, hogy milyen lesz, ha orvos leszel. Ne idealizált képet! Lásd a jót és rosszat egyaránt: pl. stressz, felelõsség, készenlét, ill. hálás arcok. Az orvosoknak az egyetemrõl kikerülve is képezniük kell magukat, naprakésznek kell lenniük, hisz minden nap felfedeznek valami újat, fejlesztést. Ha mindezek átgondolása után még mindig orvos akarsz lenni, akkor kezdd azzal, hogy valami laza pszichológiai olvasmánnyal behangolod magad: megállapítod milyen tanulási módszer a legjobb számodra, milyen vagy és ehhez igazítsd a tanulást. Ha a tanulás számodra szenvedés ilyen témában az nem jó. Egy orvosnak tudásszomjra is szüksége van, különben képtelen lenne mindent begyömszölni a fejébe. :) Hajrá!
igen, igen.Ez van, nem véletlenül, én sem szeretném, ha majd a leendõ gyerekemet egy olyan sebész operálja neadjisten, aki épphogy csak kettes átlaggal becsusszant, és valahogy véletlenül bent maradt az egyetemen.
Nem biztos, hogy aki elméleti kémiából gyenge, nem válhat egy kiváló sebészorvos! De tény, hogy az orvosi egyetemen rengeteget kell tanulni, magolni
Hanyadikos vagy? Még összeszedheted magad. Én kb két éve találtam ki, h orvos akarok lenni, elõtte volt év végén 3asom is, de az utolsó két évben a fõ tantárgyakból 5ös lettem. Most van 461 pontom, szerintem ennyi már bõven elég lesz. Szóval nem lehetetlen, fél év alatt is rengeteget lehet változni, csak elhatározás kérdése:) Mondjuk nekem annyiból jó volt, h viszonylag könnyen tanulok, csak iszonyat lusta vagyok:DD
A kérdező hozzászólása: Min kell végig mennie egy diáknak hogy orvos legyen az egyetemtõl kezdve???
A kérdező hozzászólása: És ezt hogy érted hogy keressem meg a nekem megfelelõ tanulási módszert erre példákat is tudsz mondani vagy hogy hol tudok erre rákeresni???
Ha orvos akarsz lenni, akkor szeretni is kell az ahhoz szükséges tantárgyakat, és nagyon sokat kell tanulnod!Sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!