Találatok a következő kifejezésre: Tri-Regolt szedek egy kis (2 db)

Tri-Regolt szedek és egy kis figyelmetlenség miatt fordítva kezdtem el szedni a levelet. Már a 9. tablettánál tartottam, amikor észrevettem. Mi a teendő ilyenkor? Hagyjam abba, vagy folytassam?

Legjobb válasz: Ha 3 fázisú, akkor lehet hogy bajt okoztál magadnak! Hisz nem olyan mint egy sima tabi, ahol minegyik szem ugyanazt tartalmazza! Szerintem kérd ki egy orvos tanácsát, hogy ilyen esetben mit kell tenni!

Ha 3 fázisú, akkor lehet hogy bajt okoztál magadnak! Hisz nem olyan mint egy sima tabi, ahol minegyik szem ugyanazt tartalmazza! Szerintem kérd ki egy orvos tanácsát, hogy ilyen esetben mit kell tenni!
Sztem is dokival beszéld meg, mert nemhiába más- más színûek(ahogy írtad), biztos nem lesz semmi baj, csak lehet kicsit odavág a hormonoknak, de lehet meg sem érzed, de doki tudná megmondani ilyenkor hogyan tovább.
Általában nincs különbség a szemek között, mindegyik ugyanolyan. A számozás és a napok bejelölése csak arra szolgál, hogy lásd, aznap bevetted-e. Szóval tök mind1, melyik irányból kezded szedni.
A kérdező hozzászólása: Helyesbítek.Elfelejtettem leírni, hogy a Tri-Regol 3fázisú, vagyis a 3 színü tablettának más-más a hormontartalma.Azért foglalkoztat.

A TRI-REGOL tabit szedem és van egy kis probléma. Lehet baj? Lent tovább

Az a gondom h figyelmetlen voltam és fel sem t?nt de a sárga tabikat kezdtem el szedni (magyarul visszafele) már 4et bevettem. Régóta szedem a fogibogyit (több mint 1,5éve)

Legjobb válasz: Mindenképpen konzultálj orvossal ezügyben! És addig is védekezzetek mellé. Elõfordulhat, hogy megkeveredik a következõ vérzésed, mert nem a megfelelõ hormontartalmú bogyókat vetted be. 26/N

Mindenképpen konzultálj orvossal ezügyben! És addig is védekezzetek mellé. Elõfordulhat, hogy megkeveredik a következõ vérzésed, mert nem a megfelelõ hormontartalmú bogyókat vetted be. 26/N
Olvastam már valahol aki így járt és ott azt írták neki vissza, hogy folytassa így azt a levelet és talán még az az utánit is. De az biztos, hogy azt a levelet folytasd ahogy elkezdted és mielõbb menj el dokihoz. vagy nõgyógyász válaszol honlapon tedd Te is fel a kérdést.
De nem lehet újat se kezdeni basszus. Kérdezze csak meg az orvost mit csináljon, mert itt egyre hülyébb tanácsokat kap, komolyan.
Szerintem meg hagyjad. Kezdjél egy újat rendesen, és védekezzetek mással is mellette kb 2 hétig, de kérdezz meg egy orvost. Azért van a sorrend, mert azt be kell tartani, hiába folytatod össze-vissza, elnézted, kezdj újat normálisan.
Hagyjuk...
nemmondod h 3 fázisú...énis ezt szedem, tudom h 3 fázisú. akár 3 akár nem, a rendszeresség akkoris lényeges, a 21 napot ígyis úgyis bekell tartani. persze 3 fázisnál lényeges a sorrend, de mint látjuk, itt már nemlehet betartani a sorrendet, ezért írtam h a 21 nap mindneképpen meglegyen és VÉDEKEZZEN GUMIVAL. egyéb amibe beleszeretnél kötni????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, találtam hasonló levelet az oldalon , de biztos ami biztos írtam a Dr. Úrnak!
"a foggátlónál a rendszeresség a lényeg, tehát a 21 nap az legyen 21 nap" Jah, csak ez a tabletta háromfázisú..... http://www.orvostudakozo.hu, Hamvas Ferenc. És védekezz gumival!
A kérdező hozzászólása: nekem ez be vállt...csak most valamiért elnéztem és utána nem is figyeltem. Remélem nem lesz baj.
Nem értem miért írják még fel a dokik ezt a gyógyszert, és elõszeretettel fiataloknak, talán azért mert olcsó, de vannak ennél sokkal kórszerûbb sokkal kevesebb hormonnal rendelkezõ gyógyszerek Én is szedtem 3 évig, és ahogy átkerültem másik dokihoz le is váltotta újabbara
A kérdező hozzászólása: Okés köszi :) Remélem nem leszek babás...
igen azt akartam írni h NE vond ki a sárgákat...szóval kezd a rózsaszínûeket az elejétõl, h meglegyen a 21 tabletta
A kérdező hozzászólása: jajj .... belekavarodtam rendesen. Folytatom a rózsaszínt az elejétõl...meg lesz a 21 tabi csak kicsit össze vissza :S Remélem ebbõl a négy napból nem lesz gondom :S Mert szeretkeztem.
hát...jókat kérdezel teis :D sztem a rózsazsínt szedjed, ed ne az elejétõl, hanem vond ki belõle a sárgákat, de gõzöm sincs :D a foggátlónál a rendszeresség a lényeg, tehát a 21 nap az legyen 21 napõ, ezért javlsom h a 21 napot mindneképpen töltsd ki tablettákkal, se ne legyen több, se ne legyen kevesebb. bizony elõfordulhat h bekavartál magadnak és lesz köztivérzésed...de nefoglalkozz vele, szedd tovább. és mindneképp védekezzetek gumival
A kérdező hozzászólása: de hogy folytassam? Ma már nincs doki :S
háthallod...énis ezt szedem, d e gõzömsincs mit tégy ilyenkor. egy nõgyógyászt kérdezz meg sztem, mert ezzel nemszabad játszani
én rendesen szedtem és ez mellett lettem pocakos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!