Találatok a következő kifejezésre: Tri-Regolt szedek egy (16 db)

Nem baj. Majd megjön a vérzésed is a szokott idõben. Nyugalom!

Akik Tri-Regolt szednek! Elgurult az egyik bogyóm ilyenkor mi a teendő?

Elgurult a 6. szem, azaz az utolsó rózsaszín. Nem találtam meg, ezért bevettem helyette a 7.-et, az ugye már fehér. (pótolni nem tudtam egy másik levélb?l) Tehát ebben a hónapban csak 20 szemet fogok beszedni. (kiegészít? védekezést fogok használni) Hány napos szünetet tartsak így? Tarthatok 8 nap szünetet, (és így kijönne a 28 napos ciklus) hogy ugyanazon a napon jöjjön majd meg ahogy szokott, és ugyanazon a napon keljen elkezdenem szedni, ahogy szoktam? Köszönöm a segítséget

Legjobb válasz: én tri-regolt szedek, de sztem nemkellett volna bevenned a 8-at, inkább hagytad volna ki azt a napot, ha úgyis óvszert használsz majd, így legalább nemlenne ez a gáz, h most akkor 7 v 8 napos a szünet? mert ugye ha elgurult, akkor vehetjük úgyis, mintha elfelejtetted volna bevenni...ésígy eccerûbb lett volna, mert kijött volna a 7 napos szünet. sztem felejtsd el holnap bevenni...:D (ésakkor elvileg ugyanúgy hagyod abba a tabi szedést, mint eddig, és a 7 napos szünet is 7 napos marad) jobbat nemigen tudok kitalálni, mert sztem a 7 napos szünetnek 7 naposnak kell lennie. kiegészítõ védekezés meg ígyis úgyis kéne.

én tri-regolt szedek, de sztem nemkellett volna bevenned a 8-at, inkább hagytad volna ki azt a napot, ha úgyis óvszert használsz majd, így legalább nemlenne ez a gáz, h most akkor 7 v 8 napos a szünet? mert ugye ha elgurult, akkor vehetjük úgyis, mintha elfelejtetted volna bevenni...ésígy eccerûbb lett volna, mert kijött volna a 7 napos szünet. sztem felejtsd el holnap bevenni...:D (ésakkor elvileg ugyanúgy hagyod abba a tabi szedést, mint eddig, és a 7 napos szünet is 7 napos marad) jobbat nemigen tudok kitalálni, mert sztem a 7 napos szünetnek 7 naposnak kell lennie. kiegészítõ védekezés meg ígyis úgyis kéne.
Én sose görcsölök a tabi miatt, hogy hány órakor stb. Szintén tri regolos vagyok, ugyanakkor kezd el szedni, mint máskor. A kiegészítõ módszer helyes!
00.27-es vagyok, elõttem szólónak lehet igaza van, tartsd meg akkor a 8 napos szünetet, és akkor az olyan, mintha elfelejtetted volna bevenni az uccsót :D mert elvileg ha a késés meghaladja a 12 órát, akkormár nemkell bevenni a kimaradt szemet. tri-regol amúgyis erõsebb a többinél, ezt nemis kell annyira percre pontosan szedni. de az óvszert mindenképp használd, sztem úgy a legbiztonságosabb, ha a menzeszedig óvszert használtok.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm szépen a segítséget :) akkor marad a 28 napos ciklus
Hosszabb szünetet semmiképp nem tarthatsz, mert teherbe eshetsz. Ha 7 nap van elõírva, annyit kell bevenned. Ebben a hónapban mindenképp használjatok gumit. Az a biztos.

Mercilon és Belara fog. Gátlót szedtem egyik sem vált be köztes vérzésem volt. Most Tri-regolt szedek. Tudom, hogy elavult stb. , de szedtem már és semmi bajom nem volt tőle, most a 3. levél végénél barnás folyásom volt. Ez a gyógyszer sem jó?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mercilont én is szedtem, az egyfázisú, meg a Belara is, ha jól tudom. A Tri-regol három fázisú. Vannak kétfázisúak, lehet, hogy neked az lenne megfelelõ. De szerintem mindenképpen beszéld ezt meg egy orvossal. Az is lehet, hogy valami gyulladás vagy fertõzés miatt volt barnás folyásod.

Mercilont én is szedtem, az egyfázisú, meg a Belara is, ha jól tudom. A Tri-regol három fázisú. Vannak kétfázisúak, lehet, hogy neked az lenne megfelelõ. De szerintem mindenképpen beszéld ezt meg egy orvossal. Az is lehet, hogy valami gyulladás vagy fertõzés miatt volt barnás folyásod.
Miért lenne elavult? Én is szedtem már, 16 évesen, de nem volt semmi para. Illetve egy hónapig az volt, hogy amikor beszedtem, egy fél órán át véreztem, akkor elmentem dokihoz, de azt mondta, nem kell abbahagyni, hanem felírt valamit (már nem tudom mit), azt kellett szednem mellé két hétig, és többet nem is volt ilyen gond. Aztán mióta szültem, én a Belarát szedem, de nekem azzal sincs gondom.

Tri-Regolt szedek és egy kis figyelmetlenség miatt fordítva kezdtem el szedni a levelet. Már a 9. tablettánál tartottam, amikor észrevettem. Mi a teendő ilyenkor? Hagyjam abba, vagy folytassam?

Legjobb válasz: Ha 3 fázisú, akkor lehet hogy bajt okoztál magadnak! Hisz nem olyan mint egy sima tabi, ahol minegyik szem ugyanazt tartalmazza! Szerintem kérd ki egy orvos tanácsát, hogy ilyen esetben mit kell tenni!

Ha 3 fázisú, akkor lehet hogy bajt okoztál magadnak! Hisz nem olyan mint egy sima tabi, ahol minegyik szem ugyanazt tartalmazza! Szerintem kérd ki egy orvos tanácsát, hogy ilyen esetben mit kell tenni!
Sztem is dokival beszéld meg, mert nemhiába más- más színûek(ahogy írtad), biztos nem lesz semmi baj, csak lehet kicsit odavág a hormonoknak, de lehet meg sem érzed, de doki tudná megmondani ilyenkor hogyan tovább.
Általában nincs különbség a szemek között, mindegyik ugyanolyan. A számozás és a napok bejelölése csak arra szolgál, hogy lásd, aznap bevetted-e. Szóval tök mind1, melyik irányból kezded szedni.
A kérdező hozzászólása: Helyesbítek.Elfelejtettem leírni, hogy a Tri-Regol 3fázisú, vagyis a 3 színü tablettának más-más a hormontartalma.Azért foglalkoztat.
Elsõre úgy olvastam: "Szeretnék kérni egy szüzességet!" Ez gáz ?
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy nem akarok kísérletezni, mert már igy is jól mellé nyultam a Gestomixel ismeri valaki? Vélemény?
keress ugyan olyan hatóanyagú gyógyszert és az is jó lesz.. :)
A kérdező hozzászólása: csessze meg, akkor nem irják fel Ausztriában szerintetek?
RG.. richter gedeon... Magyar cég..
A kérdező hozzászólása: Igen ezt az oldalt én is néztem, csak az a kérdés hogy magyar gyógyszer-e mert akkor bukta vagy ott is van gyártás
gyártó: Richter Gedeon
A kérdező hozzászólása: :) ))) szivességet és sürgõs lenne, mert rosszul vagyok a Gestomixtol
kérdezz meg kint egy nõgyógyászt! :) ez a legegyszerûbb.. :)

Mi van akkor ha egy nap 2 tabit vettem be véletlenül? Tri regolt szedek

Legjobb válasz: eddíg mindíg este 6kor vettem be a tabit de inkább áttettem az idõpontot délre mert akkor tuti nem felejtem el...ma viszont valami megzavart és bevettem délben is és 6kor is!Most mi lesz?

A kérdező hozzászólása: eddíg mindíg este 6kor vettem be a tabit de inkább áttettem az idõpontot délre mert akkor tuti nem felejtem el...ma viszont valami megzavart és bevettem délben is és 6kor is!Most mi lesz?
semmi. de egy új csomagból pótolnod kell a 21. szemet a hónap végén.
az idözavart megértem de a napokat hogy nem figyeled? v ha nincs rajta nap akkor alkoholos filctoll és irkáld oda, igy bizti h nem kavarodsz meg:D tesóm is igy csinálta. az enyém meg napozva van:) de még igyis állandóan parázok h bevettem e... :S
A kérdező hozzászólása: és akkor így majd mindíg pótolnom kell az új csomagból?
igen:S
A kérdező hozzászólása: És az nem baj ha így akkor a következõ hónap elején 1-el kevesebb rózsaszín bogyóm lesz és hónapvégén pedig barna bogyó helyett rózsaszín lesz az utolsó?Ettõl még védeni fog ugye?Kérlek válaszoljon valaki aki tud!

5 hónapja szedek fogamzásgátlót (Tri-regol és pontosan szedem) és lefeküdtem a barátommal először, kb. Félidőben, de elötte egy nappal fehér nyák szerű folyást észleltem. Ilyenkor lehetek terhes?

Azt szokták mondani, hogy ilyenkor van peteérés, de a gyógyszernek ezt meg kellene akadályoznia. 8 nap múlva várom a menstruációm, de az együttlét óta elég furán érzem magam(hasszúrka)ma pedig pisilni járok egész nap, de nem hiszem hogy felfáztam, mert nem csak pár csepp.)De lehet hogy az idegt?l produkálom ezeket.Még nem szeretnék babát!

Legjobb válasz: Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!

Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!
A kérdező hozzászólása: 8 nap telt el az együttlét óta.
8 nap alatt sem jelentkeznek!

Egy hónapja szedem a Tri-Regolt. Ez normális?

Egy hónapja szedem a Tri-Regolt,pénteken volt az utolsó tabletta. Mindig szinte azonos idõben vettem be, 1-2 alkalom volt mikor +3-4 órával késõbb a megszokottól.A menzesz elsõ napján kezdtem el. Ma jött meg a havim,de szinte alig, ilyen rózsaszínes-pirosas nyák szerû valami. A hasam kicsit fáj csak. Ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Nekem is elsõ két nap szinte alig van,utána 2 nap több(de nem annyi,mint gyógyszerszedés elõtt,jóval kevesebb),majd utolsó két nap már csak barnázás,az sem nagy mennyiség.

Teljesen normális. Nekem is elsõ két nap szinte alig van, utána 2 nap több(de nem annyi, mint gyógyszerszedés elõtt, jóval kevesebb), majd utolsó két nap már csak barnázás, az sem nagy mennyiség.
A kérdező hozzászólása: koszonom :) ) kicsit remiszto...nekem szinte semmi :/
Nyugi, teljesen normális. Még ma sem lesz sokkal több, majd holnap-holnapután, de akkor se számits sokra, nekem pl elég a kis tisztasági betét, az is 3-4 óránkénti cserével, éjjel nem is szokott egy csepp sem jönni. Gyógyszer mellékhatása, ami itt most pozitivum.Ahogy az is, hogy nincs görcs, nincs rosszullét.Nekem egyedül a mellfájdalom maradt meg.
A kérdező hozzászólása: igen kicsit megerõsödött.korábban szedtem már, de már vagy 2-3 éve, és nem emlékeztem milyen volt az elején. a mellfájdalom itt is megvan.de örülök, hogy már nincs az elvérzõs téma.köszönöm a válaszokat :)

Tisztelt Doktor Úr! Eddig Tri Regol tablettát szedtem, de most átálltam Triodenára. Ezt 4 hónapja szedem, de egy problémám van vele. Azóta hüvelyszárazságban szenvedek. Mit javasol? Váltsak vissza, vagy várjak még hátha rendbe jövök? Egyébként semmi más p

Tisztelt Doktor Úr! Eddig Tri Regol tablettát szedtem, de most átálltam Triodenára. Ezt 4 hónapja szedem, de egy problémám van vele. Azóta hüvelyszárazságban szenvedek. Mit javasol? Váltsak vissza, vagy várjak még hátha rendbe jövök? Egyébként semmi más panaszom nincs, jobban viselem a gyógyszert mint a Tri Regolt. Üdvözlettel: Katalin

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hüvelyszárazság előfordulhat a fogamzásgátló szedése alatt. Érdemes lenne inkább olyan készítményt használnia, amely más hatóanyagú, mint az Ön által említettek! Bizonyos újabb készítmények kapcsán bizonyították már, hogy az említett problémák sokkal ritkábban fordulnak elő. Emellett javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását, amely szintén javíthatja a panaszokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hüvelyszárazság előfordulhat a fogamzásgátló szedése alatt. Érdemes lenne inkább olyan készítményt használnia, amely más hatóanyagú, mint az Ön által említettek! Bizonyos újabb készítmények kapcsán bizonyították már, hogy az említett problémák sokkal ritkábban fordulnak elő. Emellett javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását, amely szintén javíthatja a panaszokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Eddig Tri Regol tablettát szedtem, de most átálltam Triodenára. Ezt 4 hónapja szedem, de egy problémám van vele. Azóta hüvelyszárazságban szenvedek. Mit javasol? Váltsak vissza, vagy várjak még hátha rendbe jövök? Egyébként semmi más p

Tisztelt Doktor Úr! Eddig Tri Regol tablettát szedtem, de most átálltam Triodenára. Ezt 4 hónapja szedem, de egy problémám van vele. Azóta hüvelyszárazságban szenvedek. Mit javasol? Váltsak vissza, vagy várjak még hátha rendbe jövök? Egyébként semmi más panaszom nincs, jobban viselem a gyógyszert mint a Tri Regolt. Üdvözlettel: Katalin

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hüvelyszárazság előfordulhat a fogamzásgátló szedése alatt. Érdemes lenne inkább olyan készítményt használnia, amely más hatóanyagú, mint az Ön által említettek! Bizonyos újabb készítmények kapcsán bizonyították már, hogy az említett problémák sokkal ritkábban fordulnak elő. Emellett javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását, amely szintén javíthatja a panaszokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hüvelyszárazság előfordulhat a fogamzásgátló szedése alatt. Érdemes lenne inkább olyan készítményt használnia, amely más hatóanyagú, mint az Ön által említettek! Bizonyos újabb készítmények kapcsán bizonyították már, hogy az említett problémák sokkal ritkábban fordulnak elő. Emellett javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását, amely szintén javíthatja a panaszokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!