Találatok a következő kifejezésre: Tovább szeretném kapcsolatot, de a (4 db)

Tovább szeretném a kapcsolatot, de a lányt nem tudom elérni. Mit tegyek?

Felvett 1 lány msn-re...Nagyon szinpatikusnak találom, de még nem láttam. Mulkor elment a netem, és a beszélgetésböl kiléptem köszönés nélkül. Másnap amikor beszéltem vele akkor nem tudom.. olan flegma volt. Most azt hisz hogy van barátn?m és fel se jön msn-re hogy beszélhessek vele. A telefonszáma sincs meg. Nem tudom mi tév? legyek. Tényleg jó arcnak vélem. Õ azt mondta h ha találkoznánk akkor járna vele. Ezek után nem tudom mit csináljak. Jah és a távolság kötunk kb 300km. Köszönöm szépen akik válaszolnak. Normális válaszokat kérek és nem ilyeneket h b*** meg stb

Legjobb válasz: Szia! Elõször is részvétem a 300 km miatt! Tényleg nem kevés! Próbálj meg vele beszélni ezekrõl a dolgokról, valahogy felkeresni ha nem éred el msnen. Azért tûnik ám el mert féltékeny meg nem tudja mit kezdjen magával. Tuti azt hitte hogy valami bajod van vele! Biztosítsd, hogy nincs miért aggódnia és beszéljetek meg végre egy találkozót... Olyan rövid idõ van már csak a nyárból:( Húzz bele!

Szia! Elõször is részvétem a 300 km miatt! Tényleg nem kevés! Próbálj meg vele beszélni ezekrõl a dolgokról, valahogy felkeresni ha nem éred el msnen. Azért tûnik ám el mert féltékeny meg nem tudja mit kezdjen magával. Tuti azt hitte hogy valami bajod van vele! Biztosítsd, hogy nincs miért aggódnia és beszéljetek meg végre egy találkozót... Olyan rövid idõ van már csak a nyárból:( Húzz bele!
A kérdező hozzászólása: Kööszi szépen. Csak az a para, hogy nem tudom elérni:S
Ha más elérhetõségét nem tudod, akkor küldj neki az msn-en üzenetet, amiben leírod, hogy mi történt, és szeretnél vele beszélgetni, találkozni. Ha belép, akkor látni fogja az üzenetedet. Az msn-es e-mail címére levelet is küldhetsz.
A kérdező hozzászólása: köazi szépen ezt nem is jutott eszembe:D

Szilveszter éjszakáján belebonyolódtam egy orális szex kapcsolatba, de amikor másnap megláttam nagyon csúnya volt a lány, nem szeretném megbántani, viszont szeretnék továbbra is a lyukra játszani, mit tegyek?

Legjobb válasz: szóval csak annyira ronda hogy azért meg akarod dugni meg kívánod ilyesmi, csak nem akarod mutogatni te is azok közé tartoznak akik menõznek hogy hánytucat nõ volt meg nekik de amikor képet kérek tõlük hogy"na mutass már róluk valami közösségis fotót legalább" akkor arra már nem hajlandóak hátha devalválódna a nimbuszuk

szóval csak annyira ronda hogy azért meg akarod dugni meg kívánod ilyesmi, csak nem akarod mutogatni te is azok közé tartoznak akik menõznek hogy hánytucat nõ volt meg nekik de amikor képet kérek tõlük hogy"na mutass már róluk valami közösségis fotót legalább" akkor arra már nem hajlandóak hátha devalválódna a nimbuszuk
Mond neki h szép és jól szopott :D leszophatna megint. Komoly kapcsolathoz most lelki beteg vagy. LOL
hívd fel egy kávéra
lyukra játszani háhhá bövült a szókincsem ><
Hát pakold meg
Ha csúnya, akkor minek akarod hülyíteni? Mondjuk, ha elég hülye volt ahhoz, hogy csak úgy leszopjon egy buliba, akkor végül is megérdemli. Ugyanaz a technika, mintha barátnõnek akarnád... ahogy az elsõ válaszadó is megírta: hívd el kávézni stb... és ha megkérdezni, hogy nem járnátok-e akkor szimplán azt mondod, hogy most bizony nem vagy kész egy párkapcsolatra és ennyi. Ha meg szégyelled, hogy õt szopatod/dugod, akkor inkább keress egy másik ribit (vannak egész szép példányok is).
Egy õszinte beszélgetéssel. Úgy tisztességes és egyértelmû.
mármint "olyan" barátod lenni, vagy csak a baráti körödben akar maradni? attól, hogy jártatok és szakítottatok, még nyugodtan maradhat barát, egyébként meg ha nem szerelmes beléd miért, akkor meg miért akar még járni veled? ezt nem mondta?
A kérdező hozzászólása: A baráti körömbe szeretne tartozni, csakhogy én még mindig szerelmes vagyok belé és nem vagyok az a típus, aki így barátságban tud maradni az exével. Számomra az szenvedés lenne.

Már "nem szerelmes", de szakítani sem szeretne, esélyt akar adni a kapcsolatunknak. Érzem, h. időre van szüksége, h. letisztuljon benne hogyan tovább. De:Van-e még esély arra, h. újra közeledjen? Megváltozhat-e benne ez az érzés?

Esetleg tehetek én valamit?

Legjobb válasz: Ha ez a "nem vagyok szerelmes, de nem akarok szakítani" hozzáállás nem társul nemtörõdömséggel és hanyagolással, akkor várhatsz. Nálam betelt a pohár és hagytam menni. Legyen boldog olyannal, akit szerelemmel tud szeretni, és nem nyûg neki a találkozás.

Ha ez a "nem vagyok szerelmes, de nem akarok szakítani" hozzáállás nem társul nemtörõdömséggel és hanyagolással, akkor várhatsz. Nálam betelt a pohár és hagytam menni. Legyen boldog olyannal, akit szerelemmel tud szeretni, és nem nyûg neki a találkozás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!