Találatok a következő kifejezésre: Tovább szeretnék de nem tudom (38 db)

Építészmérnök
Gépész tervezõmérnök-
Szoftverfejlesztõ mérnök
"az elvégzésébe ne haljak bele" Könnyû szakkal a legritkább esetben lesz kényelmes és jól fizetõ állásod. Fõleg matekos (reál) területen.
menj el matek alapszakra. onnan aztán tudsz majd alkalmazott matematikusnak, biztosítási, pénzügyi matematikusnak, közgazdasági elemzõnek továbbtanulni msc-n. irodai állás, támogatott, ha szereted és érted a matekot, biztos menni fog

Van egy őrült lány akit szeretek de nem tudom hogyan tovább (? )

Szóval ez a lány tényleg ?rült...komolyan de ezt imádom benne...kb minden második mndata ilyene malacok szaladgálnak a vaginámba és nm zavarja h ki hallja meg mindenki véleményét leszarja.

Legjobb válasz: rossz hír :ha elkönyvölt barátnak akkor nincs sok esélyed ,de én is voltam így én is küzdtöm ellene és vagy egy trükköm erre,de privátba beszéljük meg.

rossz hír :ha elkönyvölt barátnak akkor nincs sok esélyed , de én is voltam így én is küzdtöm ellene és vagy egy trükköm erre, de privátba beszéljük meg.
Nekem is van ilyen barátnõm. Tényleg nagyon érdekes kisugárzása van. Szerintem mond meg neki kerek perec , hogy mit szólna egy randihoz és te többet szeretnél mint barát. Az ilyeneknek nem érdemes kertelni hidd el. Bókolni meg tök fölösleges mert mindig mondogatják magukban , hogy ezt már halottam "és lásd mi lett belõle"
Szerintem mond neki hogy te szeretnél lenni a malac aki a vaginájában szaladgál.

Hogyan fussak? 6 hete kezdtem el az "első 5 km" futóprogramot, ami most ér véget. A harmadik hét elejétől már futva tettem meg az öt kilométereket (heti három edzés). Szeretnék tovább lépni, de nem tudom, hogy mi a megfelelő. Hogyan folytassam?

Az 5 km-t próbáljam egyre gyorsabban lefutni? Vagy növeljem a távot? Vagy gyors-lassú futás váltásával kellene folytatni? Heti háromszor terveztem folytatni a futást (mellette tornázok is) (33/N)

Legjobb válasz: Az edzesonline-on van 10 km-es edzésterv is kezdõknek. Én azzal folytatnám. http://edzesonline.hu/edzesterv/38/10_km_es_edzesterv_kezdok.. Egyébként gratulálok! Én még csak most kezdtem az elsõ 5 km-es edzsét. :)

Az edzesonline-on van 10 km-es edzésterv is kezdõknek. Én azzal folytatnám. http://edzesonline.hu/edzesterv/38/10_km_es_edzesterv_kezdok.. Egyébként gratulálok! Én még csak most kezdtem az elsõ 5 km-es edzsét. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnéztem, szerintem jó lesz folytatásnak :-)
a távolságot növeld, ha megvan a 10 km, utána lehet tempóra edzeni hosszútávfutó N34
Így van, az elõzõ válaszolóknak igazunk van. Én is ennek a két edzésnek hála járok jelenleg 15 km-nél, úgy hogy régen még 200 méter futástól is meghaltam. :)

Tovább szeretnék tanulni, de nem tudom "hova tovább? " milyen szakmák a keresettek, érdemes fősulira menni?

Legjobb válasz: Én fõsulis vagyok... de nem hiszem, hogy diplomával könnyebb lenne (ha nem nehezebb)elhelyezkedni, mint pl egy szakmunkással. Ha jó tanuló vagy és tudod, hogy valószínûleg jó lesz az érettségid is, akkor választhatsz akár fõsulit. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne az évek óta sláger szakokat válaszd. Én szociálpedagógiát tanulok, ami nem egy elterjedt szak, és mégis azt mondják, hogy már most tetített állas terén :-( De választhatsz akár szakmát is... nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány... A szakmáknál inkább a fiús szakmákkal lehet jobban elhelyezkedni, mert pl mûkörmösbõl, fordrászból már rendeteg van. Azt viszont nem tudom hol lehet megnézni, hogy mik a sláger szakok és hol van hiány. :-( Esetleg érdemes lenne körülnézned a felvi.hu-n.

Én fõsulis vagyok... de nem hiszem, hogy diplomával könnyebb lenne (ha nem nehezebb)elhelyezkedni, mint pl egy szakmunkással. Ha jó tanuló vagy és tudod, hogy valószínûleg jó lesz az érettségid is, akkor választhatsz akár fõsulit. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne az évek óta sláger szakokat válaszd. Én szociálpedagógiát tanulok, ami nem egy elterjedt szak, és mégis azt mondják, hogy már most tetített állas terén :-( De választhatsz akár szakmát is... nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány... A szakmáknál inkább a fiús szakmákkal lehet jobban elhelyezkedni, mert pl mûkörmösbõl, fordrászból már rendeteg van. Azt viszont nem tudom hol lehet megnézni, hogy mik a sláger szakok és hol van hiány. :-( Esetleg érdemes lenne körülnézned a felvi.hu-n.
Szakmából érdemes olyat választani, ami lehetõséget ad arra, hogy egyszer saját vállalkozásod lehessen, te lehess a saját fõnököd. Ilyen pl. vendéglátóipari eladó, vagy egyéb vendéglátós szakmák, meg ami mondjuk kereskedelmi, az is ide tartozik. Fõsulin is mehetsz kereskedelmire, az is jó, mert az is lehetõséget ad rá, hogy a magad ura legyél. Mert ha mondjuk orvos akarsz lenni, hát mindig lesz fõnököd, vagy tanár, vagy ilyesmi.
Csak jogásznak ne menj!! garantált munkanélküliség.

Nagyon szeretem a kémiát nagyon jó vagyok belőle (versenyeket nyertem stb. ) de nem tudom hogy hol tanuljak tovább. Kémiával hol érdemes tovább tanulni?

ármit megtanulok mellé, matekot fizikát bioszt ha megtlálom a megfelelő utat de még egyelőre nem tudom. most megyek 12. be és még nem tudom melyik egyetemen és milyen szakon tanuljak tovább. kíváncsi vagyok a véleményetekre hogyha bármelyik egyetem bármelyik szakára bekerülhetnétek (ahová az egyik felvételi tantárgy a kémia) akkor hova mennétek és hogy döntenétek. (fizetés,életpálya,karrier,külföldi lehetőségek, itthoni lehetőségek stb...) előre is köszönöm aki leírja és kifejti a vélemyényét.

Legjobb válasz: Vegyészmérnök. Nem tudom kifejteni, mert én teljesen másik irányba indultam (humán beállítottság), de jókat hallottam róla, és elvileg el lehet vele helyezkedni.

Vegyészmérnök. Nem tudom kifejteni, mert én teljesen másik irányba indultam (humán beállítottság), de jókat hallottam róla, és elvileg el lehet vele helyezkedni.
Az orvosi szakma nem érdekel? Mert oda kell még kémia. Esetleg a gyógyszerészeti kar?
Szóval attól függ, hogy te milyen pálya iránt érzel szimpátiát. Szerintem az orvosin mindenképp gondolkozz el (már ha érzel bármiféle "vonzalmat" e terület iránt). Vagy tényleg lenne még a vegyészmérnök. Azzal ha végeztél gyógyszergyáraknál tudnál elhelyezkedni.
Még csinálj meg addig egy nyelvvizsgát, hogy kiemelkedõen jó pontszámod legyen a felévételihez. Mert mindenhova magas pontszám kell.
Gyógyszerész/vegyészmérnök 5 év szopás, utána nagyon jól fizetõ munka.
Gyógyszerésznek. A profession.hu álláslehetõségeit folyamatosan olvasom és nagyon-nagy karriert lehet befutni az említett diplomával. S elsõsorban nem is az egészségügy területén kiemelkedõ a gyógyszerész diploma, hanem a kereskedelemben, a marketingben, a gazdaságban. S mintttudjuk manapság is a gazdasági szakemberek viszik haza a legtöbb lóvét, mégpedig a gyógyszeriparban. Ezért ajánlom. Pl.: http://www.profession.hu/hu/allas/ertekesitesi-vezeto-multin.. http://www.profession.hu/hu/allas/uzletfejlesztesi-menedzser..
Szerintem is gyógyszerés ( persze csak ha érdekel ez az irány ) itt sok a kémia és ha elvégzed akkor eltudsz vele helyezkedni de ha tovább mész doktorisuli akkor majd kutató is lehetsz!

Szeretnék orvos lenni de nem tudom hogy hogy induljak neki . Ahol most tanulok 9. be ott majd lehet éretségizni kémiából és bioszból . Hogy induljak tovább?

Szeretnék a debreceni egyetemen orvostudományon tovább haladni . És ha szeretném megtudni a mostani évi éretségi pontok azaz kreditek táblázatát hogy mihez mennyi jár .

Legjobb válasz:
Nem igazán értem, mit akarsz mondani - vagy valószínûleg te nem érted a rendszert. Kreditek majd akkor járnak, ha már felvettek az egyetemre, órákra jársz és levizsgázol belõlük. Minden tárgynak megadott kreditértéke van, ha sikeres a vizsgád, akkor megkapod a kreditet. Az érettségidért semmilyen pontot nem kapsz, csak az egyetemi felvételinél. Azt pedig megtalálod a felvi.hu-n, de szerintem nagyon ráérsz ezzel foglalkozni, mert 4 év múlva simán lehet tök más rendszer, mint most... Jelenleg biológiából és kémiából is kell az emelt, ha ez a kettõ nagyon jól sikerül, akkor a pontjaid úgy számolódnak, hogy ezek százalékos eredménye összeadva (maximum 200), ez az érték szorozva kettõvel (innen a "duplázás" kifejezés), plusz 100 pont többletpontot lehet gyûjteni, így jön össze az 500 pont. De ha ezek nem lettek annyira jók és jók voltak a jegyeid meg a többi érettségid, akkor lehet, hogy neked a másik módszer éri majd meg, ahol 100 pont jár a 11.-12. évvégi jegyekért bizonyos tárgyakból, 100 pont az érettségi százalékaid átlaga, 200 pont a két felvételi tárgy százaléka (kémia és biosz emelt ugyebár), plusz max 100 többletpont, és így is kijön az 500 pont. Többletpontokon nem kell aggódnod, mivel két emelt kötelezõ, így azokért 50-50 pontot kapsz. Ez azt is jelenti, hogy hiába van mondjuk egy nyelvvizsgád, azért már nem kapsz pontot. De hangsúlyozom, nem érdemes ebbõl kiindulnod, elég ha 10. végén, 11. elején utánanézel az aktualitásoknak. :) A hogy indulj tovább kérdésre annyi a válasz, hogy teperj nagyon, hogy jól sikerüljenek az emeltjeid, és beleszokj a tempóba, a tanulásba. Végzõs évedben jelentkezz egyetemre, ha eléred majd az adott ponthatárt, felvesznek, onnantól már csak tanulni, tanulni, tanulni és tanulni kell. :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem igazán értem, mit akarsz mondani - vagy valószínûleg te nem érted a rendszert. Kreditek majd akkor járnak, ha már felvettek az egyetemre, órákra jársz és levizsgázol belõlük. Minden tárgynak megadott kreditértéke van, ha sikeres a vizsgád, akkor megkapod a kreditet. Az érettségidért semmilyen pontot nem kapsz, csak az egyetemi felvételinél. Azt pedig megtalálod a felvi.hu-n, de szerintem nagyon ráérsz ezzel foglalkozni, mert 4 év múlva simán lehet tök más rendszer, mint most... Jelenleg biológiából és kémiából is kell az emelt, ha ez a kettõ nagyon jól sikerül, akkor a pontjaid úgy számolódnak, hogy ezek százalékos eredménye összeadva (maximum 200), ez az érték szorozva kettõvel (innen a "duplázás" kifejezés), plusz 100 pont többletpontot lehet gyûjteni, így jön össze az 500 pont. De ha ezek nem lettek annyira jók és jók voltak a jegyeid meg a többi érettségid, akkor lehet, hogy neked a másik módszer éri majd meg, ahol 100 pont jár a 11.-12. évvégi jegyekért bizonyos tárgyakból, 100 pont az érettségi százalékaid átlaga, 200 pont a két felvételi tárgy százaléka (kémia és biosz emelt ugyebár), plusz max 100 többletpont, és így is kijön az 500 pont. Többletpontokon nem kell aggódnod, mivel két emelt kötelezõ, így azokért 50-50 pontot kapsz. Ez azt is jelenti, hogy hiába van mondjuk egy nyelvvizsgád, azért már nem kapsz pontot. De hangsúlyozom, nem érdemes ebbõl kiindulnod, elég ha 10. végén, 11. elején utánanézel az aktualitásoknak. :) A hogy indulj tovább kérdésre annyi a válasz, hogy teperj nagyon, hogy jól sikerüljenek az emeltjeid, és beleszokj a tempóba, a tanulásba. Végzõs évedben jelentkezz egyetemre, ha eléred majd az adott ponthatárt, felvesznek, onnantól már csak tanulni, tanulni, tanulni és tanulni kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon hasznos a válaszod !:) )

Van 1 csaj. Aki nagyon dögös, okos, vicces, érzékeny azaz tökéletes. Ez a lány a legjobb barátjának tart és én többet szeretnék, de ő nem . Viszont teljesen úgy csinál velem mintha járnánk. De nem tudom mit tegyek . Tovább álljak vagy beszéljek vele?

Legjobb válasz: Na igen. Eszköz vagy. Úgyhogy õ nem a barátod. Ha így viselkedik veled, azt azért teszi, mert így kiszemeltjeit féltékennyé teheti, vagy éppen nem kívánatos nyomulót általad elriaszthat. Továbbá minden nyûgét, baját meghallgatod és valószínûleg lelket öntesz bele, segíted, tanácsaiddal támogatod legjobb tudásod szerint. Kihasználja, hogy bármit megtehet veled, mert bele vagy zúgva, tudja hogy semmire nem mondanál nemet. Az érzelmeidet nem fogja viszonozni úgy tûnik. Nem jössz be neki mint férfi, de imponáló számára, hogy van valaki aki imádja, és beleszeretett. Úgyhogy kedves kérdezõ, te nem a barátja vagy, hanem egy szabadon felhasználható eszköz a számára, ez magyarázza meg miért nem küld el és tart maga mellett. Rajtad áll, hogy maradsz eszköz, vagy otthagyod a fenébe.

Na igen. Eszköz vagy. Úgyhogy õ nem a barátod. Ha így viselkedik veled, azt azért teszi, mert így kiszemeltjeit féltékennyé teheti, vagy éppen nem kívánatos nyomulót általad elriaszthat. Továbbá minden nyûgét, baját meghallgatod és valószínûleg lelket öntesz bele, segíted, tanácsaiddal támogatod legjobb tudásod szerint. Kihasználja, hogy bármit megtehet veled, mert bele vagy zúgva, tudja hogy semmire nem mondanál nemet. Az érzelmeidet nem fogja viszonozni úgy tûnik. Nem jössz be neki mint férfi, de imponáló számára, hogy van valaki aki imádja, és beleszeretett. Úgyhogy kedves kérdezõ, te nem a barátja vagy, hanem egy szabadon felhasználható eszköz a számára, ez magyarázza meg miért nem küld el és tart maga mellett. Rajtad áll, hogy maradsz eszköz, vagy otthagyod a fenébe.
Megoldás hajtsd el azt a mocskos K...-t a halál vérvörös... tudod hova, na! Nem szabad az ilyenek után koslatni mint valami rühes kóbor kutya, csak saját magadnak ártasz. És egyszer nézd meg alaposabban azt a lányt...ÕT, ne azt a tündért amit a helyére képzelsz
velem is volt ilyen , elfog majd dobni mint 1 koszos rongyot ha már nem lesz rád szüksége.
Nekem is volt ilyen barátom, bár én nem viselkedtem úgy, mintha járnánk.Sokszor megmondtam neki, hogy tõlem ne várjon többet, mert nem érzek szerelmet, viszont fontos a barátsága. Makacs ember, nem adta fel. Ma õ a férjem... Ha fontos neked, tarts ki, amíg úgy érzed van értelme.
Ezt úgy hívják, hogy talonba raktak :) Te vagy a vésztartalék, akivel jól el lehet menni, esetleg egyébre is kapható vagy, ha pocsék lesz az élet, de közbe mégis lehet nyugodtan kacsingatni bármerre, hiszen csak barátok vagytok, így semmi kötelezettség. Én is voltam így. Egészen odáig, amíg engem ért a megtiszteltetés, hogy a szalagavatón lefilmezhettem, ahogy a (erõsen titkolt) szerelmével egy hosszú és érzéki csókba bonyolódott. Mindent tudtam róla (azt hittem) csak ezt a pasit felejtette elmesélni :) És utána is még ment tovább minden a régiben, jó voltam gépet javítani, leckében segíteni, meg jókat beszélgetni. Nem ígért soha semmit, csak adta az apró jeleket, hogy véletlenül se unjam meg :) Szerintem, ha jó vele, tartsátok meg egymást, mint barátot. És nézz más lány után. Jobban jársz hidd el...
Eszköz?! Ezt mibõl gondolod..? Nekem van egy kb ugyanilyen barátom.. igen õ a fiú aki rajong értem.. és én meg a lány.. Én nagyon szeretem õt.. mint embert, barátot akármi.. viszont szerelemmel sosem fogom szeretni.. na most.. egy ideig nagyon sokat együtt voltunk.. reggel elkísért suliba, majd suli után ott várt és haza kísért és kb az egész napot együtt töltöttük.. volt hogy nekem volt közbe kapcsolatom, több is... de én nem úgy vettem észre hogy ez õt zavarná.. majd úgy december tájt amikor már apa is azt mondta hogy szerelmes belém.. akkor elkezdtem visszahúzódni.. és hát igen.. nemtudom.. gondolom nem lett meg amit akart és akkor már nem is kell.. bár nekem ezt nem mondta el hogy többet akar.. lehet jobban is tette.. nemtudom nekem fontosabb a barátság, ami persze kölcsönös volt.. szóval nem egy eszközként volt/van jelen az életemben.. hanem mint egy barát akire lehet számítani, és aki számíthat a másikra.. A Kérdezõnek pedig annyit... hogy ha annyira tovább akarsz állni, akkor meg semmit sem vesztesz azzal ha leülsz vele beszélgetni :) 19/L
Kedves kérdezõ, Ha másképp érzed - hiszen te magad éled meg - akkor biztosan úgy van. Azonban ha mégis nekem lesz igazam, ne lepõdj meg olyan nagyon.
Most én is így vagyok de végre "kinyílt a csipám". Persze nem akar többet barátságnál minden jel mást mutat Az ilyen csajt ott kell hagyni a francba!
13:39-es Magyarul éppúgy kihasználtad, úgyhogy felesleges volt leugatnod amit írtam. Biztos vagyok benne, hogy te is tudtad, hogy az a fiú barátságnál sokkal többet érez irántad, és ahogy leírtad szépen, te is hagytad, mert legalább volt valaki aki addig is törõdik veled míg te álmaid hercegét meg nem találod. És még akkor játszod az ártatlant, hogy hát te nem is tudtad meg te nem is kihasználtad. Pedig de. Hányinger.
A kérdező hozzászólása: és ha nem használ ki ? mert a legteljesebb mértékbe sem érzem ezt és nem 1 világszám a csaj de pont "a múzsám"... és télleg a barátjának tart ...akkor is a barátjának tartott amikor nem szerettem és nem hinném hogy csak így kihasználna ...
A kérdező hozzászólása: Sir butcher ...kösz... de télleg és nagyon sajnálom.... mindannyiótoknak köszi :D sokat segitettetek ...
Lehet, hogy tényleg csak barátként szeret, de te magyarázol többet a viselkedésébe.
A kérdező hozzászólása: eddig ez a legérdekesebb ... igazad lehet :D

A barátom megcsókolt agy másik lányt. Most szünetelünk ezért, mert ő őszintén elmondta nekem. Szeretem őt de nem tudom hogyan tovább.!? !

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ezzel csak azt éred el, hogy ha kibékültök is és hasonlót tesz véletlen akkor nem fogja elmondani. Akkor jobb lesz? Örülj neki, hogy õszinte volt! Egy csók még nem a világ vége meg kell bocsátani, de az orrára kötni hogy soha többet és kész. Ha nem bánta volna meg és nem szeretne nem mondja el... 21/F

Ne haragudj, de ezzel csak azt éred el, hogy ha kibékültök is és hasonlót tesz véletlen akkor nem fogja elmondani. Akkor jobb lesz? Örülj neki, hogy õszinte volt! Egy csók még nem a világ vége meg kell bocsátani, de az orrára kötni hogy soha többet és kész. Ha nem bánta volna meg és nem szeretne nem mondja el... 21/F
Figyelj, elmondta oké, van lelkiismerete, de én nem folytatnám vele tovább akármennyire is szeretem még pediglen : 1. ha egyszer megtette, megteszi még egyszer. 2. ha megtette nem szeret annyira, hogy hûséges legyen. 3. nem csak téged kíván hanem mást is. 4. legyen boldog azzal akit megcsókolt.
14:50 ezt a hülyeséget honnan szedted? :) nem csak téged kíván hanem mást is... rengeteg pasi kíván mást is. én is imádtam az exem, totál odavoltam érte, rendesen megviselt amikor elvesztettem mégis kívántam más nõket is mert vonzottak, csak épp az volt a különbség, hogy volt annyi eszem hogy leküzdjem a vágyaimat és kitartsak a párom mellett :) 14:49 voltam. 21/F
14:50... Én lány vagyok, és totálisan egyetértek veled...Ha egyszer megcsinálta, többször is megfogja. Kíván mást is, ez természetes, a lányok is. DE, ha annyira nem szereti, és nem is tiszteli, hogy más lányokat hajkurásszon, és más lánnyal csókolózzon, akkor nincs értelme. És elmondta, igen, õszinte volt. Ezzel tényleg azt érte ela lány, hogy többet nem mondja el, de ne is adjon rá a lány neki lehetõséget. Én nem tudnék többet megbízni benne...Folyton az járna a fejemben, amikor nincs mellettem, hogy vajon most kit csókolgat.... Ott a bizalmát elvesztené az én szememben örökre. Én szakítanék vele, és keresnék egy olyan embert, aki engem is annyira szeret, és tisztel mint én õt.
Ha igazán SZERELMES lenne Beléd, akkor nem tette volna meg. És ha valakit IGAZÁN szeret az ember, akkor NEM, nem is kíván meg mást. Én 4 éve vagyok a barátnõmmel, imádom a legelsõ pillanattól kezdve és más lányok NEM hoznak lázba. A barátnõmbe vagyok szerelmes, és sose lennék képes más lányhoz érni, mert egyszerûen nem érdekelnek, csak a szerelmem. Aki máshogy gondolkozik, az nem volt még igazán szerelmes... Ismerek olyan párt, akik 20 éve vannak együtt, elsõk voltak egymásnak és most is úgy turbékolnak, mintha most jöttek volna össze, és sose csalta meg egyik a másikat. Szerintem a legjobb, ha hagyod a barátodat, mert BIZTOS, hogy nem szerelmes beléd, különben nem tett volna ilyet. Szép dolog, hogy elmondta, így legalább nem váltok el olyan rossz viszonyban, de én biztos nem maradnék együtt a barátnõmmel, ha kiderülne, hogy ilyesmit tett- nem azért, mert én nem szeretem, hanem mert ez egyértelmû bizonyítéka lenne annak, hogy nem érez irántam ugyanúgy és nincs közös jövõnk. 22/F

Kedves Főorvos úr! Azt szeretném kérdezni, hogy daganatos betegként felkereshetem-e Önt. Már túl vagyok bizonyos kezeléseken, de tanácsokat szeretnék kérni a további életvitelre, táplálkozásra vonatkozóan. Avemart szedek, de nem tudom, hogy ezzel jót tesz

Kedves Főorvos úr! Azt szeretném kérdezni, hogy daganatos betegként felkereshetem-e Önt. Már túl vagyok bizonyos kezeléseken, de tanácsokat szeretnék kérni a további életvitelre, táplálkozásra vonatkozóan. Avemart szedek, de nem tudom, hogy ezzel jót teszek-e, érdemes-e szednem? Emellett még vitaminokat is fogyasztok, kapszulákban is.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Daganatos betegként a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat Onkológiai Gondozójában tud felkereseni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Daganatos betegként a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat Onkológiai Gondozójában tud felkereseni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!