Találatok a következő kifejezésre: Tovább szeretnék de nem (109 db)

Építészmérnök
Gépész tervezõmérnök-
Szoftverfejlesztõ mérnök
"az elvégzésébe ne haljak bele" Könnyû szakkal a legritkább esetben lesz kényelmes és jól fizetõ állásod. Fõleg matekos (reál) területen.
menj el matek alapszakra. onnan aztán tudsz majd alkalmazott matematikusnak, biztosítási, pénzügyi matematikusnak, közgazdasági elemzõnek továbbtanulni msc-n. irodai állás, támogatott, ha szereted és érted a matekot, biztos menni fog

Van egy őrült lány akit szeretek de nem tudom hogyan tovább (? )

Szóval ez a lány tényleg ?rült...komolyan de ezt imádom benne...kb minden második mndata ilyene malacok szaladgálnak a vaginámba és nm zavarja h ki hallja meg mindenki véleményét leszarja.

Legjobb válasz: rossz hír :ha elkönyvölt barátnak akkor nincs sok esélyed ,de én is voltam így én is küzdtöm ellene és vagy egy trükköm erre,de privátba beszéljük meg.

rossz hír :ha elkönyvölt barátnak akkor nincs sok esélyed , de én is voltam így én is küzdtöm ellene és vagy egy trükköm erre, de privátba beszéljük meg.
Nekem is van ilyen barátnõm. Tényleg nagyon érdekes kisugárzása van. Szerintem mond meg neki kerek perec , hogy mit szólna egy randihoz és te többet szeretnél mint barát. Az ilyeneknek nem érdemes kertelni hidd el. Bókolni meg tök fölösleges mert mindig mondogatják magukban , hogy ezt már halottam "és lásd mi lett belõle"
Szerintem mond neki hogy te szeretnél lenni a malac aki a vaginájában szaladgál.
lidokain spray - krém. elõbbi vényköteles, utóbbi nem.
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi a választ. Attól nem fog elzsibbadni? szal attól lehet le is fog lankadni ... Olyan kellene amitõl jó merev lesz.
mielõtt mész a ribihez verd ki a gyíkod. egyébként meg ha minden nap/másnap kefélnél, akkor a 80.-100. dugásodra megszûnik ez a probléma. addigra megszokod a nõi test közelségét-merem remélni, hogy nõi test a téma-a hüvely szorítását az egész helyzetet.
Gyakorlat teszi a mestert. 22 évesen már lehetne gyakorlatod!
A kérdező hozzászólása: Bocs hogy giga rá vagyok gerjedve a nõmre már 3 éve, és zavar hogy néha hamar elmegyek...szeretném tovább kényeztetni ezért kérdeztem . kösz am a válaszokat.

Semmelweis Ignác Humán Szakképző Iskola és Gimnáziumba szeretnék tovább tanulni, de nem találom a honlapon, hogy van-e kollégiumi lakhatásra lehetőség?

Vagy tud valaki valami más megoldást? Nagyon köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Valószínûleg neked kell megkeresni a kolit, és onnan bejárni. Most nézem, hogy hol van. Ezen a környéken nem vagyok ismerõs, én Deákos voltam, az a 11. kerületben van. Keress rá,hogy középiskolai kollégiumok 19. kerület,vagy esetleg a közeli kerületeket is nézd meg.

Valószínûleg neked kell megkeresni a kolit, és onnan bejárni. Most nézem, hogy hol van. Ezen a környéken nem vagyok ismerõs, én Deákos voltam, az a 11. kerületben van. Keress rá, hogy középiskolai kollégiumok 19. kerület, vagy esetleg a közeli kerületeket is nézd meg.

Hogyan fussak? 6 hete kezdtem el az "első 5 km" futóprogramot, ami most ér véget. A harmadik hét elejétől már futva tettem meg az öt kilométereket (heti három edzés). Szeretnék tovább lépni, de nem tudom, hogy mi a megfelelő. Hogyan folytassam?

Az 5 km-t próbáljam egyre gyorsabban lefutni? Vagy növeljem a távot? Vagy gyors-lassú futás váltásával kellene folytatni? Heti háromszor terveztem folytatni a futást (mellette tornázok is) (33/N)

Legjobb válasz: Az edzesonline-on van 10 km-es edzésterv is kezdõknek. Én azzal folytatnám. http://edzesonline.hu/edzesterv/38/10_km_es_edzesterv_kezdok.. Egyébként gratulálok! Én még csak most kezdtem az elsõ 5 km-es edzsét. :)

Az edzesonline-on van 10 km-es edzésterv is kezdõknek. Én azzal folytatnám. http://edzesonline.hu/edzesterv/38/10_km_es_edzesterv_kezdok.. Egyébként gratulálok! Én még csak most kezdtem az elsõ 5 km-es edzsét. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnéztem, szerintem jó lesz folytatásnak :-)
a távolságot növeld, ha megvan a 10 km, utána lehet tempóra edzeni hosszútávfutó N34
Így van, az elõzõ válaszolóknak igazunk van. Én is ennek a két edzésnek hála járok jelenleg 15 km-nél, úgy hogy régen még 200 méter futástól is meghaltam. :)

Durva dolog hogy néha azt érzem, hogy nem bírok tovább a barátnőmmel, és legszívesebben szétverném a fejét? Ez mellet szeretem, de sokat bosszant. (tényleg szeretem, de mikor felbosszant, csak nehezen bírom visszafogni magam)

Tettlegesség még nem volt, de remélem nem is lesz.

Legjobb válasz: Érdekes egy helyzet, mert nálunk pont ugyanez az eset áll fenn. Én egy borzasztó érzékeny, pillanatok alatt dühbe guruló ember vagyok, a férjem pedig egy végletekig nyugodt fazon, akinek irtóra elege van a "felcsattanásaimból". Nem érti meg, hogy miért vagyok ilyen, és igazából én sem értem. Ilyen vagyok, és kész... Szerintem ne keress emögött értelmet. Van, akinek kötélbõl vannak az idegei, és sosem emeli fel a hangját, van, aki akinek hullámzó a kedélye, és nagyon hamar ideges lesz. Nem vagyunk egyformák... Amit tanácsolni tudok, az az, amit a férjem csinál velem olyankor, amikor kiakaszt. Azon túl, hogy valami irdatlan nagy hülyeséget csinál, amit már százszor elmagyaráztam neki, hogy ne tegye (pl. ne a porcelántányéron vágja a hagymát, hanem a vágódeszkán, és szászegyedszerre is csak a tányéron vágja), mindig megkérdezi, hogy szerintem hogy lenne jó, hogy legközelebb jó csinálja. Erre általában meg szoktam nyugodni, és elmagyarázom neki, hogy miért nem jó az a dolog, amit csinál... Aztán persze ugyanúgy csinálja a hülyeséget tovább, mert egyik fülén be, a másikon ki... A kiakadásnak mindig oka van, és általában nyomós oka. Nem mindenki képes elviselni, hogy a másik rosszat tegyen azzal, hogy nem hallgat az okos szóra. Nem mindneki beletörõdõ alkat.

Érdekes egy helyzet, mert nálunk pont ugyanez az eset áll fenn. Én egy borzasztó érzékeny, pillanatok alatt dühbe guruló ember vagyok, a férjem pedig egy végletekig nyugodt fazon, akinek irtóra elege van a "felcsattanásaimból". Nem érti meg, hogy miért vagyok ilyen, és igazából én sem értem. Ilyen vagyok, és kész... Szerintem ne keress emögött értelmet. Van, akinek kötélbõl vannak az idegei, és sosem emeli fel a hangját, van, aki akinek hullámzó a kedélye, és nagyon hamar ideges lesz. Nem vagyunk egyformák... Amit tanácsolni tudok, az az, amit a férjem csinál velem olyankor, amikor kiakaszt. Azon túl, hogy valami irdatlan nagy hülyeséget csinál, amit már százszor elmagyaráztam neki, hogy ne tegye (pl. ne a porcelántányéron vágja a hagymát, hanem a vágódeszkán, és szászegyedszerre is csak a tányéron vágja), mindig megkérdezi, hogy szerintem hogy lenne jó, hogy legközelebb jó csinálja. Erre általában meg szoktam nyugodni, és elmagyarázom neki, hogy miért nem jó az a dolog, amit csinál... Aztán persze ugyanúgy csinálja a hülyeséget tovább, mert egyik fülén be, a másikon ki... A kiakadásnak mindig oka van, és általában nyomós oka. Nem mindenki képes elviselni, hogy a másik rosszat tegyen azzal, hogy nem hallgat az okos szóra. Nem mindneki beletörõdõ alkat.
Nem javaslom, hogy folytassátok a kapcsolatot ilyen esetben, különben késõbb olyannak árthattok vele, aki semmirõl nem tehet (gondolok itt pl. gyerekre). A nagymamám olyan, aki csak a saját igazát hajlandó elfogadni, de mindig ilyen hiú és önfejû volt, azt mondják, akik ismerték fiatalon is. Mindig mindenkibe beleköt, és ha valaki csak a véleményét mondja meg neki akár a legnyugodtabb hangnemben, megsértõdik, hogy õt akarják bántani, pedig szerinte õ nem vétett senki ellen. A vége az lett, hogy anyu, aki a lánya, egyszerûen nem meri a saját anyja elõtt a véleményét felvállalni (pedig anyu már 50 éves), minden más közegben megy ez neki, a saját anyja elõtt fél.
Nem, de az orvos gyerekeire nagyra van, csak anyut nézi le, aki a szemében "csak tanítónõ", pedig az egyik legjobb a szakmában. Mama csak érdekember (holott neki még érettségije sincs).
Ha így érzel lehet hogy a kapcsolat alapjaival van a gond. Ne várd meg amíg egy verekedõ seg'ej leszel (bocsi de ha ütsz akkor te leszel a hibás) mennyetek szét keres olyat akivel kijösz. Amugy mi a baj?
Konkrétan mi a probléma? Minden embernél van egy tûréshatár, ez normális dolog, kérdés, hogy nálad mi borítja a bilit. Vele próbáltál már beszélni errõl a problémáról?
A tesom volt egy ilyen kapcsolata elég komoly ahol õ már egy szakmában komolyan dolgozot a csaj meg még középsulis volt. Egyszerûen megmérgezte a kapcsolatukat hogy totál más éretségi szinten voltak. Szerintem nálatok is ez van bármenyire bele vagy zúgva szakitsatok. Ebbõl késöbb csak baj lehet. Ne várj meg egy ronda és fájdalmas kapcsolatott és szakitást.
A kérdező hozzászólása: A nagymama nem KOS véletlenül?
Ááá errõl az jutott eszembe, hogy régen mindig elítéltem a pasit, ha megüt 1 nõt. Aztán mesélte az egyik túratársam, hogy voltak valahol csapatban, szintén túrázni és az egyik srác hozta az újdonsült barátnõt, aki még életében nem volt ilyenen. A lényeg, hogy mikor letáboroztak és elõvették a kaját, valami nokedlis krumpli vagy hasonló lehetett. a csaj számon kérte, hogy hol a tejföl?! Hát..tejföl az nem volt, de a csávó volt olyan lovagias és a (nem akarok nagyot mondani, de kb.) 15-20 km lévõ faluba elsétált tejfölért. Órák múlva mikor visszaért a csaj kijelentette, hogy neki már elment az étvágya. Szóval én is nõ vagyok, de akkor megértettem...(Természetesen nem volt verekedés meg ilyenek)
Mindenesetre ne fojtsd magadba, és ne higgye, hogy minden rendben.
Én is hirtelen haragú vagyok, de nem ennyire. Párom elõtt még inkább ilyen voltam, de mivel õ birkatürelmû, hatással van rám, és emiatt én is változom. De én az embergyûlöletembõl adódóan (amit szintén tudom, hogy minek köszönhetek) hirtelen felkapom a vizet, ha épp olyan ember csinálja, akit nem kedvelek, vagy ha rosszabb napom van, akkor olyan ember, akit nem ismerek. A szeretteimmel kedves vagyok, és tûzbe mennék értük, de mások kiállhatatlannak hisznek, mert én is kiállhatatlannak hiszem õket. Máskor pedig jó hangulatom van, amikor ez az embergyûlölet csitul, háttérbe kerül. De szerintem barátnõdnél ez már pszihológiai eset, hisz õ már egy szia miatt a plafonon van, ha jól értettem. Szerintem vidd el dokihoz.
Tegyetek kompromisszumot.Beszéljétek meg a problémákat és ha õ is szeret akkor muszáj lesz neki is alkalmazkodni.Fõleg ha együtt éltek és még együtt is akartok maradni, akkor kell az alkalmazkodás, hogy nehogy a másik érezze azt hogy csak õ tesz a kapcsolatért.Te próbálj eljárni sportolni vagy valami olyat amivel levezetheted a feszültséget(erre jó a sport).Amúgy nem lehet, hogy annó a szülõk túl elkényeztették a barátnõdet és emiatt trehány?
Ez csak mégrosszabb lesz. Sürgõsen hagyd ott! (tapasztalatból mondom--én nem hagytam ott, csak késõb---meg is szívtam...-gyerektartás..bíróság, stb.
00:19 - Neked eddig nem tûnt még fel, hogy a férjed cinikusságból ajánlja fel, hogy mutasd meg (magyarán hülyére vesz), hogyan csinálja, és nem azért, mert olyan szerencsétlen, hogy nem tudná, csak elege van a vitáidból és már csak a cinizmus nyugtatja le olyankor? Kicsit gondolkodj, ha legközelebb is ez lesz, mert sokan csinálják ezt a módszert azokkal, akik irányítani akarják a másikat a szokásaikban.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondtam neki. Minden szavamból azt hiszi, neki akarok ártani. A hátsó szándékot kerese bennem. Pedig nincs. Fél, hogy veszekedni fogunk újra és mégis agresszív. Na ezért már persze nem bírom tovább.
A kérdező hozzászólása: Sose bántanám! Imádom. De annyira hirtelen haragú, hogy kezelhetetlen. Lehet gond, hogy én 23 vagyok õ meg 18. 1, 5 éves kapcsolat. Együtt lakunk. Én szorgalmasabb vagyok, õ trehány. Ezen is van némi nézeteltérés.
A kérdező hozzászólása: Az én szívem tisztel, most vegyésztechnikusnak tanulok, õ pedig középsuliba jár. Kedves lány, de nem tudom tartani magam, mert fél pillanat alatt a plafonon van.
A kérdező hozzászólása: Nos sok sok válasz érkezett. Köszönöm. A barátnõ szerintem kicsit el lett kényeztetve, hozzám képest pláne. De szeretem és jó ez így, ma pl nem vitáztunk. Mert sportoltam. De ma kedves volt velem. Nekem ingadozó a hangulatom, de neki is és úgy gondolom, ez lehet néha tetõponton, mikor nem kéne találkozzunk. :) Ta lán ha idõsebb lesz és türelemmel fordulok hozzá, õ is türelmesebb lesz. És ha példát mutatok, akkor tanul belõle.

Tovább szeretnék tanulni, csak még azt nem tudom, hogy hol? ! Gondolkoztam a Corvinuson, de nem szeretnék diákhitelt felvenni, illetve gondolkoztam még azon is hogy esetleg óvónõ, vagy ápolónõ legyek. Hol tanulják tovább?

Jelenleg 11.es vagyok egy Közgazdasági Középiskolában Ügyviteli szakon. Szeretem, csak nem tudom hogy eltudnám magam képzelni titkárként. Mindenesetre érettségi után maradok elvileg +1 évre okj-s képzésre. Mindenképp Budapesten szeretnék tanulni! És már most elszeretném dönteni, hogy mi is legyek ha 'nagy leszek ' :) 17/L

Szeretnék orvos lenni de nem tudom hogy hogy induljak neki . Ahol most tanulok 9. be ott majd lehet éretségizni kémiából és bioszból . Hogy induljak tovább?

Szeretnék a debreceni egyetemen orvostudományon tovább haladni . És ha szeretném megtudni a mostani évi éretségi pontok azaz kreditek táblázatát hogy mihez mennyi jár .

Legjobb válasz:
Nem igazán értem, mit akarsz mondani - vagy valószínûleg te nem érted a rendszert. Kreditek majd akkor járnak, ha már felvettek az egyetemre, órákra jársz és levizsgázol belõlük. Minden tárgynak megadott kreditértéke van, ha sikeres a vizsgád, akkor megkapod a kreditet. Az érettségidért semmilyen pontot nem kapsz, csak az egyetemi felvételinél. Azt pedig megtalálod a felvi.hu-n, de szerintem nagyon ráérsz ezzel foglalkozni, mert 4 év múlva simán lehet tök más rendszer, mint most... Jelenleg biológiából és kémiából is kell az emelt, ha ez a kettõ nagyon jól sikerül, akkor a pontjaid úgy számolódnak, hogy ezek százalékos eredménye összeadva (maximum 200), ez az érték szorozva kettõvel (innen a "duplázás" kifejezés), plusz 100 pont többletpontot lehet gyûjteni, így jön össze az 500 pont. De ha ezek nem lettek annyira jók és jók voltak a jegyeid meg a többi érettségid, akkor lehet, hogy neked a másik módszer éri majd meg, ahol 100 pont jár a 11.-12. évvégi jegyekért bizonyos tárgyakból, 100 pont az érettségi százalékaid átlaga, 200 pont a két felvételi tárgy százaléka (kémia és biosz emelt ugyebár), plusz max 100 többletpont, és így is kijön az 500 pont. Többletpontokon nem kell aggódnod, mivel két emelt kötelezõ, így azokért 50-50 pontot kapsz. Ez azt is jelenti, hogy hiába van mondjuk egy nyelvvizsgád, azért már nem kapsz pontot. De hangsúlyozom, nem érdemes ebbõl kiindulnod, elég ha 10. végén, 11. elején utánanézel az aktualitásoknak. :) A hogy indulj tovább kérdésre annyi a válasz, hogy teperj nagyon, hogy jól sikerüljenek az emeltjeid, és beleszokj a tempóba, a tanulásba. Végzõs évedben jelentkezz egyetemre, ha eléred majd az adott ponthatárt, felvesznek, onnantól már csak tanulni, tanulni, tanulni és tanulni kell. :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem igazán értem, mit akarsz mondani - vagy valószínûleg te nem érted a rendszert. Kreditek majd akkor járnak, ha már felvettek az egyetemre, órákra jársz és levizsgázol belõlük. Minden tárgynak megadott kreditértéke van, ha sikeres a vizsgád, akkor megkapod a kreditet. Az érettségidért semmilyen pontot nem kapsz, csak az egyetemi felvételinél. Azt pedig megtalálod a felvi.hu-n, de szerintem nagyon ráérsz ezzel foglalkozni, mert 4 év múlva simán lehet tök más rendszer, mint most... Jelenleg biológiából és kémiából is kell az emelt, ha ez a kettõ nagyon jól sikerül, akkor a pontjaid úgy számolódnak, hogy ezek százalékos eredménye összeadva (maximum 200), ez az érték szorozva kettõvel (innen a "duplázás" kifejezés), plusz 100 pont többletpontot lehet gyûjteni, így jön össze az 500 pont. De ha ezek nem lettek annyira jók és jók voltak a jegyeid meg a többi érettségid, akkor lehet, hogy neked a másik módszer éri majd meg, ahol 100 pont jár a 11.-12. évvégi jegyekért bizonyos tárgyakból, 100 pont az érettségi százalékaid átlaga, 200 pont a két felvételi tárgy százaléka (kémia és biosz emelt ugyebár), plusz max 100 többletpont, és így is kijön az 500 pont. Többletpontokon nem kell aggódnod, mivel két emelt kötelezõ, így azokért 50-50 pontot kapsz. Ez azt is jelenti, hogy hiába van mondjuk egy nyelvvizsgád, azért már nem kapsz pontot. De hangsúlyozom, nem érdemes ebbõl kiindulnod, elég ha 10. végén, 11. elején utánanézel az aktualitásoknak. :) A hogy indulj tovább kérdésre annyi a válasz, hogy teperj nagyon, hogy jól sikerüljenek az emeltjeid, és beleszokj a tempóba, a tanulásba. Végzõs évedben jelentkezz egyetemre, ha eléred majd az adott ponthatárt, felvesznek, onnantól már csak tanulni, tanulni, tanulni és tanulni kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon hasznos a válaszod !:) )

Tovább szeretnék tanulni, de nem tudom "hova tovább? " milyen szakmák a keresettek, érdemes fősulira menni?

Legjobb válasz: Én fõsulis vagyok... de nem hiszem, hogy diplomával könnyebb lenne (ha nem nehezebb)elhelyezkedni, mint pl egy szakmunkással. Ha jó tanuló vagy és tudod, hogy valószínûleg jó lesz az érettségid is, akkor választhatsz akár fõsulit. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne az évek óta sláger szakokat válaszd. Én szociálpedagógiát tanulok, ami nem egy elterjedt szak, és mégis azt mondják, hogy már most tetített állas terén :-( De választhatsz akár szakmát is... nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány... A szakmáknál inkább a fiús szakmákkal lehet jobban elhelyezkedni, mert pl mûkörmösbõl, fordrászból már rendeteg van. Azt viszont nem tudom hol lehet megnézni, hogy mik a sláger szakok és hol van hiány. :-( Esetleg érdemes lenne körülnézned a felvi.hu-n.

Én fõsulis vagyok... de nem hiszem, hogy diplomával könnyebb lenne (ha nem nehezebb)elhelyezkedni, mint pl egy szakmunkással. Ha jó tanuló vagy és tudod, hogy valószínûleg jó lesz az érettségid is, akkor választhatsz akár fõsulit. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne az évek óta sláger szakokat válaszd. Én szociálpedagógiát tanulok, ami nem egy elterjedt szak, és mégis azt mondják, hogy már most tetített állas terén :-( De választhatsz akár szakmát is... nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány... A szakmáknál inkább a fiús szakmákkal lehet jobban elhelyezkedni, mert pl mûkörmösbõl, fordrászból már rendeteg van. Azt viszont nem tudom hol lehet megnézni, hogy mik a sláger szakok és hol van hiány. :-( Esetleg érdemes lenne körülnézned a felvi.hu-n.
Szakmából érdemes olyat választani, ami lehetõséget ad arra, hogy egyszer saját vállalkozásod lehessen, te lehess a saját fõnököd. Ilyen pl. vendéglátóipari eladó, vagy egyéb vendéglátós szakmák, meg ami mondjuk kereskedelmi, az is ide tartozik. Fõsulin is mehetsz kereskedelmire, az is jó, mert az is lehetõséget ad rá, hogy a magad ura legyél. Mert ha mondjuk orvos akarsz lenni, hát mindig lesz fõnököd, vagy tanár, vagy ilyesmi.
Csak jogásznak ne menj!! garantált munkanélküliség.

Nagyon szeretem a kémiát nagyon jó vagyok belőle (versenyeket nyertem stb. ) de nem tudom hogy hol tanuljak tovább. Kémiával hol érdemes tovább tanulni?

ármit megtanulok mellé, matekot fizikát bioszt ha megtlálom a megfelelő utat de még egyelőre nem tudom. most megyek 12. be és még nem tudom melyik egyetemen és milyen szakon tanuljak tovább. kíváncsi vagyok a véleményetekre hogyha bármelyik egyetem bármelyik szakára bekerülhetnétek (ahová az egyik felvételi tantárgy a kémia) akkor hova mennétek és hogy döntenétek. (fizetés,életpálya,karrier,külföldi lehetőségek, itthoni lehetőségek stb...) előre is köszönöm aki leírja és kifejti a vélemyényét.

Legjobb válasz: Vegyészmérnök. Nem tudom kifejteni, mert én teljesen másik irányba indultam (humán beállítottság), de jókat hallottam róla, és elvileg el lehet vele helyezkedni.

Vegyészmérnök. Nem tudom kifejteni, mert én teljesen másik irányba indultam (humán beállítottság), de jókat hallottam róla, és elvileg el lehet vele helyezkedni.
Az orvosi szakma nem érdekel? Mert oda kell még kémia. Esetleg a gyógyszerészeti kar?
Szóval attól függ, hogy te milyen pálya iránt érzel szimpátiát. Szerintem az orvosin mindenképp gondolkozz el (már ha érzel bármiféle "vonzalmat" e terület iránt). Vagy tényleg lenne még a vegyészmérnök. Azzal ha végeztél gyógyszergyáraknál tudnál elhelyezkedni.
Még csinálj meg addig egy nyelvvizsgát, hogy kiemelkedõen jó pontszámod legyen a felévételihez. Mert mindenhova magas pontszám kell.
Gyógyszerész/vegyészmérnök 5 év szopás, utána nagyon jól fizetõ munka.
Gyógyszerésznek. A profession.hu álláslehetõségeit folyamatosan olvasom és nagyon-nagy karriert lehet befutni az említett diplomával. S elsõsorban nem is az egészségügy területén kiemelkedõ a gyógyszerész diploma, hanem a kereskedelemben, a marketingben, a gazdaságban. S mintttudjuk manapság is a gazdasági szakemberek viszik haza a legtöbb lóvét, mégpedig a gyógyszeriparban. Ezért ajánlom. Pl.: http://www.profession.hu/hu/allas/ertekesitesi-vezeto-multin.. http://www.profession.hu/hu/allas/uzletfejlesztesi-menedzser..
Szerintem is gyógyszerés ( persze csak ha érdekel ez az irány ) itt sok a kémia és ha elvégzed akkor eltudsz vele helyezkedni de ha tovább mész doktorisuli akkor majd kutató is lehetsz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!