Találatok a következő kifejezésre: Tovább szeretnék de (177 db)

Durva dolog hogy néha azt érzem, hogy nem bírok tovább a barátnőmmel, és legszívesebben szétverném a fejét? Ez mellet szeretem, de sokat bosszant. (tényleg szeretem, de mikor felbosszant, csak nehezen bírom visszafogni magam)

Tettlegesség még nem volt, de remélem nem is lesz.

Legjobb válasz: Érdekes egy helyzet, mert nálunk pont ugyanez az eset áll fenn. Én egy borzasztó érzékeny, pillanatok alatt dühbe guruló ember vagyok, a férjem pedig egy végletekig nyugodt fazon, akinek irtóra elege van a "felcsattanásaimból". Nem érti meg, hogy miért vagyok ilyen, és igazából én sem értem. Ilyen vagyok, és kész... Szerintem ne keress emögött értelmet. Van, akinek kötélbõl vannak az idegei, és sosem emeli fel a hangját, van, aki akinek hullámzó a kedélye, és nagyon hamar ideges lesz. Nem vagyunk egyformák... Amit tanácsolni tudok, az az, amit a férjem csinál velem olyankor, amikor kiakaszt. Azon túl, hogy valami irdatlan nagy hülyeséget csinál, amit már százszor elmagyaráztam neki, hogy ne tegye (pl. ne a porcelántányéron vágja a hagymát, hanem a vágódeszkán, és szászegyedszerre is csak a tányéron vágja), mindig megkérdezi, hogy szerintem hogy lenne jó, hogy legközelebb jó csinálja. Erre általában meg szoktam nyugodni, és elmagyarázom neki, hogy miért nem jó az a dolog, amit csinál... Aztán persze ugyanúgy csinálja a hülyeséget tovább, mert egyik fülén be, a másikon ki... A kiakadásnak mindig oka van, és általában nyomós oka. Nem mindenki képes elviselni, hogy a másik rosszat tegyen azzal, hogy nem hallgat az okos szóra. Nem mindneki beletörõdõ alkat.

Érdekes egy helyzet, mert nálunk pont ugyanez az eset áll fenn. Én egy borzasztó érzékeny, pillanatok alatt dühbe guruló ember vagyok, a férjem pedig egy végletekig nyugodt fazon, akinek irtóra elege van a "felcsattanásaimból". Nem érti meg, hogy miért vagyok ilyen, és igazából én sem értem. Ilyen vagyok, és kész... Szerintem ne keress emögött értelmet. Van, akinek kötélbõl vannak az idegei, és sosem emeli fel a hangját, van, aki akinek hullámzó a kedélye, és nagyon hamar ideges lesz. Nem vagyunk egyformák... Amit tanácsolni tudok, az az, amit a férjem csinál velem olyankor, amikor kiakaszt. Azon túl, hogy valami irdatlan nagy hülyeséget csinál, amit már százszor elmagyaráztam neki, hogy ne tegye (pl. ne a porcelántányéron vágja a hagymát, hanem a vágódeszkán, és szászegyedszerre is csak a tányéron vágja), mindig megkérdezi, hogy szerintem hogy lenne jó, hogy legközelebb jó csinálja. Erre általában meg szoktam nyugodni, és elmagyarázom neki, hogy miért nem jó az a dolog, amit csinál... Aztán persze ugyanúgy csinálja a hülyeséget tovább, mert egyik fülén be, a másikon ki... A kiakadásnak mindig oka van, és általában nyomós oka. Nem mindenki képes elviselni, hogy a másik rosszat tegyen azzal, hogy nem hallgat az okos szóra. Nem mindneki beletörõdõ alkat.
Nem javaslom, hogy folytassátok a kapcsolatot ilyen esetben, különben késõbb olyannak árthattok vele, aki semmirõl nem tehet (gondolok itt pl. gyerekre). A nagymamám olyan, aki csak a saját igazát hajlandó elfogadni, de mindig ilyen hiú és önfejû volt, azt mondják, akik ismerték fiatalon is. Mindig mindenkibe beleköt, és ha valaki csak a véleményét mondja meg neki akár a legnyugodtabb hangnemben, megsértõdik, hogy õt akarják bántani, pedig szerinte õ nem vétett senki ellen. A vége az lett, hogy anyu, aki a lánya, egyszerûen nem meri a saját anyja elõtt a véleményét felvállalni (pedig anyu már 50 éves), minden más közegben megy ez neki, a saját anyja elõtt fél.
Nem, de az orvos gyerekeire nagyra van, csak anyut nézi le, aki a szemében "csak tanítónõ", pedig az egyik legjobb a szakmában. Mama csak érdekember (holott neki még érettségije sincs).
Ha így érzel lehet hogy a kapcsolat alapjaival van a gond. Ne várd meg amíg egy verekedõ seg'ej leszel (bocsi de ha ütsz akkor te leszel a hibás) mennyetek szét keres olyat akivel kijösz. Amugy mi a baj?
Konkrétan mi a probléma? Minden embernél van egy tûréshatár, ez normális dolog, kérdés, hogy nálad mi borítja a bilit. Vele próbáltál már beszélni errõl a problémáról?
A tesom volt egy ilyen kapcsolata elég komoly ahol õ már egy szakmában komolyan dolgozot a csaj meg még középsulis volt. Egyszerûen megmérgezte a kapcsolatukat hogy totál más éretségi szinten voltak. Szerintem nálatok is ez van bármenyire bele vagy zúgva szakitsatok. Ebbõl késöbb csak baj lehet. Ne várj meg egy ronda és fájdalmas kapcsolatott és szakitást.
A kérdező hozzászólása: A nagymama nem KOS véletlenül?
Ááá errõl az jutott eszembe, hogy régen mindig elítéltem a pasit, ha megüt 1 nõt. Aztán mesélte az egyik túratársam, hogy voltak valahol csapatban, szintén túrázni és az egyik srác hozta az újdonsült barátnõt, aki még életében nem volt ilyenen. A lényeg, hogy mikor letáboroztak és elõvették a kaját, valami nokedlis krumpli vagy hasonló lehetett. a csaj számon kérte, hogy hol a tejföl?! Hát..tejföl az nem volt, de a csávó volt olyan lovagias és a (nem akarok nagyot mondani, de kb.) 15-20 km lévõ faluba elsétált tejfölért. Órák múlva mikor visszaért a csaj kijelentette, hogy neki már elment az étvágya. Szóval én is nõ vagyok, de akkor megértettem...(Természetesen nem volt verekedés meg ilyenek)
Mindenesetre ne fojtsd magadba, és ne higgye, hogy minden rendben.
Én is hirtelen haragú vagyok, de nem ennyire. Párom elõtt még inkább ilyen voltam, de mivel õ birkatürelmû, hatással van rám, és emiatt én is változom. De én az embergyûlöletembõl adódóan (amit szintén tudom, hogy minek köszönhetek) hirtelen felkapom a vizet, ha épp olyan ember csinálja, akit nem kedvelek, vagy ha rosszabb napom van, akkor olyan ember, akit nem ismerek. A szeretteimmel kedves vagyok, és tûzbe mennék értük, de mások kiállhatatlannak hisznek, mert én is kiállhatatlannak hiszem õket. Máskor pedig jó hangulatom van, amikor ez az embergyûlölet csitul, háttérbe kerül. De szerintem barátnõdnél ez már pszihológiai eset, hisz õ már egy szia miatt a plafonon van, ha jól értettem. Szerintem vidd el dokihoz.
Tegyetek kompromisszumot.Beszéljétek meg a problémákat és ha õ is szeret akkor muszáj lesz neki is alkalmazkodni.Fõleg ha együtt éltek és még együtt is akartok maradni, akkor kell az alkalmazkodás, hogy nehogy a másik érezze azt hogy csak õ tesz a kapcsolatért.Te próbálj eljárni sportolni vagy valami olyat amivel levezetheted a feszültséget(erre jó a sport).Amúgy nem lehet, hogy annó a szülõk túl elkényeztették a barátnõdet és emiatt trehány?
Ez csak mégrosszabb lesz. Sürgõsen hagyd ott! (tapasztalatból mondom--én nem hagytam ott, csak késõb---meg is szívtam...-gyerektartás..bíróság, stb.
00:19 - Neked eddig nem tûnt még fel, hogy a férjed cinikusságból ajánlja fel, hogy mutasd meg (magyarán hülyére vesz), hogyan csinálja, és nem azért, mert olyan szerencsétlen, hogy nem tudná, csak elege van a vitáidból és már csak a cinizmus nyugtatja le olyankor? Kicsit gondolkodj, ha legközelebb is ez lesz, mert sokan csinálják ezt a módszert azokkal, akik irányítani akarják a másikat a szokásaikban.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondtam neki. Minden szavamból azt hiszi, neki akarok ártani. A hátsó szándékot kerese bennem. Pedig nincs. Fél, hogy veszekedni fogunk újra és mégis agresszív. Na ezért már persze nem bírom tovább.
A kérdező hozzászólása: Sose bántanám! Imádom. De annyira hirtelen haragú, hogy kezelhetetlen. Lehet gond, hogy én 23 vagyok õ meg 18. 1, 5 éves kapcsolat. Együtt lakunk. Én szorgalmasabb vagyok, õ trehány. Ezen is van némi nézeteltérés.
A kérdező hozzászólása: Az én szívem tisztel, most vegyésztechnikusnak tanulok, õ pedig középsuliba jár. Kedves lány, de nem tudom tartani magam, mert fél pillanat alatt a plafonon van.
A kérdező hozzászólása: Nos sok sok válasz érkezett. Köszönöm. A barátnõ szerintem kicsit el lett kényeztetve, hozzám képest pláne. De szeretem és jó ez így, ma pl nem vitáztunk. Mert sportoltam. De ma kedves volt velem. Nekem ingadozó a hangulatom, de neki is és úgy gondolom, ez lehet néha tetõponton, mikor nem kéne találkozzunk. :) Ta lán ha idõsebb lesz és türelemmel fordulok hozzá, õ is türelmesebb lesz. És ha példát mutatok, akkor tanul belõle.

Tovább szeretnék tanulni, csak még azt nem tudom, hogy hol? ! Gondolkoztam a Corvinuson, de nem szeretnék diákhitelt felvenni, illetve gondolkoztam még azon is hogy esetleg óvónõ, vagy ápolónõ legyek. Hol tanulják tovább?

Jelenleg 11.es vagyok egy Közgazdasági Középiskolában Ügyviteli szakon. Szeretem, csak nem tudom hogy eltudnám magam képzelni titkárként. Mindenesetre érettségi után maradok elvileg +1 évre okj-s képzésre. Mindenképp Budapesten szeretnék tanulni! És már most elszeretném dönteni, hogy mi is legyek ha 'nagy leszek ' :) 17/L

Tovább szeretnék tanulni, de nem tudom "hova tovább? " milyen szakmák a keresettek, érdemes fősulira menni?

Legjobb válasz: Én fõsulis vagyok... de nem hiszem, hogy diplomával könnyebb lenne (ha nem nehezebb)elhelyezkedni, mint pl egy szakmunkással. Ha jó tanuló vagy és tudod, hogy valószínûleg jó lesz az érettségid is, akkor választhatsz akár fõsulit. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne az évek óta sláger szakokat válaszd. Én szociálpedagógiát tanulok, ami nem egy elterjedt szak, és mégis azt mondják, hogy már most tetített állas terén :-( De választhatsz akár szakmát is... nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány... A szakmáknál inkább a fiús szakmákkal lehet jobban elhelyezkedni, mert pl mûkörmösbõl, fordrászból már rendeteg van. Azt viszont nem tudom hol lehet megnézni, hogy mik a sláger szakok és hol van hiány. :-( Esetleg érdemes lenne körülnézned a felvi.hu-n.

Én fõsulis vagyok... de nem hiszem, hogy diplomával könnyebb lenne (ha nem nehezebb)elhelyezkedni, mint pl egy szakmunkással. Ha jó tanuló vagy és tudod, hogy valószínûleg jó lesz az érettségid is, akkor választhatsz akár fõsulit. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne az évek óta sláger szakokat válaszd. Én szociálpedagógiát tanulok, ami nem egy elterjedt szak, és mégis azt mondják, hogy már most tetített állas terén :-( De választhatsz akár szakmát is... nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány... A szakmáknál inkább a fiús szakmákkal lehet jobban elhelyezkedni, mert pl mûkörmösbõl, fordrászból már rendeteg van. Azt viszont nem tudom hol lehet megnézni, hogy mik a sláger szakok és hol van hiány. :-( Esetleg érdemes lenne körülnézned a felvi.hu-n.
Szakmából érdemes olyat választani, ami lehetõséget ad arra, hogy egyszer saját vállalkozásod lehessen, te lehess a saját fõnököd. Ilyen pl. vendéglátóipari eladó, vagy egyéb vendéglátós szakmák, meg ami mondjuk kereskedelmi, az is ide tartozik. Fõsulin is mehetsz kereskedelmire, az is jó, mert az is lehetõséget ad rá, hogy a magad ura legyél. Mert ha mondjuk orvos akarsz lenni, hát mindig lesz fõnököd, vagy tanár, vagy ilyesmi.
Csak jogásznak ne menj!! garantált munkanélküliség.

Kiiratkoztam az egyetemrõl és nem tudom hogy most hogyan tovább? Szeretnék tovább tanulni de elég nehezen tudom túl tenni magam ezen.

A BME Villamosmérnöki egyetemre jártam. 20/F .Gondolkoztam, hogy esetleg Daniaban vagy bécsben tanulnék tovább.Mit tegyek? olyan gondterhelt vagyok :(

Legjobb válasz: Miért iratkoztál ki?

Miért iratkoztál ki?
Miért íratkoztál ki? Fizetõsön voltál?
Gyere át az Óbudai Egyetemre

Halló! Az USA-ba akarok utazni turistaként de 90 napnál tovább szeretnék maradni. Van olyan itt aki csinált már ilyet? Lehetséges egyáltalán? Milyen vízum szükséges ehhez? Kb. mennyi idő ennek a megszerzése? Októberben szeretnék menni.

Már írtam a nagykövetségnek is de csak egy linkel válaszoltak ami a látogatói vízumhoz irányított és akárhol nézelődtem az csak max. 90 napos ott-tartózkodásra jogosít fel.

Legjobb válasz: Szerintem ez marhaság, a 9o napos korlát csak az ESTA-ra vonatkozik. A B2-es látogatói vízummal lehet maradni. De ott rendesen interjú van, és el kell magyarázni, hogy mienek mész hol fogsz lakni etc.

Szerintem ez marhaság, a 9o napos korlát csak az ESTA-ra vonatkozik. A B2-es látogatói vízummal lehet maradni. De ott rendesen interjú van, és el kell magyarázni, hogy mienek mész hol fogsz lakni etc.
turistaként maximum 90 napig maradhatsz, utána is maradhatsz, de az már illegális, és 10 évig a közelébe se mehetsz, ha elkapnak
De mit akarsz ott annyi ideig?Fekete munkával letelepedni?
ja, hát akkor sok sikert hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, köszi. Utána néztem a B-2 vízumnak és ezzel elvileg akár egy évet is kinnt lehet maradni. Most már csak abban kell reménykednem hogy megadják.
A kérdező hozzászólása: Ajj, rosszul olvastam, ezzel max. csak 6 hónapig maradhatok, én pedig minimum 9 hónapig szeretnék.
A kérdező hozzászólása: NBA fan vagyok és az egyik rokon meglepett egy szezonbérlettel. A kedvenc csapatom meccseire szól, nincs mese, ki kell jutnom. Az NBA alap szezon kb. hat hónap, de ha a csapatom bejut a rájátszásba akkor akár 9 hónap is lehet belõle. Nem akarok kinnt dolgozni, se feketén, se legálisan. Hál'istennek olyan munkát végzek amihez elég egy laptop és internet, távmelóként is végezhetõ, plusz van félretett pénzem szóval tudom bizonyitani a vízumnál hogy lenne mibõl megélnem kinnt.
A kérdező hozzászólása: Nem kell a business vízum. Azt mondták sima turista vízum és csak meg kell hosszabítani mielõtt lejárna. Probléma megoldva. Köszi mindenkinek.

Van egy barátom akit szeretek, de most valahogy összezavarodtam, és nem tudom mit csináljak. Szerintetek? Tovább lent.

Szeretem ?t,de most olyan érzésem lett h senki sem kell neem,és hogy nem akarok járni senkivel se,mert nem szeretném magam lekötni hiába szeretem ?t..Valaki azt mondja ez csak egy állapot ami egy ideig eltart mert vele is ezvolt és ? megbánta hogy a barátjával szakitott,valaki meg azt mondja hogy eleve nem kéne ilyen érzésemnek lennie!Nem tudom mitcsináljak,remélem ti tudtok nekem segiteni valahogy. :)

Legjobb válasz: Ha szereted, akkor minek lebonyolítani? Lekötni magad meg minden bla bla. Ne haragudj, de ez szerintem fölösleges. Állj hozzá pozitívan! Jöjj vele össze és szeresd!

Ha szereted, akkor minek lebonyolítani? Lekötni magad meg minden bla bla. Ne haragudj, de ez szerintem fölösleges. Állj hozzá pozitívan! Jöjj vele össze és szeresd!
A kérdező hozzászólása: Ezaz, hogy már járok vele kb. 1 és fél hónapja..
max 15 lehetsz. Nem õ lesz az utolsó az életedben. 24F
csak te tudod mit érzel.. esetleg vesd felh legyen nyitott kapcsolat
A kérdező hozzászólása: max 15 lehetsz. Nem õ lesz az utolsó az életedben. Hogy érted?Szakitsak vele? :)
Hogy megy tovább?
Nekem is ez volt a gondom a legutobbi kapcsolatomba csak forditva.Tetszett a srác meg minden, igaz még nem volt olyan mély a dolog, de nem nagyon mutattam ki az érzéseimet, talán azért mert nem mertem, de ennek is több oka volt viszont pl sms-be meg mindig irtam olyanokat...de aztán azokbol se lett semmi, végül a srác mondta h hagyjuk abba. igaz ez attol is függ h miota vagytok együtt, de sztem is probálj még beszélni erröl vele, hátha.. sok sikert!!:) 19/L
Lány vagyok, lehet, h kicsit más szemszögbõl látom a helyzetedet. Két utat javaslok. 1.: kicsit vedd át az õ "stílusát", és te is fordíts nagyobb hangsúlyt arra, h mondd neki, h "hiányzol" "szeretlek", etc, de amikor csókra, vagy ölelésre kerülne a sor, ne "halmozd el", állj meg egy szájrapuszinál, annál, h megfogod a kezét. Aztán lehet, h ez kiváltja majd belõle, h jobban odabújik hozzád, és nagyobb hangsúlyt fektet majd arra, h tettekkel is kifejezze a szeretetét. 2.: ha a beszélgetés semmit sem ér, akkor lépj te! Csókold, öleld, amikor csak tudod (de azért túlzásokba ne ess), adj neki virágot (ezt nagyon tudják értékelni a nõk :) ), fejezd ki a szeretetedet minden módon, ne csak szavakkal. Lehet, h csak ezt hiányolja belõled, vagy nem tudom... Régebben másmilyen volt? Lehet, h mostanában csak neki is gondjai vannak, ami miatt nem tud úgy viselkedni, mint korábban. Én magamon látom, h egyszerûen nem tudok a párommal törõdni úgy, ahogy megérdemelné, de úgy sem, ahogy én szeretnék... (23/L)
A kérdező hozzászólása: köszi :) de ezzel már magamtól is próbálkoztam meg am. se ez volt a topic kérdése.
Akkor beszélj el vele! Felnõttek vagytok, nem? Mondd, hogy szeretnéd, ha néha õ kezdeményezne ilyeneket, mert neked hiányzik, hogy nem csinálja.
A kérdező hozzászólása: 18-én 18-õ
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Kevésszer bújik oda hozzám (szerintem), csók csak akkor van ha én kezdeményezek szinte, nem nagy dolgok csak valahogy éreztesse velem hogy kellek neki és hogy szeret.... Nem hinném hogy olyan sokat akarok.
Hogyhogy ez így megy tovább? Mit nem kapsz meg tõle? Nem bújik oda hozzád soha, nem ölel át, nem csókol meg, ilyesmire gondolsz, vagy a szeretet kifejezése az nálad, ha lesz*p? Ezt most kérdezem, mert nem fejtetted ki, hogy mit nem kapsz meg tõle.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy hogy tettekkel nem , vagy csak kicsit bizonytíja hogy szeret. Inkább csak szóban...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket!!!! Sokat segítettek :-D
Építészmérnök
Gépész tervezõmérnök-
Szoftverfejlesztõ mérnök
"az elvégzésébe ne haljak bele" Könnyû szakkal a legritkább esetben lesz kényelmes és jól fizetõ állásod. Fõleg matekos (reál) területen.
menj el matek alapszakra. onnan aztán tudsz majd alkalmazott matematikusnak, biztosítási, pénzügyi matematikusnak, közgazdasági elemzõnek továbbtanulni msc-n. irodai állás, támogatott, ha szereted és érted a matekot, biztos menni fog

Szeretnék még tovább tanulni, de egyenlőre nem tudok dönteni. Szerintetek melyikkel érdemesebb foglalkozni, egy gépészmérnöki szakkal, vagy egy CNC-forgácsolóval?

Munka mellett szeretnék még tanulni, ebb?l kifolyólag levelez?sön gondolkozok!

Legjobb válasz: Hát az egyik egyetem a másik okj. Elõször ezt kellene eldönteni,hogy felsõoktatás vagy okj. Apám 12 éve CNC-zik Németországban , jó lehet vele kereseni , de csak akkor ha jó vagy. Mostanában elég sokan kezdték el ezt is , talán még többen is mint amire igény van , de ha jó vagy biztos lesz munkád itthon is. Én jövõre megyek gépészmérnökire , de én tuti , hogy nem csinálnám levelezõn , hiába 5-ös vagyok matekból meg fizikából meg mûszaki suliba járok , mert ismerõseim meséltek róla és hát eléggé fel kell kötni a.. még akkor is ha nappalin vagy és komolyan veszed. Ennyit tudtam segíteni. 18/F

Hát az egyik egyetem a másik okj. Elõször ezt kellene eldönteni, hogy felsõoktatás vagy okj. Apám 12 éve CNC-zik Németországban , jó lehet vele kereseni , de csak akkor ha jó vagy. Mostanában elég sokan kezdték el ezt is , talán még többen is mint amire igény van , de ha jó vagy biztos lesz munkád itthon is. Én jövõre megyek gépészmérnökire , de én tuti , hogy nem csinálnám levelezõn , hiába 5-ös vagyok matekból meg fizikából meg mûszaki suliba járok , mert ismerõseim meséltek róla és hát eléggé fel kell kötni a.. még akkor is ha nappalin vagy és komolyan veszed. Ennyit tudtam segíteni. 18/F

Van egy őrült lány akit szeretek de nem tudom hogyan tovább (? )

Szóval ez a lány tényleg ?rült...komolyan de ezt imádom benne...kb minden második mndata ilyene malacok szaladgálnak a vaginámba és nm zavarja h ki hallja meg mindenki véleményét leszarja.

Legjobb válasz: rossz hír :ha elkönyvölt barátnak akkor nincs sok esélyed ,de én is voltam így én is küzdtöm ellene és vagy egy trükköm erre,de privátba beszéljük meg.

rossz hír :ha elkönyvölt barátnak akkor nincs sok esélyed , de én is voltam így én is küzdtöm ellene és vagy egy trükköm erre, de privátba beszéljük meg.
Nekem is van ilyen barátnõm. Tényleg nagyon érdekes kisugárzása van. Szerintem mond meg neki kerek perec , hogy mit szólna egy randihoz és te többet szeretnél mint barát. Az ilyeneknek nem érdemes kertelni hidd el. Bókolni meg tök fölösleges mert mindig mondogatják magukban , hogy ezt már halottam "és lásd mi lett belõle"
Szerintem mond neki hogy te szeretnél lenni a malac aki a vaginájában szaladgál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!