Találatok a következő kifejezésre: Torrentről töltök és (3 db)

Torrentről töltök le, és eddig mindig aktív módban voltam, de most passzívban vagyok. Hogyan tudnám visszaállítani aktívra?

Olvastam, hogy valami portot kell nyitni a t?zfalamon, vagy valami ilyesmi, de én ezt nem nagyon értem. Legyetek szívesek pontosan elmagyarázni!

Legjobb válasz: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/route.. Itt kiválasztod a típust és aztán le van írva hogy mit kell beállítani.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/route.. Itt kiválasztod a típust és aztán le van írva hogy mit kell beállítani.
Üdv! Kapcsold ki a windows tûzfalát. Vezérlõpult->windows tûzfal Innentõl már egyértelmû. Ne aggódj hogy ki van kapcsolva, mert amúgy sem ér semmit. Remélem tudtam segíteni

Most töltök torrentröl egy játékot, és a formátuma rar. Azt olvastam, hogy WinRAR-ba lehet kibontani, csak néztem és nekem nincs a gépemen. Honnan szedhetném le?

örülnék annak is ha valaki elmondaná h winrarba hogykell ezt az egészet megcsinálni:D lehet hülyén tettem fel a kérdést, a számitogépet csak neten valo sz9rfölésre használom sorry:D

Legjobb válasz: google.hu > winrar letöltése kicsomagolod belõle az iso file-t azt pedig társítod mondjuk egy dameon tools nevû programmal.

google.hu > winrar letöltése kicsomagolod belõle az iso file-t azt pedig társítod mondjuk egy dameon tools nevû programmal.
A kérdező hozzászólása: jéézusom:| najo megoldom majd valahogy:D köszike
a WinRAR bele tud költözni a fájlkezelõdbe, ergo ha lejön a gépedre a játékfájl, akkor ha jobb egérgombbal rákattintasz: Kibontás ide vagy Kibontás/fájlnév
A kérdező hozzászólása: fuh, az utolsó válaszadó tippje már könnyebbnek hangzik:D köszii

Töltenék le vmit torrentről, de ezt írja ki: "a rendszer nem találja a megadott elérési utat" és nem engedi letölteni. Mi Lehet A Gond?

Legjobb válasz: Valószínû,hogy nem létezik az a mappa,ahova a torrent beállításoknál a letöltést utat adtad meg.

Valószínû, hogy nem létezik az a mappa, ahova a torrent beállításoknál a letöltést utat adtad meg.
A kérdező hozzászólása: bocs utolsóelõtti am a Beloadról szedek le mindig, de már mûkszik
Mert torrenten illegálisan töltesz.
yz, h béna vagy
vagy az nMAG -ról töltenél és az jelenleg sz*r.
A kérdező hozzászólása: utolsó igazad volt haveromnak szedtem le zenét ráraktam az MP3-ra és elfelejtettem levenni h az E meghajtóra töltsön, köszi a segítséget
nekem most van ez a bajom megnéztem jó helyre töltene le! van még 162 gb hely a 15 gigás cuccnak mégse megy akk mi lehet a baj ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!