Találatok a következő kifejezésre: Tonkreteszi az a kapcsolatom (5 db)

Utolsó vagyok. Jujjjjjj. Félre értettem a kérdést. Ne haragudj :S
Elsõ vagyok:Kedves második válaszoló!Gratulálok elõre is a babához, de a kérdezõnek nem jön össze a baba, azért tette fel a kérdést!
Na látod ez jó kérdés!Nálunk sem jön, de nem tudom miért! Mióta próbálkoztok??
Szia! Ma vagyok 41 hetes. :) ) Nekünk sem akar jönni. Engem az idegesít már hogy mindenki hívogat mindennap. Na, még mindig egyben vagytok? Tudom hogy jó szándékkal érdeklõdnek, de engem már kikészít hogy a babóka nem jön.
Igen igen már értem. Még egyszer elnézést kérek, ha tapintatlan voltam. Csak félreértettem.
Kedves kérdezõ! Mióta próbálkoztok? Mi 5 hónapja, de már kezdek kétségbe esni. :( Mindenki azt mondja, hogy nem szabad görcsölni rajta, meg hogy ne gondoljak rá. De hogy lehet nem rá gondolni?!
Szedsz folsavat es sima gyogyszertarban vagy dm-ben kaphato terhesvitamint? Vas is ajanlott... Kezdj el lugositani. Figyelj oda, hogy mit eszel, apjukat furdesd meg hideg vizben hadd legyenek szaporak azok a kis halacskak, ne engedd, hogy fecsket vagy barmilyen szuk alsot v. nadragot viseljen. Mellesleg neki sem art odafigyelni, hogy mit eszik! Mi tavaly tulestunk a 9. hetben egy vetelesen es 10 honapra ra lettem ujra babas, most a finishben vagyunk. Mi ezt csinaltuk.
Énis nagyon szeretnék babát, és vannak pillanatok, amikor folyton csak ezzel a dologgal foglalkozom. Ám most valami más dolog is leköti a gondolataimat, közben meg eszembe jut néha, hogy milyen jó, nem görcsölök, más dolog is lefoglal. Így biztos meglepetésként fog érni a baba. :) Úgy szokott az lenni amúgy, akkor jön, amikor épp nem is számítunk rá...

Ti nem féltek, hogy ez a nagy telefon-és gépfüggőség teljesen tönkreteszi az életünket, az emberi kapcsolatokat?

Sajnos én is benne vagyok. Nekem is van internet a telefonomon, amikor hazaérek, első dolgom, hogy leülök a gép elé. Már most is eluralkodott az életemen. Az utcán is látom, az iskolában a tanárok is már Ipadeket hordoznak órákra, mert ugye már nincs rendes napló, szünetekben mindenki mobilozik, néha órákon is, a buszon is, mindenhol. Otthon meg ugye mindenki gépezik. Ti nem féltek? Engem nagyon aggaszt, minden nap eszembe jut. Hogy vajon mi lesz a következő lépés?

Legjobb válasz: Amitõl félsz, az már bekövetkezett. Az itteni cinikus és nemtörõdöm válaszok is ezt mutatják.

Amitõl félsz, az már bekövetkezett. Az itteni cinikus és nemtörõdöm válaszok is ezt mutatják.
„Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta" Albert Einstein
szar lett ez a világ a kommunikáció immáron halott.. :(
A gép elõtt rohadva ismertem meg a barátom akivel össze is költöztünk. Mivel a közös hobbink géphez köt, ezért le szoktunk elé ülni, de közben is tudunk beszélgetni, néha felállunk elõle, megöleljük egymást vagy csak hosszabb idõre ott hagyjuk a gépet ha túl jóra sikerül az ölelés.. :D Napközben facebookon csevegünk ha épp szünetünk van (neki munkában, nekem egyetemen), szóval rengeteget beszélünk. Ismerõsökkel is sokat beszélek facebookon keresztül mióta nincs msn, skype-t meg sokan nem használják és összefutni meg nem tudunk, mert gyerekesek lettek mondjuk vagy készülnek a másnapi zh-ra csak épp van 5-10 percük leülni és beszélgetni, ami így kb ingyen van a telefonhoz képest, mert 5-10 perc nem elég arra, hogy összefussunk. Így igazából a sok 5-10 percbõl összejön hetente egy rendes találkozó ideje de mégse kell sakkozni, hogy na hova férne be az amúgy zsúfolt napi programba ha épp tényleg nincs egy szabad délutánja/estéje, hogy összefussunk személyesen. Viszont így is tudjuk tartani a kapcsolatot és ápolni a barátságot és nem hal meg, mint sok régi ismeretség mikor a távolság legyõzésére volt a telefon meg a postai levél. Természetesen szoktunk élõben is találkozni nem csak a gép mögött ülve beszélgetünk, de ritkán sajnos. Szaladó életmódot élünk, ezvan, viszont ésszel használva a technikát nem tûnnek el az emberi kapcsolataink és nem is mennek tönkre, sõt lehet megújulnak és tartósabbak lesznek. Általános iskolai barátokkal nem tartom a kapcsolatot, mert gimi elején még nem volt annyira elterjedt az internet legalábbis felénk én meg elköltöztem másik megyébe így nem tudtunk összefutni. És a beszélgetések is kb az elsõ levélváltás után abbamaradtak. Gimis osztálytársakkal 200 km-rõl arrébb viszont továbbra is szoktam beszélgetni, mert hozzá szoktunk, pedig idén volt az 5 éves érettségi találkozónk, szóval nem mai ismeretségek.. :) 23 N
nem. ha lenne normáliscsaládom vagy barátnõm eszembe se jutna gép elõtt rohadni :d
Már nem azért, de a netnek hála, jóval több csajt lehet egyszerre fûteni. :-) A kérdés mire használod. Bxszódásra, idõelbxszásra, vagy arra, hogy többet bxszhass? :-)
Az emberek teszik tönkre a dolgokat, csak mindig más eszközzel. Vagy más megközelítésben: mindig is szar volt. A világ mindig is változott, hülyék mindig is voltak, és ez a jövõre is érvényes. Felszínesen látod a dolgokat.
Nem. Én sokkal jobban szeretem az internetet meg a játékokat, mint az embereket. Igazából a kocka korszakom elõtt sem kedveltem túlzottan másokat. 18/L
A kérdező hozzászólása: Ti még nem láttatok olyan baráti társaságot, ahol valaki elõvette a telefonját, és inkább azon netezett? Mert én már sok ilyet láttam, és ilyenkor mindig olyan szomorú vagyok. Sokszor már szégyellve húzom elõ a telefonom, mert én is ilyen vagyok, hogy ha csak tehetem, lógók a telefonomon, baráti társaságban sose venném elõ persze. Sokszor találkozom a barátaimmal és szerencsére õk nem ilyenek, de nagyon rossz látni, hogy mindenhol a kütyükel babráló fiatalokat látom.
Egyáltalán nem félek ilyesmitõl. A "normális" beszélgetés, kapcsolattartás nem fog kihalni, amíg van rá igény. Ha meg nincs, akkor nem mindegy? A technika fejlõdésével sok minden átalakulhat, köztük a kapcsolattartás is. A világ változik és fejlõdik, ez ellen nem lehet tenni. Az más kérdés, hogy sokan nem tudják ezeket a dolgokat a helyükön kezelni és nekik bõven elég az, hogy a neten beszélgetnek. Persze sokan vannak, akiknek nincs is lehetõségük másra.
Nekem is ez a munkám.
pozitívabban kérlek! csak Menj el a haverokkal(vhova) minden 2.3.napon és akkor te már nem leszel akkora gépfüggõ én pl. osztálytársimmal minden héten többször is megyek bringázni:) )
nekem ez a munkám
Nem érdekel. Nem az én gondom. Normális emberek pedig mindig is lesznek.
Sztem most nem egyénileg kéne belegondolni, hogy több csajt fûzök, itt ismertem meg a barátom stb., hanem kivülrõl nézve. Szóval az én válaszom az, hogy de, félek. Engem is behálózott, meg sokmindenkit és látszik az emberi viselkedéseken, a türelem hiányán az érdektelenségen és még sok másban, hogy bizony megváltoztatta a világot. Elõre is visz, de az emberi kapcsolatokat érzelmileg és mélységi szintjein hátráltatja.

Tonkreteszi az egyetem a kapcsolatom. Mit tehetek, hogy helyrejojjon?

1 eves egyetemistak vagyunk a baratommal, most van a masodik szesszio, es mar erzem nem birom. Orvosin vagyok, o fogaszati szakon, nagyon nehez.Rengeteget kell tanulni. Javasoltak h kevesebbet talalkozzunk, de akkor tavolodunk el egymastol..s nem is talalkozhatunk sokat..hetente 2szer,pedig nem is lakunk messze, mert sok vizsga van s karrier mindkettonknek fontos.Nem tudom mit tegyek h birjuk ki, es ne haljon ki az erzelem..

Legjobb válasz: Ha igazán szeretitek egymást ki kell birnotok.És sokáig fogjátok szeretni egymást.Én a pasimmal hónapokig nem találkoztunk a távolság miatt csak gépen tudtunk beszélni aztán mikor megint találkoztunk sírva borultunk egymás válllára.Remélem nem fog kihalni köztetek a szerelem.Amikor meg befejeztétek a tanulást meg az egyetemet akkor egész nap eggyütt lehettek

Ha igazán szeretitek egymást ki kell birnotok.És sokáig fogjátok szeretni egymást.Én a pasimmal hónapokig nem találkoztunk a távolság miatt csak gépen tudtunk beszélni aztán mikor megint találkoztunk sírva borultunk egymás válllára.Remélem nem fog kihalni köztetek a szerelem.Amikor meg befejeztétek a tanulást meg az egyetemet akkor egész nap eggyütt lehettek
bla bla bla... szedjél brómot. és adj neki is.
gratulálok az utolsónak... hát mivel barátom tesója az orvosira jár és ahogy õt elnéztem éjjel-nappal tanul szóval így 1 kicsit át tudom érezni a szitut:(neki is van barátja de 4 éve vannak már 1ütt.a barátja mindig akkor megy hozzá ha végzett a tanulással.ha megtudjátok oldalni és nem is laktok 1mástól annyira messze ha befejezttek a tanulást akkor még ha késõ is van szánjatok 1másra idõt.ha nem jön össze a dolog akkor meg nagyon erõs kitartás kell hozzá.de ha valóban szeretitek 1mást akkor nem fog tönkremenni a kapcsolat.azért érzel így hogy nem bírod tovább mert szereted és mindig csak vele lennél.próbáljatok 1eztetni.amint csak szabadidõtök lesz hívjátok 1mást találkozzatok.


Barátommal 10 hónapja vagyunk együtt. Õ az éven érettségizik és elmegy egyetemre. Nekem viszont még van egy évem, hogy utána mennyek. Sokan mondják, hogy az egyetemi bulik tönkretesznek egy kapcsolatot. Túléli a szerelmünk ezt az 1 évet?

Legjobb válasz: Figyelj... én is most voltam gólyatáborban, mégis hûséges maradtam... szintúgy az egyetemi bulikon. Ez fejben dõl el. De megtanultam hogy kell vodkát inni!:D 20L

Figyelj... én is most voltam gólyatáborban, mégis hûséges maradtam... szintúgy az egyetemi bulikon. Ez fejben dõl el. De megtanultam hogy kell vodkát inni!:D 20L
Ez már csak tõle függ! Én is egyetemista vagyok, és tényleg rengeteg a lehetõség és a buli és a pia, de ha igazán szerelmes beléd, nem fog megcsalni szerintem. Másrészt meg attól még gondolom hétvégénként találkoznátok, stb, szóval szerintem teljesen felesleges még most emiatt aggódnod. Majd nyáron elgondolkodhatsz rajta, akkor az érzései is már kialakulnak kb. és sejtheted, mire számíthatsz.
az egyetemi bulik csak egy a rengeteg tényezõ közül, nem veszélysebb mint egy ajándék utazás Thaiföldre(bár most Bangkokban árvíz van) én amúgy 5év alatt egy egyetem bulin sem voltam mert az csak arra jó hogy a hallgatói önkormányzat nyerészkedjen a belépõárakkal....(a támogatások megadása az mondjuk más tészta de tiszta maffia az egész)

A facebook és általában az internet szerintetek tönkreteszi a baráti, családi kapcsolatokat?

Több facebook-kal kapcsolatos kérdés is felmerült most gyakorin, innen jutott eszembe. Szerintem egyébként igen - a facebook max. arra jó, hogy az ember a távoli ismerőseivel fenntartsa a kapcsolatot, másra én speciel nemigen használom.

Legjobb válasz: elõzõ. köszönöm, nincs is mit hozzátennem. max annyit, h a válaszod alapján idõsebbnek tippeltelek volna :)

Szerintem igen is meg nem is. Például másik városban élnek a barátaim és velük így könnyen tudom tartani a kapcsolatot, persze telefonon is tartjuk a kapcsolatot. Azért nagyon sok személyiség leolvasható a facebookról. Gondolj csak az üzenõfaladra kiírt üres köszöntéseket. Persze jól esik az embernek, hogy annyian írtak, de azért néhány közeli baráttól nem annyit vársz, hogy csak Boldog szülinapot! és ennyi... Sokkal jobban örülök ha magán üziben küldik egy idézettel vagy pár baráti, személyes sorral. Ráadásul élõben meg elfelejtik közölni, legalább akkor mondanának valamit... Nah mindegy, ezzel csak azt akartam mondani, hogy sok esetben az emberi kapcsolatokat ellaposítja, de éppen mutatja azt is, hogy ki az aki tényleg keres, gondol rád.
elõzõ. köszönöm, nincs is mit hozzátennem. max annyit, h a válaszod alapján idõsebbnek tippeltelek volna :)
Teljesen egyetértek veletek!Fõleg utolsó, jól kifejtetted, én pont ugyan ezt gondolom.Nincs is több 30 ismerõsnél, pont ezért, amúgy meg képeket sem szoktam megosztani, mert úgy gondolom, hogy a nyaralás, az az én élményem, nincs hozzá igazából köze senkinek, akinek akarom, megmutatom én.
Minden lehet jól és rosszul használni. Vagy úgy is mondhatnám, hogy lehet valamit használni de a rabjává is lehet válni. Ez utóbbi eset valóban szétrombolhat kapcsolatokat. A magam részérõl nem vagyok nagy barátja a Facebook-nak, inkább arra használom, hogy az engem érdeklõ aktuális hírekhez egy helyen hozzájussak. Meg van néhány barátom, akikkel itt tartom a kapcsolatot, mert különbözõ országokban lakunk, ritkán tudunk találkozni. Naponta fent vagyok a Fb-on 5-10 percig, körülnézek, megírok 1-2 levelet, aztán csókolom. Ezzel nem károsítom egyetlen személyes kapcsolatomat sem.
Szerintem mindig az emberen magán múlik, hogyan és mire használja. A Facebook csak egy program. Kikapcsolhatod. Ha nem teszed, az nem a Facebook hibája, hanem a Tied.
Én egyszerûen nem tudom megszokni az újhullámos fészbukot, így még mindig az "ósdi" iwiwet használom, ahol csak a képeket jó nézegetni, mert érdekes látni, hogy hová alakult az emberek élete. Bár ebben is csalódtam már sokszor, mert az emberek - természetesen - a legjobb arcukat szeretnék mutatni a külvilágnak, így az én ismerõseim mind szuperboldog, szuperszerelmes, egy-két-háromgyerekes szuperanyukák-apukák, akiknek a legjobb állásuk, életük, házasságuk, kapcsolatuk van a földkerekségen :) Amúgy az egész "virtuális világot", a nyilvánvaló hasznossága mellett, széthúzó erõnek tartom, mert manapság már szinte elengedhetetlenné vált, de nehéz szabályozni a használatának korlátait. Ha nagyon megunom, hogy a párom beleguvadt, akkor kicsábítom sétálni vagy puzzle-t rakni, vagy torpedózni, mert legalább azt az 1-2 órát is együtt, teljes nyugalomban töltjük.
egy-két szó kimaradt, de azt hiszem érthetõ voltam!:D
A facebook gonosz, sõt, maga a sátán, Allah akbar.
Az elsõ válaszoló remekül megfogalmazta:) Abszolút egyetértek! Másrészrõl pedig valóban mi magunk tehetünk arról, ha az internet világában úgy elmerülünk, hogy az emberi kapcsolatainkra kevesebb idõt fordítunk. Nem normális, hogy a facebookok és a hozzá hasonló oldalakon élünk társasági életet. Az sem, hogy minden létezõ dolgot megosztunk rajta. Az a baj, hogy ez komplett személyiségtorzuláshoz is vezet, mert ezeken az oldalakon a legtöbb ember "kifele" él. Nyaralási, esküvõi, családi eseményes, szülinapos, új ruhás, új kocsis, új telefonos, új laptopos képekkel van teli az üzenõfal. Rosszabb esetben (fél)pucér, melles, kockahasas, izmolós, csücsöri szájú, elgondolkodó/szupercuki/menõvagyok/viccesvagyok/szomorú/életunt/flegma fejû fiúk/lányok árasztják el az oldalt. Arról nem is beszélve, hogy félpercenként megjelennek olyan kiírások, hogy: álmos vagyok/fáradt vagyok/suliban/buliban/sikerült ez a tárgy/ átmentem a vizsgán/másnapos vagyok/wc-n ülök. Nyilván nem kötelezõ nézni, de sajnos attól még a jelenség létezik, és ez a mentalitás úgy terjed mint a gomba. A fiataloknak (de sajnos nemcsak nekik) egyszerûen közléskényszerük van, és természetesnek gondolják, hogy mindenkit érdekel, amit kiírnak, amilyen képet felraknak magukról. Tehát igen, a facebook és a hasonló oldalak nemcsak az emberi kapcsolatra hatnak rombolólag, hanem a személyiségfejlõdésre is. 23N
Igen, pont ezért töröltem a Facebookomat.
szerintem a FB-ot mindenki intelligenciájának megfelelõ szinten használja, fõleg ami a személyes adatokat illeti.Aki bugyis, pucsítós képeket tesz fel, alpári módon nyilatkozik bármirõl, az önmagát minõsíti.De ezekrõl az életben is hamar kiderül, h milyen emberek. Külföldre szakadt barátokról jó tudni, a képeiket könnyebben le tudom ott csekkolni, mintha mailben küldözgetnénk 5mb-onként.Privát fotókkal nem dicsekszem, csetelni nem csetelek, akivel találkozni szeretnék, azokkal megoldjuk személyesen is. Akkor kapcsolatromboló, ha valaki a rabja. Másképp csak egy oldal, amire felmész, vagy nem, akinek meg lételeme, annak egészségére.
Ha mértékkel és ésszel használod, nem.
Szerintem csak a facebook. Nálunk sok vita van/volt miatta. Egyrészt, hogy kiír az ember valamit, és egy másik félreérhetõ módon válaszol, vagy a képlájkolgatás stb. Szerencsére meg tudtuk oldani, de majdnem ráment a kapcsolatunk. :(
Mi most a facebook miatt válunk. A feleségem ott talált magának egy férfit még szeptemberben, majd elköltözött hozzá. 2 hét után hazajött, azóta egy másik férfival jött össze hasonló módon, már elköltözött és válunk.
Én nem szeretem a közösségi oldalakat. Pedig, amikor bejöttek, akkor engem is "beszippantott" a világa. És akkorákat csalódtam, mert semmi nem úgy volt a valóságban, mint, ahogy ott beállították. Volt két ismerõsöm, akiket még régrõl ismertem, de nem találkoztunk már 3-4 éve. Feltettek bulifotókat, meg a párjukkal közös képeket, nyaralás, csilli-villi, tökéletes minden. Gondoltam, hogy felveszem velük a kapcsolatot, írtunk is egymásnak, stb... És mondtam, hogy lesz egy buli, egy közös barátunknál, jöjjenek el, érezzük jól magunkat! Eljöttek, de a két életvidám lány helyett, két besavanyodott, lepusztult lány érkezett, akik tök sz.arul vannak a párjaikkal, és az egész internetes dolog csak egy kirakat volt. Nem is tudtunk beszélgetni. És számtalan ilyen volt. Azt hittem valakirõl, hogy tök boldog, és elégedett, aztán kiderült, hogy egyáltalán nem az, csak úgy állítja be magát a közösségi oldalakon. Ahova mindenki csak a szépet és jót rakja ki, a valóság pedig más. Azóta én is csak a facebookon vagyok, de a képemet is levettem, és felületes ismerõsöket be se jelölök. Ez egy hazug világ, aminek gyakran semmi köze a valósághoz.
a facebook számomra a barátok, jóismerõseim számára van fentartva, fõnököt, munkatársat nem jelölök be, sem vissza, csak ha ezen túlmutat a kapcsolatunk. Ezért ninc sis többszáz ismerõsöm, de aki köztük van, azzal bármikor megosztanám személyesen is azokat, amit a fb-n belõlem látnak. szerintem ez a lényeg. sokaknak vah hatszáz ismerõsük, de ebbõl 400-zal fele olyan bizalmas infókat nem osztanának meg élõben, mint amit spontán eléjük tolnak a falukon keresztül, és több tucatnyiukkal pedig szóba sem elegyednének, ha összetalálkoznának az utcán, sõt, adott esetben nem is köszönnének (mindannyian tudunk ilyen példákat, szerintem). gondold meg, h kit veszel fel és mit teszel fel.
Én éppen a napokban gondolkozom azon, hogy törlöm a FB fiókomat. :)
Bár én naponta fent vagyok fb-n ennek ellenére nem szeretem. Csak azért járok fel, mert van egy osztály csoportunk oda rakjuk fel a tételeket, meg a leckét ilyesmi. Én egyáltalán nem tudok "beszélgeti"fb-n. Van olyan ismerõsöm aki ha pl rámír 2 mondat és annyi a beszélgetés, de ha személyesen találkozunk órákat tudunk beszélgetni. Úgyhogy én nem is használom chatelésre. Inkább a személyes beszélgetések híve vagyok. Meg mondjuk ha valaki veszekedik interneten annal legtöbbször nem lesz jó vége, mert pl. ha az egyik ír valamit a másiknak én nemis úgy gondolja, mert ugye a másik nem hallotta a hangsúlyt nem látta a reakciót stb. könnyen félre lehet érteni a dolgokat. Úgy mindent összevetve szerintem is tönkreteheti a kapcsolatokat.
A tapasztalatom a következõ. Nem voltam fent egyik közösségi portálon sem. De volt egy "barátom", aki rábeszélt, hogy majd milyen jó lesz, ha én is fent leszek. Oké regeltem az IWIW-en, csak miatta. Két üzenetet váltottam vele. Azóta még arra sem válaszol, amit én írok neki. Ez volt két éve. Úgyhogy inkább élõszóban tartom a baráti kapcsolatokat, vagy legfeljebb telefonon. Nekem nem használt baráti kapcsolatot tartani. Azóta sem használom a közösségi oldalakat semmire. Ennek ellenére van nagyon sok barátom, ismerõsöm.
szerintem határozottan kapcsolatromboló, jelenleg is amiatt van problémám, azt hiszem hamarosan törlöm magam, mert már nem egy veszekedésnek volt az okozója
Nem jó a facebook... minden kapcsolatomat kb. tönkre tette... :/ családommal kb. alig beszéltem pár szót... barátaimmal facebook miatt folyamatosan összevesztem :/ egy 12 éves barátságomat földbe tiporta :/ hagyd a facebookot!
Nem a fece hibája ha az emberek ingerszegény környezetben élnek és a facebokon is jobban érzik magukat, mint a barátokkal családdal, mert sok család kapcsolat fece nélkül is fos már, sok kapcsolat megy tönkre igen, na de nem egy oldal miatt, lehet rákenni a facbokra a szakitást, de csak ürügy a fécbokolás, y -on inkább a facbokon van mint a párjával x-el, de errõl nem az oldal tehet, hanem mi.
eléggé
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az összes választ, érdekeseket írtatok, és szerintem mindenkinek igaza van valahol. Szerintem is ellaposítja a kapcsolatokat, de a legjobban a hosszan válaszoló 19 éves lány válaszolta meg a legjobban. Örülök, hogy ezt a korosztályt mégsem szívta be teljesen a virtuális világ, meg a teljes agyleszívás. Köszönöm!
A tizenkilenc éves lány köszöni az egyetértést és a dicséretet, bár továbbra sem érti, miért nézik állandóan idõsebbnek a válaszai alapján... Egyébként azzal egyetértek én is, hogy a mi hibánk, hogy idáig fajultak a dolgok, ugyanakkor ha már egyszer a folyóba ugrottál, nem úszhatsz árral szemben, mert jó eséllyel megfulladsz. Hiába a folyón felfelé akartál menni északnak, a sodrás lefelé visz, ha ezt nem láttad elõre, akkor kellemetlen a helyzet. Én csak kifejtettem a kellemetlen részét. 19/L
Nem feltétlen, mert ha van egy kapcsolatod és nem tudtok olyan sûrûn találkozni ott mindig lehet beszélgetni.. bár igaz h élõbe jobb ;)
Ha nem lenne internet, az ilyen embereknek akkor is tönkre menne a kapcsolata, mert másban lennének függõk, vagy máshol hajtanák fel a szeretõt.
Útólsónál a pont, lehet a facebookra kenni, de csak ürügy ahogy a fejfájás is ha nem kivánom a szexet párommal, fáj a fejem ahelyett hogy felvállnám, most nem kakarok szexelni.És igen ha nem volna net meg facbook, lenne más...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a kulturált, értelmes választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!