Találatok a következő kifejezésre: Tompan faj oldalt a hasam (10 db)

Tompan faj jobb oldalt a hasam lent, nem gorcsol.. csak erzem no a meh? 15hetes vagyok

Legjobb válasz: Amíg nem görcsölsz vagy vérzel addig álltalában nincs gond.Nekem is fájt néha itt meg ott.Mikor hol.Ez természetes végig.Valószínû a növéstõl lehet,de ki tudja pontosan?:)

Amíg nem görcsölsz vagy vérzel addig álltalában nincs gond.Nekem is fájt néha itt meg ott.Mikor hol.Ez természetes végig.Valószínû a növéstõl lehet, de ki tudja pontosan?:)

Mitől fáj a bordáimnál jobb oldalt a hasam? Tompa fájdalom.

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem a májadat érzed?

Biztos, hogy nem a májadat érzed?
Én is az epére gyanakodnék... ettél esetleg valamilyen megterhelõ - túl fûszeres, vagy túl zsíros, esetleg egyéb "epés" - ételt? Ha nem szûnik, érdemes elmenni a háziorvosodhoz, még epeköved is lehet.
Nekem sokszor volt már epehomokom (szerencsére kõvé még nem állt össze), az epés rosszullét elég speciális érzés. Olyan, amirõl egybõl tudod, hogy semmi más nem lehet. Ha köved lenne, akkor ezt már sokszor érezted volna. Szedhetsz gyógynövényekbõl összeállított kis bogyócskákat: Leber und gallenpflege vagy valami hasonló, sajnos nem tudok németül, és nincs most itthon. DM-ben is lehet kapni, 400 Ft körül van. Ebbõl egy hónapos kúra garantáltan kiviszi a homokot. (Tejcukor van benne, ha érzékeny vagy rá, akkor ne használd.) Ha még mindig fáj, akkor viszont érdemes dokihoz, mert lehet más baj is van.

Ha bal oldalt alul enyhén, tompán de kitartóan fáj a hasam az baj lehet? 6hetes terhes vagyok.

Nem görcsölök, nem vérzek csak fájdogál. Most voltam kint a gyógyszertárban Magne B6-ért bevettem egyszerre 2-t.

Legjobb válasz: Nekem ez volt jobb oldalt, nincs semmi baj

Nekem ez volt jobb oldalt, nincs semmi baj
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó, hogy ezt írod! Remélem én is, hogy nem gond mert tényleg nem vészes csak zavaró meg hát terhesség idején elég ijesztõ. Annyi rosszat hall az ember.
Nekem is volt az elsõ terhességnél is én most a 2.nál is! Szerintem ez természetes! Nyugodj meg!!! Magne B6 az jó, és is azt szedtem, de most már áttértem a magnerot-ra, napi 3x1et kell szednem, 29 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ma reggel már nem is éreztem úgyhogy megnyugodtam. Lehet, hogy a magneb6 segített rajta. Hánytam is egyet ennek örömére. :p
Vesekõ. Ezt kb. aznap kellett volna látnia orvosnak, nem 10 nappal késõbb kiírogatni a gyakorira.

A jobb oldalon fáj a hasam, olyan mensi szerü tompa fájás.25hétben járok, Miért csak a jobb oldalonérzem ezt?

Legjobb válasz: Szia!!!Ne aggodj!!!Jobb oldalon van a baba és nyom neked ott olyan ideget ami kellemetlen.Nekem is volt és van is ilyen problémám.Hogy meg nyugodj kérdez rá az orvostol!Pihenj sokat.ÜDV:37hetes kismama

Szia!!!Ne aggodj!!!Jobb oldalon van a baba és nyom neked ott olyan ideget ami kellemetlen.Nekem is volt és van is ilyen problémám.Hogy meg nyugodj kérdez rá az orvostol!Pihenj sokat.ÜDV:37hetes kismama
Igen, valószínûleg valami ideget ér a baba, vagy nagyon befészkelte magát. Mindenesetre, ha egész nap érzed a fájdalmat keresd fel a dokidat. szintén 25 hetes kismama

Bal oldalon az alsó bordám alatt 2-3újjal egy pontba fáj a hasam de ha leülök ha felállok ha mozgok ha levegőt veszek bármit csinálok olyan mintha belülröl tompa tárggyal nyomnánk tehát ilyen érzést kelt . mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ha ilyen jól körülírt a fájdalom helye, és más panaszod nincs, akkor hasfali izomhúzódásra tippelnék. Arrafele nemigen van beleken kívül más szerv. Nincs más panaszod?

Ha ilyen jól körülírt a fájdalom helye, és más panaszod nincs, akkor hasfali izomhúzódásra tippelnék. Arrafele nemigen van beleken kívül más szerv. Nincs más panaszod?
De lehet, ugyanis a vírusos fertõzések gyakran járnak gyomor-bélrendszeri tünetekkel. Viszont ebben az esetben sincs semmi teendõd. Ha belázasodsz, vagy a székleteddel lenne gond, akkor látogasd meg a háziorvost, vagy az ügyeletet.
A kérdező hozzászólása: nincs azaz sima megfázás tehátcsak az orrom folyik de annak nem sok köze van ehez szerintem
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm:d akkor nincs mitõl félnem mert lázam nincs meg semmi több tehát megnyugodtam

Nagyon fáj a hasam alatt jobb oldalt tompa erős fájdalom tegnap óta késő ha holnap megyek orvoshoz vele?

voltam vele másfél hete kórházba, vakbél gyanú volt, de nem találtak semmit vérvétel, ultrahang, és lázmérés volt. SEMMIT nem találtak.. most megint előjött a fájdalom.. késő lenne ha holnap mennék el vele orvoshoz? 15/F

Legjobb válasz: Azt nem mondhatom meg, hogy mikor menj orvoshoz. Ha tényleg nagyon fájna, akkor már az ügyeleten lennél és nem ide írnál. Vakbél gyulladás gyanúján kívül vegyétek számításba a bél egyéb típusú gyulladását is. Ez fájhat annyira, hogy fel sem tudsz egyenesedni, egyelõre azt hiszem nem ez a helyzet. Ezt belgyógyászati vizsgálaton tudják megállapítani. A vizsgálati eredményektõl függetlenül figyelj arra, hogy fogyassz megfelelõ mennyiségû folyadékot, zöldséget, gyümölcsöt (rost tartalmú élelmiszereket), és napi egy élõflórás joghurtot. Jobbulást!

Azt nem mondhatom meg, hogy mikor menj orvoshoz. Ha tényleg nagyon fájna, akkor már az ügyeleten lennél és nem ide írnál. Vakbél gyulladás gyanúján kívül vegyétek számításba a bél egyéb típusú gyulladását is. Ez fájhat annyira, hogy fel sem tudsz egyenesedni, egyelõre azt hiszem nem ez a helyzet. Ezt belgyógyászati vizsgálaton tudják megállapítani. A vizsgálati eredményektõl függetlenül figyelj arra, hogy fogyassz megfelelõ mennyiségû folyadékot, zöldséget, gyümölcsöt (rost tartalmú élelmiszereket), és napi egy élõflórás joghurtot. Jobbulást!

Csináltam 3 napja egy tesztet de negatív lett, viszont állandóan aludnék, viszonylag sokat eszem a hasam alja tompán fáj hol az egyik hol a másik oldalon, néha szúr. (e vitamint, elevitet szedek) Nagyon szeretnénk babát, szerintetek terhes vagyok?

Az utolsó menszeszem július 19. -én jött meg. Most már vagy 7 napja késik mivel a ciklusom úgy 30 napos szokott lenni. Csináltam 3 napja egy tesztet de negatív lett, viszont állandóan aludnék, viszonylag sokat eszem a hasam alja tompán fáj hol az egyik hol a másik oldalon, néha szúr. (e vitamint, elevitet szedek) Nagyon szeretnénk babát, szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem menj mihamarabb orvoshoz. Mi ebben nem tudunk segíteni, csak kétkedést ébresztünk benned a válaszainkkal. A doki megtudja mondani a választ 100%-os pontossággal.

Szerintem menj mihamarabb orvoshoz. Mi ebben nem tudunk segíteni, csak kétkedést ébresztünk benned a válaszainkkal. A doki megtudja mondani a választ 100%-os pontossággal.
Szerintem nem! Csinálj még egy tesztet, ha baba van, akkor annak már pozinak kell lennie!
Szerintem is tesztelj még egyet, talán valami megbízhatóbb, érzékenyebb teszttel próbáld. Annak már ki kell mutatnia, ha baba van a dologban:) Remélem a legjobbakat!Írd majd meg, mi lett az eredményed!:)
A kérdező hozzászólása: Ma volt néhány barna pecsétem. Nem csináltam tesztet és nem voltam orvoshoz. Remélem minden rendben van?
Ha rágörcsölsz csak annál rosszabb lesz..... Vegyél egy tesztet, mostmár tutira ki kell mutatnia.... Nekem a terhességem elején voltak ilyen barna pecsét vérzéseim..
A kérdező hozzászólása: Azóta semmi.A pecsételés abbamaradt.Azóta sem jött meg.Nem merek tesztet venni, orvoshoz sem merek menni.Mi van akkor ha megvárom legközelebb megjön -e?
Nem a teszten, vagy a vizsgálaton fog múlni, hogy jelenleg babás vagy-e. Az már eldõlt:) . Úgy gondolom, hogy a biztos "rossz" is jobb mint a bizonytalanság. Csinálj tesztet. Ha baba van, akkor elõbb örülhetsz neki és mehetsz dokihoz, hogy megerõsítse a gyanúdat:) ; ha meg nem, akkor pedig szerintem azért kellene mihamarabb keresned a dokit, hogy miért ez a pecsételés, miért nem rendes vérzés volt... Kívánom a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: eSte csináltam egy tesztet.Negatív lett....sajnos.Nagyon csalódott vagyok, de nem adjuk fel!!!!!!
Nagyon sajnálom! De örülök is, hogy nem adjátok fel! Ha nem csináltad volna meg a tesztet, akkor valószínûleg vesztettél volna 1 hónapot a szimpla várakozás miatt...Így viszont ez a ciklus is egy újabb esély. Csak ha eddig még nem jött meg, azt azért nem értem...szerintem menj el dokihoz. Hajrá!:)

Ma vagyok a 16 dpo-n, a hasam is fájogat és a néha a derekem meg az oldalam inkább csípő felett tompán fáj. Miért?

a ciklus.hu szerint holnap kellenne megjönnie de tegnap egész nap barna folyásom volt ma már nem igazán de menszeszem még nincs eddig.gondolhatok terhességre?

Legjobb válasz: Gondolhatsz,ha tényleg 16.dpon vagy már tesztelhettél volna reggel:-)De gondolom akkor holnap fogsz?

Gondolhatsz, ha tényleg 16.dpon vagy már tesztelhettél volna reggel:-)De gondolom akkor holnap fogsz?
Nekem a barna folyás mindig a vérzés megjövetelét jelentette, 1-2 nappal elõtte. Amikor terhes lettem, nem tapasztaltam ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: nem tudom még merjek e tesztet csinálni. amúgy 28-29 ciklusnál ebben a hónapban a 12 napon volt peteérésem akkor hány napos a luteális szakaszom? akkor is 14nap? vagy lehet több is?

A hasamban bal oldalt van egy tompa fájdalom már 4 éve. Hol előjön, hol elmúlik, hol nagyon fáj, hol kevésbé. Most terhes vagyok, 15 hetes. Árthat ez?

Már 2 x kivizsgáltak, n?gy?gyászati uh negatív, se ciszta, se más. Belgyógyászati uh negatív, se bélkinövés, se bélcsavarodás, megtükröztek mintát vettek, negatív, vérvétel negatív. Sebéeszet negatív, nincs sérvem,összenövésem. Urológiai uh negatív, vizelet negatív. De a hasam fáj...És 2 hete egyre jobban.

Legjobb válasz: Mindenképp említsd meg a dokidnak, mert tudnia kell minden kockázatti tényezõrõl! Ha az orvosok eddig semmit sem találtak, akkor szerintem nincs nagy baj(nagyon alapos vizsgálatokon estél át), de ettõl függetlenül a nõgyógyásznak is tudnia kell, mert neki még lehet hozzáfûznivalója a terhesség miatt. A babának nem hiszem hogy árthat,mert nem szervi baj a jelek szerint, inkább a rossz hangulat, ami téged érint ilyenkor, az az amit õ is megérez.

Mindenképp említsd meg a dokidnak, mert tudnia kell minden kockázatti tényezõrõl! Ha az orvosok eddig semmit sem találtak, akkor szerintem nincs nagy baj(nagyon alapos vizsgálatokon estél át), de ettõl függetlenül a nõgyógyásznak is tudnia kell, mert neki még lehet hozzáfûznivalója a terhesség miatt. A babának nem hiszem hogy árthat, mert nem szervi baj a jelek szerint, inkább a rossz hangulat, ami téged érint ilyenkor, az az amit õ is megérez.
Terhesség alatt végig fájni fog, mert a baba most kezd majd el igazán pakolászni benned, h legyen neki is helye. A szûnni nem akaró hasfájásod nem lehet valami idegi eredetû fájdalom?Vannak szellemgyógyászok, akik a fájdalom okát a lelki bajokban keresik.(pl torokfájás:kimondadtlan dolgok)Annyit tudok én is, h a bal a befogadó oldalad, tehát valamit nem tudsz befogadni, netán elfogadni.Gondolkozz el ezen, hátha megtalálod az okát.(Nálam már többször is bevált dolog ez.)Ha tudsz keress egy olyan embert, aki ezzel foglalkozik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!