Találatok a következő kifejezésre: Tojásfehérje szerű van, (51 db)

Az a tojásfehérje szerû folyás nem lehet, hogy a nyákdugó volt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom! A színe áttetszõ-fehéres volt.

Tojásfehérje szerű átlátszó-sárgás folyásom van. Reggel mikor megtöröltem, akkor vettem észre. Ez lehet peteérés? Rendszertelen a ciklusom, nem tudom mi lehet

Legjobb válasz: Hát a sárga az nem túl jó. A tojásfehérje tényleg úgy néz kik, mint a tojásfehérje. Átlátszó és nyúlós. Ha sárga, az utalhat valami fertõzésre.

Hát a sárga az nem túl jó. A tojásfehérje tényleg úgy néz kik, mint a tojásfehérje. Átlátszó és nyúlós. Ha sárga, az utalhat valami fertõzésre.

MItől lehet, hogy napok óta nehéznek érzem a méhem, megjön érzésem van, erős tojásfehérje szerű folyásom volt, mára kissé csökkent, émelygek, néha hányingerem van, és nagyon álmos, fáradékony vagyok, fel vagyok puffadva? Keddre nem várom.

Keddre nem várom.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a tojásfehérje szerû folyásom mindig peteérés elõtt van. Nem lehet, hogy nagyon szeretnéd már a babát? Velem is elõfordult három egymást követõ hónapban, hogy már félidõtõl hányingerem volt, szédültem. Persze nem voltam terhes. Persze nem vagyunk egyformák. Várd meg a keddet és tesztelj.

Szia! Nekem a tojásfehérje szerû folyásom mindig peteérés elõtt van. Nem lehet, hogy nagyon szeretnéd már a babát? Velem is elõfordult három egymást követõ hónapban, hogy már félidõtõl hányingerem volt, szédültem. Persze nem voltam terhes. Persze nem vagyunk egyformák. Várd meg a keddet és tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Keddre kéne megjönnie, de kb. 1 hete érzem ilyen furán magam. Nem szokott ilyen mennyiségû folyásom lenni. Nem tudom mitõl lehet. Fura érzés nagyon
Hát ha ezek nem pszihés tünetek akkor valószínû terhes vagy!
Hát nekem hétfõre kéne megjönni, de kedd óta ugyan úgy vagyok, mint te, Nehéz a méhem, néha még be is görcsöl, olyan mintha most jönne meg.Most várok hétfõig vagy keddig, ha addig nem jön meg, lehet, hogy tesztelek!Bár nekem nincs olyan szerencsám, hogy + legyen!

Ha van tojásfehérje szerű folyás, akkor van tüszőrepedés is?

Legjobb válasz: A hétfõi tojásfehérje nyák tökéletes, mert az elõrejelzi a PÉ-t, az meg sztem is kedden volt. Az idõzítésetek is tökéletes volt :) Nagyon drukkolok én is! :)))

Szia! Ígéretes a görbéd. Írjd majd meg, ha kiderül hogy hogy sikerült. Drukkolok!
A hétfõi tojásfehérje nyák tökéletes, mert az elõrejelzi a PÉ-t, az meg sztem is kedden volt. Az idõzítésetek is tökéletes volt :) Nagyon drukkolok én is! :) ))
A kérdező hozzászólása: Az baj, ha csak egy napig van?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!
Hétfõn vagy kedd hajnalban megvolt az ovu, ezt a hõd és a nyák is bizonyítja, jókor voltatok együtt, minden rendben! :-) Megy a drukk! :-)
A kérdező hozzászólása: Hétfõn.
És melyik nap volt tojásfehérjés nyákod?
A kérdező hozzászólása: Ez a görbém és hétfõn volt ovum: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864.. Mit gondoltok errõl a görbérõl?
Nem biztos, hogy megtörténik a tüszõrepedés, mert van olyan, hogy megérik a pete, de nem tud kipattanni valami miatt, de a tojásfehérjés nyák azt jelzi, hogy a szervezet készülõdik az ovura, próbálja biztosítani a jó feltételeket a megtermékenyülésre.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok!

Tojasfeherje szeru folyasom van, mikor probalkozzunk?

pontosan azt szeretnem tudni kb, hogy mikor lehet tuszotrepedesre szamitani amikor el kezd folyni ez a folyas ?

Legjobb válasz: Az utolsó írónak. Igen, peteérés akkor van amihor jelentkezik a tojásfehérje szerû nyák. Az hogy a gép mit számolt ki neked, az csak egy dolod. Inkább a testedre figyelj, mindent jelez. Úgyhogy mindent bele a pároddal!

Az utolsó írónak. Igen, peteérés akkor van amihor jelentkezik a tojásfehérje szerû nyák. Az hogy a gép mit számolt ki neked, az csak egy dolod. Inkább a testedre figyelj, mindent jelez. Úgyhogy mindent bele a pároddal!
most pár napig. ezerrel! peteéréskor kezd el termelõdni és tüszõrepedés után megszünik.
Szia! Jól mondja az elõttem szóló, MOST, és vagy 2-3 napig próbálkozzatok! :) Sok sikert!
Érdekes, amit írtok. Nekem a ciklus.hu 31-re tette a peteérésemet, akkor nem volt semmilyen folyásom. Tegnap egész nap nagyon szurkált a bal petefészkem, ma meg tojásfehérje szerû folyásom van. Ezek szerint most van peteérésem? Bocsánat, hogy belekérdezek.
Igyekszünk:)

Ha 3 napja érzek ovulációs fájdalmat, és 2 napja van tojásfehérje szerű nyákom, és a 15. napon tartok, de nem megy fel a hőm, akkor mikor lehetséges az ovulációm?

Minden esetben fel kellene mennie e a hőnek, hogyha megtörtént az ovuláció? Minden stimmel, csak a hőm még nem megy fel... Tudom, hogy nem pont a ciklus közepén lehet a peteérés, csak annyira éreztem tegnap is, mintha.... de a reggeli hőm nem ment fel. Egyszer azt olvastam, hogy akár a tünetek után 2-3 nappal is lehet ovu. Tényleg van ilyen? Tapasztalatok? Köszi előre is!

Legjobb válasz: Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!

Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor megnyugodtam. :) Nekem is átlagban 28-30 naposak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi leszek, hogy a tünetek elmúltával lesz e peteérésem mint neked :)
Majd írd meg, drukkolok az emelkedésért! :)

Ez most hogy van? Nem értem. Mi lehet? Az orvos szerint van peteérésem, ami biztos így van, mert van minden hónapban tojásfehérje szerű nyákom.

Az orvos szerint van peteérésem, ami biztos így van, mert van minden hónapban tojásfehérje szer? nyákom. Most is van tegnap óta, ma vagyok a 14. napon,30 naposak a ciklusaim. De az ovulációs tesztem már 3 napja ugyanolyan, halvány vonal a tesztcsík.

Legjobb válasz: Peteérésed lehet. De ovuláció is történik? Meg is reped a tüszõ és kiszabadul a petécske?

Peteérésed lehet. De ovuláció is történik? Meg is reped a tüszõ és kiszabadul a petécske?
A kérdező hozzászólása: Igen, az orvos azt mondta az is van, megnézett ultrahangon.
Ha ébredési hõt nézel, többet megtudhatsz. Ott egyértelmû(bb), hogy történt-e valami. Már tesztem is volt halvány pozitív, hogy nem lett/maradt terhesség (bár többnyire lehetett, csak a szervezetem nem volt felkészülve), tüneteim is csaptak be, sõt az ovulációs mikroszkóp is. Volt petefészek körüli szúró fájdalom, t.repedés nélkül, a "diagnosztizálásában" a hõgörbém segített. Egyértelmû volt, hogy nem szabadult pete. Nálad ez kizárt, akkor sem kell csüggedni a teszt miatt. Jó lenne tudni, hogy mibõl mér pontosan a teszt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Holnap megint mennem kell orvoshoz. Meglátjuk mit mond.
Én is pont így jártam ebben a hónapban, hogy folyamatosan negatívak lettek a tesztek, de uh-on látszott az érett petesejt és a hõm is szépen le, majd fel ugrott. Úgyhogy én inkább hiszek a testemnek mint a tesztnek (bár örültem volna ha pozi).Ja, és a "babatrvezõk otthonában" a példagörbéknél van negatív ovu tesztes terhes görbe! Úgyhogy van ilyen, ne aggódj.
Többféle tesztel próbálkozz. Pld jó még az ovulációs mikroszkóp is. Jó lenne, ha tudnál írni, hogy mit mondott a doki holnap...:) jó az igeidõm :) )
A kérdező hozzászólása: :) :) Köszönöm nektek, kicsit megnyugodtam. Írok neked holnap privátban, hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Ja, és a mikroszkópot is próbáltam, de az se jött be, menstruáció alatt is páfrányos volt.

Barátnőm szerint, ha peteérés van akkor ilyen "tojásfehérje" szerű váladékja van. Ez normális? Ez aznap következik be ha peteérés van, tehát ilyenkor lehet teherbeesni, az előtte és utána lévő napokon nem?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hgy úgy tudod megvizsgálni magad, hogy fel kell helyezni a mutatóujjad a méhszájig, majd kihúzni, és a rajta lévõ váladékot amit a méhszájról vettél a mutató és hüvelyk ujjaddal kell összecsippenteni majd szétnyitni óvatosan ameddig lehet. Ha átlátszó, és egészen jól hosszúra nyúlik, akkor van peteérésed (a nagykönyv szerint ez van megírva). Peteérés elõtt 3-4 nappal, peteéréskor, és peteérés után 2-3 nappal érdemes próbálkozni, akkor a legnagyobb az esély a teherbe esésre! Sok sikert!

Én úgy tudom, hgy úgy tudod megvizsgálni magad, hogy fel kell helyezni a mutatóujjad a méhszájig, majd kihúzni, és a rajta lévõ váladékot amit a méhszájról vettél a mutató és hüvelyk ujjaddal kell összecsippenteni majd szétnyitni óvatosan ameddig lehet. Ha átlátszó, és egészen jól hosszúra nyúlik, akkor van peteérésed (a nagykönyv szerint ez van megírva). Peteérés elõtt 3-4 nappal, peteéréskor, és peteérés után 2-3 nappal érdemes próbálkozni, akkor a legnagyobb az esély a teherbe esésre! Sok sikert!
szia, 3-4 hetes terhes vagyok, mi akkor szexeltünk amikor az a nyálkás váladék jött belõlem. 12-14 napon, és teherbeestem:) de mind a 3 nap szexeltünk.

Félidőben, nekem nem átlátszó tojásfehérje szerű váladék van, hanem fehér kenőcsös állagú (szagtalan). Ez nem igazi peteérés?

Legjobb válasz: nem ezen mulik. Soknõnek egyáltalán smemi nincs van akinek meg vérzés is van enyhén. Nem ettõl függ nyugi.

nem ezen mulik. Soknõnek egyáltalán smemi nincs van akinek meg vérzés is van enyhén. Nem ettõl függ nyugi.
Nem ettõl függ, de persze jobb lenne a tuti nyák. Nekem is ugyanilyen mint neked, és én is teherbe estem már :-) Sõt, a barátnõmnek egyszer sem volt normális nyákja, csak ez a kenõcsös, vagy semmilyen, és már 2 fia van :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.Eddig sosem figyeltem magamat, de most nagyon szeretnénk babát, és rettegek mindentõl, ami nálam nem úgy "mûködik", mint másnál.
pedig erröl szokj le meert igy aztán nem elsz nyugodt terhességed és gyermekágyi kór sem. Ugyanis te sem vagy tankonyv a babád sem lesz az, . Az csak egy támpont. Még egy azon személynél is sok különbség lehet 2 terhesség között.
.
Próbáld meg az ébredési hõt vezetni, az sokkal informatívabb (ha jól csinálod), mint a nyák. Infók: http://babatervezok.otthona.net/a-goerbe-vezetese.html

Nektek hany napig van tojasfeherje-szeru folyasotok? Nekem mar 4. napja tart, ma erzem a hasamat is mint mielott megjon. Akkor ma van peteeres (ez a 14. napom)?

Legjobb válasz: Nekem több mint 1 hétig szokott lenni. Ha holnap nem érzel ilyen "tünetet",akkor ma van pé-d.

Nekem több mint 1 hétig szokott lenni. Ha holnap nem érzel ilyen "tünetet", akkor ma van pé-d.
Nekem az életben nem volt ilyen folyásom, 11 hetes vagyok a 3. gyerekkel.
Hát nekem sem volt, vagy csak olyan kevés, hogy nem is vehettem észre!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat! Akkor remelem meg holnap is lesz, mert hetvegen jobban "raerunk"...talan nem lesz keso ha csak hetvegen sikerul egyutt lenni...
Nekem anno a 16. napon volt pé-m, de rá két vagy három nappal voltunk együtt a Párommal. Akkor össze hoztuk! Azért írtam anno-t, mert a legkisebb 5 hónapos, és még a ciklusom nem jött helyre, most pl. a 23. napon volt pé-m. Sok sikert!! Üdv: 1. válaszadó (egyébként 3 lányos :-D )
ja, azt elfelejtettem, hogy tudom, hogy ellent mond a tudománynak, de ha egyszer így volt!
A kérdező hozzászólása: Utolsonak, koszonom, akkor meg remenykedek hogy van esely ebben a honapban...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!