Találatok a következő kifejezésre: Tojásfehérje szerű folyásom, barnás (3 db)

Barnás folyás menszesz után 2 héttel normális? Nekem 42 naposak a ciklusaim, nincs tojásfehérje szerű folyásom, nem hiszem, hogy peteérésem lenne.

Két napja együtt voltunk a párommal, utána egy kicsit véreztem, ilyen még nem fordult el? velem. Még a barnázgatás is ett?l van?

Legjobb válasz: Nekem a peteéréskor sosincs a többek által leírt tojásfehérjés folyás, én enyhén barnázni szoktam. Nekem a dokim mondta, hogy ez azért van. Persze ettõl nem biztos, hogy neked is, de én nem zárnám ki.

Nekem a peteéréskor sosincs a többek által leírt tojásfehérjés folyás, én enyhén barnázni szoktam. Nekem a dokim mondta, hogy ez azért van. Persze ettõl nem biztos, hogy neked is, de én nem zárnám ki.
A kérdező hozzászólása: Nem volt máskor lehetõségünk így 4 napja és két napja voltunk együtt. Így még nem lehetne e miatt barnás folyás szerintem. Nem?
Akár én is írhattam volna ezt a kérdést. 42 napra jött meg legutóbb és 3 napig vérfoltom volt!
Mi lehet ez? (görbe) -ez volt az én kérdésem ezen az oldalom. - elõzõ voltam!!

16-ára nem várom. Tegnap barnás folyásom volt este pedig tojásfehérje szerü és véres de nagyon kicsi és csak akkor láttam amikor fürödtem. Azóta semmi. Beágyazódás vége lenne? Tesztelhetek már?

Legjobb válasz: Valószinü, hogy a beágyazódástól volt barnázásod. A teszttel még várj pár napot. Hiszen beágyazódástól kezd termelõdni a hcg.

Valószinü, hogy a beágyazódástól volt barnázásod. A teszttel még várj pár napot. Hiszen beágyazódástól kezd termelõdni a hcg.

Tojásfehérje szerű a folyásom, barnás szinnel keverve. Mi lehet ez?

sziasztok.tegnap írtátok nekem,hogy azért van tojásfehérje szer? folyásom,mert peteérésem lesz.(26-án a ciklus.hu szerint).ma is megvolt ez a folyás csak azt vettem észre,hogy kicsi mennyiség? vér van benne,ami inkább barna volt mint piros.szúr a hasam hol az egyik oldalt,hol a másikon.ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Ez teljesen természetes jelenség, nekem is szokott lenni nagyon enyhe barnázásom. Ez állítólag attól van, hogy a petesejt nagy erõvel lökõdik ki a petefészekbõl. Innen a szukálás is. Én nem aggódok emiatt, mert tényleg nagyon minimális, de ha úgy gondolod, menj el dokihoz.

Ez teljesen természetes jelenség, nekem is szokott lenni nagyon enyhe barnázásom. Ez állítólag attól van, hogy a petesejt nagy erõvel lökõdik ki a petefészekbõl. Innen a szukálás is. Én nem aggódok emiatt, mert tényleg nagyon minimális, de ha úgy gondolod, menj el dokihoz.
Szia. Nálam ilyesmi sohasem jelentkezett, (mármint a barnás folyás)a terhességen ki´vül.Szerintem keresd fel az orvosodat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!