Találatok a következő kifejezésre: Tojásfehérje szerű az ovulációm (7 db)

A tojásfehérje-szerű nyák megjelenéséhez képest mikor van az ovuláció? Mikor érdemes próbálkozni?

A tojásfehérje-szer? folyás kb. a 9-10. napon kezd?dik és kb. 3 napig szokott tartani. A ciklusaim 29-30 naposak. Mikor lehet az ovuláció?

Legjobb válasz: Az ovulációt szerintem jobb ha hõmérõvel és ovulációs teszttel végzed, mert lehet hogy csak a nyákdugó távozik és rá 3-4 nappal van csak az ovuláció. Csak a nyálka alapján szerintem nem lehet pontosan megállapítani. Ha már méred mellé a hõdet is reggelente az sokkal pontosabb eredményt fog adni.

Az ovulációt szerintem jobb ha hõmérõvel és ovulációs teszttel végzed, mert lehet hogy csak a nyákdugó távozik és rá 3-4 nappal van csak az ovuláció. Csak a nyálka alapján szerintem nem lehet pontosan megállapítani. Ha már méred mellé a hõdet is reggelente az sokkal pontosabb eredményt fog adni.
A kérdező hozzászólása: Szóval nagyjából akkor, miután elmúlik ez a nyákos folyás.. Köszi a válaszokat!
3-4 napra rá!
Egyetértek az elõttem szólóval 2-3-4 napra rá.
Én a nyákdugot hiszem a tojásfehérjének, nyulós, meg mindíg a 14-edik napomon van.Akkor rosszul nézem?Az lh-tesztem is akkor pozitív.Bocs hogy belekérdezek.

Ha 3 napja érzek ovulációs fájdalmat, és 2 napja van tojásfehérje szerű nyákom, és a 15. napon tartok, de nem megy fel a hőm, akkor mikor lehetséges az ovulációm?

Minden esetben fel kellene mennie e a hőnek, hogyha megtörtént az ovuláció? Minden stimmel, csak a hőm még nem megy fel... Tudom, hogy nem pont a ciklus közepén lehet a peteérés, csak annyira éreztem tegnap is, mintha.... de a reggeli hőm nem ment fel. Egyszer azt olvastam, hogy akár a tünetek után 2-3 nappal is lehet ovu. Tényleg van ilyen? Tapasztalatok? Köszi előre is!

Legjobb válasz: Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!

Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor megnyugodtam. :) Nekem is átlagban 28-30 naposak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi leszek, hogy a tünetek elmúltával lesz e peteérésem mint neked :)
Majd írd meg, drukkolok az emelkedésért! :)

Ha megjelenik a tojásfehérje szerű folyás/nyák, akkor kb. mennyi idő múlva következik/következhet be az ovuláció? Kb.2-3 napra rá, amikor elmúlik ez a nyákos folyás?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A tojásfehérjés váladékozás alatt van pé. A pontos napot úgy tudhatod meg,hogy vagy veszel ovu tesztet,vagy ébredési hõt mérsz- ezt a ciklusod elsõ napjától kell mérni,feljegyezni. Amikor a legalacsonyabb,akkor van pé.

A tojásfehérjés váladékozás alatt van pé. A pontos napot úgy tudhatod meg, hogy vagy veszel ovu tesztet, vagy ébredési hõt mérsz- ezt a ciklusod elsõ napjától kell mérni, feljegyezni. Amikor a legalacsonyabb, akkor van pé.
Igen.
A kérdező hozzászólása: tapasztalatok, akiknek siekrült a babu? nekem csütörtökön volt olyan (bocsánat a kifejezésért) átlátszó nyákcsomó este a papíron...de a férjem elutazott, 7fõn jön haza. szerintetek az késõ? a hõm még stagnál :(
Ovutesztet használsz? Mi 2-3 nappal voltunk ovu elõtt, úgy sikerült.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 9. ciklusnapon, gondoltam ma kezdem el. Mivel 27-28 naposak a ciklusaim azt hittem 14 körül van peteérésem, de ez a nyák most bezavart :)
Á, szabályos ciklussal valóban akörül lesz, ne izgulj. Nyák meg többször is lehet még elõtte. Csak csináld a teszteket. Nekem ilyen ciklussal soha nem volt ovum a 14. nap elõtt.
A kérdező hozzászólása: akkor ez a "nyákgolyó" vagy mi csak egy jel, hogy majd le ne spirázzam túl a dolgokat? :) )
Valószínûleg :)
Amikor a legtöbb nyák van, és szinte kizúdul, akkor a legjobb próbálkozni. Egyébként sokaknak ilyenkor fáj a petefészke is, és megnõ a szexéhsége.
A kérdező hozzászólása: hát, picit beleszúr néha a petefészkembe valami, de akkor remélem csak érik a tüszõben a pete...és még vár pár napig

Mi van akkor ha gumiszeru nyalka van ovulacio idejeben? (a tojasfeherje szeru helyett)? Vhol azt olvastam, hogy ez a fog. Gatlo abbahagyasa utan lehet es azt jelenti, hogy a "szervezet meg nincs keszen" Esett vki mar igy teherbe?

mar ket eve abbahagytam a bogyot.

Legjobb válasz: Alapesetben max. 1-2 hónap kell ahhoz, hogy a fogamzásgátló után a szervezet visszaálljon az eredeti kerékvágásba. Nem igazán a hormonok hanem az esetleg elvékonyodott méhnyálkahártya visszavastagodására kell egy kis idõ. Úgy gondolom, ha a gyógyszer abbahagyása után két évvel sem sikerült teherbe esni, akkor már indokolt orvoshoz fordulni. Egyáltalán nem biztos, hogy panaszaid hátterében csak a fogamzásgátló utóhatása áll, illetve ha a szervezet 2 éve nem tudta rendezni a dolgait, akkor csak az idõt vesztegeted azzal, ha tovább vársz.

Alapesetben max. 1-2 hónap kell ahhoz, hogy a fogamzásgátló után a szervezet visszaálljon az eredeti kerékvágásba. Nem igazán a hormonok hanem az esetleg elvékonyodott méhnyálkahártya visszavastagodására kell egy kis idõ. Úgy gondolom, ha a gyógyszer abbahagyása után két évvel sem sikerült teherbe esni, akkor már indokolt orvoshoz fordulni. Egyáltalán nem biztos, hogy panaszaid hátterében csak a fogamzásgátló utóhatása áll, illetve ha a szervezet 2 éve nem tudta rendezni a dolgait, akkor csak az idõt vesztegeted azzal, ha tovább vársz.
A kérdező hozzászólása: ja pardon, meg nem probalkozunk, majd nemsokara.

Az ovulácio akkor van amikor a tojásfehérje szeru folyás vagy az azt koveto napokban valamikor?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más. mérd a reggeli hõdet és kiderül rögtön, hogy neked mikor. vagy olvasgasd a www.babatervezok.otthona.net oldalt.

Ez mindenkinél más. mérd a reggeli hõdet és kiderül rögtön, hogy neked mikor. vagy olvasgasd a http://www.babatervezok.otthona.net oldalt.

Tojásfehérje szerű folyás az ovulációm jele?

Ciklusom 13. napján átlátszó, nagyon nyúlós és elég sok, tojásfehérje szer? folyásom volt. Ez volna az ovuláció? Márciusban hagytam abba a fogamzásgátlót, mert kisbabát szeretnénk, még sajnos nem jött össze, viszont ezt a tünetet eddig még nem tapasztaltam. Ha ezen a napon szeretkeztünk, van esély a babára?

Legjobb válasz: igen van esély rá,sok szerencsét!!én junius ota probálkozok de semmi.

igen van esély rá, sok szerencsét!!én junius ota probálkozok de semmi.
Igen mindenbizonnyal ez volt a peteérésed legvalószinûbb napja amit a tünet is alátámasztott.Van esélyetek a babára nem is kevés!
igen, mindent bele de ne stresszelj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!