Találatok a következő kifejezésre: Tojásfehérje szerű az (34 db)

Azokon a napokon mikor meg kellett volna jonnie csak valami atlatszo folyadek folyt, olyan tojasfeherje szeru. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Tojásfehérje szerû váladék általában peteéréskor szokott lenni.

Tojásfehérje szerû váladék általában peteéréskor szokott lenni.

Ha 3 napja érzek ovulációs fájdalmat, és 2 napja van tojásfehérje szerű nyákom, és a 15. napon tartok, de nem megy fel a hőm, akkor mikor lehetséges az ovulációm?

Minden esetben fel kellene mennie e a hőnek, hogyha megtörtént az ovuláció? Minden stimmel, csak a hőm még nem megy fel... Tudom, hogy nem pont a ciklus közepén lehet a peteérés, csak annyira éreztem tegnap is, mintha.... de a reggeli hőm nem ment fel. Egyszer azt olvastam, hogy akár a tünetek után 2-3 nappal is lehet ovu. Tényleg van ilyen? Tapasztalatok? Köszi előre is!

Legjobb válasz: Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!

Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor megnyugodtam. :) Nekem is átlagban 28-30 naposak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi leszek, hogy a tünetek elmúltával lesz e peteérésem mint neked :)
Majd írd meg, drukkolok az emelkedésért! :)
szerda, csütörtök, péntek leginkább ebben az esetben. Tehát a mai napot ne hagyjátok ki:-)

Azt mondjátok sokan, hogy a tojásfehérje szerű nyák megelőzi a peteérést;akkor ha észlelem ezt a nyákod, a következő nap az esélyes?

Legjobb válasz: A hõmet nem mérem, de szerintetek jókor lehettünk együtt? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5af15047acb7d86d58595c..

A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem, de szerintetek jókor lehettünk együtt? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5af15047acb7d86d58595c..
off: ez engem is érdekelne
Nem feltétlenül a következõ nap a jó. Nekem pl. már pár nappal peteérés elõtt jelentkezett a nyák. Talán mennyiségileg lett több, ahogy a pé-hez közeledtem. Tehát ezt nem lehet így kijelenteni, hogy elõtte nap jelenik meg. Két naponta legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) De akkor szerinted mi jókor voltunk együtt viszonylag?
Szia idáig én is mindig a nyákot figyeltem és azt hittem akkor kell akciózni de vettem 1 hónapja ovu tesztet és az bizony a nyák utáni 3 nap lett pozi szóval mink is bele estünk abba a hibába, hogy elkapkodtuk a anyák miat.Ha tudsz rendelj a netrõl ovu tesztet én is onnan rendelem nekem jól belõtte a nagy napot e szerint cselekedtünk most is:)
én is úgy vettem észre, hogy a nyák és a + ovuteszt nincs egy idõben. még arra nem sikerült rájönnöm, hogy + vagy az elsõ - napon legyünk-e együtt.
Szerintem már a pozi ovu teszt napon érdemes együtt lenni mert állítólag utána szabadul ki a pete 24-36 óra múlva és ha a nega napon vagytok együtt nehogy lekéssétek a nagy napot:9persze ha bírjátok legyetek még együtt a pozi ovu teszt utáni napon is:)
szia, nekem a nyák után másnap volt peteérés de amikot volt a nyák akkor voltunk együtt, most várunk :-)
Drukkolok:)

Mire jó hogyha vezetem a görbémet? Egyáltalán mi ez, és hogy kell? Honnét tudom hogy mikor van peteérésem? Mi az a barnázás, és a tojásfehérje szerű folyás?

Ne nézzetek tudatlannak kérlek,de tényleg nem tudom! Már van 1kislányom,de én soha nem foglalkoztam ilyenekkel. Mikor elhatároztuk hogy babát akarunk rögtön összejött,így nem volt rá szükségem. Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem foglalkozok vele,de ezen a topikon is annyiszor olvastam ilyen kérdésekrõl,én meg azt sem tudom mirõl beszélnek!

A kérdező hozzászólása: Nem foglalkozok vele, de ezen a topikon is annyiszor olvastam ilyen kérdésekrõl, én meg azt sem tudom mirõl beszélnek!

Tojásfehérje szerű bővebb folyás az csak peteéréskor van ugye? A mensi előtti nem olyan?

Missed ab. -om volt 6 hete és a mensit várnám, de nem jön, viszont pár napja ilyen tojásfehérjés folyásom van. Arra gondolok, hogy most lehet pé. -m, akkor viszont csak két hét mulva számitsak mensire?

Legjobb válasz: Eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor jön meg, de sztem inkább peteérésed lesz. Nekem eü küretem volt, de az elõzõ mensihez képest ugyanúgy megjött a mensi.

Eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor jön meg, de sztem inkább peteérésed lesz. Nekem eü küretem volt, de az elõzõ mensihez képest ugyanúgy megjött a mensi.
Szia! Nem feltétlenül a peteeresre utal, nekem mezszeszt jelzett.
de.állítólag menses elõtt 1-2 nappal is tojásfehérje szerû vagy vizes
Akkor én vagyok az ellenpélda..amikor babás voltam akkor nekem olyan volt beágyazódás körül mint peteéréskor..kb három napig..tojáfehérjés és még nyújtható is volt...azt hittem kaptam egy extra petét ismét..de nem...egy babó lett belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem remélem mensi lesz, vagy pé.legyen mert baba az még nem lehet.

Ha szedem a gyógyszert akkor normális ha van tojásfehérje szerű folyásom? Akkor amikor "elvileg pé-m lenne, ha lenne"? Az az átlátszó?

Lehet hülyeséget kérdezek, de nem értek még ehhez, és felmerült bennem ez a kérdés:)

Legjobb válasz: xD Az csak felhígult gec i amit beléd vertek:D

xD Az csak felhígult gec i amit beléd vertek:D
A kérdező hozzászólása: :D nagyon vicces, de nem az:D Valami értelmes választ is írjatok már:D
szerintem normális, nekemis van. még minimális mellfeszülést is szoktam érezni. 3fázisut szedsz?
A kérdező hozzászólása: nem tudom milyen a 3fázisú:S Yasminelle, 21napig szedem 7napig nem, még most tartok az elsõ levélnél. Köszi amúgy hogy válaszoltál:)
én Jangee-t szedek, az is olyan h 3 hétig szedem aztán 7 napig nem, és nekem most (23- nap körül járok, már meg kéne jönnie) elég erõs fehéres folyásom van... nemtudom segít e én se nagyon tudom, mi ez, de legalább nem vagy egyedül:)

A tojásfehérje-szerű nyák megjelenéséhez képest mikor van az ovuláció? Mikor érdemes próbálkozni?

A tojásfehérje-szer? folyás kb. a 9-10. napon kezd?dik és kb. 3 napig szokott tartani. A ciklusaim 29-30 naposak. Mikor lehet az ovuláció?

Legjobb válasz: Az ovulációt szerintem jobb ha hõmérõvel és ovulációs teszttel végzed, mert lehet hogy csak a nyákdugó távozik és rá 3-4 nappal van csak az ovuláció. Csak a nyálka alapján szerintem nem lehet pontosan megállapítani. Ha már méred mellé a hõdet is reggelente az sokkal pontosabb eredményt fog adni.

Az ovulációt szerintem jobb ha hõmérõvel és ovulációs teszttel végzed, mert lehet hogy csak a nyákdugó távozik és rá 3-4 nappal van csak az ovuláció. Csak a nyálka alapján szerintem nem lehet pontosan megállapítani. Ha már méred mellé a hõdet is reggelente az sokkal pontosabb eredményt fog adni.
A kérdező hozzászólása: Szóval nagyjából akkor, miután elmúlik ez a nyákos folyás.. Köszi a válaszokat!
3-4 napra rá!
Egyetértek az elõttem szólóval 2-3-4 napra rá.
Én a nyákdugot hiszem a tojásfehérjének, nyulós, meg mindíg a 14-edik napomon van.Akkor rosszul nézem?Az lh-tesztem is akkor pozitív.Bocs hogy belekérdezek.

Mi van akkor ha gumiszeru nyalka van ovulacio idejeben? (a tojasfeherje szeru helyett)? Vhol azt olvastam, hogy ez a fog. Gatlo abbahagyasa utan lehet es azt jelenti, hogy a "szervezet meg nincs keszen" Esett vki mar igy teherbe?

mar ket eve abbahagytam a bogyot.

Legjobb válasz: Alapesetben max. 1-2 hónap kell ahhoz, hogy a fogamzásgátló után a szervezet visszaálljon az eredeti kerékvágásba. Nem igazán a hormonok hanem az esetleg elvékonyodott méhnyálkahártya visszavastagodására kell egy kis idõ. Úgy gondolom, ha a gyógyszer abbahagyása után két évvel sem sikerült teherbe esni, akkor már indokolt orvoshoz fordulni. Egyáltalán nem biztos, hogy panaszaid hátterében csak a fogamzásgátló utóhatása áll, illetve ha a szervezet 2 éve nem tudta rendezni a dolgait, akkor csak az idõt vesztegeted azzal, ha tovább vársz.

Alapesetben max. 1-2 hónap kell ahhoz, hogy a fogamzásgátló után a szervezet visszaálljon az eredeti kerékvágásba. Nem igazán a hormonok hanem az esetleg elvékonyodott méhnyálkahártya visszavastagodására kell egy kis idõ. Úgy gondolom, ha a gyógyszer abbahagyása után két évvel sem sikerült teherbe esni, akkor már indokolt orvoshoz fordulni. Egyáltalán nem biztos, hogy panaszaid hátterében csak a fogamzásgátló utóhatása áll, illetve ha a szervezet 2 éve nem tudta rendezni a dolgait, akkor csak az idõt vesztegeted azzal, ha tovább vársz.
A kérdező hozzászólása: ja pardon, meg nem probalkozunk, majd nemsokara.

5 éve nem szedek fogamzásgátlót. Babát szeretnénk a párommal ezért nagyon figyelem az oldalt. Tetszik ahogy ilyen kedvesen válaszoltok egymásnak. Nekem nincs tojásfehérje szerű folyásom ez baj?

Hétvégén megyek doktorbácsihoz. Hormonvizsgálattól kezdve mindenre megyek majd, mert még van 15 kg feleslegem amit addig szeretnék leadni.

Legjobb válasz: Én sem mindig vettem észre, hogy lett volna, de eddig nem is tudtam róla, hogy az számít, hogy milyen. Mióta erre az oldalra látogatok, azóta tudtam meg, hogy a ciklus minden periódusában másmilyen a folyás. Különben nekem, mikor ezt szóvá tettem a nõdokimnak, nem vett komolyan, és hiába tartja magát felvilágosult orvosnak, továbbra is azt állította, hogy nem normális, ha a nõnek folyása van. Azt tanácsolta, irigáljak heti 2-3 alkalommal. Én még nem tudok a saját nyákomról nyilatkozni, fogigátlót kell szedjek, ezért nem láttam értelmét eddig a folyás vizsgálatának, mert amúgy sem adna képet arról, hogy mi zajlik bennem (pl. peteérés, beágyazódás). Remélem, nem voltam túl hosszú

Én sem mindig vettem észre, hogy lett volna, de eddig nem is tudtam róla, hogy az számít, hogy milyen. Mióta erre az oldalra látogatok, azóta tudtam meg, hogy a ciklus minden periódusában másmilyen a folyás. Különben nekem, mikor ezt szóvá tettem a nõdokimnak, nem vett komolyan, és hiába tartja magát felvilágosult orvosnak, továbbra is azt állította, hogy nem normális, ha a nõnek folyása van. Azt tanácsolta, irigáljak heti 2-3 alkalommal. Én még nem tudok a saját nyákomról nyilatkozni, fogigátlót kell szedjek, ezért nem láttam értelmét eddig a folyás vizsgálatának, mert amúgy sem adna képet arról, hogy mi zajlik bennem (pl. peteérés, beágyazódás). Remélem, nem voltam túl hosszú
nem mindenkinek van tojásfehérje nyákja pékor, a krémes is megteszi amúgy :)
A kérdező hozzászólása: Az van és utálom is :) Annó tojásfehérje szerû cucc iskoláskoromban volt a bugyimban emlékszem rá. Sulifix ragasztóhoz hasonlítottuk a csajokkal :)
ilyet még nem is hallottam, hogy sulifix :) )) de tetszik :)
Szia! Nekem is krémes volt a nyákom ebben a hónapban, de tudom, hogy akkor volt Pé-m, mert jelzett az ovu teszt és nagyon is éreztem a bal petefészkemet. Múlt hónapban amúgy ezt a fájdalmat nem éreztem ilyen intenzíven. Szerintem változó. Viszont akkor volt tojásfehéres nyákom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!