Találatok a következő kifejezésre: Tojásfehérje szerű az (34 db)

Azokon a napokon mikor meg kellett volna jonnie csak valami atlatszo folyadek folyt, olyan tojasfeherje szeru. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Tojásfehérje szerû váladék általában peteéréskor szokott lenni.

Tojásfehérje szerû váladék általában peteéréskor szokott lenni.

Ha szedem a gyógyszert akkor normális ha van tojásfehérje szerű folyásom? Akkor amikor "elvileg pé-m lenne, ha lenne"? Az az átlátszó?

Lehet hülyeséget kérdezek, de nem értek még ehhez, és felmerült bennem ez a kérdés:)

Legjobb válasz: xD Az csak felhígult gec i amit beléd vertek:D

xD Az csak felhígult gec i amit beléd vertek:D
A kérdező hozzászólása: :D nagyon vicces, de nem az:D Valami értelmes választ is írjatok már:D
szerintem normális, nekemis van. még minimális mellfeszülést is szoktam érezni. 3fázisut szedsz?
A kérdező hozzászólása: nem tudom milyen a 3fázisú:S Yasminelle, 21napig szedem 7napig nem, még most tartok az elsõ levélnél. Köszi amúgy hogy válaszoltál:)
én Jangee-t szedek, az is olyan h 3 hétig szedem aztán 7 napig nem, és nekem most (23- nap körül járok, már meg kéne jönnie) elég erõs fehéres folyásom van... nemtudom segít e én se nagyon tudom, mi ez, de legalább nem vagy egyedül:)

A tojásfehérje-szerű nyák megjelenéséhez képest mikor van az ovuláció? Mikor érdemes próbálkozni?

A tojásfehérje-szer? folyás kb. a 9-10. napon kezd?dik és kb. 3 napig szokott tartani. A ciklusaim 29-30 naposak. Mikor lehet az ovuláció?

Legjobb válasz: Az ovulációt szerintem jobb ha hõmérõvel és ovulációs teszttel végzed, mert lehet hogy csak a nyákdugó távozik és rá 3-4 nappal van csak az ovuláció. Csak a nyálka alapján szerintem nem lehet pontosan megállapítani. Ha már méred mellé a hõdet is reggelente az sokkal pontosabb eredményt fog adni.

Az ovulációt szerintem jobb ha hõmérõvel és ovulációs teszttel végzed, mert lehet hogy csak a nyákdugó távozik és rá 3-4 nappal van csak az ovuláció. Csak a nyálka alapján szerintem nem lehet pontosan megállapítani. Ha már méred mellé a hõdet is reggelente az sokkal pontosabb eredményt fog adni.
A kérdező hozzászólása: Szóval nagyjából akkor, miután elmúlik ez a nyákos folyás.. Köszi a válaszokat!
3-4 napra rá!
Egyetértek az elõttem szólóval 2-3-4 napra rá.
Én a nyákdugot hiszem a tojásfehérjének, nyulós, meg mindíg a 14-edik napomon van.Akkor rosszul nézem?Az lh-tesztem is akkor pozitív.Bocs hogy belekérdezek.

Mi van akkor ha gumiszeru nyalka van ovulacio idejeben? (a tojasfeherje szeru helyett)? Vhol azt olvastam, hogy ez a fog. Gatlo abbahagyasa utan lehet es azt jelenti, hogy a "szervezet meg nincs keszen" Esett vki mar igy teherbe?

mar ket eve abbahagytam a bogyot.

Legjobb válasz: Alapesetben max. 1-2 hónap kell ahhoz, hogy a fogamzásgátló után a szervezet visszaálljon az eredeti kerékvágásba. Nem igazán a hormonok hanem az esetleg elvékonyodott méhnyálkahártya visszavastagodására kell egy kis idõ. Úgy gondolom, ha a gyógyszer abbahagyása után két évvel sem sikerült teherbe esni, akkor már indokolt orvoshoz fordulni. Egyáltalán nem biztos, hogy panaszaid hátterében csak a fogamzásgátló utóhatása áll, illetve ha a szervezet 2 éve nem tudta rendezni a dolgait, akkor csak az idõt vesztegeted azzal, ha tovább vársz.

Alapesetben max. 1-2 hónap kell ahhoz, hogy a fogamzásgátló után a szervezet visszaálljon az eredeti kerékvágásba. Nem igazán a hormonok hanem az esetleg elvékonyodott méhnyálkahártya visszavastagodására kell egy kis idõ. Úgy gondolom, ha a gyógyszer abbahagyása után két évvel sem sikerült teherbe esni, akkor már indokolt orvoshoz fordulni. Egyáltalán nem biztos, hogy panaszaid hátterében csak a fogamzásgátló utóhatása áll, illetve ha a szervezet 2 éve nem tudta rendezni a dolgait, akkor csak az idõt vesztegeted azzal, ha tovább vársz.
A kérdező hozzászólása: ja pardon, meg nem probalkozunk, majd nemsokara.

5 éve nem szedek fogamzásgátlót. Babát szeretnénk a párommal ezért nagyon figyelem az oldalt. Tetszik ahogy ilyen kedvesen válaszoltok egymásnak. Nekem nincs tojásfehérje szerű folyásom ez baj?

Hétvégén megyek doktorbácsihoz. Hormonvizsgálattól kezdve mindenre megyek majd, mert még van 15 kg feleslegem amit addig szeretnék leadni.

Legjobb válasz: Én sem mindig vettem észre, hogy lett volna, de eddig nem is tudtam róla, hogy az számít, hogy milyen. Mióta erre az oldalra látogatok, azóta tudtam meg, hogy a ciklus minden periódusában másmilyen a folyás. Különben nekem, mikor ezt szóvá tettem a nõdokimnak, nem vett komolyan, és hiába tartja magát felvilágosult orvosnak, továbbra is azt állította, hogy nem normális, ha a nõnek folyása van. Azt tanácsolta, irigáljak heti 2-3 alkalommal. Én még nem tudok a saját nyákomról nyilatkozni, fogigátlót kell szedjek, ezért nem láttam értelmét eddig a folyás vizsgálatának, mert amúgy sem adna képet arról, hogy mi zajlik bennem (pl. peteérés, beágyazódás). Remélem, nem voltam túl hosszú

Én sem mindig vettem észre, hogy lett volna, de eddig nem is tudtam róla, hogy az számít, hogy milyen. Mióta erre az oldalra látogatok, azóta tudtam meg, hogy a ciklus minden periódusában másmilyen a folyás. Különben nekem, mikor ezt szóvá tettem a nõdokimnak, nem vett komolyan, és hiába tartja magát felvilágosult orvosnak, továbbra is azt állította, hogy nem normális, ha a nõnek folyása van. Azt tanácsolta, irigáljak heti 2-3 alkalommal. Én még nem tudok a saját nyákomról nyilatkozni, fogigátlót kell szedjek, ezért nem láttam értelmét eddig a folyás vizsgálatának, mert amúgy sem adna képet arról, hogy mi zajlik bennem (pl. peteérés, beágyazódás). Remélem, nem voltam túl hosszú
nem mindenkinek van tojásfehérje nyákja pékor, a krémes is megteszi amúgy :)
A kérdező hozzászólása: Az van és utálom is :) Annó tojásfehérje szerû cucc iskoláskoromban volt a bugyimban emlékszem rá. Sulifix ragasztóhoz hasonlítottuk a csajokkal :)
ilyet még nem is hallottam, hogy sulifix :) )) de tetszik :)
Szia! Nekem is krémes volt a nyákom ebben a hónapban, de tudom, hogy akkor volt Pé-m, mert jelzett az ovu teszt és nagyon is éreztem a bal petefészkemet. Múlt hónapban amúgy ezt a fájdalmat nem éreztem ilyen intenzíven. Szerintem változó. Viszont akkor volt tojásfehéres nyákom.

Az ovulácio akkor van amikor a tojásfehérje szeru folyás vagy az azt koveto napokban valamikor?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más. mérd a reggeli hõdet és kiderül rögtön, hogy neked mikor. vagy olvasgasd a www.babatervezok.otthona.net oldalt.

Ez mindenkinél más. mérd a reggeli hõdet és kiderül rögtön, hogy neked mikor. vagy olvasgasd a http://www.babatervezok.otthona.net oldalt.

Ha tojásfehérje szerű, nyúlós nyákom van már 2 napja, viszont az ovu teszt negatív, akkor lehet peteérésem? Vagy ezután lesz?

Vagy most van és elképzelhet?, hogy nem mutatja a teszt? Melyiknek higgyek?

Legjobb válasz: Néha az LH csúcs olyan rövid ideig tart, hogy megeshet, hogy ovulációs teszttel nem tudod elkapni. Szerintem inkább a nyáknak higgy. Peteérésed valószínûleg vagy az utolsó tojásfehérjés napon lesz, vagy az utána következõn.

Néha az LH csúcs olyan rövid ideig tart, hogy megeshet, hogy ovulációs teszttel nem tudod elkapni. Szerintem inkább a nyáknak higgy. Peteérésed valószínûleg vagy az utolsó tojásfehérjés napon lesz, vagy az utána következõn.

Ovulálok, vagy nem? 19. ciklusnapomon járok! Hőm tartósan alacsony (36, 1-36, 2), az ovu tesztek negatívak, viszont tojásfehérje szerű folyásom, és ovus fájdalmaim vannak.

19. ciklusnapomon járok!Most akkor mi van?

Legjobb válasz: A leírásod alapján azt mondanám,hogy az ovuláció valószínûleg a következõ napokban lesz,legalább is a tojcsi nyálka meg az ovu fájdalom erre utal.Ha a hõd megeemelkedik az elkövetkezõ napokban és fenn is marad,akkor az emelkedés elején vagy egy nappal elõtte volt a peteérés.

A leírásod alapján azt mondanám, hogy az ovuláció valószínûleg a következõ napokban lesz, legalább is a tojcsi nyálka meg az ovu fájdalom erre utal.Ha a hõd megeemelkedik az elkövetkezõ napokban és fenn is marad, akkor az emelkedés elején vagy egy nappal elõtte volt a peteérés.

Ha a váladék már tojásfehérje szerű vagyis peteérés van, az lh teszt mért nem mutat "pozitívat"?

Legjobb válasz: Azért mert most lesz majd csak peteérés,még nincs,vagy afolyásod becsapott téged. Ha van lh teszted abban bízhatsz..a krémes folyás a pé elõzetes jele lehet, de nem feltétlenül azt jelzi..ha kétnaponta ismétled az lh tesztelést akkor gazdaságosabban kapsz biztos választ...

Azért mert most lesz majd csak peteérés, még nincs, vagy afolyásod becsapott téged. Ha van lh teszted abban bízhatsz..a krémes folyás a pé elõzetes jele lehet, de nem feltétlenül azt jelzi..ha kétnaponta ismétled az lh tesztelést akkor gazdaságosabban kapsz biztos választ...

Ha a folyás nem tojásfehérje szerű, és nem sok, akkor az azt jelenti, hogy nincs is peteérés?

nekem inkább fehér krémszer?,és nem olyan sok! de akkor mit?l van ez a mindjárt megjön érzés? én úgy tudom,hogy az a pé jele,mert pont most vagyok félid?be!

Legjobb válasz: Szia! Én mondjuk nem a folyásomból tudom megállapítani, hanem az ovulációs teszt segítségével + hõmérõzés.Általában azt is megérzem, hogy melyik oldali petefészkem a soros adott hónapban.Szerintem jól érzed a pé-t,ha 9 hónap múlva babázni szeretnél tessék erõsen ráugrani a ténára! Én szurkolok!

Szia! Én mondjuk nem a folyásomból tudom megállapítani, hanem az ovulációs teszt segítségével + hõmérõzés.Általában azt is megérzem, hogy melyik oldali petefészkem a soros adott hónapban.Szerintem jól érzed a pé-t, ha 9 hónap múlva babázni szeretnél tessék erõsen ráugrani a ténára! Én szurkolok!
A mindjárt megjön érzés nem a pé, hanem a terhesség, vagy a mensi jele.Beágyazódás után van ilyen érzés, mert akkor már kezd a méh átalakulni. A peteéréskor nem feltétlenül van folyáskülönbség..ovu tesztel meg tudod nézni van e peteérésed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsónak:Peteérésnél mindig változik a méhnyaki váladék!Olyan nincs, hogy ugyanolyan marad, mert akkor nincs peteérés.Max. olyan van, hogy valaki nem figyeli vagy nem ért hozzá!
igen ez tényleg igy van. én azthittem hogy a fehér folyás is peteérés t jelent de doki mondta hogy nemigyvan. aki akarja beképzelheti magának hogy a fehér folyás is peteérés de nem igy van. csak ha nyálkád van akkor van péd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!