Találatok a következő kifejezésre: Tobbszor is a parommal ebben (2 db)

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Semmi baja nem lesz tõle.
Ezt találtam neked: "A spenót kellemes ízû zöldségünk. A spenót ideális fogyasztása az lenne, ha nem fõznénk, mert sok benne az oxálsav. Ha a spenótot megfõzzük, akkor a szervetlenné váló ásványi anyagok kõlerakódást okozhatnak, ezért nagy mennyiségben nem ajánlott fogyasztani. Régen a spenótot egészségtelennek tartották, sõt fogyasztását a gyerekek számára egyáltalán nem ajánlották. Azt ma már senki nem vonja kétségbe, hogy a spenót egészséges zöldség, az viszont elképzelhetõ, hogy túlzott nitrogéntrágyázás esetén a spenót leveleiben nitrát halmozódhat fel." A babaszakácskönyvek és a gyerekorvosok is csak heti egyszeri fogyasztást javasolnak, a magas oxalátsav tartalma miatt.

Tobbszor is voltam a parommal ebben a honapban ha eseteg megjon a jovoheten(akkor lesz aktualis) attol lehetek meg terhes?

Legjobb válasz: Elég ritka, hogy ha megjön, akkor terhes vagy, de hát már látott ilyet a világ, szóval akár az is lehet. Ha késik, vegyél egy tesztet!

Elég ritka, hogy ha megjön, akkor terhes vagy, de hát már látott ilyet a világ, szóval akár az is lehet. Ha késik, vegyél egy tesztet!
Ha elkezded érezni a tüneteket és késik, lehetsz! Várjuk a fejleményeket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!