Találatok a következő kifejezésre: Tobb mint hetes (135 db)

5+2 hetesen (kb. ) nektek mit láttak uh-n? Nekem 8 mm petezsák, embriókezdemény és több, mint 3 cm-es sárgatest a petefészekben. Ez jó eredmény?

Legjobb válasz: én 4+4 hetesen voltam elõször akkor 3,3 mm-es petezsák volt, 5+4 hetesen 7mm-es petezsák, 3 mm-es szikhólyag, embriócsíkkal, 7+4 hetesen 11,5 mm-es crl, jó szívhang, 9+5 hetesen 26 mm-es crl jó szívhang, ma 10+2 hetesen voltam megint, méretet nem néztek, csak rákukkantottunk a babára, mert nagyon fájt a hasam(mint kiderült a front miatt), de kezek, lábak meg vannak, jó a szívhangja, és éppen aludt õkegyelme:D Gratulálok!

én 4+4 hetesen voltam elõször akkor 3, 3 mm-es petezsák volt, 5+4 hetesen 7mm-es petezsák, 3 mm-es szikhólyag, embriócsíkkal, 7+4 hetesen 11, 5 mm-es crl, jó szívhang, 9+5 hetesen 26 mm-es crl jó szívhang, ma 10+2 hetesen voltam megint, méretet nem néztek, csak rákukkantottunk a babára, mert nagyon fájt a hasam(mint kiderült a front miatt), de kezek, lábak meg vannak, jó a szívhangja, és éppen aludt õkegyelme:D Gratulálok!
Nekem ekkor még semmit se láttak, izgulhattam 6+5 hetes koromig. (Ne szúrjatok le: erõs vérzés miatt mentem be az ügyeletre ilyen fiatal terhességgel. Szerencsére megmaradt a baba.)
A kérdező hozzászólása: Ja és bal oldalon, ahol van ez a nagy sárgatest, folyton szúrkál.. Örülök, h végül jól alakult nálatok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is gratulálok!
kedves kérdezõ, lehet tudni mi történt veletek? én ma voltam orvosnál ma vagyok 8+3 hetes és képzeld el hogy nekem 5*6 cmes ez a tömlõ amire azt mondta az orvos hogy nagyon nagy. mi lesz, mire lehet számítani? szedek napi 2*2 utrot elõzõ vetélés miatt. neked felszívódott? nekem is a jobb oldalon van és többször szurkál. kérlek ha van kedved írd meg mi lett ezzel a cisztával. köszönöm szépen.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma épp 2 éves a kis embriókezdeményem :) A kerek izé felszívódott igen, nem volt belõle gond. Neked is hasonló jókat kívánok!

Mi az a fejlodesi ugras es mikor van? A babam most 6 hetes es egyik naprol a masikra sokkal tobbet akar enni, szerintem tul sokat is. Kb.30-50-el tobbet mint irjak ebben a korban.

Legjobb válasz: Ekkor ugrásszerûen növekednek. Ehhez több tejre van szükség, amit a gyakoribb szoptatással lehet néhány nap alatt megnövelni. 6 hetesen, 3 hónaposan, 6 hónaposan van egy ilyen kiugró szakasz. Azzal ne foglalkozz, hogy mit írnak a könyvek, hallgass a babádra, õ nagyon jól tudja, mennyi tejre van szüksége:)) Szoptass nyugodtan igény szerint, az anyatejes babákat nem lehet túletetni. Minden jót! 4 gyerekes anyuka

Ekkor ugrásszerûen növekednek. Ehhez több tejre van szükség, amit a gyakoribb szoptatással lehet néhány nap alatt megnövelni. 6 hetesen, 3 hónaposan, 6 hónaposan van egy ilyen kiugró szakasz. Azzal ne foglalkozz, hogy mit írnak a könyvek, hallgass a babádra, õ nagyon jól tudja, mennyi tejre van szüksége:) ) Szoptass nyugodtan igény szerint, az anyatejes babákat nem lehet túletetni. Minden jót! 4 gyerekes anyuka

Mindenki azt irja, hogy a 4.-5. hét előtt nem mutat az uh semmit. Én 3 hetesen voltam uh-on és látszott a petezsák, akkor több mint 3 hetes a terhesség? Akkor ez most hogy is van?

És mit fog mutatni 5 hetesen ha 3 hetesen már petezsák látszott??Aki volt már így hogy ilyen korán látszott a terhessége kérem írjon mert én már nem is tudom mennyi id?s a baba!!!

Legjobb válasz: A terhesség korát az utolsó menstruáció dátumához számítják, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor történt a fogamzás. Három hetes terhesen még egy hét van a nem vártig, ekkor még nem is tudjuk, hogy terhesek vagyunk. Te sem 3 hetes terhes vagy, hanem kb. 5 hetes.

A terhesség korát az utolsó menstruáció dátumához számítják, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor történt a fogamzás. Három hetes terhesen még egy hét van a nem vártig, ekkor még nem is tudjuk, hogy terhesek vagyunk. Te sem 3 hetes terhes vagy, hanem kb. 5 hetes.
A terhességet mindig az utolsó menszi elsõ napjától számítják, mivel a fogantatás csak egy vélelmezett idõpont elvileg. Ultrahangon, ha nagyon nagy az eltérés a fejlettsége és a becsült kora között, akkor fogják módosítani. Lehet, hogy hamarabb estél teherbe, mint ahogy "papír szerint" kellett volna. Ha van petezsák, akkor az embrió szívdobogását fogják megnézni, hogy beindul-e a 6. hét körül. Ha neked ez korábban fog, az csak jó! Boldog babavárást!
Nekem szeptember 17.én volt(menses szept5.én) a beültetésem, és október 10-én már látszott a petezsák.
A kérdező hozzászólása: MONDTAM AZ ORVOSNAK H MIKOR VOLT AZ UTOLSÓ MENSIM, DE A PETEZSÁK ALAPJÁN AZT MONDTA HOGY 3 HETES A TERHESSÉG
Elvileg nem petezsák mérete alapján kellene a dokinak számolnia, hanem az utolsó menstruáció elsõ napjától. Mindenki így számolja. Nem lehet hogy inkább azt mondta, kb. mikor történhetett a fogantatás? Mert az megint más idõpont. Pont azért számolják a mensi elsõ napjától mert a fogantatás nem mindig akkor van, amikor gondolja az ember. (szóval nem akkor amikor az aktus volt). És ha így számolod, akkor 3 hetesen még nem is lehet biztosan tudni, hogy terhes valaki, mivel akkor még nincs egy elmaradt mensi sem, és a teszt sem mutatja ki, még hcg sem termelõdik a szervezetben, amit ki lehetne mutatni.
A kérdező hozzászólása: Nem, azt mondta hogy 3 hetes a terhesség.Köszönöm a válaszokat, az utolsó mensim óta most vagyok az 5. héten, de mikor dokihoz mentem már volt 3 pozitiv tesztem, pedig még csak 1 napja késett.na asszem elmegyek magánrendelésre mert ez nekem bonyolult!!!!

Kb mikortol lehet elkezdeni egyfajta napirendre terni, szokni, a pici babaknal? Mi 4 hetesek vagyunk, korai lenne meg? Es mikortol varhato hogy ataludja az eszakat, ertem ezalatt, hogy tobbet mint 3 ora?

Legjobb válasz: Az a baj a napirendel ilyen kicsi korban, hogy gyorsan változik. Nekünk 6 hetesen volt elõször, de csak 1-2 hétig tartott. Akkor jó tartani, ha huzamosabb ideje már ugyanabban az idõben ébred, mert akkor tudsz mihez viszonyítani. Nálunk a miatt változtak, hogy nappal milyeneket aludt, mert áttértünk elõször az 5x evésre, most meg a 4x evésre. De ugyanakkor kel, ugyanakkor fekszik. Csak tovább bírja a kajával. Az, meg hogy mikor alussza át az éjszakát, sose lehet tuddni. Nekem már a kórházban is aludt 4-5 órát éjjel, örültem neki. Aztán napról napra kicsit többet, már 2 hónapja ugyanaz a napirendünk, és este 10-fél 10-ig alszik. 4 hónapos

Az a baj a napirendel ilyen kicsi korban, hogy gyorsan változik. Nekünk 6 hetesen volt elõször, de csak 1-2 hétig tartott. Akkor jó tartani, ha huzamosabb ideje már ugyanabban az idõben ébred, mert akkor tudsz mihez viszonyítani. Nálunk a miatt változtak, hogy nappal milyeneket aludt, mert áttértünk elõször az 5x evésre, most meg a 4x evésre. De ugyanakkor kel, ugyanakkor fekszik. Csak tovább bírja a kajával. Az, meg hogy mikor alussza át az éjszakát, sose lehet tuddni. Nekem már a kórházban is aludt 4-5 órát éjjel, örültem neki. Aztán napról napra kicsit többet, már 2 hónapja ugyanaz a napirendünk, és este 10-fél 10-ig alszik. 4 hónapos
Anyatejes vagy tápis? A tápis babák hamarabb kezdik átaludni az éjszakát. Az én lányom 2 hetes korától tápis is volt, de 3 hós koráig még volt cici is. 6 hetes kora óta alussza át az éjszakát mai napig(most 6 hós), de 2 hós koráig még hasfájós volt. De az utána megszünt. Így nekünk 2 hós korától állt be a napirend.
A kérdező hozzászólása: Tapis az en babam is, mert sajna nem indult be a tejem. Minden reggel kb masfel hete reggel 6.30-7 korul kel utanna mar nem alszik vissza, es este 9 korul fekszik le, es 2x kel enni ejjel ekozott az ido kozott, ugyhogy az ejszakak kb egyformak, csak van amikor jobban faj a hasa, akkor nagyon sokat felsir es simizni kell a pocijat. Napkozben meg van mikor alig alszik egesz nap csak ilyen fel orakat, van mikor meg orakat alszik evesek utan.
Én kezdettõl fogva egy könyvbõl nevelek és próbálom úgy csinálni ahogy le van írva.Eddig minden rendben ment.Nappal egyáltalán nem alszik de a könyv erre is írt megoldásokat 2 és fél óránként eszik ilyenkor a köztes idõben játék és dajkálás van de többet van az ágyában.Éjjel viszont 1* ébred fel mindig ugyanabban az idõpontban.Nekem így jó és szerintem neki is.Most 2 hónapos.
Az én kisfiam 4 hetesen aludta át elõször az éjszakát, de soha nem kelt fel elõtte sem 1nél többször. 7 hetes kora óta kap minimális tápszeres pótlást(napi 180ml), de ez nem változtatott az éjszakáin. Nálunk szerintem ez alkati kérdés volt a kisfiamnál, nem rajtam múlt. Kb 2 hónapos volt, mikor azt lehet mondani, h kezdett kiszámítható napirendje lenni, persze mindig attól függ, h mikor ébred, mennyire fárasztó a játék, meg mindentõl, ami egy felnõttet is befolyásol(idõjárás, hangulat). A fürdési idõ elejétõl fogva közel azonos idõben történt, a séta lehetõség szerint szintén, mióta kanalasat eszik, az is ad egy fix pontot. Én magam se vagyok egy szigorú napirend szerint élõ egyén, a gyerekem is szeretném, ha rugalmas lenne, ez jelenleg még úgy látszik nála is mûködik, mondjuk, mindent elmondok neki elõre, ha valami szokatlan dolog várható, hiába lehet h nem érti.

30+4 hetesen több, mint 1800 gramm a babám. Az összes mérete 32 hetesnek felel meg, így a születés várható idejét is 2 héttel korábbra tették. Lehet számítani tényleg arra, hogy hamarabb születik?

Legjobb válasz: A fiamat mindig 2 héttel nagyobbnak mérték, de emiatt sosem módosította az orvosom a szülés idõpontját. Igaza volt, mert 39+3 napra született, csak éppen 3900 grammal.

A fiamat mindig 2 héttel nagyobbnak mérték, de emiatt sosem módosította az orvosom a szülés idõpontját. Igaza volt, mert 39+3 napra született, csak éppen 3900 grammal.
A kérdező hozzászólása: Ha visszaolvassa még valaki ezt a kérdést: Most figyeljetek! 36. héten hirtelen megrepedt a burok, elfolyt a víz és egészséges 3, 5 kg-os 55 cm-es babát szültem, aki már 10 hónapos.
Nekem 29 hetesen becsülték 1780 grammra a kicsit, ehhez képest 40+6 napon szültem :) Valóban nagy baba volt, 4470 gramm, de én 180 cm vagyok, apuka 190 úgyhogy nem is számítottunk 3 kilós babára :) Boldog babavárást :)
Szia. Nekem mindig azt mondták, hogy a korának képest megfelelõ a mérete. 9 nappal túlhordtam és 4520 gramm lett. Lehet hamarabb lehet késõbb de lehet pont idõben :) majd a babó tudja mikor kell jönni :)
Ugyanigy voltam, mindig nagyobbnak mertek, de megsem valtoztatott a dokim a szules varhato idopontjan, ellenben valtoztatott a bebim, mert vegul 37. Hetre szuletett 4070grammal :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Amúgy sem számítunk kis méretû babára, mert én is nagy vagyok, a párom családjában a 2m-es magasság az átlag. Azért remélem nem lesz óriásbébi, bár a legfontosabb, hogy egészséges legyen.
Szia!Nem feltétlenül fog attól hamarabb születni :-)Én anno dec.10-re voltam kiírva, mert módosították a szülés várható idejét a baba nagy méretei alapján .(elõször dec.16 volt az idõpontom)Állandóan járkáltam NST-re, meg UH-ra, mert nagyobb a baba, december 13-án be is fektettek a kórházba, mondván, hogy már 2 ujjnyi a méhszájam, és lassan szülünk....A vége az lett, hogy december 23-án megoperáltak relatív téraránytalanság illetve fájásgyengeség miatt, ugyan is az én kicsi lányom sehogy sem akart spontán megszületni....4330 grammal, és 49 centivel látta meg a napvilágot, az elsõ, dec.16-i idõponthoz képest is majd egy héttel késõbb.....Úgy hogy a méretek alapján egyáltalán nem biztos, hogy hamarabb fogsz szülni.További boldog babavárást, és könnyû szülést neked!Üdv:Egy szülésznõ
1. vagyok. Annyira nem volt vészes, 6 óra alatt meglett, csak a kitolás húzódott el.
A 12-18. héttõl más-más ütemben fejlõdnek a babaák. Van egy "születési szabványméret", és az orvosok némelyike úgy számolja a születés idõpontját, hogy elõreláthatólag mikor éri el a baba azt a méretet. De ez hülyeség, mert vannak 2 kilós meg 4, 5 kilós babák is, és a hosszukban is vannak kisebb-nagyobb eltérések. A fenti logika szerint a nagysúlyú babák túl vannak hordva, a kissúlyúak meg koraszülöttek. :) Nonszensz.
A kérdező hozzászólása: Nem lehetett könnyû szülés :-)
Gratulálok :) akkor valószínû jó nagy baba lett volna.

Több, mint 2 hetes vérzéskésés, 15 napja + teszt, s az UH szerint csak 4mm-es felritkulás.2 napja vérzek, így most feküdnöm kell és magne b6-ot szedni. Miért ilyen kezdetleges?

lehet, hogy elhalt a magzat? ennél már el?rébb kéne tartanunk, hiszen 15 napja pozitív a teszt! az orvos szerint még korai terhesség lehet, de akkor nem lenne már olyan rég óta pozitív.

Legjobb válasz: Ennyire nem értek hozzá. Mit jelent az, hogy 4mm-es felritkulás? Nekem is 2 hete pozitív a teszt. Vérzés alapján már 7 hetesnek kéne lennem, de mág csak petezsák és szikhólyag látható. Kb. 5 hetesnek felelek meg. Kicsit félek, mert az elsõ terhességemnél nem volt ilyen. Mikorra hívott vissza a doki?

Ennyire nem értek hozzá. Mit jelent az, hogy 4mm-es felritkulás? Nekem is 2 hete pozitív a teszt. Vérzés alapján már 7 hetesnek kéne lennem, de mág csak petezsák és szikhólyag látható. Kb. 5 hetesnek felelek meg. Kicsit félek, mert az elsõ terhességemnél nem volt ilyen. Mikorra hívott vissza a doki?
A kérdező hozzászólása: elvileg így kezdõdik egy terhesség. ott fog kialakulni a baba. de 15 nap alatt csak ennyi? ez az én félelmem. ma megyek orvoshoz, s jövõ csütörtökön UH-ra.
Tehát akkor még nincs petezsák, ugye? Amikor elõször mentem dokihoz, csak annyit mondott, hogy kicsit nagyobb uterus és lehetséges terhesség. 2 hét múlva menjek vissza. 2 hét múlva meg azt látta amit már írtam. Most megint 2 hetet várnom kell, pedig azt hittem, már lesz szívhangja is. A várakozás a legrosszabb :( Addig ne aggódj szerintem, amíg minen vizsgálatra növekszik egy kicsit.

Másnak is ilyen? 17 hetes vagyok. Kicsit viszked a pocim, a mellbimmbóudvar, és kegyetlen mód fáj a mellbimbóm. Úgy látom hogy terebélyesedik minden. A hüvelyi folyásom fehéres, és kicsit több, mint kb.2 hete. Ja és állandóan dugul az orrom.

Legjobb válasz: Orrdugulás nálam is van, a védõnõ azt mondta ez a terhességgel jár. A hasam nekem is szokott viszketni és a cicim is. Ez gondolom azért, mert nyúlik a bõr. Hiába kenegetem, csak egy kicsit enyhül. A cicim néha nagyon érzékeny, még a melltartó is idegesít, de ez van. A pocakom már növekszik szépen. 18 hetes km.

Orrdugulás nálam is van, a védõnõ azt mondta ez a terhességgel jár. A hasam nekem is szokott viszketni és a cicim is. Ez gondolom azért, mert nyúlik a bõr. Hiába kenegetem, csak egy kicsit enyhül. A cicim néha nagyon érzékeny, még a melltartó is idegesít, de ez van. A pocakom már növekszik szépen. 18 hetes km.
Nekem is viszket a pocim a cicim, foleg este, 17 hetes vagyok es mar jol kerekedik a pocak, meg is mozdult mar a 15 heten, s azota is ereztem de most 3 napja nem erzem es elegge izgulok.Neked mar mozdult-e meg?Jo babavarast kivanok.
én 24 hetes vagyok, nálam csak most kezdett el iszonyúan kellemetlenül feszülni a cicim és a hasam. Orrugulásom nekem is volt ennyi idõsen. Azóta elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Hát a 14 hét óta bizsereg, buborog, ma egy-két pici pöckölésszerût éreztem, de különösebb, erõsebb érzés nincs
Nekem is szokott viszkedni a cicim is meg a pocim is ez teljesen normális!Orrdugulásom nincs de viszont iszonyatosan ki van "száradva" az orom belülrõl. Második válaszoló én is 17 hetes vagyok és ugyan ez van nekem is hogy már hetek óta érzem a baba mozgását(harmadik gyermekem)de viszont napok óta nem olyan intenzív!Kicsit én is izgulok, remélem nincs semmi gond, utána olvastam állítólag teljesen normális ez így:) Mindenkinek boldog baba várását!

Az mitöl van most vagyok 8 hetes terhes és 65kg indultam ma métem magam és 68 kg vagyok ez egy kicsit gyors sulygyarapodásnak tünnik nekem. Pedig nem eszem többet mint az elött ez normális v lehet az elevit vitamin játszik szerepet?

Legjobb válasz: Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.

Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.
szerintem az elevit. Nekem van egy kis súlytöbbletem, azt mondta a doki, hogy nehogy szedjem már a terhesség elött, mert nem kell még több plsz kiló
A kérdező hozzászólása: Akko lehet abba kéne hagynom, mert a védönö meg morog velem, hogy már ennyit hiztam?
Szeritem is az Elevit, több ismerõsöm is megnõtt tõle az egyik 56 kg-val kezdte a terhességet és 86 kg-val szült. Mi még a próba idõszakban vagyunk, de nem vagyok hajlandó szedni semmilyen vitamin nyavaját.Táplálékkal viszem be a szervezetembe, ahogy anyáink tették régen.Nekem is van súlyfeleslegem és nekem sem ajánlották.Persze, ahány szervezet, annyii szokás. Minden esetre sok egészséget és boldog babavárást !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nkem is van némi súlyfeleslegem, de akkor az orvosok miért nem mondták szerintetek abba hagyam?
Mi 3 hónapja próbálkozunk a babával, azóta szedem az elevitet. Egy dekát se híztam tõle. Próbálj meg odafigyelni a súlyodra (nehogy fogyózz), most jönnek a tavaszi-nyári gyümölcsök, fogyassz belõlük sokat. Tényleg inkább súlyfelesleged legyen, mint bármilyen rendellenesség. Ha tudsz iktass be hetente 3 szor könnyû testmozgást. (pl terhestorna). Vigyázz magatokra!!

6 és fél hetesen voltam az első vizsgálatomon, amelyen megállapították a szívhangot. Legközelebb több mint egy hónap múlva kaptam időpontot újabb vizsgálatra. Lehet valamilyen jelből következetni arra hogy baj van a picivel?

Túl hosszú ez az id?, attól félek hogy legközelebb nem találnak szívhangot vagy valamilyen más rendellenességet találnak. Hogyan vigyázhatnék a babámra?

Legjobb válasz: Ne aggódj, minden rendben lesz. Szamos orszagban az elhõ uh-t 12-14 hetesen csinaljak csak, és mégsem lesz belõle baj. Te addigra már bõven túl leszel a második uh-n is. Csak vigyázz magadra, és azzal vigyázol a babára is. Egyél egészségesen, pihenj, ha a szervezeted igényli, és ne stresszelj, idegeskedj semmin. Ha esetleg nagyon begörcsölnél vagy vérezni kezdenél, akkor szólj az orvosodnak. De akkor sem kell még elõre idegeskedned majd, mert ezek a jelek mellett sem biztos, hogy baj van. Boldog, aggódás mentes babavárást.

Ne aggódj, minden rendben lesz. Szamos orszagban az elhõ uh-t 12-14 hetesen csinaljak csak, és mégsem lesz belõle baj. Te addigra már bõven túl leszel a második uh-n is. Csak vigyázz magadra, és azzal vigyázol a babára is. Egyél egészségesen, pihenj, ha a szervezeted igényli, és ne stresszelj, idegeskedj semmin. Ha esetleg nagyon begörcsölnél vagy vérezni kezdenél, akkor szólj az orvosodnak. De akkor sem kell még elõre idegeskedned majd, mert ezek a jelek mellett sem biztos, hogy baj van. Boldog, aggódás mentes babavárást.
Én leírom hogy jártam, de nem riasztás képpen. 6hetesen kimutatták az élõ terhességet, látták a lüktetõ szivecskéjét. A doki másfél hónap múlva hívott vissza, tehát a 12.heti UH-ra. De mondta, hogy hívjam fel a Géndiagnosztikai Kp-ot majd a down kór szûrés miatt, ami ugye a 12-13héten van. 2hét múlva felhívtam õket, mert a soki felhívta a figyelmem, hogy jó elõre jelentkezzek be, de ott a tlefonos nõ közölte, hogy menjek el újabb Uh-ra és a friss értékekkel (baba nagysága stb) hívjam vissza. Másnap elmentem a nõgyógyászomhoz, hogy mi van, megvizsgált és már nem látta a babát. Felszívódott, pedig 2hetttel azelõtt még dobogott a kis szive. Iszonyatos érzés volt. Én azt mondom, ha Téged az megnyugtat menj el nyugodtan orvoshoz, hogy minden rendben ven e, hiszen az elsõ idõszakban több mint egy hónap nagyon hosszú idõ. Én nem éreztem semmit. Igaz az egész pár hetem úgy zajlott, hogy nem voltam rosszul, se fáradékony. Semmi jelét nem éreztem annak, hogy meghalt a kisbabám. Ezt nem azért írtam, hogy megijesszelek, remélem minden rendben lesz. De ha úgy érzed, hogy megnyugtat, tényleg menj el inkább a dokihoz.
Ne aggódj, és nem is szabad rosszakra gondolni. Ha van szívhang, lesz is! Sajnos az elhalást megakadályozni nem lehet. Próbálj minél többet pihenni, ne emelgess, és ne idegeskedj. A kicsinek nem lesz semmi baja. Ilyenkor lassan telik az idõ, de hidd el, hamarosan újra ott leszel az UH-n. :)

7 hetes terhes vagyok. Az elmult 2 hetben a merleg tobb mint 2 kiloval tobbet mutat. Nem eszek tobbet. Mitol lehet? Pajzsmirigy alulmukodesem van. Lehet attol? Eddig nem volt semmi gondom vele.

Lehet attol hogy no a mellem,mehem?

Legjobb válasz: És még az is lehet,hogy hormonális alapon elkezdtél tartalékolni.A sógornõm mindíg hízott az elsõ 6 hétben 5 kg-ot.

És még az is lehet, hogy hormonális alapon elkezdtél tartalékolni.A sógornõm mindíg hízott az elsõ 6 hétben 5 kg-ot.
A mell és a méh növekedése sem akkora mértékû ilyenkor, hogy két kilóval nehezebb lehetnél emiatt.Lehet, hogy nem eszel többet, viszont több folyadékot iszol, ami egyébként kell is.Észre sem veszed, de a magasabb testhõmérséklet miatt az ember automatikusan több folyadékot kíván és az is meglátszódhat a mérlegere állva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!