Találatok a következő kifejezésre: Tiz perce a homersekletemet, (2 db)

Tiz perce mertem a homersekletemet, digitalis homerovel, a besipolas utan meg mertem kb. eggy percig es 37. c-fokot mutatott! Ha este merem es 37. c-fokot mutat lehetek terhes?

Legjobb válasz: lehetsz persze, de csak a reggeli hõ számít, és mensi elõtt 12-24 órával esik le a hõ. Kicsit írhattál volna többet is a körülményekrõl, h mióta késik, mik az eddigi hõjeid...

lehetsz persze, de csak a reggeli hõ számít, és mensi elõtt 12-24 órával esik le a hõ. Kicsit írhattál volna többet is a körülményekrõl, h mióta késik, mik az eddigi hõjeid...

Befolyásolhatja a hőmérsékletet (emelkedhet pár tized fokot) ha véletlenül elalszom hőmérőzés közben, és nem 10, hanem pl.25-30 percig van bent a lázmérő?

Vagy akkor is valós eredményt kapok?

Legjobb válasz: Én vigyáznék az elalvással, nehogy eltörjön az a lázmérõ :) De nem befolyásolja szerintem, hacsak nem vagy állig betakarózva tollpaplannal, mert akkor mehet feljebb. Sok sikert! :)

Én vigyáznék az elalvással, nehogy eltörjön az a lázmérõ :) De nem befolyásolja szerintem, hacsak nem vagy állig betakarózva tollpaplannal, mert akkor mehet feljebb. Sok sikert! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!