Találatok a következő kifejezésre: Tiz perce a (30 db)

Píszer gyökkettõ az éediken.
2 kilo! maradhat?
hát, ha május 8-án történt az eset, hajnali négykor, és az összes fûszálon PONTOSAN 3 csepp harmat van, a hõmérséklet 8, 29 celsiusfok, és tenger felett 134 m-re vagyunk, valamint a kapitány haja göndör, akkor egész pontosan 43 éves, 2 hónapos, 1 hetes, 9 órás, 47 perces, 53 másodperces és 12 tized másodperes
42
Én is a 42-re tippelek
A fradi kapitánya? Esetleg az A380 -as kapitánya(pilóta) vagy a Titanic kapitánya? Én 47 re tippelek.
10 méter
hat hektó 96cm.
* másodperces
Nem ismerem ezt a vírust, de Avast vírusírtóval próbáld meg, ingyenes.
Spybot Search and Destroy. CombiFIX (Bleepingcomputer)
Ez valszeg egy trójai. Kémprogram irtó leszedi: http://download.chip.eu/hu/a-squared-Free-3.1_28243.html
Nekem csak az Avira bánt el vele. Frissítsd a vírus adatbázist, húz ki az internet kapcsolatot és úgy indítsd el az Avirát a lehetõ legdurvább módban. Nekem így jött össze.

Tápszeres babáknál ha kevesebbet evett a baba tíz perc múlva újra megpóbálhatom neki adni?

Nagyon sokat eszik a babám. 6 hetes és 140-170 mili között eszik.Viszont van,hogy egy alkalommal megeszik pl 100 milit,aztán úgy csinál mint akinek nem kell.Pár perc múlva meg sír érte és mohón elkezdi enni.Neki adhatom így is.Vagy ez nem jó így?

Legjobb válasz: MIért ne lenne jó? Adjad neki pár perc múlva,ha kéri még.

MIért ne lenne jó? Adjad neki pár perc múlva, ha kéri még.
ha o keri akkor, igen, de ha nem keri en nem eroltetnem. Probald meg kozben megbofiztetni, lehet csak a pocakjat nyomja azert utasitja el
Persze, ha éhes add oda Neki. Tényleg jó étvágya van a babádnak, az én fiam 7, 5 hónapos, kifejezetten nagy baba és most eszik 210-220 ml körül.
A kérdező hozzászólása: köszi!Valahol olvastam, hogy tápszer esetén túletetésrõl azét kédeztem.De akkor úgy csinálom mint eddíg! köszi!
ha nem bukja vissza es nem faj a hasa akkor nincs tuletetve

Szeretkeztünk és hátulról beleélveztem a punciba. Nem lankadt le és jó tíz perc múlva a seggével addig mozgott amig újra elélveztem. Volt már aki többször is "elment"?

Még nem volt olyan hogy 2x egymás után ilyen hamar elékveztem.

Legjobb válasz: Velem volt egy házibuliban hogy 4 csajt fektetem meg egymás után úgy hogy még szünet sem volt köztük igaz a végére már kezdet fájni de 5-10 perc múlva elmúlt és mehettem újra.

Velem volt egy házibuliban hogy 4 csajt fektetem meg egymás után úgy hogy még szünet sem volt köztük igaz a végére már kezdet fájni de 5-10 perc múlva elmúlt és mehettem újra.
Ezen ne aggódj, ez jó dolog :)
Igen, ez fiatalon simán elõfordulhat.Aztán, ahogy öregszik az ember annál ritkább az ilyen.

38hetes es 3 napos vagyok. Mar 2 oraja erzek mehosszehuzodasokat ami pontosan tiz percre jelentkezik es masfel percig tart, de nem gorcsolok, nem faj a derekam. Lehetseges, hogy hamarosan szules lesz belole?

Legjobb válasz: Lehetséges :D ilyen esetekben azt javaslom inkább még ha vaklárma is menj be a korházba.És ott majd segítenek.Akkor sincs semmi baj ha mégsem de legalább doki lesz a közeledben.jó szülést ha az lesz és majd értesíts üdv 36 hetes kismami.

Lehetséges :D ilyen esetekben azt javaslom inkább még ha vaklárma is menj be a korházba.És ott majd segítenek.Akkor sincs semmi baj ha mégsem de legalább doki lesz a közeledben.jó szülést ha az lesz és majd értesíts üdv 36 hetes kismami.
Szia! Nálam is volt ilyen, de 5 percenként. Egyébként tegnapra voltam kiírva, és most reggel fekszem be a kórházba. De azért nézesd meg magad!!! Sok sikert!!!
Amíg van kedved beszélgetni, tudsz mással is foglalkozni, és nem fáj különösebben, addig ne aggódj, csak legyen összerakva a kh-i cucc teljesen készre, ha indulni kell. Ha beindult a szülésed, akkor még csak a kommunikatív szakaszban jársz.... Oh, most látom, tegnap fél12kor tetted fel a kérdést, Azóta már megkaptad a választ rá.

Tiz perce mertem a homersekletemet, digitalis homerovel, a besipolas utan meg mertem kb. eggy percig es 37. c-fokot mutatott! Ha este merem es 37. c-fokot mutat lehetek terhes?

Legjobb válasz: lehetsz persze, de csak a reggeli hõ számít, és mensi elõtt 12-24 órával esik le a hõ. Kicsit írhattál volna többet is a körülményekrõl, h mióta késik, mik az eddigi hõjeid...

lehetsz persze, de csak a reggeli hõ számít, és mensi elõtt 12-24 órával esik le a hõ. Kicsit írhattál volna többet is a körülményekrõl, h mióta késik, mik az eddigi hõjeid...

A magzatmozgásoknál ha pl.10 percig egyhuzamban rúgdos, az egynek felel meg, vagy annyi, amennyit tíz perc alatt rúgott összesen? Ti hogy számoljátok?

Még egy kérdésem lenne,ha napi kétszer iszom kávét édeskével,azzal nem ártok? Sokat hallottam az édesÍt?szerekr?l,de kíváncsi vagyok ti mit használtok,kicsit magasabb a cukrom,és próbálok vigyázni.

Legjobb válasz: A magzatmozgást én úgy számolnám-lassan nekem is kell- hogy hányszor érzed egy nap. Ha egyfolytában mozog, akkor eljutnál 147-ig is.-) a lényeg, hogy legalább 1X érezd egy nap, hogy mozog. Az édesítõ valóban nem jó, de nekem is a dietetikus mondta, hogy van olyan, amit lehet használni, és van olyan édesítõ, amit nem. De sajna nem jegyeztem meg, mert én nem használok. A két kávé nem gond, annyit lehet, és azt is ihatod cukorral, ezen nem fog múlni:-) De ha édesítõ, akkor jobb minõségüt vegyél és kérdezz rá dokinál, hogy melyiket lehet

A magzatmozgást én úgy számolnám-lassan nekem is kell- hogy hányszor érzed egy nap. Ha egyfolytában mozog, akkor eljutnál 147-ig is.-) a lényeg, hogy legalább 1X érezd egy nap, hogy mozog. Az édesítõ valóban nem jó, de nekem is a dietetikus mondta, hogy van olyan, amit lehet használni, és van olyan édesítõ, amit nem. De sajna nem jegyeztem meg, mert én nem használok. A két kávé nem gond, annyit lehet, és azt is ihatod cukorral, ezen nem fog múlni:-) De ha édesítõ, akkor jobb minõségüt vegyél és kérdezz rá dokinál, hogy melyiket lehet
A magzatmozgás/ rugás.Az édesítõrõl meg annyit, hogy nézd meg a Rubint Rékát.Neki lett baja?Én abszolut nem használok cukrot, páromnak is barna cukrot teszek mindenbe.
az elsõ válaszoló nem jól írta, nem 1x kell egy nap mozognia, hanem legalább 10x!! és a 32. héttõl kell elkezdeni számolni. és ha 10 percig folyamatosan rúgdos, akkor simán meg van a napi 10 és satírozd be a megfelelõ részt a lapodon. Én is édeskét használok, meg van a másik a Süssina. Nekem is kicsit magasabb l ett a cukrom, de én ezeket teszek pl. a teába, 3 in 1-be stb... 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szerintem meg nem kell ilyen szigorúan venni, mert ha véletlenül nem mozogja meg a mennyiséget, akkor az ember már stresszel is. Ne számold, inkább figyeld, hogy kb. a kialakult ritmusának megfelelõen mozogjon minden nap. Tehát pl. ha reggel és este aktív, akkor figyeld, hogy minden nap aktív-e. Amúgy az idõ múlásával, amikor már kevés lesz a helye, úgyis kevesebbet fog mozogni. Én édesítõszert inkább nem használnék, nagyon mesterséges!
Rubint Réka már 8 hónaposan kivetette a gyerekét, hogy ne ereszkedjenek meg az izmai. no comment. szerintem maga a kávé sem egészséges, nekem naponta 1, max 2 kávét szabad innom. hozzászokik a baba, meg a koffeintõl nem fejlõdik rendesen az orvosom szerint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, amúgy 3az 1-ben -t iszom, vagy Ricorét, szval nem erõs feketét. Boldog babavárást mindenkinek!

Miért fagy le a laptopom a BIOS-nál? A poén, ha várok 10 percet, akkor elindul a gép, s feláll a rendszer, s tudom használni is több órán át. Viszont, ha újraindítom, akkor megfagy, megint kell várnom vagy tíz percet. Szerintetek, mi lehet a gond?

A proci hőmérséklete rendben van.

Legjobb válasz: Helló hát nem hiszem hogy ez a gond de amit meg próbálhatnál hogy cseréld ki az elemet az alaplapban. Ez kb 200 ft ha nem segit akkor esetleg egy bios frissités.

Helló hát nem hiszem hogy ez a gond de amit meg próbálhatnál hogy cseréld ki az elemet az alaplapban. Ez kb 200 ft ha nem segit akkor esetleg egy bios frissités.
Pucold ki a hûtõbordát meg a ventit, szerintem túlmelegszik és ezért kapcsol ki.
A kérdező hozzászólása: Nem melegszik túl semmi, s nem is kapcsol ki, hanem indulás után, már a BIOS-nál megfagy.
Irták a BIOS frisitést legfrisebb? garania szervizbe nem vinéd el? vagy már nincs rá?
A kérdező hozzászólása: Már nincs rá garancia, sajnos. BIOS frissÍtés még nem volt, bár nem is hiszem, hogy ez lenne a gond. A régi BIOS-szal sem szabadna megfagynia, elvileg.
dell?
A kérdező hozzászólása: Toshiba Satellite
próbáld meg azt, hogy bemész a bios-ba és betöltöd a gyári alapértelmezett értékeket. Nekem egyszer egy dell csinálta ezt és segített.
Csak nem az olimpiára készülsz ennyire?
2 km tíz perc alatt az p*csa :D ha le tudod futni a 4-et is, akkor az öt is megy, egyik láb, másik láb, így megy ez amúgy a napi egyszeri pihenõ nap az azt jelentené hogy soha nem futsz egy centit se :DDDD
Érdemes minden nap futni pihenés nélkül. Elég 1x szerintem. Viszont próbáld piramisba: 1 kör-->2 kör-->3 kör--4 kör-->3 kör-->2 kör-->1 kör De ezt lehet szerintem fordítva is, hogy nagyobbal kezded.
Hát azt szokták mondani, hogy minden fejbe dõl.Csak úgy tudod lefutni, hogy 5 kört futsz.Meg hát gondolom az idõ sem mindegy. Rendõrségi alkalmassági lesz?

Mitól van az hogy a kislányom nem alszik nappal csak tiz perceket /1 honapos/ ez nem komoly baj ugye?

Legjobb válasz: Ha nem sír,rendesen szopizik,akkor nincs semmi baj.Õ tudja,hogy mennyi alvás kell neki.

Ha nem sír, rendesen szopizik, akkor nincs semmi baj.Õ tudja, hogy mennyi alvás kell neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!