Találatok a következő kifejezésre: Tipikus mindenki mindenkit (10 db)

Ez nem tipikus férfi szemlélet, a barátommal én is mindent megtudok beszélni. És van, hogy õ kezdeményezi.
Egy páekapcsolat folyamatos ápolást igényel. Olyan, mint egy virág: ha nem öntözöd, elpusztul. Nem lehet hátradõlni, és élvezni, mert az a kapcsolat tönkre fog menni elõbb vagy utóbb. 21/F
Ja, és másfél éve vagyunk együtt.
Nálunk volt egy hasonló szitu. Úgy egy éve kezdte mondani ezeket a barátnõm. Mikor szólt, 2 hétig minden oké volt, majd kezdõdött elõröl. Ez egy hatalmas hiba szerintem, nem szabad természetesnek venni, hogy van barátnõm. A probléma úgy oldódott meg, hogy abbahagytam az akkor is már ritkán mûvelt pornó nézést. Azóta nem tudom miért, de jobban érzem, hogy szeretem, és õ is errõl számol be(hogy megváltoztam, pozitív irányba). Sõt, a szexuális életünk is gyökeresen megjavult. Meg egyszerûen rájöttem h milyen mázlista vagyok vele, és nem azt érdemli, hogy tojjak a fejére.
A kérdező hozzászólása: 1.válaszolónak: Bocs, nem akarok általánosítani. Javitom: A férfiak zöme kerüli a konfliktust, és a "lelkizéseket".
A kérdező hozzászólása: Már olyan természetes neki, hogy vagyok neki, nincs az a figyelmesség, kedvesség, ami volt, és az hiányzik, mint ahogy minden nõnek. Miért törvényszerû az, hogy 16 hónap után ezek lanyhulnak? Amikor ezt megemlítem, kiakad, és azt mondja, ha nem szeretne, nem lenne velem. De ez azért nem ilyen egyszerû szerintem.
Amúgy milyen problémák halmozódtak fel?
Ez inkább egy bizonyos ember szemlélet. Amúgy ha konfliktuskerülõ, nem sokat tehetsz, és ebbõl késõbb is probléma lehet.
jójó tipikus pasi szemlélet... de tény, hogy a nõk túl tudnak reagálni 1-2 dolgot és a legapróbb kis semmibõl is hatalmas problémát tudnak csinálni egyébként szerintem hívd át, mintha mást akarnál és ülj le vele az ágyra nézz a szemébe és hozd fel, hogy gondolkodtam errõl és errõl stb.
Ez régen rossz ha nem hajlandó erre 'kényszerítsd' legyél határozott mert ez késõbb csak rosszabb lesz.
mond meg neki hogy lehet hogy igaza van és MÉG nem nagy a probléma de inkább elõzzétek meg ;) erre nem mondhat semmit :)

Mennyire tipikus hogy a férfiak nem mindent jegyeznek meg abból amit a barátnőjük mond?

Pl.: én összekeverem a barátnői nevét. Meg hogy mikor mi történt. Meg azt is eltévesztem mikor megy a barátnőivel ide-oda. ÉS ez idegesíti, mert úgy érzi nekem 100x kell elmondani vmit. Pedig én figyelek rá csak hát összekeverem vagy nem ugrik be. Ez csak nálam van így??

Legjobb válasz: nem, ez totál tipikus. Ki se borulok rajta. Elmondom ezeregyedszerre is mert szeretem, bár tényleg idegesít.

nem, ez totál tipikus. Ki se borulok rajta. Elmondom ezeregyedszerre is mert szeretem, bár tényleg idegesít.
Van egy ismerõsöm, akivel nagyon sokat beszélgetek, és mindig mindent elfelejt. Pedig érzem, hogy direkt azért hoz fel valamit, hogy megmutassa, hogy õ figyelt rám. Csak hát nem jön neki soha össze. Ezért is szeretem annyira, mert igyekszik. :)
Én is mindent elfelejtek :D
hát, azért nem mindenkire igaz szerintem. te legalább beismered. volt barátom mindig megsértõdött, pedig tudta hogy 100szor se elég neki valamit elmondani
Én kivétel vagyok, de ezt nem köszönik meg se így, se úgy. Sõt a visszájára üt.
ha odafigyelsz rá akkor megjegyzed ha elvagy a gondolataidba akkor nem. tudom mert amelyik sztorira nem emlékeztem akkor biztos valamin agyaltam éppen. Persze hogy akkor jött a lebaszás nem amikor figyeltem :D:D
Nem tudom, hogy nekem jó a memóriám, vagy másoknak rossz, de én ha figyelek valakire, akkor nem felejtem el amit mondott. 19f

Tipikus mindenki ismer mindenkit kisvárosban élek, és mint kiderült barátnőm a harmadunokatestvérem. Azaz a nagyszüleink nagyszülei közösek. Ez cinkes? És lehet probléma belőle ha gyerekünk lesz?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen rokonsággal nem lehet baj. Pár ázsiai országban még a közvetlen unokatestvérrel is lehet kapcsolatuk az embereknek. Sajnos a magyarországi helyzetrõl nem tudok, de szerintem nem vészes.

Szerintem ilyen rokonsággal nem lehet baj. Pár ázsiai országban még a közvetlen unokatestvérrel is lehet kapcsolatuk az embereknek. Sajnos a magyarországi helyzetrõl nem tudok, de szerintem nem vészes.
Figyelj csak, minél elõbb kellen abba hyagynotok, ugyanis ez biológiailag bármikor visszaüthet.Úgyértem, h lehet, hogy a ti gyerekeitek normálisak lesznek, de az unokáitok között pedi lesz egy ún. retardált, vagyis visszamaradott ember.Remélem nem akartok rosszat magatoknak!
Ebbõl már nem lehet probléma, a közös gyereknek sem lesz baja. Esetleg a házasságközésnél számít, mert lehet, hgoy engedélyt kell kérni rá, de ilyen esetben már tuti megadják.
Biztos hogy nem lesz belõle bajotok!! De különben erre én azt szoktam mondani hogy valamien szinten mindenki rokona mindenkinek, mert ádám és évából lett mindenki. De persze ha közeli rokonság lenne akkor nem nagyon volna jó ötlet de így semmi gond nem lesz szerintem! Szóval sok boldogságot!! :)
Harmadunokatestvérnél elvileg már nem lehet gond, legalábbis Czeizel Endre multkor egy mûsorban ezt mondta mivel genetikus neki ezt én el is hiszem
Azt hiszem már másodunokatestvérek is házasodhatnak & lehet gyerekük Mo-n.. Szóval nem hiszem hogy baj lenne..
Magyarországon már az unokatestvérek házasságát is engedélyezik, vagyis nem tiltják, mert engedély nem kell hozzá. Nem hogy ennél távolabbi rokonsághoz. JOgi része ennyi, a biológiai részéhez nem értek, de én is olvastam ez Czeizel Endrétõl, hogy itt már nem lehet retardáltság, vagy idiotizmus, az csak az unokatestvéreknél üthet vissza, meg persze egyenes ágon.

Szerintetek hogy mondjam el, vagy kérjem meg a tanáromat? Az iskolánk tipikus mindent az utolsó perc utánira húzó suli. Soha nem megy semmi a terv szerint.

Az a helyzet, hogy PTE-ÁOK-ra vagy TTK-ra akarok jelentkezni, és ott ugye 2 emelt érettségi kell. (Jövõre leszek 11.-es)

Legjobb válasz: Nem kellett volna már fakultációra jelentkezni? Mert ha jelentkeztél, akkor ezzel már tudtukra is adtad, hogy emeltezni szeretnél. Ha meg még nem kellett, akkor megkérdezed a tanárt, hogy mikor kell fakultációra jelentkezni, mert te emelt szintre akarsz felkészülni.

Nem kellett volna már fakultációra jelentkezni? Mert ha jelentkeztél, akkor ezzel már tudtukra is adtad, hogy emeltezni szeretnél. Ha meg még nem kellett, akkor megkérdezed a tanárt, hogy mikor kell fakultációra jelentkezni, mert te emelt szintre akarsz felkészülni.
A kérdező hozzászólása: fakultáció? nem még nem volt róla szó. Az a helyzet, hogy most "kisérettségizünk". német-magyar-matek-töri.. és az alapján zárnak le évvégén. ( Tehát a félévi jegyet, a kisérettségi jegyet, és a várható évvégi jegyet átlagolva. ) A biológia-kémia tanárnõmmel beszéltünk páran, akik szintén ebbõl akarnak érettségizni, annyit mondott, hogy majd 12.-ben visszatérünk rá.
"A biológia-kémia tanárnõmmel beszéltünk páran, akik szintén ebbõl akarnak érettségizni, annyit mondott, hogy majd 12.-ben visszatérünk rá." Ezt így nem okés. Egy emeltre nem utolsó évben kell készülni, még ha sokan így is gondolják. Utolsó évben az egy borzasztóan nagy hajrá, és ehhez kell azért 2 év. Beszéljetek az ofõvel, majd az igazgatóval, és mondjátok, hogy nektek ez a célotok, és ehhez kell fakultáció, ami normál esetben már 11-ben elkezdõdik, és itt is. Ha nem mennek bele, akkor bizony magatoknak kell rendezni a dolgokat, bár én még elõtte rendeznék egy kört a Kliknél is.
A kérdező hozzászólása: Ha most nyáron elkezdem magamtól tanulni, és 12.-ben bejárok fakultációra úgy megfelelõ? ( A kémiában apukám tudna segíteni, mert õ vegyész. A biológiát meg nagyon szeretem, és szívesen nézek utána dolgoknak egyedül is(+tanulok) ) Szóval ha például tanulok egyedül , majd tizenkettedikben bejárok fakultációra, és közlöm, hogy emeltet szeretnék mindkettõbõl, akkor azt úgy megengedik? Mármint a tanárok nem korlátozhatják amit én szeretnék, ugye? Itt arra gondolok, hogy ha támogatják, ha nem, akkor is tehetek emeltet? Kicsit belekavarodtam már.
Nem engedély kérdése az érettségi, te döntöd el, milyen szinten érettségizel. Ha az iskolában nem állnak a helyzet magaslatán, kénytelen vagy magad gondoskodni a felkészülésrõl. De fakultációt tartani kötelesek, lehet, hogy majd csak szeptemberben kezdik el szervezni. A kémiáról: nem apukád tudását akarom kétségbe vonni, de amit ma kémiából tanítanak, az sokkal bonyolultabb és más, mint ami évtizedekkel ezelõtt volt.
Miért lenne sokkal bonyolultabb egy olyan kémia anyag, ami egy érettségihez kell, mint egy olyan, amit 25 éve tanítottak EGYETEMEN? Ami azóta újdonság, azt nem gimiben tanulják. pH-t számolni ugyan úgy kell, mint régen és az elemek tulajdonságai sem változtak azóta. Nekem is vegyész apukám és 5 éve engem is õ készített fel az emelt kémiára. Ne ijesztgesd már szegényt!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Ha most nyáron elkezdem magamtól tanulni, és 12.-ben bejárok fakultációra úgy megfelelõ? " Igen! "Mármint a tanárok nem korlátozhatják amit én szeretnék, ugye? " Nekem akkor sem tartották meg, és a tanár mondta, hogy nem tud segíteni benne.... mondom jó, és csináltam egyedül. :) Olyan szintre jelentkezel, amilyenre csak akarsz, azaz nem szólhatnak ebbe bele az iskolába. Ezeket a könyveket ajánlom neked: Biológiából õket vedd meg: Dr. Fazekas György · Dr. Szerényi Gábor Biológia I. kötet – Molekulák, élõlények, életmûködések Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció Ezek igazából nem is annyira könyvek, hanem enciklopédiák, de egyszerûen annyira hasznosak, és annyira jók, hogy biztosan belefogsz szerelmesedni. :) Én nagyon élveztem ezt a könyvet, nagyon hasznos, nagyon jó könyv. Ez pedig egy sorozat, és nagyon hasznosak: Szerényi Gábor Biológiaérettségi 1 – Gyakorló feladatok a közép- és az emelt szintû írásbeli érettségire Sebõkné Orosz Katalin Biológiaérettségi 2 – Integrált szövegelemzési feladatok az emelt szintû szóbeli érettségire Sebõkné Orosz Katalin Biológiaérettségi 3 – Esszé típusú feladatok az emelt szintû írásbeli és szóbeli érettségire (Lehet érdemes még beszerezned az Ötösöm lesz genetikából-t is) Nagy szerencséd van édesapáddal, mivel akkor majd õ segít ebben. Lehet, hogy egybõl majd nem tudja a választ, de pár perc gondolkozás után, biztosan fogja tudni a dolgokat, tehát a kémiáért nem aggódnék. KÉMIA 11-12.KÖZÉP-ÉS EMELT SZINTÛ ÉRETTSÉGIRE KÉSZÜLÕKNEK- õ a könyv, amit meg kell tanulnod [link] ÖTÖSÖM LESZ KÉMIÁBÓL PÉLDATÁR ÉS MEGOLDÁSOK /EGYBEN/ ÚJ - õt csináld végig meg ha törik, ha szakad, nagyon jó, és még egyetemre is jó lesz. [link] Kémiai album - itt találhatsz jó pár kísérletet [link] Saját kémialaborom a sikeres érettségihez + DVD - ebben új szintén kísérletek vannak, és ez jobb mint az elõzõ album (szerintem legalábbis jobb) [link]
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm mindenkinek, fõleg neked kedves utolsó ! :) Szép napot kívánok nektek!
Verd meg
De legalábbis próbáld meg a fejébe beletuszkolni azt a tényt, hogy õ se több mint bárki más. De én a helyedben már beépítettem volna a falba... :)
Sétálj elé, és hívd ki egy verekedésre. Ha azt mondja, hogy Õ nem akar verekedni, akkor meg vered, ha azt mondja, hogy elfogadja a kihívást, akkor meg szintúgy megvered. Cél: Ha jól összevered akkor biztos, hogy visszafogja magát. Amúgy van egy jó kis taktika. Ha viszel magaddal fogvédõt, és a szeme elõtt berakod, akkor meg fog ijedni, mert azt hiszi majd, hogy Te már jártas vagy ebben. :D
Rúgd pofán egy acélbetétes bakancsal.

Tényleg ennyire rendkívüli lennék azért, mert nekem jobban bejön egy átlagos, cuki, kislányos lány, mint egy tipikus mindenkinek bejövős, agyonvakolt, szexisen öltözködő csaj?

A kis átlagos, de aranyos, kislányos, csendes, huncut, perverz, humoros, pimasz lányok nekem jobban bejönnek, mint a komoly, szépségkirálynők, akikért al egtöbb fiú oda van, lehet azért, mert kicsit még gyerekes vagyok én is még meg külsőre is elég kisfiús vagyok amúgy. :D Az ilye fullos cicababák mellet úgy nézek ki, mint egy kisöcsi, de nem is baj, hogy nem ttszemnekik, mert nekem sem jönnek be, haveromé meg ezekért vannak úgy oda, ők meg azt nem értik nekem miért teszik egy pici mellű, kerek pici popsis, egyszerű tornacsukás, pólós, aranyos lány inkább az igazi szupernőknek tartott tipikus mai tini csajok helyett. :D

Legjobb válasz: Tévedsz, nekem jobban bejönnek a cuki egyszerû lányok, ez van. :)

Tévedsz, nekem jobban bejönnek a cuki egyszerû lányok, ez van. :)
Fiam, mé kérdezed meg ezt minden nap????? Azt hiszed meghatódik valami átlagos, cuki, kislányos lány és rád ír???? Hát ilyen csak Csodaországban létezik elmondom :D
Te csak szeretnél rendkívüli lenni Kiscsákó XD
én is így vagyok vele, éljen a rockos csajok :D a plázacicáktól hányingert kapok
Én elhiszem, de ha egy "komoly, szépségkirálynõ, akiért a legtöbb fiú oda van, fullos cicababa, szupernõ" rávetné magát, hogy "na, akkor most tegyél magadévá, te férfiállat" 100%ig tuti biztos vagyok benne, hogy nem ellenkeznél, a kisfiús vonásaid ellenére sem, sõt, inkább örülnél a fejednek.
Szánalmas vagy még mindig. Remélem megtapos egy rózsaszín elefánt.
éljenek*
Hány éve vagy??:O
Nem vagy rendkívüli. Te is csak egy átlag fiú vagy egy ízlés stílussal
Nincs ebben semmi rendkívüli.
A zöld illetve liláspiros szinü zöldségek, illetve a máj, és egyéb belsöségek.

Milyen ezekhez hasonló zenék vannak, amire van egy tipikus mindenki által ismert tánc?

Las ketchup, makarena, YMCA, nosza... ???

Legjobb válasz: + Chilli Feat Carrapicho - Tic Tic Tac de ez valahol linkelve van, linkrõl is megy link:))

+ Chilli Feat Carrapicho - Tic Tic Tac de ez valahol linkelve van, linkrõl is megy link:) )
Backstreet Boys - Get Down Kaoma - Lambada Nox - Százszor ölelj
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat segítettetek , köszönöm :)
:) Smash Mouth - I'm A Believer / The Monkees
Shakira - Waka Waka (This time for Africa) Shakira - Objection (Tango)
Jennifer Lopez - Ain't it funny :) )
Ezt a koreográfiát a világon mindenütt megpróbálták már a saját módjukon elõadni, több kevesebb sikerrel :) Ez tényleg csak a bátraknak ajánlott. :D Beyonce - Single Ladies http://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY
Beyoncé;Jay-Z - Crazy In Love Ha már Beyoncé, akkor itt van ez is:) )
Ritchie Valens: La Bamba !!! :)
Bellini - Samba de Janeiro
ENRIQUE IGLESIAS - Bailamos amúgy bocsi, hogy nem egy válaszba írom:S :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)
Szivesen:) Lehet lesz még:) Lou Bega - Mambo, Mambo Gipsy Kings - Bamboleo Madonna - La Isla Bonita - ez a változat pörög belõle, de eredeti jobb:) http://www.youtube.com/watch?v=JbDbBal53ig&ob=av2n talán jön majd még:) :)
Egy idõben ez is nagy sláger volt a szalagavatókon: Rednex - Cotton Eye Joe http://www.youtube.com/watch?v=ddgyg_5FF_0
Ez a tánc is menõ volt egy idõben a film miatt: http://www.youtube.com/watch?v=MqiYAp4hxAU Itt az eredeti zene: http://www.youtube.com/watch?v=FMrIy9zm7QY
Los Lobos - Macarena Las Ketchup - Ketchup song
Los Lobos - Canción Del Mariachi (Morena De Mi Corazón)
Panjabi MC - Mundian To Bach Ke
Gipsy Kings Volare cantare- version español
Coolio- Gangster's Paradise Heyo Captain Jack Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) :)

Miért utálnak, amikor nem is ismernek? Vagy csak azért utál mindenki mert én nem vagyok olyan tipikus "mai gyerek" hogy úgy nézzek ki, mint valami [email protected] 13 évesen?

Az iskolában volt egy nyomigyerek aki elnevezett mindenféle gúnynéven és volt még egy 8.-os srác is aki tetszett,erre valamiért,nem tom miért,de ?k is elkezdtek mondogatni rám az osztálytársaival ilyen hülye gúnyneveket.El?sször még azt hitttem,pár nap alatt abbahagyják,de nem így lett. Az egész évemet megkeseritették,egyszerüen rémálom volt az egész iskola,mindig a nyomomban volt valamelyik csúfolódó gyerek és nem bírtam semmit se csinálni,még a WC-be is követtek a lány osztálytársaik,csakhogy engem kicikizhessenek. Néha már ott tartottam,hogy csak egy pici hiányzott hogy a folyosó közepén mindenki el?tt elb?gjem magam. Aztán amikor a szüleim kérdezték hogy mivolt a suliban,elmeséltem nekik hogy át akarok iratkozni egy másik iskolába,mert mindenki engem csúfol. Erre is mi volt a válasz?? Az hogy ok nélkül senkit sem csúfolnak,ezért mindenr?l én tehetek,mert én nem olyan vagyok,mint a többi normális gyerek. És mikor leordibáltam anyám fejét hogy -Igen,mert te azt akarod,hogy olyan legyek,mint a többi "normális" gyerek az iskolában,hogy 12 évesen vesztik el a szüzességüket,13 évesen úgy néznek ki mint valami sarki és 14 évesen ?k a suli k*rvái??Hát gratulálok!-.-" Erre persze megint csak én lettem lecseszve. Aztán mikor apának is elmeséltem,? azt mondta hogy verd meg aki téged bántani mer!! És így is tettem,legközelebb mikor az egyik srác odajött baszkurálni,jól tökönrugtam.Erre megint én lettem a hibás,mert beárult a gyerek az annyának aki hívta az én anyámat. Utána úgy tettem,mintha meg se hallanám,amiket rám mondanak.Hát ezt nem kellett volna,mert azután csak mégjobban csinálták. Aztán amikor beszóltak,egyszer idegességemben visszaordibáltam az egyik srácnak,erre az egész 8.-os fiúcsapat jött oda oltogatni hogy én 13 éves kis takony,mit szólok be egy 8.-osnak?! Aztán egy id? múlva összevesztem a legjobb barátn?mmel,és akkor,bár lehet hogy csak véletlen egybeesés volt,de valamiért senki se csúfolt.Ez volt így a suli utolsó 1-2 hónapjában. És most itt a nyáriszünet,a barátn?mmel épp sétáltunk,mikor hallottam hogy valakik ordibálnak mögöttünk hogy -Ott van,aza csaj az!!HÉÉ?NÉZZ MÁR IDE?OLYAN RUSNYA VAGY!!NEM IS VAGY LÁNY!! mondom ezek meg kinek pofáznak,erre megfordulok,és látom hogy ilyen kis Justin Biebernek öltözött buzerás,meg valami kigyúrt állat,és mögöttük meg ott tipegnek a kis 14 éves barátn?ik,tiszta ilyen "Félcsöcsekintcsüng"-ös rhákban.Persze egyiket se ismertem,de láttam hogy mnd engem néznek,Mondom ezek kik?? Erre elkezdék ordibálni a gúnyneveket,amiket a suliba mondtak a 8.-osok.Erre barátn?m mondta hogy Ismered ?ket? Mondom Nem ismerem egyiket se. Erre mondta ohgy hát az gázmezekszerint xy-ék már mindenkinek elterjesztették,amiket kitaláltak rólad. Szóval mostmár rendesen félek kimenni az uccára,mert még a boltban is,meg akárhol azt látom hogy ott vannak ilyen 14-16 évesek,és nekem ordibálnak ilyen beszólásokat. Meg ott átkiabálnak az ucca másik végéb?l hogy Megverlek,úgyhogy vigyázzál magadra!! Szerintetek miért csinálják ezt?! Nem is ismernek,le fogadom,ha egyszer csak úgy mindenfélér?l beszélgetnénk,tuti rájönnének,hogy nem az vagyok,aminek mgbélyegeznek,hanem tudok jófej is lenni! Egyáltalán mitcsináljak,már nagyon elegem van,de ha másik suliba mennék,akkor se lenne jobb helyzet,mert még mindig itt van a nyáriszünet és még mindig nekem szólogatnak be uccán,meg boltokban :O 13L

Legjobb válasz: Sajnos sok kretén ember él, velük nem nagyon tudsz mit csinálni. Majd, ha kicsit idõsebb leszel látni fogod, hogy a felnõtt élet is ilyen, sõt... Csak kár, hogy ezt neked gyerekként kell megtapasztalnod. A gyerekek egymással nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Nem értem, hogy hagyhatják ezt a szüleid. Ha az én kislányomat piszkálnák az biztos, hogy úgy ráüvöltenék a kis g.cikre, hogy 2 hétig vért pisálnának. Használható tanácsot nem igen tudok adni. Neked kell rájönnöd, hogy mit változtatsz, hogy ezek a dolgok ne történjenek meg. Ne bizonygasd magadban, hogy õsszel már hátha békén hagynak, nem fognak.

Sajnos sok kretén ember él, velük nem nagyon tudsz mit csinálni. Majd, ha kicsit idõsebb leszel látni fogod, hogy a felnõtt élet is ilyen, sõt... Csak kár, hogy ezt neked gyerekként kell megtapasztalnod. A gyerekek egymással nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Nem értem, hogy hagyhatják ezt a szüleid. Ha az én kislányomat piszkálnák az biztos, hogy úgy ráüvöltenék a kis g.cikre, hogy 2 hétig vért pisálnának. Használható tanácsot nem igen tudok adni. Neked kell rájönnöd, hogy mit változtatsz, hogy ezek a dolgok ne történjenek meg. Ne bizonygasd magadban, hogy õsszel már hátha békén hagynak, nem fognak.
Rólam is terjednek hülyeségek, hülye s.ggek jóvoltából, de aki ismer az tudja, hogy normális vagyok. Szerintem le leszek pontozva, mert volt már hasonló kérdés, de szerintem aki rosszindulatú pletykát terjeszt, az megérdemel egy kiadós verést, vagy hasonlót, de valami nagyon rosszat. Gyökerénél kell megoldani a problémát, ha ez megoldás lesz. Utána meggondolja, hogy miket mondjon rólad. Csak 13 éves lányként persze nem vagytok egyenlõ erõviszonyban, de talán értekezhetnél apuddal, hogy fenyítse be okosan. A "mintha nem hallanád meg"-tõl van egy elegánsabb forma, ne törõdj vele. Azaz ne rájuk se nézz, hanem ha hozzájuk kell szólni, ne éreztesd velük, hogy haragszol rájuk. Aki normális, az észbe kap ettõl. (többet most nem írok mert fagy a gépem)
Ja de amúgy nem mindegy, hogy mégis miért kezdtek beszólogatni és mik azok a beszólogatások, lehet hogy azért egy csöppnyi hiba benned is van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat(: egyébként nekem is, a haverjaim, közelebbi ismerõseim, mind azt mondják hogy szerintük tök jófej vagyok meg kedves meg aranyos meg ilyenek, csak azok a kis nyomik terjesztenek mindenféle hülyeséget ... utolsó: tudom, hogy bennem is van hiba, de több mint 6 000000 ember él a földön, nem tudok mindegyiknek megfelelni :D csak azt nem értem, hogy ahogy bennem, mindenkiben vannak hibák is, viszont valahogy csak engem tudnak kiszúrni ... pedig (és ezt komolyan nem sértésbõl mondom de most komolyan) azért nem vagyok egy anorexiás, viszont egyáltalán nem is vagyok kövér, mégis vannak nálam sokkal csúnyább lányok is, pl egy ismerõsöm mindennap ugyanazt a ruhát hordja, pattanásos, és õt mégse piszkálja senki, énmeg mindig igyekszek tökéletes lenni, de valahogy sose sikerül :( amúgymeg ha a barátaimnak így vagyok jó, akkor nem fogok csak a kis buzerás nemtom kik miatt megváltozni ... mert ha meg az lenne hogy elõttük adnám a Hüdevaggááánny-t, akor az már nem is én lennék ... bár azon gondolkodom, lehet ha egy másik városba költöznék, akkor ott tisztalappal kezdhetnék mindent o.O bár ebben csak az a ciki h a szüleim nem akarnak költözni xd
A kérdező hozzászólása: am bocsi az elõzõ regényemért xd amúgy ha jól tudom, a 8.-os srác azért kezdett el beszólogatni mert az a "legjobb barátnõ" elmesélte egy osztálytársunknak hogy nekem az a gyerek tetszik és a kiscsaj meg folyton a 8.-osokkal lógott, és ugye elmesélte nekik és akkor elkezdtek csesztetni ... bár ez nem biztos a másik gyerek, hát õt tényleg nem tudom
Velem is ezt csinálták az osztálytársaim 18 éves koromig, 8 éven keresztül... (8 osztályos gimibe jártam) Egy darabig bõgtem, aztán bevettem a "leszarom tablettát" és nem foglalkoztam velük, inkább tanultam. Szóval felesleges leereszkedni a szintjükre. Késõbb majd meg fogod látni, ha kikerülsz ebbõl a közösségbõl és egy kicsit érettebb leszel + okosabb + kinyílik a szád, rájössz, hogy úgy megeddzett ez az idõszak, hogy bárkivel szemben meg fogod tudni magad védeni. Mármint nem fizikailag értem :) De bárkinek meg fogod tudni mondani a magadét :)
A kérdező hozzászólása: utolsó: köszi, ez igaz :DD

Kb.4 hetes lehetek. Normális az, hogy sem eddig, sem mostanában nem érzem azt a "tipikus hasszúrkát", amit mindenki ír?

Néha finoman érzem,ahogy szúr,de éppen hogy csak..És a mellem sem feszül.

Legjobb válasz: Tehát normális?És az,hogy egyik nap van émelygés,hányinger,a másik nap meg abszolút semmi?

A kérdező hozzászólása: Tehát normális?És az, hogy egyik nap van émelygés, hányinger, a másik nap meg abszolút semmi?
Nyugi, teljesen normális, nekem nem is volt hasszurka, mégis 27 hetes kismama vagyok. A terhességi tünetek meg hol elmúlnak, hol elõjönnek. Nekem pl. a 11. héten elmúltak, és most a 25. héten minden újra kezdõdött.
Még nagyon az elején vagy, várd ki a végét!
Én most vagyok a 7. hétben. Mostanában kezdett hányingerem lenni reggelenként + a melleim is kb. egy hete érzékenyek csak. Várd ki a végét te is. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!