Találatok a következő kifejezésre: Ti hogyan meg a (1517 db)

Lányok! Ti hogyan szeretitek a péniszt? Milyen stílusban, designe-ban? Fiuk, ti a zacsin hogy vágjátok le úgy, hogy közben meg se vágd magad?

A fansz?rzetre gondolok,hogyan vágjam le,hogy biztos tetsszen a csajnak?

Legjobb válasz: Hogy hogyan szeretem? Tisztán!

Hogy hogyan szeretem? Tisztán!
hello kitty-alakban
Epilálom.
érzékeny vagyok a golyóimra, a közelébe se mehet borotva. amíg nem volt szakállam csak a hónaljamat szõrtelenítettem. faroknál maximum ollóval, felül, rövidre.
Zacsit? Simán fogom a borotvát és leborotválom (Gillette Mach3 rulez).
A zacsit úgy szoktam, hogy kicsit melegebb fürdõvizet engedek a szokásosnál.. Ilyenkor összeugrik a zacsi, hogy a golyókat a testhez szorítsa. Ilyen állapotban simán le tudom borotválni.

Lányok, ti hogy borotváljátok a szemérem ajkaitokat? Nem féltek hogy meg vágjátok? El mesélnétek hogy tettek először?

Legjobb válasz: Elõször engem jól megtettek hátulról, fájt is az elején meg vérzett.

Elõször engem jól megtettek hátulról, fájt is az elején meg vérzett.
úgy csinálják, ahogy te az ánuszrózsádat fazonírozod
Fogom a beretvát oszt letolom. Problem?
félsz borotválni? epiláld.

Lányok! Ti hogy viszonyultok a sexhez? Mert ugy vettem észre hogy ez nektek ilyen fujj juj miez meg undorodtok töle. Ez télleg igaz? ,

meg nem sokszor hallottam hogy a lányok néznének porno vagy maszturbálnának..vagy csináljátok csak titokban??

Legjobb válasz: Basszus tanulj már meg helyesen írni! :D

Basszus tanulj már meg helyesen írni! :D
a 10-13 éves kislányok még undorodhatnak a szextõl, igen. gondolom teis ez a korcsoport vagy. és igen, a lányok kevesebbszer néznek pornót, és kevesebbszer maszturbálnak. sõt, a 10-13 éves korosztály jobbesetben még egyiket sem csinálja.
Neeeeeem igaz! Imádom a szexet, szoktam maszturbálni és elég szép kis pornó gyûjteményem van.Ráadásul én még egy lánytól sem hallottam h undorodna tõle, van akinek ez az nem jön be, de dugni mind szeret!:) 23/L
Hol vetted úgy észre?
Jobban szeretem mint a barátom. Ki találta ki ezt a hülyeséget? Kb. egy 13 éves gyerek tesz fel ilyen kérdést.
Hát hallod ilyen helyesírással nem tudom, hány évesnek gondoljalak, de a szex mellett a helyesírási lexikont javasolnám.Bocs.
Ejj, kiffijjam te is rendesen töröd a magyart ;) És hidd el a csajok is legalább olyan jót tudnak masztizni egy jó pornóra mint a pasik, ha nem még jobbat! Belelendülnek lazán lehet belõle 1, 5 óra meg 3-4 orgazmus is! Te olyat nem tudnál villanatni a farkaddal ha beledöglesz se!
Dehogy igaz... egyébként persze hogy csinálják csak õk nem hangoztatják. Pornót férfiakhoz képest kevesebben néznek. És általában mindenki szereti a szexet, még a nõk is.... Mondd csak, mennyi idõs vagy ?
fúújj, de perverz vagy!
"az éretlen kislányok undorodnak a szextõl"-ezt meg hol olvastad? Ezt is valami tudományos magazinban? És mi van ha pl valaki 25 évesen undorodik a szextõl, mert 13 évesen megerõszakolták? Nem, egyébként nem én írtam hogy haszontalan a szex, azt egy 16 éves lány írta. Meg is értem. Nem kell orrba szájba kefélni.
A kérdező hozzászólása: amugy nem a 12-13 korosztájba tartozom.. és hogy egy 16 -17 18 éves lány undorodik a sex töl szerintem az über gáz.. majd 20 év mulva senki sem lessz melletetek mert ujen prüd ek voltatok. meg juj ez undorito. semmi undorito nincs benne.. ez természeteolyan mintha nennél vagy szarnál csak az emberek ezt eltulozzák..
Nem szoktam tudományos magazinokat olvasni, ellenben biológia tagozatra járok. Sajnálom ha megerõszakolnak valaki, de attól még nem a szex a rossz, hanem az ez elfajzott ember aki tette. És kikérem magamnak, én nem szoktam agybafõbe..., én a párommal szoktam SZERELMESKEDNI. Miért a szexet kell utálni azért mert megerõszakoltak? Nem értem... Velem is erõszakoskodtak már, de ettõl még nem a szexet utálom hanem az illetõt aki tette. Mert arról nem a szex tehet... Esetleg félek hogy legközelebb mi lesz, de azért mert erõszakoskodtak velem, még nem fogom a szexet undorítónak találni, és mindenkit aki csinálja r*bancnak tartani.
Nah kissé félreértettél, engem nem erõszakoltak meg! 18 vagyok, és arra akartam kilyukadni, hogy totál megértem azokat akik így vélekednek, hogy a szex undorító, mert ebben a mai világban..., meg ilyen-olyan tapasztalatok...bocs ha homályosan fogalmaztam. nem tom hányas hozzászóló vok, de én írtam h nem nézek pornót, nem masztizok, de a szexet nagyon szeretem.
A kérdező hozzászólása: utolso komentelö..akkor te egy prüd csaj vagy..hogy nem leget szeretni? gondolom egész nap bujod a könyveket mint egy kis stréber és soh nem gondolsz a fiukra.maximum a szöke hercegre..tiszta szégyen.
ezt meg mire mondtad hogy hogy nem lehet szeretni? Nekem van barátom, úgyhogy nem várom a szõke herceget (mellesleg a barátom szõke:P )
Ja, te vagy az aki szerint haszontalan a szex? Hát nem haszontalan és ezt tudományosan bizonyított. Jó hatással van az egészségre, kedvre, fontos örömszerzési mód, a kapcsolat erõsítõje, a fizikumra és stb.. Nézz utána.
Ez nem tudom honnan jött, én semmi rosszat nem mondtam, fiatalabb korombam 10-12 évesen még én sem nagyon vonzódtam az ilyen dolgokhoz... Amúgy szerintem az érettséghez az is hozzátartozik hogy nem csinálják azt amit te mondtál... De igazán elmondhatnád mivel váltottam ki ez rosszindulatú beszólást. Lehet te sem szereted a szexet de kikéred magadnak hogy éretlen vagy? Én nem azt mondtam, hogy aki nem szereti az csak éretlen lehet...
igen, az érett nagylányok pedig [email protected]ák magukat, igaz, kedves utolsó?
A pornó és a maszturbálás nem egyenlõ a szexeléssel. A pornó nagy részét én is elég rondának, butaságnak és valótlannak tartom ennek ellenére szeretem a szexet. Arról meg miért kell beszélni hogy masztulrbálok? Nem tudom ezen mi a téma és miért tartozik másra, a baránõimmel sokkal értelmesebb dolgokról beszélgetünk. Nem minda fiúk hogy úúú képzeld tegnap mekkorát ...tam Amúgy az éretlen kislányok undorodnak a szextõl 18/L
Tényleg haszontalan mondjuk, az tény. Kivéve annak , aki gyereket akar.
Nem élek pornóval, maszturbálással és szexszel sem. Undorítónak tartom, haszontalan és egyeltalán nem vonz. 16/L
Én nem nézek pornót, nem maszturbálok, de a szexet nagyon szeretem;)
Én 6 évesen a bátyámmal néztem pornót.Nem tudtuk, hogy mit csinálnak, csak röhögtünk rajta.:D Hát igen, nem voltunk jó gyerekek.Egyébként nem, nem igaz, csak a nõk kicsit prûdebbek, mint a férfiak.Te esetedben: a lányok szégyellõsebbek, mint a fiúk.:D
A kérdező hozzászólása: a korom most nem számit csak kiván csi voltam mert már régota felyem be van ez a kérdés..mert télleg nem nagyon vettem észre a lányokon hogy érdekelné ez a téma öket..
én nem nézek pornót, nem jön be a színészet és az erõltetett megjátszás, meg h kb a csajt nem is kényeztetik.masztizni szoktam nagyon ritkán, ha pl 3napig nem találkozunk a párommal. Nem tudom hol találkoztál ilyenlányokkal, de én kifejezetten imádom a szexet.Napi 2 simán jól jönne.persze csak a szerlmemmel. 21/L
Alfréd.. te vagy az?
pornóval.
Én általába azzal kezdem, hogy megkérdem mennyi a tarifa.
utolsó, a tieden is kozmetikázni kéne cseppet, nem gondolod? mondjuk azt kérdezni inkább, mennyire van ma eleresztve, hogy veled akar hetyegni.

Lányok! Volt már olyan nektek mikor ti mondtátok meg a fiunak hogy tetszik nektek?

mit reagált a fiu ?

Legjobb válasz: Igen, azt mondta hogy ez neki még nem megy, egy darabig barátok voltunk, továbblépett az exen, mára dúl a szerelem

Igen, azt mondta hogy ez neki még nem megy, egy darabig barátok voltunk, továbblépett az exen, mára dúl a szerelem
Volt, persze. 3 éve együtt vagyunk. :)
igen.... még nem tudom, mondjuk úgy :D
Volt. 10 éves voltam, vagy 9. A fiú azt mondta, hogy hülye vagyok és pfuj.
Igen, õ tartotta egyetemen az egyik gyakorlatomat, de láttam rajta, hogy nagyon bejövök neki, csak mivel tanárom, így kellemetlen lehet, ha visszautasítom. De mikor vége lett a tárgynak, akkor azért közöltem vele a dolgot... onnantól pedig átvette a további kezdeményezõ lépéseket. :D Bár hamar rájöttem, hogy ez csak fellángolás, és nem is érdekelt igazán... többet nem kezdeményeznék egyébként.

Lányok, ti hogy vagytok a szexszel? Még, még, még, vagy pedig legyen már vége?

Legjobb válasz: Nem vagyok lány de a tökéletes válasz: egyén és partnerfüggõ

Nem vagyok lány de a tökéletes válasz: egyén és partnerfüggõ
Hat fel ora kemeny dugas utan ugy vagyok vele h oke lassan fejezzuk be mert mar olyan faradt vagyok h nem tudnam tovabb csinalni :D de altalaban egyik szeretkezes veget se varom (max azert h a szamba lohessen vegre)
Ez attól függ.. análnál inkább a legyen már vége..
Partnerfüggõ. Ha az utóbbit gondolom, akkor úgyse fogok többet szexelni az illetõvel :D
Hát én nem várom a végét, amúgy is keveset szexelek . :(
mégmégmég..persze csak ha a szerelmemmel vagyok, aki minden erejével azon van, hogy ne csak neki legyen jó, hanem én is élvezzem
"mégmégmég..persze csak ha a szerelmemmel vagyok, " A párod tudja ezt? Mert nekem a hûségrõl teljesen más a véleményem:"amíg jól érzi magát velem, addíg nem keres mást!Ha viszont máshoz megy, akkor nem benne, hanem bennem van a hiba"
elszõrnyûlködnék
A kérdező hozzászólása: Biztos h nem fekszem le vele! Elrontaná a barátságot...
Ha az egyik legjobb barátnõd, add meg neki azt az örömöt hogy lefekszel vele.
Nem tudom, de gyanús szemmel néznék rá utána. :D
A kérdező hozzászólása: Azért voltam ki mert tudom h ki szeretné próbálni lánnyal és igen szokott olyan leszbi videót nézni amiben ezt csinálják!
de így belegondolva nem is olyan rossz álom ez :D
miért voltál ki? mindenkinek vannak hülye álmai
A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem nem én álmodtam ezt hanem az egyik legjobb barátnõm és ezt közölte velem másnap h ezt álmodta! Kicsit kivoltam...
Elég fura szitu lenne. :D Azt mindenesetre megkérdezném tõle, hogy a valóságban is szokott-e ilyen dolgokról fantáziálni, akár velem, akár más lányokkal, vagy néz-e ilyen leszbi filmeket, ahol dugják is egymást, vagy hasonló. :) 28/L
Mivel foglalt vagyok, így semmilyen irányban nem érintene a dolog.
Én nem tulajdonítanék túl nagy jelentõséget a dolognak. Csak álom.
A barátnõd részérõl inkább fordítva lenne, örökre lekötelezett lenne feléd.
Hát õk már nem annyira kamaszok! De mi a konkrét probléma?
semmit nem csinálnék meg helyettük! nagylányok már. végülis 3-an vagytok nõk a háztartásban. le kell ültetni õket egy este, és meg kell beszélni melyik napon ki mit vállal a háztartásban. papíron a hûtõre ragasztani, h. mindenki emlékezzen rá! ha minden kész van, hétvégén mehetnek bulizni. amúgy se zsebpénz, se egyéb juttatás! ne hagyd, h. a fejedre nõjenek!
A helyedben én is egy kicsit megleckéztetném Õket, nem vagy a szolgálójuk, nem kis gyerekek már meg tudnának csinálni Õk is mindent ha akarnának, tartsd rendben a saját terciádat az övékét ne, nem muszáj mosnod se ha nem lesz tiszta bugyi majd rájönnek, hogy anya mindig gondoskodik mindenrõl, a 20 éves lányod dolgozik? Mibõl járnak bulizni? Egy kis diákmunka nem árt meg senkinek, aztán talán jobban megbecsülnék amijük van!
Sajnos a sok munka mellett (amiért tiszteletet és megbecsülést érdemelsz, félre ne érts), óhatatlanul kevesebb idõd jutott rájuk. Most pedig még túl fiatalok, hogy belássák, hogy inkább hálával tartoznak neked. 2-3 év, és sírva fognak a nyakadba borulni, hogy megköszönjenek mindent, hidd el:) De ha siettetni akarod a dolgot, akkor valamit azért tehetsz. Lányod amint 18 éves lesz, pár napra/egy-két hétre szépen elmész valahová máshova lakni egy picit. Hidd el rájönnének, mennyi mindent köszönhetnek neked:) Kajáról természetesen oyan szempontból gondoskodj, hogy mondjuk a spájzban legyen nekik konzerv, tészták, szószok, zöldségek, fagyasztóban húsok. Tehát ha akarnak, életben tudnak maradni. Tanulságos lesz:)
A kérdező hozzászólása: kicsit megijedtem, hogy arra akarsz kilyukadni, hogy haljak meg, akkor majd megváltoznak... :DDD
Jajj de hogy is!!!Tényleg nem ez a lényege! :) Csak az hogy dobd õket mély vízbe..aztán tanuljanak meg kiúszni a partra, mert egyenlõre te vagy a karúszójuk...
A kérdező hozzászólása: bedobtam õket, erre átvonultak az apjukhoz... most ott vannak egy hete...
Akkor egyelõre ennyi, ezt jól csináltad. Hidd el, volt férjed is rá fog jönni, hogy valami nem stimmel a lányokkal, ha huzamosabb ideig ott lesznek. Tudod, egy kisbaba is addig nagyon aranyos, amíg csak néha találkozol vele, és akkor is általában mosolygós kedvében van. A mindennapokban egész más :D
Én még csak 15 éves vagyok, de azért ennyire nem züllöttem el. Remélem ezentúl sem fogok.:D De amúgy az az utazás jól jönne neked, ha a kisebbik lányod betölti a 18-at, mint ahogy az elõttem szólók leírták.:) Talán rájönnének a hibáikra.:D (És bocsi, hogy letegeztelek, remélem nem okoz gondot.:) )
Én megpróbálnám kellemetlen helyzetbe hozni õket, összebeszélnék valaki jó ismerõsömmel, esetleg rokonnal, barátnõvel akivel bizalmas kapcsolatban vagy, és áthívnám hozzánk, amikor a gyerekek is otthon vannak, és egész egyszerûen megmutatnám a házat neki... Lehet ha idegen elõtt kellemetlen helyzetbe hozod õket rájönnek, hogy talán minimális szinten de rendet kellene tartani. A másik meg, ha nem tesznek rendet nincs pénz (gondolom te finanszírozod a dolgaikat), a volt férjeddel nem tudom milyen a kapcsolatod, de vele is érdemes lenne ezt megbezélni, hogy tõle se kunyeráljanak. Egyébként meg sajnos pont azzal rontottad el a nevelést, hogy mindent igyekeztél a fenekük alá tenni és ez most így bosszulja meg magát.
megnyugtatásképp, én ugyan ilyen voltam kamasznak. trehány. anyu nem alkalmazott túl jó pszichológiát, mindent megcsinált helyettem, persze iszonyat üvöltés közepette. ha hagyott volna a "mocskomban", biztos h megcsináltam volna. szerencsére kinõttem, gyorsan fel kellett nõnöm, így megtudtam hol lakik a magyarok istene :)
A kérdező hozzászólása: semmi gond, ne haragudj, kicsit örülök, hogy nem csak az én gyerekeim ilyenek... :)
Jó tanàcs nekem is elkellene, nekem a hugom csinàlja ugyanezt. 16 éves(most lesz 17) de komolyan a szobàja olyan mintha bomba robbant volna! a szàja termèszetesen nagy. Ha menni akar vhova akkor "õ màr felelõssègteljes", de ha èn kèrek vmit akkor elmegy a füle mellett!! Flegma!! Nem tudom hogy mit kène tenni. Amugy azèrt èl velünk mert babàm lesz ès nekünk mèg mindig nagyobb a lakàs! de màr teljesen kikèszít!(ès nem akarom hogy a fiam ezt pèldànak làssa)!! Kèrdezõ, bocsi hogy ide irtam a panaszom de legalàbb àtèrzem hogy min mèsz keresztül!
A kérdező hozzászólása: ment a zöld kéz mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: egy kicsit kivagyok mostanában.... pedig nagyon igyekeztem, hogy jó anyjuk legyek... nem tudom hol rontottam el... :(
A kérdező hozzászólása: van egy kishúguk, aki négy éves volt, amikor egyedül maradtam velük. éjjel-nappal dolgoztam, hogy eltartsam õket, ezért reggel õk vitték, délután õk hozták el az oviból és kb egy órát vele voltak, amíg haza nem értem. én elhiszem, hogy ez nem egy leányálom, de ennyit nem lehet megtenni? nem szórakozni jártam, hanem dolgoztam. már azt is a fejemhez vágták, hogy õk nevelték!!! a kicsit mert én nem voltam otthon egész nap... meg ilyenek...
A kérdező hozzászólása: sajnos egyre több a veszekedés is köztünk, mert egyre inkább úgy érzem, hogy elegem van és ezt meg is mondom nekik. persze ilyenkor meg vannak sértõdve és vagyok a kiállhatatlan, aki állandóan b.cogatja õket. közben csak annyit kérek, h a szobájukban legyen rend, év közben tanuljanak és néha segítsenek be nekem a háztartásban. tényleg ekkora kérés ez??? erre az volt a reakció, hogy én ugráltatom õket meg dirigálok, mintha õk rabszolgák lennének. a szobájuk egy kupleráj, a szekrényeikbe behányva a ruhák, szanaszét a földön minden stb. külön kérés nélkül egy zsebkendõt arrébb nem tesznek.
A kérdező hozzászólása: igen, de valahogy mintha most kezdenének kamaszodni, egy kicsit késve:) minden... rendetlenek, szemtelenek, nem érdekli õket semmi csak a bulik meg a haverok... elvárják tõlem, h kinyaljam a feneküket, én legyek a tökéletes anya mindig, minden szempontból, de cserébe semmit nem nyújtanak. ha csak egy kicsit is hibázom, azonnal a fejemhez vágják. úgy érzem, mintha a cselédjük lennék. próbálok megfelelni mindenben, de már nem megy. tegnap is leveleztünk( most az apjuknál vannak a héten), írtam nekik, hogy nekem is vannak problémáim, és néha jó lenne, ha kicsit segítenének, mert nem vagyok a bejárónõjük, erre nem is válasxzolnak. de ha szemtõl szemben kérem õket, akkor puffognak, hogy õk segítenek. de semmit nem csinálnak. kérvényt kell benyújtani bármit is szeretnék. csak lógnak a neten egész nap. áhh, kicsit kusza lett a megfogalmazás, de tényleg elegem van nagyon... másoknál milyenek a hasonló korú gyerekek?
Hát, ha megnyugtat kedves kérdezõ, itt vagyok én is a sorban :) Szerintem az én sztorimat írtad le, csak kicsit más a felállás :) Fiú-lány gyerek, de kb. minden más megegyezik. Én most ott tartok, hogy nem érdekel, elõbb utóbb úgyis vége lesz ennek az állapotnak, csak addig ki kell bírnom valahogy :) Rájuk hagyom, nem mérgelõdök, ami nincs a szennyesben, az nincs kimosva, - arra kértem õket, h. a szobaajtót csukják be, mert nem vagyok kíváncsi a kupira ami a szobájukban van.

Ti, hogy isszátok a proteint edzés után vagyis hogy csináljátok meg?

Érdekelne elvisztek egy kis proteint vagy az egész dobozzal?

Legjobb válasz: Viszel a shakerben proteint és még teszel bele gyors ch-t is ha tömegelsz. Tehát pl 40g protein + 50g dextróz. Majd edzés után teszel hozzá VIZET! és összerázod. Mehet is az arcba.

Viszel a shakerben proteint és még teszel bele gyors ch-t is ha tömegelsz. Tehát pl 40g protein + 50g dextróz. Majd edzés után teszel hozzá VIZET! és összerázod. Mehet is az arcba.
Annyi egy adag, de nem annyit kell belõle inni, mert: Edzés után testtömeg x 0, 5g fehérjemennyiség kell. Tehát pl, ha vagy 70kiló, akkor neked egybõl edzés után kell 35g fehérje. De mivel a fehérjekészítményed nem 100%-ban tartalmaz fehérjét, így ezzel is számolni kell. Tehát egy 80%-os proteinkészítménybõl kb 45g-ot kell kimérni, hogy 35g fehérjéhez juss.
Nem gond a picit több fehérje. Egyébként egész napra neked 140g fehérje kell, tehát így állítsd össze az étrended, nem csak az edzés utáni kaja számít. Ebbe számold bele az edzés utáni fehérjét is. Tejjel azért nem jó az edzés utáni turmix, mert jelentõsen lassítja a proteined felszívódását és edzés után pont az a lényeg, hogy minél hamarabb töltsd vissza a tápanyagot és minél hamarabb kezdõdjön meg az izmok regenerálódása. Meg amúgy sem kell a tejcukor és tejzsír.
Akkor jó lesz.:)
A kérdező hozzászólása: Értem. Vissza térve a proteinhez mennyi víz kell bele?
Mindkettõvel jó, én ezt is felváltva végzem hetente.
A kérdező hozzászólása: Egykezes súlyzókkal vagy egyenes rúddal?
Igen, általában 3*10-12, de csuklyára mehet a 15-ös ismétlésszám is.
A kérdező hozzászólása: 3x 12?
Tricepszre több jó gyakorlat van, nem csak egyet kell végezni, mint írtam is, nem árt variálni. Pl szûk fekvenyomás, hátsó támaszos tolószkodás, fekve homlokra engedés, ülve tarkóhoz engedés egykezessel, lenyomás csigán, lórugás, stb. Csuklyára pedig csinálj az egyik napon 3 sorozat vállvonogatást pl két egykezessel.
4-5 dl.
A kérdező hozzászólása: 40g protein és 4dl víz és ha most nem teszek bele dextroz mert nincs akkor is 4dl kell?
Akkor is mehet 4 deci. De ez tök mindegy amúgy, mert ki hogy szereti, sûrûbben vagy hígabban, egyéni ízlés kérdése.
A kérdező hozzászólása: én egy picit sûrûbben tehát ne legyen víz íze. Alapból banános-epres a cucc. Szerinted egy strand forma mennyi idõ alatt érhetõ el? 1év?átlagos kaja mondjuk nem mindig tarom be az elõírtakat. De általában igen
Nagy mértékben genetika és kajafüggõ, de igen, általában 1 év elég hozzá átlagos genetikával.
A kérdező hozzászólása: Királyság :D Így még az elején tetszik a dolog remélem késõbbiekben is ilyen lesz a lelkesedés :D
A kérdező hozzászólása: Lenne még egy kérdésem. Miért van ez, hogy voltam lent edzésen ez volt az elsõ. És azóta nagyon sokat remeg az "izmom" általában a bicepsz és vagy comb....
Ez csak egy kis izomtúlterhelés, de okozhatja Magnézium hiány is. Kell egy jó multivitamin, mellé Ca-Mg, + napi 1g C-vitamin.
A kérdező hozzászólása: Igen értem. És még volt az, hogy csuklyára edzés vagy az már benne van a vállba? És még annyit, hogy nincs nagyon vádli edzés és tricepszre mit kéne ami jó?
A kérdező hozzászólása: a váll helyett azt akartam írni, hogy vádli
A kérdező hozzászólása: És még az, hogy ebbe váll nincs benne és delta és csuklya ezeket be lehet iktatni valami módon?
A kérdező hozzászólása: A dobozra az van rá írva, hogy egy adag 30g. Amúgy ilyenek az adatai. Energia tartalom 506kj/121kcal fehérje 23.5g ch 4. zsír 1.4 Ez egy adag tehát 30g.
A kérdező hozzászólása: Akkor mondjuk 40g jó lesz plusz dextroz 40g?
Igen, ha kb 70kg vagy.
A kérdező hozzászólása: 67kg
A kérdező hozzászólása: És lenne még egy tejjel miért nem iható? És mivan akkor, ha több fehérjét viszek be akkor is fejlõdök? Vagy ez gond? pl 35g kéne és 40szedek az gond?
A kérdező hozzászólása: Aha értem és lenne még egy kérdés. Ja igen az étrend az be van állítva rendesen. Ch-ról kérdeznék vannak a ch-k azoknak is van többféle tömegelésnél csak a rizs és teljes kiõrlésû jó? Cukor is egy ch fajta az miért nem jó?
Az egyszerû ch-k (cukrok) csak edzés után jók, mivel megemelik hirtelen az inzulinszintet. Ami jól jön edzés után, mert gyorsan visszatöltõdik a glikogén raktár, ugyanis magas inzulinszintnél nagyobb a raktározás sebessége. De ez napközben pont nem jó, mivel ilyenkor már nem üres a ch-raktár, tehát a magas inzulinszinttel nagy esélyed van, hogy a zsírraktárakba fog menni a tápanyag. Tehát napközbeni kajálásra az összetett ch-kat kell elõnyben részesíteni: rizs, tk kenyér, tk tészta zabpehely, sok zöldség.
A kérdező hozzászólása: Értem a dextroz helyett porcukor? Vagy csak az jó? Dextroz az pont nincs itthon, de lehet kapni ott a pultnál edzés után
Jobb lenne a dextróz (szõlõcukor), mert a porcukor az szacharóz, ami egy diszacharid, vagyis egy molekularész dextrózból és egy molekularész fruktózból áll. A fruktóz meg pont nem jó izomtöltéshez.
A kérdező hozzászólása: xDDDDDD ebbõl egy szót nem értettem :D akkor lesz dextroz :D
A kérdező hozzászólása: Lehet az edzéstervrõl kérdésem pontosabban segítenél egy profi tréninget összeállítani? teljes tested edzés 2hónapig.
A kérdező hozzászólása: teljes testes*
Igen, de pl itt találsz több tervet is, van köztük teljes testes is:http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
A kérdező hozzászólása: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=77 ezt csinálom, de a tricepsz nem tetszik. Valami más fajta gyakorlat van?
A kérdező hozzászólása: Szedek multivitamint már évek óta. Ma megyek le edzésre remélem minnél hamarabb elmúlik.
Soha nem lesz barátnõm. Forever alone.
Persze. Ha a barátnõd, valószínûleg ezt hiányolja.
elõveszem a brét abból már tudni kell, hogy mi a pálya

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!