Találatok a következő kifejezésre: Ti hogy meg az utazást (3 db)

Ti hogy oldjátok meg az utazást tápszeres babával? hogy készítitek el neki a tápszert? indulás előtt vagy közben.. ? nekem fogalmam sincs.

Legjobb válasz: Nekem két gyerekem is tápszerezett. A cumisüvegben eltettem a megfelelõ mennyiségû vizet,a tápszertartóba a kimért por és ennyi. Szinte bárhol van már mikro,volt hogy fagyizóban vagy étteremben vagy bárhol megkértem az ott dolgozót és szivesen segített,hogy megmelegítse a vizet. Elöre sose csináltam meg.

Nekem két gyerekem is tápszerezett. A cumisüvegben eltettem a megfelelõ mennyiségû vizet, a tápszertartóba a kimért por és ennyi. Szinte bárhol van már mikro, volt hogy fagyizóban vagy étteremben vagy bárhol megkértem az ott dolgozót és szivesen segített, hogy megmelegítse a vizet. Elöre sose csináltam meg.
Én próbálok úgy idõzíteni, hogy ne kelljen máshol megetetni, mindig kaja után indulunk el. De ha nincs más mód, akkor eddig úgy csináltam, hogy elkészítettem a tápszert és magammal vittem. Mostmár nem, mert melegebb az idõ. A tápszer 1-2 órát lehet szobahõmérsékleten, az alatt fogyasztható még. Mondjuk mostmár csak reggel meg este kapja, viszont fõzeléket sem szeretek még vele máshol etetni, mert nagyon össze szokta maszatolni magát. De lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, és más nem csinál ebbõl ekkora ügyet.
Vidd magaddal a meleg vizet termoszban igy melegíteni se kell, a tápszert meg mérd ki elõre az üvegbe, csak a meleg vizet kell ráöntened.
Én most úgy csináltam, hogy vettünk babavizet, azt nem kell felforralni, mert már csíramentesítve van, otthon bekevertem a tápot. Vettünk szivargyújtóba dugható cumisüvegmelegítõt, azzal melegítettem meg.

Ti hogy oldanatok meg 2 babaval az utazast, repulest egyedul?

Van egy 2,5 eves kisfiam es egy 14 honapos kislanyom. 2 kis huncut.:) Juniusban egyedul repulok haza veluk es szeretnek kerni tanacsokat,hogy aki volt hasonlo helyzetbe, hogy oldotta meg. Mar vettem egy kicsi babakocsit, a kisfiamnak van egy gyermek "poraza", a kislanyomnak is fogok venni. Miket vigyek magammal szamukra, milyen jatekot? Milyen etelt,italt lehet nekik vinni?

Legjobb válasz: Ajaj!! Nehéz lesz! Ha hiszti nem lesz akkor szerencséd lesz.

Ajaj!! Nehéz lesz! Ha hiszti nem lesz akkor szerencséd lesz.
Szerintem egy DVD lejátszó eszközt (tablet, számitogep, hordozható dvd lejátszó)amire lelehet tölteni valamelyik kedvenc meséjüket. Illetve kedvenc játék/plüssállat, párna vagy valami amin tudnak esetleg aludni, pihenni. Ételt italt csak a reptéri ellenõrzés után vehetsz ami persze sokkal drágább. Viszont néhol 100 ml-nél kevesebb folyadékot fel lehet vinni
Illetve cumis uveget vihetsz és majd ott beletöltöd azt az innivalot amit ott fogsz venni, és a cumit is javaslom.
Vigyél nekik mindenféleképpen meleg pulcsit és viszonylag melegen öltözzenek fel, mert akár milyen meleg van a repülõn mindig nagyon hideg van és 2 hete repültem és felnõtt létemre egy pulcsiban fáztam.

Ti is féltek az influenzától? A héten utazás miatt nem voltunk oviban, viszont hétfőn már megyünk, és barátnőm telefonált, hogy a fél ovi beteg= ( A gyerekek 13é. , 4, 5é, és 17 hónapos. Nagyon kétségbeestem, most gyógyultunk meg.

Valami megfázásos dolog volt az is,én olyan beteg voltam alig "éltem túl".

Legjobb válasz: a lányom 2 éves,nem bölcsis,mégis beteg lett.tegnap este már 40 fokos láza volt.én nem vinném a helyedbe,ha megtudod oldani.

a lányom 2 éves, nem bölcsis, mégis beteg lett.tegnap este már 40 fokos láza volt.én nem vinném a helyedbe, ha megtudod oldani.
Én nem félek az influenzától, mert az egész családott beoltattam még októbertben. Így tettem tavaly is, amikor a kislányom még csak 15 hónapos volt. Ettõl függetlenül nem vinném, mert ilyenkor annyi más nyavalya is van az influenzán kívül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!