Találatok a következő kifejezésre: Ti hogy meg az (694 db)

Idõsebb melegek! Milyen volt a melegélet a '70 es '80 as években? Ti hogy éltétek azt akkor meg?

Változott valami azóta?... Mi igen, mi nem? Milyenek voltak az ismerkedési lehetõségek? Bulik voltak Budapesten? Milyen volt akkor együttélbi valakivel? Minden érdekel :-)

Legjobb válasz: Sokat kúréltunk a rendszerváltás elõtt is, a Kék Osztrigába jó nagy bulikat csaptunk. :D Akkor még a bõrcucc volt a menõ, pilóta naszemüveg, rendõrsapka, magnum-bajusz, de ti fiatalok ezt már nem értitek. :D Azóta vén f..szok lettünk, megszottyosodott a herénk, visszasírjuk a régi szép idõket!

Sokat kúréltunk a rendszerváltás elõtt is, a Kék Osztrigába jó nagy bulikat csaptunk. :D Akkor még a bõrcucc volt a menõ, pilóta naszemüveg, rendõrsapka, magnum-bajusz, de ti fiatalok ezt már nem értitek. :D Azóta vén f..szok lettünk, megszottyosodott a herénk, visszasírjuk a régi szép idõket!
A Kék Osztriga bár a Rendõrakadémia c. filmben szerepelt, a valóságban nem létezik.
Köszi:D
Brandoneee20-nak: A kék osztriga bár tudtommal egy híres pesti szórakozóhely, bár ezekszerint lehet, hogy már megszünt.
Borostás lehet, de a bajusz nekem az olyan öreg bácsis, nagypapás, mikulásos. Szexuálisan taszító.
Nekem mindig is a bajuszos és borostás férfiak jöttek-jönnek be!Visszasírnám azokat az idõket, amikor a férfiak férfinak néztek ki! A teljesen leborotvált, illatfelhõben úszó pasik nagyon nem jönnek be! Ízlések és pofonok!
Hát én fel nem tudnék izgulni egy bajuszos pasira:D pfej:d
A kérdező hozzászólása: és ma már az megint divat :)
Valamiért nekem a magnum-bajusz nagyon vicces volt, sírva röhögtem rajta! xdd
Nem láttam azt a filmet:)
Melegbár a Rendõrakadémia filmekben.
Mi a franc az a kék osztriga bár? Meleg vagyok, de nem tudom.Ez vmi poén? Sok ilyen témájú kérdésnél hallottam már. Elõször azt hittem, hogy valami szórakozóhely neve.
Jaj de jó hogy 2014 van:PP
A kérdező hozzászólása: és az Aids-tõl mennyire rettegtek?
sokkal nehezebb volt az élet. Nem volt internet stb.. s régen még ugye börtön járt ezért is stb. Vannak idõsebb meleg barátaim, tõllük tudom, hogy nehezebb volt az élet. Ráadásúl, akkor még a pornónézésnél is csak egy koszos újságon kívül más nem volt.... O:)
A kérdező hozzászólása: haha :D na de most komolyan, nem off! :)
Megvan a nap troll válasza! :-)
Lehet, hogy már nem, de, hogy létezett az biztos!

Ti, hogy készültettek az érettségire angolból középszinten? Annyi mindenből kell felkészülnöm még, hogy nem is tudom, hogy hogyan is tanuljak angolt.

Legjobb válasz: Ha nem a legrosszabb suliba jársz és van egy 4-5ös jegyed (feltételezem ha tanulsz most érettségire akkor nem a rossz tanulókhoz tartozol) akkor konkrétan sima órákon kívül nagyon nem kell készülni, mert a középszintû angol nagyon könnyû. De amúgy ha megy az alap nyelvtan amit tanultál eddig, általános dolgokról tudsz beszélni vagyis van szókincsed tényleg nem lehet gond. Ha ez nincs meg akkor nyelvtant tanulj tankönyvbõl/füzetbõl gondolom van mindenrõl jegyzet, szavakat meg nekem annó a legkönnyebben angol sorozatok/filmekbõl tudtam megtanulni. A sima "leülök és ezt az x mennyiségû szót megtanulom" módszer amúgy is szar mert nem tudod mihez kötni õket.

Ha nem a legrosszabb suliba jársz és van egy 4-5ös jegyed (feltételezem ha tanulsz most érettségire akkor nem a rossz tanulókhoz tartozol) akkor konkrétan sima órákon kívül nagyon nem kell készülni, mert a középszintû angol nagyon könnyû. De amúgy ha megy az alap nyelvtan amit tanultál eddig, általános dolgokról tudsz beszélni vagyis van szókincsed tényleg nem lehet gond. Ha ez nincs meg akkor nyelvtant tanulj tankönyvbõl/füzetbõl gondolom van mindenrõl jegyzet, szavakat meg nekem annó a legkönnyebben angol sorozatok/filmekbõl tudtam megtanulni. A sima "leülök és ezt az x mennyiségû szót megtanulom" módszer amúgy is szar mert nem tudod mihez kötni õket.
Nem kellett külön készülnöm egyik érettségire sem, a 4 év tanulás elég volt. Tanulj folyamatosan, nem nehéz az érettségi. No para.
Én elõrehozott érettségit tettem, elõtte 2 hónappal kerestem egy magántanárt, hogy regélje el nekem azokat az anyagokat amit csak jövõre fogunk venni, és javítson ki szóban meg a leveleimet. A többi rajtad múlik, ha elõtte tanultál és kitöltöd az összes korábbi érettségit szerintem az nagyjából elég készülés.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hozászolást:Anna.

Még csak most tervezzük a babát, de már most elhatároztuk, ha megszületik köldökzsinórból őssejtet vetetünk le. Ti hogy vélekedtek az őssejtlevételről?

Legjobb válasz: Szia, szerintem jó dolog, ha lenne pénzünk rá, biztosan levetetném én is. De nem tudjuk kifizetni, még részletekben sem, mert ki mer a lakáshitel mellé ilyen gazdasági helyzetben még plusz 14-15 ezret bevállalni havonta?Én bizony nem... De az is igaz, hogy még annyira gyerekcipõben jár a dolog, mi van akkor, ha a mostani technológiával fagyasztott õssejtet 15 év múlva nem tudják majd arra felhasználni, amire a gyerekemnek kéne? Én már több tájékoztatót végighallgattam, de engem nem gyõztek meg 100%ig, így nem áldozok rá 400ezer forintot. De ha olcsóbb lenne, megcsináltatnám, mert az ember nyilván mindent meg akar tenni a gyermekéért.

Szia, szerintem jó dolog, ha lenne pénzünk rá, biztosan levetetném én is. De nem tudjuk kifizetni, még részletekben sem, mert ki mer a lakáshitel mellé ilyen gazdasági helyzetben még plusz 14-15 ezret bevállalni havonta?Én bizony nem... De az is igaz, hogy még annyira gyerekcipõben jár a dolog, mi van akkor, ha a mostani technológiával fagyasztott õssejtet 15 év múlva nem tudják majd arra felhasználni, amire a gyerekemnek kéne? Én már több tájékoztatót végighallgattam, de engem nem gyõztek meg 100%ig, így nem áldozok rá 400ezer forintot. De ha olcsóbb lenne, megcsináltatnám, mert az ember nyilván mindent meg akar tenni a gyermekéért.
Szia! Én õssejtpárti VOLTAM! De mielõtt megszületett volna a lányunk, utánaolvastam kicsit a technológiának. Az egyik elõzõ válaszolóval maximálisan egyetértek abban, hogy néhány év múlva nem fogják tudni felhasználni arra, amire kellene. Plusz olvastam olyasmit is (tudományos dolog volt, így pontosan idézni már nem tudom - bocs), hogy többféle õssejt van. Tehát amit levesznek, azt nem biztos, hogy fel tudják az adott betegségre használni. Az egésznek annyi volt a lényege, hogy egy nagy lehúzás pillanatnyilag az egész. Ja, és mi a garancia arra, hogy nem csõdöl be a cég idõ elõtt? Ahhoz túl drága. Szerintem egy-két év és lesz konkurenciájuk. Akkor olcsóbban lehet ehhez a "luxushoz" hozzájutni. Üdv

Mi az amit megtennétek még, ha kiderülne, hogy már csak egy hét van hátra az életetekből? Kíváncsi vagyok ti hogyan töltenétek azt az egy hetet.

Kinek szólnátok róla? Mi az amit elmondanátok mindenképp az ismer?seiteknek?

Legjobb válasz: Én fel lennék szabadulva. Olyan lenne, mintha minden következmény eltörlõdne. Mindenkinek elmondanám mi is a véleménye. Fütyülnék a szabályokra. S igyekeznék minden percet kihasználni. Bár azért úgy, hogy végül ne úgy emlékezzenek meg rólam, mint valami kreténrõl, inkább úgy mint aki felszabadult volt és élvezte az életet.

Én fel lennék szabadulva. Olyan lenne, mintha minden következmény eltörlõdne. Mindenkinek elmondanám mi is a véleménye. Fütyülnék a szabályokra. S igyekeznék minden percet kihasználni. Bár azért úgy, hogy végül ne úgy emlékezzenek meg rólam, mint valami kreténrõl, inkább úgy mint aki felszabadult volt és élvezte az életet.
Az utolsó elõtti nap elmennék az általam ismert legszebb sráchoz, és megkérném, hogy vegye el a szüzességem. Az elsõ 2-3 napon családoznék, de csak a legszûkebb körben, fotókat nézegetnénk, sütiznénk. Aztán partyhard:D Az utolsó órákban meg azokra gondolnék, akiket utáltam, akiket szerettem és akiket csodáltam. És hogy volt-e alapja az érzéseimnek. 15L
#8 Uzsorahitel. :D Bár pont én mondtam, hogy a családtagok miatt nem tenném, de lehetõségnek nem rossz.
Csak szólok, hogy 1 hét alatt nem tudtok nagy hitelt felvenni. Én mindenkitõl kölcsönkérnék valami nyomós ürüggyel. 10-20 ezer forintot. A családomnak elmondanám. Elsõ 2 napot velük tölteném. Utána életemben elõször füveznék, és 3 napig részeg lennék. Kibérelné egy 5. kerületi lakást, és a barátaimmal jól elszórakoznánk. És szexelnék. Röviden: Szex, pia, drog. Végre igazán, felszabadultan, és felelõtlenül boldog lennék. Aztán a maradék 1 napban család, búcsú stb. Az utolsó napomon pedig elmennék a Bükkbe sétálni.
Csak a legjobb barátomat avatnám be. Feltûnés nélkül élném az életem, egészen az utolsó napig. (Jó lenne a hitelesdi, de még élnek családtagjaim... :D) Ezen a napon valamilyen módon elköszönnék attól az embertõl, aki mindennél többet jelent nekem. Kicsit erkölcstelen módszer, de valószínûleg megkérném a szüleit, had mehessek be hozzá, mikor már alszik. Talán egy búcsúlevél (benne, hogy mit is éreztem iránta), meg egy puszi a homlokára, és utána irány egy tisztás, vagy valami. Ott nézném az eget, végiggondolnám az életem, aztán szépen csendben vége lenne. Tudom, nagyon nyálas, meg kamu szagú, de én szívem szerint ezt tenném. Mert attól még, hogy nekem annyi, gondolnom kell másokra.
Felvennék egy csomó kölcsönt és indulnék azonnal Új-Zélandra meg Chilébe síelni.
minden olyat megtennék, amit nem mertem volna meg az életben, azokkal lennék a legtöbbet akiket a legjobban szeretek. A tesómnak es a legjobb bnõmnek mondanam el csak. Buliznék , extrem dolgokat kipróbálnék, es megprobalnék minnél kevesebb elvarratlan szálat magam mögött hagyni. 16/L
Olyasmi formán gondolom ezt, mint az igen ember címû filmben. S csak az utolsó napokba mondanám el. S úgyhogy lássák, hogy megbékéltem a sorsommal. S Õk se csüggedjenek.
Aludnék :)
én soha nem momdanám el, és tényleg élvezném az életet, lehet hogy hitelt vennék fel a nevemre aztán utaznék :)
Leülnék és megennék egy szendvicset.
Félretenném az összes szabályt, megszöknék valahova messze, és elbuliznám az utolsó hetemet, lehetõleg folyamatos részegen, hogy ne féljek tõle, hogy vége az életemnek. Kirabolnék egy bankot, kipróbálnék mindenféle drogot. Aztán fejbelõném magam, mert az valahogy jobban néz ki, mint egyéb más halál. Talán hagynék búcsúüzeneteket és ha lenne idõm leírnám a legféltettebb titkaimat, vagy a legõrültebb gondolataimat egy papírra, majd úgy rejteném el a legjobb barátnõmnél, hogy csak évek múlva találja meg. Senkinek nem mondanám el, hiszen azzal csak nagyobb fájdalmat okoznék nekik
Részvétem:'( Én elõszöris leülnék , átgondolnám, hogy ki és mi a legfontosabb számomra, nekik elmondanám, de csak az után hogy rávettem õket olyan dolgokra amiket mindigis velük szerettem volna megvalósítani úgy ogy mellettem állnak.Kihasználnám az alkalmat, hogy következmény nélkül szabad vagyok és közölném a világgal , amit mindigis el akartam volna mondani.írnák egy elköszönõ levelet amiben leírom hogy mi vlt a célom az éleben és végül minden olyan dolgot begyûjtenék amihez szép emlékek fûzõdnek , majd mindenkinek elmondanám a véleményem amit arról az emberrõl alkottam csak hogy tisztában legyen vele és én is próbálnám helyre hozni ahibáimat , és úgy eltávozi hogy valaivek valakivek elõtte jót cselekedtem:-)

Tényleg lehet bárhol és bármikor idegen lányokkal is ismerkedni? Sokan állítják ezt, vitassuk meg! Ti hogy gondoljátok? (az én véleményem lent)

Sok olyan kérdést láttam, hogy a pasik mért nem mernek kezdeményezni, vagy olyat hogy utcán, boltokban, buszmegállóban, buliban stb. hogyan szólítsak le lányokat? Kicsit hosszú lesz, de érdemes elolvasni és akinek van ideje, és kedve azt buzdítom, hogy vitassuk meg. Nos, én személy szerint azt mondom nem az a baj, hogy nem merünk kezdeményezni, mert merünk, és nem is a megszólítással van gond, mert az marha egyszer?. :) De tényleg. Odamész a lányhoz, Szia, meg tudnád mondani mennyi az id? mert a telom lemerült, vagy meg tudnád mondani merre van a buszmegálló mert nem vagyok idevalósi...vagy bocsi tudnál adni nekem egy papírzsepit, ilyenek. És még folytathatnám de az a lényeg, hogy maga a leszólítás nem nehéz, CSAK ami utána jön... És ez az oka annak, hogy valójában mért nem tesszük és mért nem kezdeményezünk lányok... Merthogy azzal hogy megszólítottad, még semmit nem értél el, mert utána miután megmondta neked pl. az id?t utána megy tovább a csaj, vagy buszmegállóban elnéz másfelé...és nem hagyhatod, hogy elmenjen, vagy másfelé nézzen, hiszen ki tudja, mikor futtok össze legközelebb? Tehát továbbra is szóval kellene tartanod, fenn kéne tartanod a kommunikációt vele, persze mindezt úgy, hogy ne legyél nyomulós se. Hogy add egyáltalán a tudtára viszonylag röpke id?n belül, hogy te valójában azért szólítottad meg, mert meg szeretnél vele ismerkedni? Hívd el egy üdít?re? Az nem jó ötlet, mert mi van ha nem ér rá? Valahova megy. Meg egyébként is mért is ülnék be egy idegen fiúval bárhova is -gondolhatja a lány- és hozzáteszem igaz is. Akkor nem fog beülni veled sehova egy üdít?re, f?leg, ha nem is ismer. Ha lány lennék, én se fogadnám el egy ismeretlen fiú meghívását. Dehát akkor mégis hogyan tovább? Kérjem el a telefonszámát? Azt se fogja megadni egy idegennek. Még jó hogy nem a pontos lakcímemre vagy kíváncsi gondolhatja magában...dehát akkor hogyan tovább? Megkérdezzem a nevét? hova jár iskolába? Ezek túl személyes kérdések. Vagy hogy milyen zenét szeretsz? Gondolom lesne is a csaj meglep?dve, mért kérdezek t?le ilyeneket?? :O Egyszóval személy szerint én ezért nem tudok meg nem is próbálok így ismerkedni él?ben, nem azért mert nem merek, vagy nincs elég önbizalmam hozzá, hogy h? nem vagyok elég helyespasi, nem vagyok elég gazdag, stb. a fenéket nekem nincsennek ilyen problémáim, nem ezért nem, hanem a fenntebb leírt okok miatt. Simán megszólítanék egy kedves szép lányt akár az utcán is, csak hogyan tovább a leszólítás után???

Legjobb válasz: Alapvetõen ott a hiba, hogy abból indulsz ki, hogy valami ilyennek kell mindenképp megszólítani, hogy mennyi az idõ, hol a buszmegálló, stb. Innen már tényleg gáz átváltani ismerkedõsbe. Miért nem lehet szimplán megmondani az igazat egybõl, hogy azért mentél oda, mert tetszik neked és szeretnéd megismerni? Legalább tiszta lapokkal játszol, és a csaj reakciójából egybõl megtudod, hogy van-e esélyed.

Alapvetõen ott a hiba, hogy abból indulsz ki, hogy valami ilyennek kell mindenképp megszólítani, hogy mennyi az idõ, hol a buszmegálló, stb. Innen már tényleg gáz átváltani ismerkedõsbe. Miért nem lehet szimplán megmondani az igazat egybõl, hogy azért mentél oda, mert tetszik neked és szeretnéd megismerni? Legalább tiszta lapokkal játszol, és a csaj reakciójából egybõl megtudod, hogy van-e esélyed.
Én voltam már így, épp munka után mentem haza(10 órát dolgoztam), és a villamoson szólított le két srác. Hülyéskedtek, röhögtek, aztán tök spontán kérdeztek tõlem valamit, de viccbõl, én ugye elnevettem magam, elkezdtünk beszélgetni és mondták, hogy épp inni készülnek valamit, és megkérdezték, nem tartok e velük. Aztán leszálltunk és késõ estig beszélgettünk. Folytatása ugyan nem lett a dolognak, de néha összefutok az egyik sráccal dumálni. Úgyhogy ha valaki mondjuk poénosan közelít szerintem, a lány pedig elég nyitott és közvetlen, simán van esélye. Ha másra nem is, de max. beszélgetnek egy jót, önbizalomnövelésnek és tapasztalatszerzésnek az is megfelelõ :) 19L
És ha letámadásnak veszi? Nézd, nyilván nem úgy mész oda hogy egybõl megmarkolod a fenekét, abban meg semmi gáz nincs, hogy megmondod neki, hogy tetszik. Ez a legjobb amit tehetsz, gondolj bele: ha bejössz neki, akkor mit fog gondolni - wow ez aztán tökös egy srác! Ha meg nem jössz be, akkor alapból tök mindegy mit mondasz. Persze, magas az esélye a visszautasításnak, de mint férfinak, ezt tudnod kell kezelni. Ez a mi szerepünk: mi vagyunk a vadászok, õk a vadak. Nem kaphatjuk el mindet, de attól még próbálkozni kell, mert az ölünkbe pottyanni nem fognak. :)
Tagnap vártam a barátnõmre. Egy lány lekésre a villamost. Futott, de hiába. Ott állt elõttem. Nagyon hasonlított egy lányra, akivel egyszer találkoztam. Látta, hogy megnéztem magamnak. Megvárt még 3 villamost, aztán felszállt. Ha nem lenne barátnõm, akkor meg kellett volna szólítanom és tudtam volna azt is, hogy mivel. Este pedig haza felé egy másik megállóban a nagyon kedves arcú lány állt mellém az esõ elõl. Nem tudtam eldönteni, hogy hangszer vagy pl. teniszütõt cipel-e a hátán. Ismét lett volna mivel indítani a beszélgetést. Mi lenne, ha még le is akarnék most szólítani valakit?
Én nem venném tolakodásnak, ha egy fiú kedvesen, udvariasan próbálna meg leszólítani vagy beszélgetést kezdeményezni. De sajnos eddig csak rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Rosszul tûrik az elutasítást, én pedig rosszul tûröm ha rám akarnak akaszkodni akaratom ellenére. Szerintem egyébként az email cím a nyerõ! Én szívesen megadnám az email címemet egy szimpatikus fiúnak. Direkt van email címem, amit nem hivatalos célokra tartok fennt, hanem pl. ilyen esetekre. :) 22/L
Igazad van, és már páran lõtték el italra meghívást meg, hogy telefonszámom van-e, persze, de neked nincs .. .:P :) nevemet kérdezik meg ilyesmi csak keresztnevet mondok... ha hova valósai vagy , megyét vagy kerületet... sztem az a legjobb ha email címet próbálsz elkérni .... vagy nem tudom ez eleve veszett ügy ha a lány nem figyel fel rád, és nem akarja õ is, hogy beszélgessetek tovább.... én bírom amikor ha fiú érdeklõdik és kitartó, de nem jelenti azt, hogy nyert ügye van ... :) :) nagyon kicsi az a esélye hogy kölcsönös az-az érzés, hogy ismerkedne veled... de ha kitartó vagy szokták értékelni, én mindig mosolygok, és kedves vagyok ha még esetem közelébe se ér a fiú... ha leleményes vagy szituációban , és fent tartod az érdeklõdést akkor nem nehéz... 19L
A "Szia, mennyi az idõ?"-vel pedig az óra- és mobilrablások szoktak kezdõdni, az is elég ijesztõ lehet. :D
Sztem nem ilyen egyszerü h "szia tetszel megszeretnélek ismerni ...stb" mert nem mindenki lehet páwa vagy kigyurva mert pl az én esetemben a 15-16éves lányok azokra buknak az én fajtámat meg ink kocc a legegyszerübb csajozás ha pl motoros találkozón vagy fesztiválon meghívsz egy lányt egy italra motoroson ink sör abból egyböl le vesz mindent h mi a szándék :Ï
A te feladatod vezetni a beszélgetést. Ha kényelmetlennek érzed, hogy egybõl megmondd, hogy tetszik (nem mintha nem vágná le egybõl...), akkor is. Megfigyelsz rajta valamit, amit tudsz kommentálni, elmeséled mi történt veled az elõbb, vagy bármi. Nem kell ismerkedésként felfogni az egészet, próbálj úgy hozzáállni, mintha egy régi ismerõst szólítanál meg, és akkor nem lesz kínos.
Kérdezõ! Kérdeztél tõlem. Mindenféle "csajozásomat" el szoktam mondani a barátnõmnek. Ha naponta több ilyen történetet mesélnék neki, akkor úgy tûnne, hogy mást keresek vagy féltékennyé akarom tenni. Van elég lány ismerõsöm, akikkel össze tudok futni véletlenül vagy tervezetten. Beálltam mellé táncolni, aztán elkezdtünk beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Na pl. konkrét szituáció Ülsz egy buszmegállóban, vagy vasútállomáson, egy másik padon ül egy lány, aki semmit nem csinál csak bámul maga elé, ül, és vár. Akkor itt nincs semmi téma, amivel oda tudnál hozzá menni. Max. csak az, hogy látom vársz te is. Gondolom nem szeretsz várakozni, dehát ez van. És erre õ mond valami olyat hogy hát jah...és ennyi. Errõl sokat nem lehet beszélgetni...
A kérdező hozzászólása: Mint írtam is nem a megszólításnál van probléma, hanem ami utána következik. Mert ugye minden ok nélkül nem szólíthatom meg a lányt. Kell valami ok, indok, vagy valami véletlen szituáció ami megteremti a témát. Merthogy mivel nem ismered, nem tudod mirõl beszélgess vele, nem tudod mi érdekli. De az esetek többségében nem adódik olyan szituáció ami témát szolgáltatna a beszélgetéshez, és ugye téma nélkül nem lehet beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: "Este pedig haza felé egy másik megállóban a nagyon kedves arcú lány állt mellém az esõ elõl. Nem tudtam eldönteni, hogy hangszer vagy pl. teniszütõt cipel-e a hátán. Ismét lett volna mivel indítani a beszélgetést." És akkor mégis mért nem kezdtél el vele beszélgetni?? :) Tudom van barátnõd, de attól függetlenül még beszélgethettél volna vele, de nem tetted meg. És ezt arra fogod, hogy azért nem mert van barátnõd. De ha már szóba hoztad, hogy ismerkedtél meg a barátnõddel? Õszintén.
14.07: Ezt nagyon szépen megfogalmaztad! :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló. Ha egybõl úgy mennék oda hozzá, és azt mondanám neki, hogy szeretnék veled megismerkedni, mert megtetszettél, akkor azt sokan letámadásnak veszik szerintem. És ettõl úgy gondolom már az elején elijeszteném õket ezzel a letámadó stílussal. Úgy gondolom ezért kell valami ürügy a megszólításhoz.
Ha nekem tetszik egy srác, nem fogom csak azért elhajtani, mert õ is jelzi, hogy én tetszem neki. Legyen az buszmegálló, vagy orvosi rendelõ. Ha meg nem tetszik, akkor jöhet nekem bármilyen dumával, max. udvariasan válaszolok, de abból semmi több nem lesz. Ha egy lány nyitott egy új kapcsolatra, az nyitott szemmel jár, és nem bambul maga elé unottan, csak ha senki sincs érdekes a láthatáron. Nincs az a magányos, társra vágyó lány, aki ne lenne tökéletesen tisztában a látóterében lévõ potenciálisan szóbajöhetõ hímek számával és tartózkodási helyével. És percenként frissít, nekem elhiheted. Ha azt sem tudod elérni, hogy szemkontaktust vagy mosolyt csalj ki belõle, akkor halott ügy. Ha meg megnézed, és rámosolyogsz, és õ visszamosolyog, akkor már mindegy, mit mondasz.

Lányok! Ti hogy vagytok azzal hogyha egy pali wczik és rá 20percre meg szájjal kényeztetitek? éreztek vmit ha wczés után nem mosta meg?

Legjobb válasz: Mi mindig mindketen szex elött egy nagy mosdást rendezünk alul. Ez alap. Ha valami miatt ezt nem lehet megteni akkor nincs orál.

Mi mindig mindketen szex elött egy nagy mosdást rendezünk alul. Ez alap. Ha valami miatt ezt nem lehet megteni akkor nincs orál.
Kicsit fossintásízû, de nem baj, max lesmárolom utána, hogy észrevegye magát.
Ha elmegy szarni, megkérném hogy ne törölje ki, az összes szarcsimbókot lerágnám neki
szeretem ha büdös a f*sz...ne fürgyéé lee :D
Persze, hogy érezni
Ez undorító, alap, ha már orálozik az ember, elõtte megmossa.
nem érezni, akinek utána büdös, alõtte is az volt
A kérdező hozzászólása: és ez ilyen nagyongáz témába megy?
Hát én nem érzem, de azért a gondolat ott motoszkál a fejemben miközben szopom hogy mennyi baci lehet rajta stb. Nem tudom mások hogy vannak vele, megkérik-e a pasit hogy mossa meg vagy valami. Én is gondoltam rá hogy megkérem a pasimat hogy mossa meg, de nem tudom mit reagálna rá.
Wc-zés után meg gyõzõdöm arról, hogy megmosta-e. Én mindig megkérdezem tõle, hogy megmosta-e, ha lesz valami ha nem.
Én wc után mindig leöblítem, sokszor meg is mosom. Ha a lány volt wc-n és rá 20 percre odajutunk, én simán kinyalom! Semmi gond! Nem szeretem azt amikor fürdik, és kimosakszik, mert akkor oda a finom punciíz!

Anyukák! Ti hogy bírtátok az éjszakázást, teljesen ki vagyok ez meddig fog tartani? Még csak 3 hetes, 2x kelünk éjszaka enni, de nem mindig alszunk vissza 2 evés közbe.

Legjobb válasz: Halat adtam volna az egnek ha csak 2*kelt volna enni. ki lehet birni,majd hozazszoksz idovel.meg mindig leke 2* pedig mar 1eves.

Halat adtam volna az egnek ha csak 2*kelt volna enni. ki lehet birni, majd hozazszoksz idovel.meg mindig leke 2* pedig mar 1eves.
ha megnyugtat, godolom nem, , az enyém is kb. 2x kelt ennyi idõsen, majd kb. 5-6 hónapos korától elkezdett sokkal többször kelni, a foga meg a mozgásfejlõdés emiatt. az elsõ átaludt éjjel: 21 hónaposan. hogy bírtam? nem tudom, de mindenki kibírja. nem akarlak megbántani, de még nagyon az elején vagytok, lesz még ez cifrább is, kicsit próbáld meg összeszedni magad. most ez egy ilyen idõszak, majd vége lesz ennek is, hogy nálatok mikor, azt csak az isten tudja megmondani.
15 hónapos koráig szopizott, min.2x keltünk addig. Most is általában 2x megébred, amikor megsimogatom és visszaalszik. 2009.szeptembere óta nme aludtam át egy éjjelt sem teljesen, de szerintem ez normális, ha a babának szüksége van az anyukájára, fontos, hogy ott legyen. Szerintem ez többek között a késõbbi jó kapcsolat egyik alapja.
Jó ne bántsuk már azért amin mi is átmentünk, valószínû- én legalábbis- a legtöbb anyuka kétségbe esik az elején, mert álmában sem gondolta hogy ennyire fárasztó lesz egy babával. 3. vltam
Az enyém ilyen idõsen többször kelt, most egyéves és kétszer kel még mindig még fog is egy darabig.Ne aggódj hozzászoksz a nemalváshoz.Én pár hónap után kétségbeesésemben már az orvost és védõnõt is megkérdeztem nem tudnak-e csodaszert.Ki kell bírni az volt a válasz kétéves korig ez lesz amíg az összes fog ki nem jön.Aztán majd másért kel, csak ez a rószaszín habcsók baba magazinokban nincs benne, jobban mondva ez sincs.
Én azt vettem észre, hogy amikor elmúlt a szülés, és ami vele jár okozta fáradtság, megszoktuk egymást, már nem volt teher számomra. Addig, az a bizonyos 6 hét tényleg nagyon kimerítõ. Valahogy a szervezet lassan hozzászokik, átáll egy másik üzemmódra. Nem szabad ellene tiltakozni, ez egy ilyen idõszak :) Most 4, 5 hónapos a babám, régóta alszik éjjel végig, néha-néha felkel hajnalban. De én mondom is neki lefekvéskor, hogy ha éhes, nyugodtan "szóljon", nagyon szívesen megszopiztatom :) Jó érzés ám, majd meglátod késõbb. Nézem a sötétben a kis apróságot és boldog vagyok, hogy táplálhatom, amikor õ kéri. Pedig nekem volt depresszió is, tudom, milyen kimerítõ az éjszakázás, de elmúlt, most nagyon jó babázni :) Neked is kitartást, sok-sok boldog pillanatot, és mindent élj meg szívvel, akármilyen nehéznek tûnik is most :)
nekem 10 hónapos és most 2x ébred enni éjszaka, én megszoktam, de amikor jött a foga akkor óránként sírt fel, vannak rosszabb idõszakok, és jobbak, lehet hogy a Te babád, 2 hónapos korától már aludni fog egész éjszaka! Kitartást, és szüksége van a babának Rád éjszaka is!!!!!!
Na ha majd még beteg is lesz :) Amikor csak anyuka karjaiban a jó. Meg virrasztani kell mellette ne adj isten a kórházi ágy mellett egy széken ülve hetekig. Na ott lehet elfáradni :) 20 hónapos, éjjel átlag 3szor ébredõ baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ennyien írtatok, akkor sehol sem jobb a helyzet, majd idõvel biztos megszokom, de az eleje nagyon nehéz.
14 hónapos a fiam és az egy jó éjszaka, mikor csak 2x van fel.van, mikor 1 óránként felkel.és napközben sem alszik többet 1 óránál.
Ne haragúdj semmi kötekedés, de egy 3 hetes gyerek 2* kel, ezt a kérdést nem kellett volna kiírni mert elég provokáló:) 20!!!! hÓNAPOS a kislányom és egy ejjel 10-15 * vagyunk fent. Nem, nem átmeneti, nem csak pár napja van így, hanem az elejétõl! Szerinted?!
2 éves és nem jó alvó éjjel....no comment
3 hetesen az enyém 12x kelt a pocija miatt, most 7 hónaposan már csak 2x kel. Én igazi mormota voltam anno, de meg kellett szokni a táskákat a szemem alatt meg a fáradtságot.
Az én babám is kétszer kelt éjjel. 5 hetesen már csak hajnalban egyszer, 6 hetes korától pedig 10-12 órákat egyhuzamban. Én is nehezen bírtam azt a pár hetet.
Aztaa... Százszor voltam fent! Örülj, hogy csak 2-szer kelsz!!!
.. Mármint 10-12 órát végigalszik éjjel. De õ tápszeres.
Mikor még szopizott, volt, hogy egyfolytában fent voltam éjjel, mert képes volt 3 órát cicin lógni, majd alig 1 órát aludt, utána megint cici... De aztán kiderült, hogy szegénykém azért lóg annyit a cicin, mert nem tud jóllakni a tejjel, túl "híg" volt a tejem, a baba súlya is esni kezdett. 3 hétig volt anyatejes, aztán tápszeres lett, akkor 6 éjszakai keléssel indítottunk, szépen fokozatosan ez mára 1 kelésre csökkent. Most 5 hónapos a babám.
26 hónapos a harmadik gyerekünk, de még kb. 2 alkalommal ébred minden éjjel:) Hozzá lehet szokni.
Kedves Második! Mi az hogy "NO COMMENT", mert 2 évesen kétszer fent van a gyerek?????
Nyolc hónapos a kislányom, kb.5-6-szor kelünk egy éjszaka és ez már csodás állapot. Eddig 15-20 is volt és nem túlzok. Egyrészt cicifüggõ a drágám, másrészt tényleg éhes is volt, így amióta jó éjt tápszert kap, javult a helyzet. A dolgot még izgisebbé teszi, hogy éjfél elõtt le sem érdemes feküdnöm, mert az esti órákban fél óránként is felébred, reggel hétkor már fenn van és én nem vagyok gyeden, minden nap dolgozom 5 órában. Egy kompromisszumot kötöttem, mellette alszok, így legalább sétálgatnom nem kell éjjel, egy darabig úgy volt, hát, estem-keltem nappal a fáradtságtól. Nektek szerencsésebb éjszakákat és jó babázást kívánok!

Egy kis faluban lakok, de szeptembertől egy pesti egyetemre fogok járni. Félek, hogy nem tudok majd beilleszkedni, hisz Pest annyira nyüzsgő város, és senkit se ismerek. Ti, hogy meg tudtátok szokni az új környezetet, hogy tudtatok beilleszkedni?

Mesélnétek a tapasztaltaitokról?

Legjobb válasz: hát nekem fordítva volt a dolog. városból vidékre bútoroztunk. én egyszerûen ismerkedni kezdtem a környékbeli korombeliekkel (persze azért õk is egybõl átjöttek, amint megtudták, hogy van gyerek a háznál) és beilleszkedtem. szerintem te is szerezz az igényeidnek megfelelõ baráti kört, és azokkal jól el lehet lenni, felfedezitek a várost. nem nagy kunszt, majd megszokod.

hát nekem fordítva volt a dolog. városból vidékre bútoroztunk. én egyszerûen ismerkedni kezdtem a környékbeli korombeliekkel (persze azért õk is egybõl átjöttek, amint megtudták, hogy van gyerek a háznál) és beilleszkedtem. szerintem te is szerezz az igényeidnek megfelelõ baráti kört, és azokkal jól el lehet lenni, felfedezitek a várost. nem nagy kunszt, majd megszokod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bátorító szavakat!:) A BME-re fogok járni, és nem, nem Vanda vagyok!:D
te vagy az vanda?:D
Mi is pár éve költöztünk Bp-re a családdal és most kezdem az egyetemet. Fura volt az elején, de pár hónap(esetleg hét) és megszokod. Melyik egyetemre mész? Csak egy tanács, szerezz be egy zsebtérképet, nekem nagyon jól jött. Elsõ nap nem találtam volna haza nélküle a suliból.(:
A csoporttársaiddal valószínûleg nem lesz nehéz összeismerkedned, így máris lesz társaságod. Majd adja magát úgyis a helyzet, biztos elhívnak majd ide-oda, szórakozni. De ésszel az éjszakában! Nem szabad naivnak lenni, mindig hallgass a józan eszedre! És ha olyan társaságba keverednél, akiknek a felfogása idegen a tiédtõl, akkor ne habozz, keress más embereket. Az egyetemen rengetegen tanulnak, biztos, hogy találni fogsz magadhoz hasonlóakat.
Ó, ne aggódj, természetes, hogy így gondolod és parázol:) Én már családdal költöztem fel Pestre (26 éves vagyok, férjjel, 3 éves gyerekkel mentem) és paráztam. De a tapasztalatom az volt, hogy nagyon hamar kiismered magad (pedig nálam eltévedõsebb ember nincs) :) ) És az emberek sokkal normálisabbak mint vidéken (pedig az ellenkezõjét hittem világéletemben). Persze mindenhol vannak bunkók, de annak semmi köze ahhoz hol élsz. Nagyon hamar nagyon sok barátunk lett és hamar megszokod a kényelmet is.Több lehetõséged van mindenre, minden ott van a szádban stb.Mi nem nyüzsis helyen élünk, de mégis közel mindenhez.(20 ker) Hidd el kellemesen fogsz csalódni, hamarosan már nem isszívesen jársz haza;-) sok sikert:)
*szubjektív
Szigorúan szunjektív véleményem következik. Budapest teljesen más világ, mint egy kisváros (ahonnan én is származok) vagy egy falu. Rengeteg az ember, más a mentalitás, más az életstílus. Pont ez a sokféleség és másság izgalmas nekem. Az emberek -saját tapasztalatom szerint- többségében toleránsabbak, mint vidéken. És rengeteg olyan emberrel fogsz találkozni, aki hozzád hasonlóan eredendõen nem budapesti, szóval ezzel a dologgak korántsem leszel egyedül. Fõleg az egyetemen. Legyél nyitott, ismerkedj a csoporttársakkal, és legyél szociálisan aktív. Magát a várost én nagyon megszerettem. Gyönyörû helyek vannak, mindig van valamilyen szórakozási vagy kikapcsolódási lehetõség, sosem unalmas. Már az is természetes (és nem esik rosszul), hogy akár 1-1, 5 órát kell utazni városon belül, ha megyek valahova. Tehát nincs félnivalód, nyugi :)
szerintem nem lesz semmi gondod. csak add önmagad :)
Hello... Szintén hasonlóan, csak én megyeszékhelyre költöztem, de nekem az is nagy változás volt... Nehezen elejében, de megszoktam, és imádom!!! :D Itt is telepedek le, az biztos!! Nagyon jó a nyüzsgés meg a pezsgés... Bunkók meg hár mindenhol vannak... :D
ne izgulj :) a közlekedést kell csak megismerned, hogy ne tévedj el, mással nem lesz gond :) biztos, hogy be tudsz majd illeszkedni, nem te leszel az egyetlen vidéki :) én is falusi vagyok és budára járok suliba, bár nekem annyival könnyebb, hogy középsuliba is BP-re jártam, de hát azt is meg kellett akkor szokni. szóval nyugi, nem lesz semmi gond :) annyit tudok tanácsolni, hogy még a beiratkozás elõtt menj el a sulihoz bkv-val, ne akkor kelljen még azon is izgulni, hogy ne tévedj el :)

Ki mit etet otthon a házi vadászgörényével! Van enekem is egy három hónapos fiú, annyi mindent olvastam hogy mit ehet és hogyan, meg azt is, hogymit nem ehet! Ti mit adtok neki kajcsit?

Legjobb válasz: Csirkealkatrész (fõleg nyak + máj, szív), nyers tojás sárgája és néha száraz táp (direkt görkének való)

Csirkealkatrész (fõleg nyak + máj, szív), nyers tojás sárgája és néha száraz táp (direkt görkének való)
Ahogy az elsõ, kiegészítve egyéb szárnyasokkal (kacsanyak, pulykaaprólék/szív) és néha nyúlhússal. Tojás sárgáját és száraztápot (mi Acana halas macskatáppal helyettesítettük, mert halat nem szerettünk volna adni neki, de az ízét pótolja) mi is adunk, de finnyás, nem tetszik neki. Emiatt a görénytáppal is bizonytalanok vagyunk, vegyünk, ne vegyünk.
Tényleg! Nyúl is van az étlapon, bár csak szökõévente. Az enyém a halas cuccokat egyáltalán nem eszi meg. Az alutasakos és konzerv kaját sem, kizárólag a száraz tápot. Nagyon válogatós. (egyes)
A parizertõl sem lesz semmi baja. Viszonylag olcsó is és a görik szeretik. :)
Én a parizert kerülném, az embernek lehet hogy még belefér, de görinek ? Húsevõ, nem szójazabáló!

Lányok, ez nálatok hogy ment? Ti kértétek meg az Anyukátokat, hogy borotválhassátok magatokat, vagy automatikusan ő ajánlotta?

Legjobb válasz: Sehogy.Fogtam egy borotvát és leborotváltam magamnak.Sosem nézegette miért nincs szõr a hónaljamon vagy a lábamon,nem is tiltotta.27/N

Sehogy.Fogtam egy borotvát és leborotváltam magamnak.Sosem nézegette miért nincs szõr a hónaljamon vagy a lábamon, nem is tiltotta.27/N
Mikor meglátta, hogy szõrösödik a hónaljam, magától vitt el el kozmetikushoz, meg se kellett kérni rá. Lábam magam kezdtem el borotválni, abba se szóltak bele. Szerintem ez így normális. Mikor megtudták, hogy "ott" is borotválom (kb. 15 éves koromban kezdtem el), akkor kicsit kiakadtak, de ez is csak 5 percig tartott, utána szóba se került. 22L
Hetedikes voltam, mikor mennünk kellett egy esküvõre, anyukámmal megbeszéltük, hogy akkorra leborotválhatom a lábam és a hónaljam. Elõtte nem nagyon kellett még, pont idõben kezdtem el. Nem volt vita belõle :) 19/L
Sehogy. Megfogtam a borotvát és leborotváltam.
Sötét, erõs, ronda szõrös vagyok, persze anya tiltotta, hogy borotváljam, de mindig megjegyezte, hogy milyen szõrös vagyok. Titokba kezdtem el 13 éves korom elõtt egy picivel. 18L
Amikor szõrösödni kezdtem fogtam egy borotvát és leborotváltam a szõrt. Kb 12 évesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!