Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy srác aki (481 db)

Mit ronthatok el vajon? Mindig, mikor tetszik egy srác, akkor Vele sose jön össze semmi, akitől meg én nem akarok semmit, vele meg simán összejöhetne . Mit csinálhatok rosszul? Mit kellene tennem, hogy legyen bármi is?

Ez már nagyon kezd zavarni, mikor múltkor is írta egy srác, hogy bejövök Neki, hát néztem egy nagyot, meg jól is esett hogy volt olyan bátor, hgy ezt nekem megírja. <- Szóval, csak arra akartam kilyukadni, hogy már azt sem akarom, hogy nekem kelljen bárkit is visszautasítanom, meg azt sem akarom, hogy engem visszautasítsanak .. NAGYON JÓL TUDOM? HOGY MILYEN ÉRZÉS. !!

Legjobb válasz: namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.

namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.
Sztem is túl válogatós vagy. Nemcsak a legjóképûbb pasikkal érezheted jól magad!
Dettó ez van velem is. Bár a léc nevezhetõ magasnak, de sztem nem az, van olyan, hogy egy mások szerint iszonyat ronda pasira azt mondom helyes, de neki már van barátnõje, szóval kétlem, hogy magas lenne a léc, bár akiknek nem volt, nekik meg nem kellettem, de mindig volt olyan, aki próbálkozott, de nekem nem jött be, bár tudom nehéz elviselni, és aki elfog viselni és szeretni is fog és én is õt, õ lesz az igazi. Nem biztos, hogy létezik ilyen, mert még sosem volt pasim, ebbõl kifolyólag gondolom velem van a baj. Az elsõ válaszoló véleménye rám pl. nem igaz, ha lépne a srác, aki jelenleg tetszik valószínûleg én lennék a legboldogabb a világon. 21/L
A kérdező hozzászólása: Nekem sem volt pasim , , amúgy, nem a legjobb képû pasik jönnek be.: pl.: van egy pasi, és minden 2. csaj bele van zúgva, max' tetszik csajoknak .. én pl nem vagyok olyan, max' aztmondom, , hogy wáá, dejóó pasíí, de ennyi. :) Lehet azért is, mert nagyon nem lenne nála esélyem, hanem már annyi csaja lehetett, vagy valami, hogy használt eléggé számomra. : DD , , amúgy meg olyan fiúk jönnek be mostanság átlagban, akik nem is a leghelyesebbek de nem is a legalsó fokon állnak. : DD , , abban a kategóriában vagyok, hogy nyugodtan mondhtatom "lekopogom" : DD nincs annyira sok vetélytársam .. : ))

Tetszik egy srác aki most lesz 18 éves, én pedig még csak 14 leszek. És a falunkban focizik, minden meccsén kint vagyok de ő észre sem vesz. Szeretem, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki mer még nem is beszéltünk. Baromira szeretem. Mit tegyek?

Szerintetek össze fogunk jönni? Neki is tetszhetek? :OO

Legjobb válasz: Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!
Engedd el
Reggel egyél valamit, menj be az iskolába, figyelj az órákon, barátkozz, haverkodj a barátnõiddel meg a többiekkel. Aztán ebédelj valamit és délután, ha pihentél tanulj, aztán sportolj valamit. Este is egyél, fürödj meg és mosd meg a fogad, nézd meg mi van a tv-ben és feküdj le aludni. Szerintem.
Nem tudom mit csináljál ugyanis nekem is ugyanez a bajom !! :/
Hát igazából nem tudsz mit tenni és nem is kéne szerintem de azt csinálsz amit akarsz:)


Miért van az hogy szemezek egy sráccal a buszon aki mosolyog és látom rajta hogy bejövök neki és ennek ellenére nem jön oda? Ha tetszik egy srác akkor a lánynak kéne odamenni?

Régebben ez másképp volt..szerintem nem jó hogy ennyire megváltoztak a dolgok..:S

Legjobb válasz: Nem biztos az érzéseiben, vagy nem az a rámenõs típus.. A "régen másképp volt" , ez attól van, hogy a mai világban a pasik nagyon sok elutasítást kapnak, lekoptatást és eléggé lekezelõ szöveggel küldik el õket a lányok többsége, és ez lelombozza a legtöbb pasi önértékelését... És ezért sem, mernek kezdeményezni...

Nem biztos az érzéseiben, vagy nem az a rámenõs típus.. A "régen másképp volt" , ez attól van, hogy a mai világban a pasik nagyon sok elutasítást kapnak, lekoptatást és eléggé lekezelõ szöveggel küldik el õket a lányok többsége, és ez lelombozza a legtöbb pasi önértékelését... És ezért sem, mernek kezdeményezni...
Mert õ is így van mint te, azt várja hogy te menj oda, te meg azt várod, hogy õ menjen oda:) Márpedig valamelyikõtöknek oda kell menni különben nem lesz semmi. Manapság úgy van, hogy a lánynak is oda kell menni ha tetszik neki valaki, is-is, mindenkinek. 20f
21:07 vagyok. Most jönnek, azok a fiúk, akik majd elmondják, õk mennyire nem ilyenek. Igazából pedig pont olyanok, max. nem tud róla, de tudat alatt ez kell. Lányok kezdeményezzetek, minél több pofára esés annál kevesebb érzelem ;)
Én fiú vagyok, a héten szemeztem egy csajjal VOLÁN buszon, és tényleg bejött, de influenzás voltam, és emiatt se kedvem nem volt odamenni, meg rosszul is éreztem magam.. Aztán leszállásnál elment mellettem, és köszönni akartam..csak nem volt hangom, és sztem max annyit látott a csaj h tátogok..aztán majdnem elnevettem magam.. Hát.. elég ciki volt.. :-D 16, 5/F
Talán azért nem mer oda lépni, amiért te se mennél oda egy olyan fiúhoz aki nagyon bejön. Az hogy férfinak ezt kell tenni vagy sem, nem lehet azt mondani, hogy egy bolond, mert nem szólít le.
Az tény, hogy a nõk soha nem pasiznak, de elvárásaik vannak, és ez felháborító számomra, hogy tenni nem tesznek semmit, nehogy kudarc érje õket, de azért várják a jót. Én várom a jót pasiként és teszek is érte, még sem jön el, mert õfelségük válogat a pasikból, és meg is teheti, mert amíg egy nõnek udvarol sok pasi addig felém kutya sem közeledik mert pasi vagyok, ez a nõk kis játéka, el kell ismerni ez egy nagyon jó taktika:)
A kérdező hozzászólása: 21:25 Ez persze egy tökre megérthetõ ok:) elég vicces szitu..:D
A kérdező hozzászólása: 21:27 Senki nem mondta hogy bolond az olyan srác aki nem mer odajönni!!
Én például normális srác vagyok, de nem mindenképpen megyek oda egy csajhoz.. a fiuk is "félnek" engem pl. már jópárszor vertek át.. (több tízszer) pedig még csak 16 vagyok. És minél többet csalódunk, annál inkább el megy a kedvünk a kezdeményezéstõl. Ha a csaj akar vmit jöjjön ide, semmi kedvem hogy megint beégjek.
oks, értem.
A kérdező hozzászólása: 21:30 Ez fordítva is igaz..:S
még az miatt hogy a nõk " válogatnak " :D elhiszem hogy bunkón küldünk el ( " mi " én speciel nem.. ) de akkor is ez a válogatás szó :D én is megválogatom hogy kivel jövök össze márbocs :) nem állok össze akárkivel :) "tökéletes" legyen nekem kívül-belül. :) ez vad baromság ez a válogatás szó :) mindenki igényei szerint ...
így van a fiúknak is megnõtt az igényük, villogásra kellenek csak a csajok.. :) hát én nem visszautasítással tapasztaltam hanem le akart volna fektetni nem egy nem kettõ. :) hát szánalmas :) egyzser próbálkoztam fiúnal hogy bejelöltem fel akartam volna venni msnre, de fel s evett mert hogy még nem vagyok neki elég idõs ahhoz hogy ahogy õ mondaná: " megtudnám ülni a bikát " ... R Ö H E J E S :) ezért nem próbálkoznak a csajok, meg amúgy is a nagy könyvben úgy van megírva hogy a férfi hódít :P :)
Én pedig már 33. évemre eljutottam odáig hogy elegem van a "társadalmi manõverezgetésbõl". A jeleket lesse az indián idõjós aki meg akar valamit tõlem az jöjjön oda. Mert megtehetem... 33F
Én is így vagyok, hogy eleget udvaroltam, nem kellettem, akkor udvaroljatok ti:) 20f
Utolsó kettõ! Jó, hogy nem tõlem függtök, mert akkor rohadt egyedül maradnátok a nagy büszkeségetekkel :) L
Szögezzük le, hogy azok a pasik akik már elég soxor kezdeményeztek és elutasították õket azoknak elmegy a kedvük és a lelkesedésük az udvarlástól és a kezdeményezéstõl...ez benne van ebben!
A kérdező hozzászólása: 21:11 Azért valljuk be hogy ti hím nemûek is elég rendesen általánosítotok..!:S
A kérdező hozzászólása: 21:07 Ez sajnos így van , de azt mondják õk nem válogatnak.. 21:09 Lehet...
Igen, azért nem mernek a pasik kezdeményezni mert a nõknek ugye megnõttek az igényeik, és válogatnak, ebbõl kifolyólag sok pasit elutasítanak, viszont kezdeményezni nem akarnak, tehát akkor ha ennyire válogatnak a nõk kezdeményezzenek is, vagy ne válogassanak, ennyi. 20f
A kérdező hozzászólása: Szeretem ha egy srác határozott és oda mer jönni...:) A lányok is ugyan ugy félnek, hogy visszautasítják õket nem csak a pasik. Ha pedig olyan srác jönne oda hozzám aki nem az esetem biztos nem durván küldeném el, hanem mondjuk -bocsi van barátom- és ez mégsem olyan megalázó...
20:39 ez sajnos így van.... persze majd meglátod mindjárt jön 1000 nõ válasza majd erre, hogy, "õõõ neeem, õõ nem válogat" na persze..... Az igények valóban megnõttek a legtöbb nõnél, szóval a pasik manapság alig tudhatják, hogy kinek is jönnek be valójában, szóval ha már ez így van akkor döntsön és válasszon a nõ is néha.... Mert a sok visszautasítás, az azzal jár h egy idõ után a pasik nem mernek kezdeményezni...sõt általában az a legfõbb probléma: hogy lekezelõen bánnak velük a nõk, vagy rájuk sem néznek, max annyit nyögnek ki, hogy hagyjál már azt nevet egyet.... na jóóóó...várom a sok ellenválaszt tuti lesz elég sok :)
A kérdező hozzászólása: 20:39 Bocsi de ti pasik is nagyon válogattok!!Minden szerintem helyes srácnak a cicababa lányok jönnek be... Én egy teljesen átlagos lány vagyok figyelek a külsõmre, csinosan öltözködöm, nem vagyok buta sem...és néha ugy érzem mintha levegõ lennék mert a legtöbb srácnak hatalmas igényei vannak...:S
akkor ez kölcsönös....:) itt is ott is nagyok az igények....de vajon melyik fél a bunkóbb és melyik fél az amelyik meg meri mondani az õszintét??? És vajon melyik fél az aki hiú ábrándokba kergeti a másik félt, vagy játszik vele? vajon melyik...
A kérdező hozzászólása: 20:43 Továbbra is azt tudom mondani , hogy minket nõket is el lehet utasítani nem csak titeket pasikat...És én elvárom ha egy srácnak tetszem akkor jöjjön oda és mondja meg, ha ezt megteszi de nekem nem jön be attól függetlenül nem leszek vele bunkó..mert tudom hogy fordított helyzetben nekem se esne jól!
A kérdező hozzászólása: 20:47 Az a baj hogy van jó pár nem mondom ki milyen lány...aki miatt a normálisakat is büntetitek!!!:S
Remek a kívtételek közé tartozol...
A pasik is válogatnak, ez így igaz, de õk kezdeményeznek is, ti meg nem...ti csak válogattok.
A kérdező hozzászólása: 20:53 Némi iróniát érzek az írásodban...és igen vannak még normális lányok is nem csak h...p..., de sajnos ezt nem nagyon veszitek észre:S tisztelet a kivételnek..!
Dehogynem, észrevesszük...csak mire egy pasi eljut odáig, hogy egy ilyen lányt találjon, addigra túl van kb 4-5 elutasításon....
A kérdező hozzászólása: 20:59 Attól még hogy én úgy gondolom hogy a srácnak kell kezdeményezni(mert én nem merek odamenni)lehet hogy ezer másik lány meg pont másképp gondolja és odamegy õ... szóval ez nem teljesen igaz!
A pasiknak nem rendes, normális lány kell, hanem egy p.icsa akivel villoghatnak, gerincre vághatják stb. Amíg ez így van, addig ne várjatok rendes lányokra.. 19L
Az a baj, hogy kivétel nélkül minden nõ a pasitól várja a kezdeményezést!Lányok amelyik pasin látjátok, hogy nem mer odamenni de tetszetek neki az nem vág gerincre és ott hagy, õk nem olyanok!
21:07... Ez azért elég nagy általánosítás a részedrõl.... holott tudjuk, hogy a valóság az, hogy mindenki az alapján ítélkezik és szûri le a véleményeket a másikról amit megélt élete során, - aki sok elutasítást élt meg nem mer kezdeményezni - aki sok hülye pasin van tul aki csak kihasználta és dobta egy cicababáért az meg nyilván nem bízik a pasikban. Ami a legnagyobb gond! Hogy esélyt sem adunk gyakorlatilag a másik nemnek!!
07:31: Az ember önállóan is életképes létforma, nem szimbióta. Én már kinõttem ebbõl a "nem tudok élni nélküle" stílusból. Levegõ, víz, étel és napfény; na ezek nélkül nem tudok élni. 33F

HA tetszik egy srác akkor hogyan tudatod vele? Esetleg megmondod? VAgy gesztusokkal tudatod vele?

Legjobb válasz: Általában kialakul magától, csak egyre többet vagyunk együtt, beszélgetünk, hülyéskedünk, "csipkelõdünk", aztán általában egy idõ után ha a srác is úgy gondolja, akkor elcsattan az elsõ csóók. :D

Általában kialakul magától, csak egyre többet vagyunk együtt, beszélgetünk, hülyéskedünk, "csipkelõdünk", aztán általában egy idõ után ha a srác is úgy gondolja, akkor elcsattan az elsõ csóók. :D
Hát minden esetre ne légy az a tipikus csaj aki vár a hõsies fiúra hogy majd mindent meg tesz érted, te is kezdeményezhetsz beszélgetéseket, stb stb... Mosolyogj rá sokat, szemezz.....stb :D
ha szereted a férjed és nem akarsz félre dugni akkor utasítsd el
Ha ezt itt meg kell kérdezned, van egy rossz hírem, r..banc vagy.
Igen, ez ennyire pofonegyszerû! Ha szereted nem csalod meg! Ha meg nem akkor meg minek mentél hozzá?
es még, hogy krvááából lesz jo feleség...
hat az tuti, hogy nem kellenel felesegnek...
Na ezért nem vennék el soha egy 25 év alatti csajt, mert szinte 100% hogy nem élte ki magát, és minden szó nélkül félrekúrna bármikor.
Szereted a férjed?
Szereted egyáltalán a férjed? Hogy merülhet fel egy ilyen kérdés?
Férjnél vagy és randizni akarsz? Eeeeejnye-bejnye Ez nincsen rendben remélem te is érzed. (egyértelmûen nem találkozgatunk mással titokban!)
Te kislány vagy nem nõ! Õ meg dugásra gondol!
"nõ"...igen...álmodj királylány.
Biztos õ is abban a cipõbe van hogy még nem élte ki magát.nem kell egybõl elitélni.gondolkodj el azon hogy megérie hogy a tûzzel játsz kockára tedd a kapcsolatodat.
Szerinted nem illik hozzá. WOW
A kérdező hozzászólása: nem akarom elbaszni a kapcsolatukat, van elég pasi aki udvarol nyugi, csak bunkó emberek általában sajnos, ilyen világban élünk... te is mindjárt ítélkezel, ha annyira rossz ember lennék már régen megtettem volna, nem kérdezgetem.
perszee. 20. namindegy. azèrt hajtana el, mert ha van valakije, akkor szerelmes. ès gyanítom nem fogod meghatni. de csinàld azt, ami a divat a mai vilàgban. jelöld be, làjkold a kèpeit ès tölts fel magadról mèg több csücsörítôs, mellkidobós kèpet...talàn felfigyel ràd. :D mellesleg nem hiszem, hogy olyan ronda az a csaj, lehet hogy te vagy kicsit öntelt. nem gondolod? :)
sztem felesleges jelölgetni...
A kérdező hozzászólása: miért hajtana el? :D amúgy 20
ès amúgy is, ha annyira egyenes embernek tartod magad, akkor ne facebookon akard jelölgetni, hanem menj oda ès mondd meg mit èrzel, el fog hajtani. ès 18 èves vagyok na ès te? 14-15?
A kérdező hozzászólása: jó rendben van, hagyni fogom, de abban még nincs semmi ha vkit bejelölsz, barátilag nem ?
A kérdező hozzászólása: miért te hány éves vagy?
Rendeben, de ahogy írtad most neki van valakije, hagyd. Az meg , hogy kinek mi a szép megint más kérdés.
bírom az ilyen kos tini fruskákat. Hagyd ôket békén. Együtt vannak. Vàgod? Ne rombolj szét egy kapcsolatot, mert az rohadt szemét dolog
A kérdező hozzászólása: Nem az hogy nem kellett de egyenes embernek tartom magam ...
Azt majd õk ketten eldöntik, hogy illenek-e egymáshoz, ha akkor nemkellett akkor most se kelljen.
A kérdező hozzászólása: mi ez a wow, a srác helyes a csaj csúnya :/
mit veszthetsz?
A kérdező hozzászólása: amúgy is bírom amikor vki vmit szeretne kérdezni, mert nem szeretne senkit sem megbántani, akkor mindig leoltjátok, meg bunkók vagytok vele, meg ítélkeztek, habár be kell ismernem valóban kicsit naív volt a kérdés.

Tetszik egy srác aki szintén egy suliba jár. Szeretnék ráírni facebookon, de sosincs fennt. Írjak rá?

Legjobb válasz: Persze. Én sem vagyok cseten bejelentkezve, de ha a gép be van kapcsolva akkor megvan nyitva az oldal és ha látom h írnak esélyesen visszaírok.

Persze. Én sem vagyok cseten bejelentkezve, de ha a gép be van kapcsolva akkor megvan nyitva az oldal és ha látom h írnak esélyesen visszaírok.
Ne! Menj oda hozzá személyesen! De ha már facebook... lehet, hogy õ nem fb kocka és ha te fb-n akarsz ismerkedni, elõfordulhat, hogy inkább ellenkezõ hatást érsz el vele... Inkább vedd a bátorságot és köszönj rá!
a facebbook felszínes tartása egy kapcsolatnak, lelketlen. Ám ha ilyeneket kérdezel, ami önállóságtalanságra utal, és gondolom ezt akarod hallani. igen írj rá!-Mindenki ezt mondja, megvan az erõsítés, de nem lessz annak a levélnek jelentõsége.
Vedd a bátorságot, és köszönj rá ! Próbálj meg közös ismerõsöket találni ( nem facebookon )! próbáld meg kideríteni, hogy azonos e az érdeklõdésû körötök ! Ha majd barátok lesztek, akkor írhatsz rá facen, de addig ne merd megtenni ! Biztos azt fogja gondolni, te is ugyanolyan nyomulós vagy, akárcsak a többi lány ( persze ez nem mindenkire igaz..:) ) . Bár, ha ezt a kérdést kiírtad ide, nyilván az vagy...Vagy nagyon tetszik neked a srác...Na mindegy. Engedd, hogy felfedezze a belsõ értékeidet, amit nyílván elrontanál azzal, hogy ráírsz !
nyugottan írjá rá

Azt hiszem tetszik egy srác akinek én is tetszettem kb.1 hónapja de azóta nem tudom, hogy mi van. Kit válasszak? (részletek lent)

Az van,hogy kb 1 hónappal ezelőtt egy srác rám írt facebookon ,hogy szerelmes belém és,hogy járna velem,de élőben nem nagyon szólt hozzám Eleinte tanakodtam de utána eldöntöttem,hogy nem,de mostanában kezd érdekelni és mivel mindig engem néz a suliban ezért gondolom,hogy még mindig tetszem neki.A baj az,hogy azalatt az 1 hónap alatt megismertem egy másik srácot aki úgyszintén tetszik csak az a baj,hogy kicsit messze lakik,de szinte minden nap beszélgetünk,skype-olunk,hívogatjuk egymást telefonon meg minden. csak épp eddig még nem találkoztunk. És most nem tudok dönteni,hogy a (jövőre) gimis srácot válasszam vagy a velem egyidőset. 13/L Sértegető válaszokat légyszíves mellőzzük. köszi :)

Legjobb válasz: 13 évesen még ráérnél, de a korodból kiindulva azt válaszd aki közelebb van hozzád, és egyidõs veled.

13 évesen még ráérnél, de a korodból kiindulva azt válaszd aki közelebb van hozzád, és egyidõs veled.
Nemár, ezt te sem gondolhatod komolyan... ha az elsõ komolyan gondolja, akkor miniumum odamenne hozzád, és megmondaná\kimutatná, igen, még ebben a korosztályban is. A helyedben mindenképpen a 2. at választanám..

14-15 körüli lányok! Ha tetszik egy srác akkor mikorra várjátok tőle a csókot?

Ha neten beszéltek jó pár órát, találkoztok, és együtt vagyok (beszélgettek, sétáltok, ölelkeztek stb.) kb 4-5 órát --néhány tali összességében ennyi-- Az elég? Vagy még túl alacsony a komfort, a bizalom, és a kötődés? (fontos lenne) Másik: Ha minden úgy tűnik mintha én lennék neki a harcege de azt mondja egy ismerősömnek, hogy "nagyon aranyos srác de furcsa lenne járni vele" az már totális bukás sztetek? Tapasztalatok? :/ Elég barátzóna gyanús de én sztem csak félig vagyok benne, még kimászhatok teljesen. (én)F18 (ő)L14 (nagyfiúkat szereti)

Legjobb válasz: nagyfiukat akik kisfiuk!:D 18évesen ide teszed fel a kérdést egy 14 éves lányról? :D grt...

nagyfiukat akik kisfiuk!:D 18évesen ide teszed fel a kérdést egy 14 éves lányról? :D grt...
30 mp után ha nem elégít ki orálisan, dobd.. nem gondolja komolyan...
Túl spilázod a dolgot, csak tedd meg egy alkalmas idõpontban. Mint amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: figya, hihetetlen de ez a lány minden szempontból tökéletes (nekem), még csak hasonlót is csak párat láttam eddig életemben! Nem szabad rágörcsölnöm tom... Ha összejönne vmi pö*s-el az arcon csapna. Rég volt palia amúgy. f18
A kérdező hozzászólása: már automata odaírom a koromat lol xd amúgy még vannak terveim, csak nyári szünetig nem találkozunk, mert messze van :/
2. randi végén várnám. 13L
Az ismerkedés után 67 óra 23 perc 53 másodperc után. Ha elrontod, akkor pedobear akcióba lép


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!