Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy srác, viszont nem tudom (8 db)

Állitolag tetszek egy srácnak, viszont idáig ahányszor kimentem vele kávézni alig tudtam vele beszéln, ö beszélt nekem én meg hallgattam Nem tudom eldönteni, hogy most ténleg akar vagy sem?

ennek ellenére mondja,hogy jolérezte magát velem,viszont egy héten csak egyszer keres.Én azt látom,hogy untatom,és eljön velem,pl hogy legyen tartalék csaja,de persze nem biztos

Legjobb válasz: Állitolag

Állitolag
A kérdésedben benne van a válasz. ...hogy legyen tartalék csaja... Nálad senki nem ismeri jobban ezt a szituációt, így te látod a legjobban.
ismerkedj másokkal is, és ne menj el mindig a pasival....
A kérdező hozzászólása: Ja, én Nyilas vagyok...
Én mérleg jegyû srác vagyok, de sosem tulajdonítottam jelentõséget a horoszkópnak. Ha leírnám, hogy számomra mi a fontos egy lánytól az elsõ találkozások alkalmával, szerintem semmit nem segítene, mert annyira eltérõek a személyiségek. Ez alapján nem lehet általánosítani. Ha esetleg a jelölt is magas, vékony alkatú akkor talán írok valamit :)
Érzékenyek!
A kérdező hozzászólása: annyit tudok h nagyon fontos számukra a szépség meg hogy nehezen döntenek...ezeken kivül mi még? Fontos lenne! Köszi! :)
Szia én is mèrleg vok de kurvåra nem èrdekel a horoszkopTe se foglalkoz veleA fiuval foglalkoz mert szexcentrikusak a mèrlegek ès nagyon nem szeretik ha ezotèriälsz miközbe öt hanyagolodAzt olvasgatod hogy lehet joEgy a lènyeg bujj hozzä ès dugjatok
Itt írnak a mérlegrõl, meg hogy ki, hogy más jegyekkel, hogy jön ki stb. Bár nem biztos, hogy minden mérlegre mindig mindegyik jellemzés ugyanúgy illik.Ha gondolod, nézd meg. http://josda.zsozirisz.hu/horoszkop/europai/merleg.html
Elsõ válaszoló vagyok. Én nem mondanám, hogy olyan nehezen döntök, de a pozitív visszajelzésekre mindenesetre hatalmas szükségem van, ez is fontos a mérleg jegyûeknél.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Egyébként személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi h ti milyen tipusú nõket kedveltek és milyet nem?? Milyen legyen az a nõ, aki meg akar hóditani egy Mérleget? )Külsõleg-belsõleg egyaránt)
Fél év, már nagyjából elég idõ, h ne "vigaszt" keress.
ha úgyérzed akkor legyél vele...
A kérdező hozzászólása: mármint h félévig voltunk együtt... egy hete szakítottunk...
jah, vagy úgy. Akkor, próbáld meg..pudingnak, evés a próbája. :)
ez csak azután dõl, ha összejöttetek. Csatlakozom a felettem szólókhoz: próbáld meg
Egy hét után én még nagyban sírtam a volt szerelmem miatt... De ha nálad ilyen gyorsan megy, vágj bele. Ahogy tetszik :) Nekem kb. 5 hónap kellett ahhoz, hogy úgy ismerkedjek, hogy semmi nem köt az exhez, és ne a társfüggõség miatt kelljen pár... Nem árt lerendezni magadban mit is akarsz. Ha viszont nem szereted a régit ne várj egy napot se az újjal.


Nem gaz ha a no kezdemenyez, o teszi meg azt a bizonyos lepest? Tetszik egy srac, es talan en is neki, ugy jon le. Viszont nem tudja hogy nincs baratom- valoszinu azt hiszi hogy van. Kezdemenyezhetek nala valahogy?

Mondjuk ha irok neki ?

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz, hívd el nyugodtan egy randira. 1. válaszoló véleménye meg csak a pasik egy részére igaz.

kezdeményezhetsz te is
Szerintem nem gáz, hívd el nyugodtan egy randira. 1. válaszoló véleménye meg csak a pasik egy részére igaz.
Nyugodtan kezdeményezz! Ma már egy nõ is kezdeményezhet egy kapcsolatot nemcsak férfi. A hogyanról így nem lehet ötletet adni mert nem írtad hány évesek vagytok, honnan ismeritek egymást, hol szoktatok találkozni, stb.
Én anno a kiszemeltemmel inkább beszélgetni kezdtem, és ügyesen beleszõttem a beszélgetésbe, hogy esténként általában egyedül olvasok vagy számítógépezek, de a barátaimmal is szoktam programokat csinálni. Erre õ szerencsére lecsapott, hogy a párommal milyen gyakran találkozunk, és gyorsan rávágtam, hogy nincs senkim :)
Nyugodtan kezdeményezhetsz vele beszélgetést. De randira nehogy elhívd, azt majd õ, ha nem vagy közömbös számára.
A 6-os válaszolóval értek egyet. Van fiúk, akiknek amúgy semmi bajuk, de "szégyenlõsek", nem mernek nyitni. Õket noszogatni kell. Szóval szerintem közeledj felé! és jelezd neki hogy egyedül vagy, és bejön neked.
Szerintem nyomi, de ha kell, szerezd meg. Max kirakod, ha uncsi. :-)
De gáz. Ne kezdeményezz egy pasinál. Ha kellesz neki, õ fog odamenni hozzá, megismerkedni veled, és szemtõl-szemben egyenesen rákérdezni a hátteredre. És semmilyen szóbeszédre nem fog adni. Csak arra amit tõled hall.
Várd meg, amíg a férfi lép.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Hat, 2 hetente egyszer jon a munkahelyemre , es olyankor egyutt dolgozunk par orat ( ilyen tanacsado fele ). Lehkozelebb ket het mulva jon megint. 30 felett vagyunk, nincs meg a szama, munkahelyi emailje van meg. Nem tudom, irjak e neki, vagy varjak megint ket hetet...
Munkahelyi e-mailen nem jó ötlet magándolgokkal foglalkozni, inkább várd ki a 2 hetet. Vagy szerezz valahogyan privát elérhetõséget.
Jelöld be Facebook-on, aztán meglátod mit lép rá :)
Füllig érõ mosollyal:)
korotok? am jelöld be facebukkon:D
A kérdező hozzászólása: Õ 19éves, én 15 vagyok.
Akkor nem akarjal osszejonni vele. Nagy a korkulonbseg es kicsit fiatal is vagy komolyabb kapcsolathoz, mert ekkora fiu komolyat akar.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy komoly kapcsolatot akar....De a volt barátnõje 14 volt....És vele is jól megvoltak.
Akkor nincs több kérdés. Úgy tudhatnád meg, hogy tetszel-e neki, hogy közelebb kerülsz hozzá (nemrámászol), és rákérdezel (ha nem ad egyértelmû jeleket).
A kérdező hozzászólása: Légyszi írjatok még válaszokat, mert nagyon fontos!
Ajánlom, hogy sz0pd le.

Ti mit tennétek? Két fiú is tetszik és nem tudok választani mert mind kettő iránt érzek valamit. Mind2 srácnak tetszek és az egyik tudja a másikat viszont a másik nem.

Aki tudja azt várja ?t válasszam, a másik nem lép semmit, mindig azt mondja még nincs itt az ideje vagy hasonlókat.Hozzátenném hogy aki nem lépett eddig az az osztálytársam is és csak suliban találkoztunk eddig. Tanácsokat szeretnék és véleményt hogy ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Meg tanulnék érthetõ kérdést kiírni!

Meg tanulnék érthetõ kérdést kiírni!
válaszd azt , amelyik másodjára tetszett meg, hisz , ha az elsõ tetszene igazán, akkor nem "szerettél" volna bele a másodikba...
A kérdező hozzászólása: De nem akarom megsérteni. hogy közöljem vele úgy hogy ne bántsam meg?

Randiztam egy sráccal, nagyon jó volt. Tudom h tetszem neki, kedves volt, dicsérgetett, jól éreztük magunkat! Viszont randi után nem írt, még nem is keresett! ő nem biztos benne h nekem bejön! Vajon azt várja h én keressem?

andi után a pasi szokott jelezni ha igazán akar a lánytól nem?

Legjobb válasz: hát én randiztam egy csajjal és nem kerestem,azt gondoltam majd fog õ ha jól érezte magát.. nem jelentkezett és mint utóbb kiderült arra várt hogy én tegyem..szóval holnap írj neki szerintem te ha õ nem teszi,lehet rád vár :D aki meg meg akarta vigasztalni a kérdezõt annak meg bejött az élet :DD am tudom fa*z vagyok

hát én randiztam egy csajjal és nem kerestem, azt gondoltam majd fog õ ha jól érezte magát.. nem jelentkezett és mint utóbb kiderült arra várt hogy én tegyem..szóval holnap írj neki szerintem te ha õ nem teszi, lehet rád vár :D aki meg meg akarta vigasztalni a kérdezõt annak meg bejött az élet :DD am tudom fa*z vagyok
Nem. Ez kétirányú dolog miért kéne neki jelentkezni elõször...
Ilyen tapló srácot.. Itt hiteget téged, és csak úgy otthagy:( Ha vigaszra vágysz írhatsz üzit..
Mikor volt randi?3napon belül ha jelentkezik, az még rendben van...
A kérdező hozzászólása: ma volt:(
Ma volt és még nem írt, nem telefonált? Te viccelsz? Miért keresne már ma??? Majd holnap... de ha nem, holnapután nyugodtan keresheted te is. Egyenjogúság van.
Annyi idö nem elég neki had élje át az eseményeket....én discóba ismertem meg másnap kültem smst a pasinak de ha nem küldök nem is vett volna komolyan, és most már 4 éve együtt élünk s van 1 közös gyerekünk.
Ha õ nem lép akkor sajnos neked kell irj neki neten esetleg könnyebb mint megszolitani csak ugy
Miért ne kérdezhetnéd meg?
A kérdező hozzászólása: oks köszönöm a segítséget...:)
A kérdező hozzászólása: azért mert álltalában a fiúk kérdezik meg a lányokat de mint ugye az elõzõ válasz ado is mondta kénytelen leszek én megkérdezni.
en meg szoktam kerdezni: "nem tudsz valakit aki megcsokolsz?"
A kérdező hozzászólása: ez tetszik...:) ) köszike :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!