Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy srác, viszont (42 db)

Állitolag tetszek egy srácnak, viszont idáig ahányszor kimentem vele kávézni alig tudtam vele beszéln, ö beszélt nekem én meg hallgattam Nem tudom eldönteni, hogy most ténleg akar vagy sem?

ennek ellenére mondja,hogy jolérezte magát velem,viszont egy héten csak egyszer keres.Én azt látom,hogy untatom,és eljön velem,pl hogy legyen tartalék csaja,de persze nem biztos

Legjobb válasz: Állitolag

Állitolag
A kérdésedben benne van a válasz. ...hogy legyen tartalék csaja... Nálad senki nem ismeri jobban ezt a szituációt, így te látod a legjobban.
ismerkedj másokkal is, és ne menj el mindig a pasival....

Ti mit csinálnátok. Ha csináltatok volna egy állfacebook-ot. Azért mert tetszik egy srác. és csak beszélni akarnátok vle. Viszont a srác sztem rájött, h én vok. Már nm válaszol, most mit csináljak?

Legjobb válasz: Én többet nem lépnék fel arra az áll facebookra és reménykednék, hogy a srác nem hiszi azt, hogy én voltam. Megvárnám amígy Õ ír nekem, hogy nehogy gyanús legyek vagy valami.

Én többet nem lépnék fel arra az áll facebookra és reménykednék, hogy a srác nem hiszi azt, hogy én voltam. Megvárnám amígy Õ ír nekem, hogy nehogy gyanús legyek vagy valami.
Vagy de, vagy viszont. Nincs olyan, hogy "de viszont"
Elõzõhöz: miért ne lenne olyan, hogy "de viszont"? Csak nem valamelyik magyar tanárod mondta, és akkor az már szentírás? A kérdezõhöu: tudom, hogyu tálod a normális válaszokat, mégis azt írok. Mégis mit számít az, hogy avolt barátnõje is szereti? Nektek ahhoz mi közötök? Majd elmúlik, ha összejöttök.
Mert ilyen nincsen. Ezt nem a magyartanárom mondta. Ez így VAN.
Szerintem meg nem így van. És a kérdezõ nyelvhasználata is bizonyítékul szolgált arra, hogy a "de viszont" használt és értelme kifejezés.
Tudod mit, mindegy. Legyen neked igazad, mert lusta vagyok annyit gépelni.
Köszi a linket, meg is találtam, ami engem igazol: "A szemantikai pleonazmus inkább stílus és használat kérdése, mintsem nyelvtané." És példaként a "de viszont"-ot is felhozza.
Igen. Amit idéztél azt úgy lehetne lefordítani, hogy nyelvtanilag nincs probléma vele, stilisztikailag viszont parasztság.

Mivel vegyem rá? Nagyon tetszik egy srác és én tetszem neki. Találkoztunk már és nagyon jól elvoltunk együtt. Viszont én már szeretnék egy kicsit többet pl. egy csókot.

Mivel "jelezhetném" neki vagy mivel célozzak finom arra hogy nem ellenkeznék ha megcsókolna?

Legjobb válasz: Üljetek le egy padra egymás mellé és lassan bújj hozzá. Ha ebbõl nem veszi a lapot akkor ...

Üljetek le egy padra egymás mellé és lassan bújj hozzá. Ha ebbõl nem veszi a lapot akkor ...
csatlakozom az elõttem szólókhoz, fogd meg a kezét bújj hozzá, vagy tudomisén, add valahogy tudtára, hogy mit érzel, ha nem reagál vagy nem érdekled, vagy homár, vagy mittomén
Te csókold meg
A kérdező hozzászólása: Én azt szeretném ha õ kezdeményezne. Elég félénk vagyok ilyen téren :)
fogd meg veletlenul a kezet. Asztan mosojogva nezz ra. Ha van esze eszreveszi
A kérdező hozzászólása: Véletlenül? Mikor sétálunk? Vagy hogy?:)

Nagyon tetszik egy srác, de inkább csak szexuálisan vonzódom hozzá, viszont teljesen bezizzenek ha látom. Hagynom kéne igaz?

Legjobb válasz: Ha nincs egyikõtöknek sem párja akkor mi a gond???? Miért fognád vissza magad? Ha jól esik akkor miért ne? Ne mi mondjuk már meg h , feküdj e le azzal a sráccal vagy ne!!! Ja és soxor amikor az ember ellenkezik a kapcsolat ellen és csak szexelni akar abbol több is össze szokott jönni!:)

Ha nincs egyikõtöknek sem párja akkor mi a gond???? Miért fognád vissza magad? Ha jól esik akkor miért ne? Ne mi mondjuk már meg h , feküdj e le azzal a sráccal vagy ne!!! Ja és soxor amikor az ember ellenkezik a kapcsolat ellen és csak szexelni akar abbol több is össze szokott jönni!:)
Igen, de kapni fogsz olyan válaszokat is, hogy nyugodtan, de szerintem hagyd. Ilyen alapon most nekem sok nõvel le kéne feküdnömXD ha szerelmes leszel majd akkor:)
A kérdező hozzászólása: A legnayobb baj az, h tudom, h tetszem is neki, viszont azt is tudom, h csak szex jöhetne kettõnk özött szóba...Csak ha ott van..ahh :D
nekem is volt ilyen srác és ma is kivagyok, ha meglátom és vele is csak szexrõl lehet szó én azt vettem észre, hogy õ könnyebben túl teszi magát rajtam mint én õrajta megbeszéltük: mondta, hogy akar engem én mondtam, én is ezt érzem, nagyon, de nekem nem hiányozna, hogy a bnõd rámszálljon.(roma verekedõs csaj) megértette. azóta is nedves vagyok ha látom, de õ csak beszól-heccelget és már el is fordul és ejt.
jó nagy ku rva vagy
Ez teljesen termeszetes, ha elmultal mondjuk 16 eves, akkor csinald. Persze jobb lenne kesobb, de a puncidnak ugysem tudsz parancsolni ;)
viszont amig egy nõ kiélezõdik egyetlenegy srácra, addig a srácnak fontosabb, hogy lyuk legyen, az kevésbé, hogy kihez tartozik. ez lehozó
ha szereted a férjed és nem akarsz félre dugni akkor utasítsd el
Ha ezt itt meg kell kérdezned, van egy rossz hírem, r..banc vagy.
Igen, ez ennyire pofonegyszerû! Ha szereted nem csalod meg! Ha meg nem akkor meg minek mentél hozzá?
es még, hogy krvááából lesz jo feleség...
hat az tuti, hogy nem kellenel felesegnek...
Na ezért nem vennék el soha egy 25 év alatti csajt, mert szinte 100% hogy nem élte ki magát, és minden szó nélkül félrekúrna bármikor.
Szereted a férjed?
Szereted egyáltalán a férjed? Hogy merülhet fel egy ilyen kérdés?
Férjnél vagy és randizni akarsz? Eeeeejnye-bejnye Ez nincsen rendben remélem te is érzed. (egyértelmûen nem találkozgatunk mással titokban!)
Te kislány vagy nem nõ! Õ meg dugásra gondol!
"nõ"...igen...álmodj királylány.
Biztos õ is abban a cipõbe van hogy még nem élte ki magát.nem kell egybõl elitélni.gondolkodj el azon hogy megérie hogy a tûzzel játsz kockára tedd a kapcsolatodat.
Fél év, már nagyjából elég idõ, h ne "vigaszt" keress.
ha úgyérzed akkor legyél vele...
A kérdező hozzászólása: mármint h félévig voltunk együtt... egy hete szakítottunk...
jah, vagy úgy. Akkor, próbáld meg..pudingnak, evés a próbája. :)
ez csak azután dõl, ha összejöttetek. Csatlakozom a felettem szólókhoz: próbáld meg
Egy hét után én még nagyban sírtam a volt szerelmem miatt... De ha nálad ilyen gyorsan megy, vágj bele. Ahogy tetszik :) Nekem kb. 5 hónap kellett ahhoz, hogy úgy ismerkedjek, hogy semmi nem köt az exhez, és ne a társfüggõség miatt kelljen pár... Nem árt lerendezni magadban mit is akarsz. Ha viszont nem szereted a régit ne várj egy napot se az újjal.
van bnõje?
Sztem vegyel erot magadon es probald "mateforikusan" tudtara hozni hogy mi is a hejzet.
Metaforikusan...bocsi elirtam.
A kérdező hozzászólása: Nincs baratnoje. Probaltam mar "ugy" kozeledni hozza, de sajnos vagy eltereli mindig a temat, vagy elhulyeskedi. De egy kozos ismerosunk beszelt vele rolla, es allitolag aztmondta, hogy "szep csaj vagyok"...csakhogy most neki nem kell baratno. De en el akarom erni, hogy kelljen neki egy. Meghozza EN...:-s Csak elegge felos tipus vagyok, es attol is felek, hogy a baratsagunk tonkremehet emiatt... (Amugy, nekem is mondta mar, hogy 'bir' engem...)
Akkor ne nyomulj lätvänyosan ha majd elvégzi a sulit akkor a haveri köre lazul és akkor jöhetsz teDe az ijeneknek most elég max heti 1mozi vagy havi 1-2 séta aszex meg nem tom lehet még szüzTe ezt tudodVagy a szexet még nem akarod vele
A kérdező hozzászólása: Ahh nem. Az meg nekem is korai lenne. 16 vagyok o pedig 17. Azt meg hogy elvegezze a sulit, inkabb nem varom meg mert az kicsit hosszu ido lenne. XD

Tetszik egy fiú, viszont neki más csaj tetszik, de a csajnak meg nem kell a srác. Érdemes próbálkoznom?

Szóval van egy fiú akivel egy csoportba vagyok,viszont sohase beszélgettünk de nagyon tetszik. Megtudtam hogy neki már 1 éve ugyanaz a csaj tetszik,de csajnak ? nem jön be. Kicsit furcsa számomra a szituáció,nem tudom hogy ezek után érdemes-e a próbálkozni.... Én 17/L a pasi pedig 18 éves.

Legjobb válasz: Dehogy érdemes. "Legjobb" esetben is csak pótlék leszel.

Dehogy érdemes. "Legjobb" esetben is csak pótlék leszel.
Szerintem is hagyd! Ha össze is jönne veled, gondolom azért tenné hogy a másik lányt féltékennyé tegye. 18/F
Nem érdemes
Ugyanilyen helyzetben vagyok szinte. A srác fiatalabb nálam. Kb egy hónapja ismertem meg.. és az biztos, hogy akkor már egy jó ideje az az ominózus csaj tetszett neki (a csaj amúgy bûn ronda, ezt nem én mondom, hanem õ mondta, hogy a haverjai ezzel csesztetik). Elkezdtünk a sráccal beszélgetni, azóta az elmúlt egy hónapban semmi olyan utalás nem volt, mint korábban, ami egyértelmûen arra a csajra vonatkozott.. mi meg összebarátkoztunk, az ízlésünk is nagyon egyezik:) De nem tudom. Igazából errõl õt kéne megkérdeznem.. bár azt már tudom, hogy szerinte szép vagyok.:D Ez is valami alap legalább. De hogy hogyan tovább? Nem tudom:((

Nem gaz ha a no kezdemenyez, o teszi meg azt a bizonyos lepest? Tetszik egy srac, es talan en is neki, ugy jon le. Viszont nem tudja hogy nincs baratom- valoszinu azt hiszi hogy van. Kezdemenyezhetek nala valahogy?

Mondjuk ha irok neki ?

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz, hívd el nyugodtan egy randira. 1. válaszoló véleménye meg csak a pasik egy részére igaz.

kezdeményezhetsz te is
Szerintem nem gáz, hívd el nyugodtan egy randira. 1. válaszoló véleménye meg csak a pasik egy részére igaz.
Nyugodtan kezdeményezz! Ma már egy nõ is kezdeményezhet egy kapcsolatot nemcsak férfi. A hogyanról így nem lehet ötletet adni mert nem írtad hány évesek vagytok, honnan ismeritek egymást, hol szoktatok találkozni, stb.
Én anno a kiszemeltemmel inkább beszélgetni kezdtem, és ügyesen beleszõttem a beszélgetésbe, hogy esténként általában egyedül olvasok vagy számítógépezek, de a barátaimmal is szoktam programokat csinálni. Erre õ szerencsére lecsapott, hogy a párommal milyen gyakran találkozunk, és gyorsan rávágtam, hogy nincs senkim :)
Nyugodtan kezdeményezhetsz vele beszélgetést. De randira nehogy elhívd, azt majd õ, ha nem vagy közömbös számára.
A 6-os válaszolóval értek egyet. Van fiúk, akiknek amúgy semmi bajuk, de "szégyenlõsek", nem mernek nyitni. Õket noszogatni kell. Szóval szerintem közeledj felé! és jelezd neki hogy egyedül vagy, és bejön neked.
Szerintem nyomi, de ha kell, szerezd meg. Max kirakod, ha uncsi. :-)
De gáz. Ne kezdeményezz egy pasinál. Ha kellesz neki, õ fog odamenni hozzá, megismerkedni veled, és szemtõl-szemben egyenesen rákérdezni a hátteredre. És semmilyen szóbeszédre nem fog adni. Csak arra amit tõled hall.
Várd meg, amíg a férfi lép.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Hat, 2 hetente egyszer jon a munkahelyemre , es olyankor egyutt dolgozunk par orat ( ilyen tanacsado fele ). Lehkozelebb ket het mulva jon megint. 30 felett vagyunk, nincs meg a szama, munkahelyi emailje van meg. Nem tudom, irjak e neki, vagy varjak megint ket hetet...
Munkahelyi e-mailen nem jó ötlet magándolgokkal foglalkozni, inkább várd ki a 2 hetet. Vagy szerezz valahogyan privát elérhetõséget.
Jelöld be Facebook-on, aztán meglátod mit lép rá :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!