Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy srác, (1118 db)

Tetszik egy srác, tetszek egy srácnak . Mit tegyek? Bovebben lent

Van egy fiu aki mar a megismerkedesunk elott is tetszett. Az egyik nap veletlenszeruen egy buliba keveredtem vele es a legjobb baratjaval. Szemmel lathatoan minkettejuknek tetszettem annak ellenere hogy a sracnak volt baratnoje. Azota kiderult hogy a legjobb barat belem van esve ,viszont nekem egyaltalan nem tetsztszik es meg mindig az elso sracba vagyok belezugva. A problema az hogy a srac aki tetszik a legjobb baratja miatt nem mer felem kozeledi pedig biztos vagyok hogy tetszem neki ...mi a teendo ? Koszonom a valaszokat ! :)

Legjobb válasz: mondd el a legjobb barátnak, hogy neked nem õ tetszik, tõle nem akarsz semmit, lépjen tovább. :)

mondd el a legjobb barátnak, hogy neked nem õ tetszik, tõle nem akarsz semmit, lépjen tovább. :)
A kérdező hozzászólása: De vele is nagyon joban vagyok es nem akarom megbantani , es felek hogy ezek utan megromlana a barati viszonyunk
Amikor a felek túl lépnek a barátság határain, akkor ott már nem lehet romló baráti viszonyról beszélni. Itt pedig túllépett mindkét srác irányában a dolog. Nem akarod megbántani? :) Hú ez nagyon jó tinis hozzáállás. Talán egy embert azzal bántunk meg a legjobban, ha az érzelmeivel játszunk, és azzal teszünk a legjobban, hogyha õszintén elmondjuk mi a helyzet. Ebben a helyzetben az EGYETLEN léphetõ dolog az, hogy a nem tetszõ sráccal tisztázod a helyzetet és továbblépteted, és ezzel lehetõvé válhat az, hogy a másik sráccal összegyere. Minden más lépés rémálommá fogja tenni az életed, tönkretenni a barátságokat stb.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat , megprobalom tisztazni a dolgot ..

Társas táncon tetszik egy srác, de félek hogy én nem tetszenék neki. Hogyan csábítsam el? Vagy hogy deríthetném ki hogy tetszem-e neki?

mindig "csipkelődik" velem, de ha rámosolygok nem nagyon veszi a lapot...

Legjobb válasz: Mosoly, szemkontaktus, csökkentheted tánc közben a köztetek levõ távolságot. Ha közönyösséget tapasztalsz, akkor kár erõltetned. Ha tetszel neki, akkor akár tapasztalt, akár tapasztalatlan srác reagálni fog rá. Ha tapasztalatlan, akkor lehet hogy zavarba jön és esetlenül reagál kicsit, ha meg tapasztalt, akkor tudni fogja, hogyan hódíthat meg.

Mosoly, szemkontaktus, csökkentheted tánc közben a köztetek levõ távolságot. Ha közönyösséget tapasztalsz, akkor kár erõltetned. Ha tetszel neki, akkor akár tapasztalt, akár tapasztalatlan srác reagálni fog rá. Ha tapasztalatlan, akkor lehet hogy zavarba jön és esetlenül reagál kicsit, ha meg tapasztalt, akkor tudni fogja, hogyan hódíthat meg.
Táncmulatság, vagy mi? Készültök valamire?

Tetszik egy srac vizilabdazok es rajtam kivul 2lany van egy 8 eves es egy velem egykorú es a velem egykorunak is o tetszik megmondjam a lanynak es a sracnak?

A sraccal joban vagyunk talalkozunk megolelem beszelgetunk edzesen.nem tetszett de multheten valamiert ez megvaltozott es bar elakarom mondani szemetnek erzem magam mert a masik lany az egyik legjobb baratom es neki tetszett elobb...

Legjobb válasz: mivan a 8 évessel v mi a bajod!?o.o :DD

mivan a 8 évessel v mi a bajod!?o.o :DD
A kérdező hozzászólása: Most nem rola beszeltem hanem a velem egykorurol


Miért van mindig ez a tipikus hozzáállása a srácoknak, hogy mikor egy lánynak tetszik egy srác, arról a srácról lenézően beszélnek, mintha utolsó alak lenne?

Sok alkalommal hallottam ugyanezt a dolgot:egyik csaj hangosan kimondja a csapatban, hogy tetszik az a srác az utcán, erre egyb?l a kanok legyökerezik a srácot, ha meg men? akkor biztos bunkó paraszt stb. stb.

Legjobb válasz: Az állatvilágban, ha egy nõstény tetszik a hímeknek, akkor a saját jobb tulajdonságaikat hangsúlyozva próbálják meggyõzni, hogy õket válassza - pl. párbajjal. Az ember nem ennyire tisztességes, itt a másik lejáratása a divat.

Az állatvilágban, ha egy nõstény tetszik a hímeknek, akkor a saját jobb tulajdonságaikat hangsúlyozva próbálják meggyõzni, hogy õket válassza - pl. párbajjal. Az ember nem ennyire tisztességes, itt a másik lejáratása a divat.
Ha nekik nem jön össze, nehogy már másnak...
Most mondanám, hogy peeersze, megint a pasik az állatok, de ez kivételesen tényleg így van. Ez ösztönös virtus, féltékenység, verseny, stb... Nem vagyok rá büszke, de egy kumma szemmel nem vagyok külömb.
A kérdező hozzászólása: Én ilyet sose csináltam, ha valakinek tetszett egy pasi a csapatból, nem mondtam semmit, hadd próbálja meg az ember lánya milyen is az a pasi, hiszen az õ élete.Mondjuk az más ha tudom arról a pasasról, hogy egy agressziv, iszákos alak.
én lány vagyok és a barátnõim dettó ugyanezek! szóval szerintem a lányok körében is létezik ilyen ha én mutatok egy pasit az egybõl csúnya meg minden, de ha az egyik barátnõm mutat az helyes (holott nekem akkor sem kéne ha õ lenne az egyetlen pasi a földön) amikor a 3. barátnõm mutat egy harmadik pasit az meg megint csak az õ szemében szép, de nekünk hányingerünk van tõle....stb. :/
A kérdező hozzászólása: Ne keverjük a dolgokat.Itt nem izlésrõl van szó az ellenkezõ nemüeknél.Itt arról van szó hogy srácok próbálják bemesélni az utcán a csapatukba levõ csajnak, hogy az a pasi az utcán aki a csajnak tetszik egy lúzer, béna, b*lfasz pedig nem is imerik.
Így próbálják elérni, hogy inkább õket válassza a nõ. Tipikus az is, hogy úgy udvarolnak, hogy kb. mindent szidnak maguk körül pl szórakozóhelyen "szörnyû ez a zene", meg "nézd de gáz az ott", pedig a lányoknak ez általában nagyon nem jön be.
A kérdező hozzászólása: Lehet nem jön be a csajoknak de akkor meg minek lógnak ilyen alakokkal egy csapatban???

Nagyon tetszik egy srác, még csak párszor találkoztunk bulikban meg ilyenek. Nincs vmi tippetek, hh hogyan találkozhatnék vele többször és hogyan jöhetnénk össze - úgy, hogy nem nyomulok, meg semmi ilyesmi?

Legjobb válasz: Ok, elõször is, honnan veszed, hogy a srác valóban passzol hozzád? Az egy dolog, hogy tetszik, de nem is tudod, milyen ember. Elõbb ismerd meg, mert lehet, hogy nincs is értelme hajtanod rá.

Ok, elõször is, honnan veszed, hogy a srác valóban passzol hozzád? Az egy dolog, hogy tetszik, de nem is tudod, milyen ember. Elõbb ismerd meg, mert lehet, hogy nincs is értelme hajtanod rá.
A kérdező hozzászólása: tudom, múltkor is beszélgettünk vagy egy fél órát, meg máskor is már.szóval annyira ismerem.:)
Próbáld megnevettetni, akár úgy is, hogy elesettnek tûnsz vagy csinálj hüjét magadból ( ne ilyen nagy vmire gondolj ) figyeld a tekintetét, a reakciókat, ha félre néz az ilyenek alatt, akkor hagyd abba, mert nem jön be neki. Ha komolyabb a srác, figyelj arra amit mond, emlegess fel olyan beszélgetést, amitõl meglepõdne, hogy emlékszel rá, állj mindéég közelebb hozzá és figyeld a részleteket. :)
Ha elégnek érzed, vess rá csábos pillantásokat, tegyél burkolt kis utalásokat, vagy netán hívd el valahová. Szerintem megvan erre a megfelelõ nõi eszköztár :) Nehogy már én adjak férfiként tanácsot... Még annyi, hogy az nem hülyeség, hogy a fiúkhoz a gyomrukon át vezet az út. Meg - már bocs - a farkukon. Tehát ha egy fiút az ágyban elhalmozol minden jóval, nem vagy félõs, és érzi, hogy kívánod és emellett azért is teszed, hogy örömet szerezz neki, akkor garantáltan a tenyeredbõl fog enni. Mondjuk ezt majd inkább késõbb.
Nem úgy értettem prsze, hogy légy k*rva!

Mit ronthatok el vajon? Mindig, mikor tetszik egy srác, akkor Vele sose jön össze semmi, akitől meg én nem akarok semmit, vele meg simán összejöhetne . Mit csinálhatok rosszul? Mit kellene tennem, hogy legyen bármi is?

Ez már nagyon kezd zavarni, mikor múltkor is írta egy srác, hogy bejövök Neki, hát néztem egy nagyot, meg jól is esett hogy volt olyan bátor, hgy ezt nekem megírja. <- Szóval, csak arra akartam kilyukadni, hogy már azt sem akarom, hogy nekem kelljen bárkit is visszautasítanom, meg azt sem akarom, hogy engem visszautasítsanak .. NAGYON JÓL TUDOM? HOGY MILYEN ÉRZÉS. !!

Legjobb válasz: namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.

namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.
Sztem is túl válogatós vagy. Nemcsak a legjóképûbb pasikkal érezheted jól magad!
Dettó ez van velem is. Bár a léc nevezhetõ magasnak, de sztem nem az, van olyan, hogy egy mások szerint iszonyat ronda pasira azt mondom helyes, de neki már van barátnõje, szóval kétlem, hogy magas lenne a léc, bár akiknek nem volt, nekik meg nem kellettem, de mindig volt olyan, aki próbálkozott, de nekem nem jött be, bár tudom nehéz elviselni, és aki elfog viselni és szeretni is fog és én is õt, õ lesz az igazi. Nem biztos, hogy létezik ilyen, mert még sosem volt pasim, ebbõl kifolyólag gondolom velem van a baj. Az elsõ válaszoló véleménye rám pl. nem igaz, ha lépne a srác, aki jelenleg tetszik valószínûleg én lennék a legboldogabb a világon. 21/L
A kérdező hozzászólása: Nekem sem volt pasim , , amúgy, nem a legjobb képû pasik jönnek be.: pl.: van egy pasi, és minden 2. csaj bele van zúgva, max' tetszik csajoknak .. én pl nem vagyok olyan, max' aztmondom, , hogy wáá, dejóó pasíí, de ennyi. :) Lehet azért is, mert nagyon nem lenne nála esélyem, hanem már annyi csaja lehetett, vagy valami, hogy használt eléggé számomra. : DD , , amúgy meg olyan fiúk jönnek be mostanság átlagban, akik nem is a leghelyesebbek de nem is a legalsó fokon állnak. : DD , , abban a kategóriában vagyok, hogy nyugodtan mondhtatom "lekopogom" : DD nincs annyira sok vetélytársam .. : ))

Tetszik egy srác és egy suliba járunk?

De ott kb semmit nem lehet csinálni egy kis szemezésen kívül. Az szokott is lenni. Viszont itt a szilveszter. Valószín?leg egy helyre megyünk. Szerintetek gáz lenne, ha odamennék, és mondanám, hoyg mennyire szimpatikus már régóta stb?

Legjobb válasz: Igen, szerintem tetszik neked a srác. Szerintem várj vele, hogy õ kezdeményezzen. Ha nem, akkor te menny oda, de ne támadd le, csak beszélgess vele kicsit, kérd el a számát/msn címét, vagy tudom is én hogy milyét, beszélgessetek, aztán mond meg neki.

Igen, szerintem tetszik neked a srác. Szerintem várj vele, hogy õ kezdeményezzen. Ha nem, akkor te menny oda, de ne támadd le, csak beszélgess vele kicsit, kérd el a számát/msn címét, vagy tudom is én hogy milyét, beszélgessetek, aztán mond meg neki.
Alapszabály, házi nyúlra nem lövünk. Kivétel: Ha elmúltál 19 és õ is.
A kérdező hozzászólása: am én 16 vagyok, õ 17. De szerintem sejti, hogy bejön nekem, mert beszéltünk múltkor, mert ráírtam egy közösségi oldalon vmi nem feltûnõ dologgal, aztán már beszélgettünk ilyesmi.. De tudom róla, hogy nem kezdeményezõ típus.Megér egy próbát nem??
Nem ismered valamelyik barátját/barátnõjét, akitõl tanácsod tudnál kérni?

Tetszik egy srác az osztályban. Egy másik lány a srác jelenlétében egyszer csak megkérdezte tőlem, hogy tetszik e nekem a fiú, de én azt mondtam, hogy nem az esetem. Mit tehetek?

Nagyon kínos volt,inkább ezt mondtam.A fiúval elég jó barátságot ápolok.

Legjobb válasz: "emlékszel, amikor....tudod, azt nem úgy gondoltam :D"

"emlékszel, amikor....tudod, azt nem úgy gondoltam :D"
ha tetszik neked beszélgess vele foglalkozz vele legyél körülötte és ha kedves vagy vele meg minden akkor észre fogja venni és lehet is belõle valami sok szerencsét!
Egy feszes farmernadrág szebben beszél helyetted ezer mézes-mázos szónál..
mi férfiak nem szoktunk kiakadni ilyen dolgokon én megérteném a dolgot a lányok szoktak bolhából elefántot csinálni néha
Szia. en is az osztalytarsammal jarok, egy eve jottem ossze wele, s hidd el nekem, nem szegyen... elhiwod setalni, s ratersz a temara, es megkerdezed tole hogy wan e baratnoje, meg hogy mi a welemenye rolad, w csak pusztan lekapod, s ha nem lok el magatol, akkor mar erthetodo is a dolog, egyebkent meg probalj meg wele 1kicsit szemezni a suliban...
A kérdező hozzászólása: Köszi, próba szerencse ;)...Igazából még az zavaró, hogy vannak ilyen..."enyhén" közönséges lányok a suliban, mindig flörtölnek a fiúkkal, pedig közben barátjuk is van, és ez a fiúknak nagyon tetszik.
sz*rd le! te csk hivd el hozzad egy teara, s aztan viszont vald be neki h bejon neked, es ennyi.... pofon 1xu....

Tetszem egy srácnak és ő is tetszik nekem, de mivel a legjobb barátom így nem merünk járni, de én szeretnék! Szerintetek meg merjem kérdezni?

Legjobb válasz: ebben a felállásban a válaszok többnyire pozitívak szoktak lenni, fordítva már több a negatív válasz... Szerintem a srác akkor sem fog utána elkerülni téged, ha nem akar többet...

ebben a felállásban a válaszok többnyire pozitívak szoktak lenni, fordítva már több a negatív válasz... Szerintem a srác akkor sem fog utána elkerülni téged, ha nem akar többet...
Igen. Nem veszíthetsz semmit.
flörtöljön vele és kiderül :) 20F
kérdezd meg
szerintem úgy szólítsa le, hogy odamegy mögé, majd elkiáltja magát, hogy "HÖJJ!" és ha megfordul, jól pofánvágja, hogy betörjön az orra, és ha nem azt mondja, hogy b*szóggyámögter*hadtr*banc, akkor már biztos van valami+meg volt az elsõ tali is...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!