Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy nekem, de kicsit (47 db)

A tanárom kedves és kicsit tetszik is nekem, de ma egy versenyen hibáztam. Haragszik rám? És, ha igen, mit tegyek?

Szóval a tanárom(aki mellesleg tetszik is nekem) nagyon kedves volt velem, derékon fogott, kaccsintott rám stb...

Legjobb válasz: Nos én egyik sem vagyok, viszont azt meg kell értened, hogy õ akár fiatal, akár nem, ha közelebbi kapcsolatba kerülne veled, az állásába is kerülhet. Tudom, hogy egy "fõnökre" mindig felnéz az ember, pláne ha az jól is néz ki, de ne várj túl sokat tõle. Lehet hogy kicsit csalódott, amiért nem sikerült a verseny, de a tanár - diák kapcsolat sosem felhõtlen. Ezt ne vedd magadra.

Nos én egyik sem vagyok, viszont azt meg kell értened, hogy õ akár fiatal, akár nem, ha közelebbi kapcsolatba kerülne veled, az állásába is kerülhet. Tudom, hogy egy "fõnökre" mindig felnéz az ember, pláne ha az jól is néz ki, de ne várj túl sokat tõle. Lehet hogy kicsit csalódott, amiért nem sikerült a verseny, de a tanár - diák kapcsolat sosem felhõtlen. Ezt ne vedd magadra.
Szerintem biztos nem haragszik rád, nem is csalódott, de vedd észre, hogy a diákja vagy, és nem úgy néz rád ahogy te rá!
A kérdező hozzászólása: :) Köszi szépen a válaszokat! :) Tudom, hogy nem lehet semmi köztünk, nem is azért írtam, hogy tetszik, hanem, hogy értse mindenki mennyire fontos nekem, hogy jóba legyünk...:) Remélem hamar túl leszünk ezen is :) még1x köszi
Biztos nem haragszik!Amugy én is most bele szeretem az egyik tanáromba és akárki akármit mond magyarországon lehet tanár-diák kapcsolat ezt még egy másik tanár is meg erösitette:)
A kérdező hozzászólása: És nem lenne kedved megadni az e-mail címed, vagy msn címed? Esetleg írhatnál nekem az [email protected] e-mailcímre levelet... :) Köszi elõre is :) Amm. remélem összejönnek a dolgaid :) :D

Hamarosan randizok egy fiúval, aki nagyon tetszik nekem, de kicsit félek a csóktól. Hogy győzzem le a félelmemet? Valami tipp?

18 éves vagyok és még nem csókolóztam. Sosem tartottam gáznak, most sem, viszont hamarosan randizok egy fiúval, aki nagyon tetszik nekem és úgy érzem, akár a csókig is eljuthatunk a randi végéig. (most fogunk el?ször kettesben találkozni.) Nem szeretném elszúrni a dolgot, mert nekem nagyon fontos a srác. Tudom, hogy nem lesz gáz, meg hogy majd jön magától stb., de akkor kicsit félek, hogy elszúrok valamit. Mivel nyugtathatnám meg magam? Valami tipp? Ja, a srác 20 éves és tapasztalt, nekem még barátom sem volt. :)

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy megtudnád valamivel is magad nyugtatni. Szerintem a csókig úgy is végig görcsben fog állni a gyomrod, vagy legalábbis ha a srác fel nem oldja a körülötted lévõ feszültséged. Szerintem a csók után már nyugodt leszel. :) 18L

Nem hiszem, hogy megtudnád valamivel is magad nyugtatni. Szerintem a csókig úgy is végig görcsben fog állni a gyomrod, vagy legalábbis ha a srác fel nem oldja a körülötted lévõ feszültséged. Szerintem a csók után már nyugodt leszel. :) 18L
Ó, ez aranyos. Ne izgulj, minden rendben lesz. És jó lesz minden, csak gondolj erre. :) És hidd el, észre fogod venni, ha megakar majd csókolni. És, ha 20 éves és ráadásul tapasztalt is biztos valami olyan pillanatot választ majd ami elég egyértelmû lesz. :) Majd írd le, hogy sikerült a randi! :)
Tömd magad pizzával, nekem bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Pedig valahogy fel kéne oldani magamban ezt, mert azért elég fura lenne, ha én végig ezen görcsölnék ahelyett, hogy örülnék, hogy együtt vagyunk egy kicsit. De honnan fogom tudni, hogy meg akar csókolni? vagy hogy mikor akar megcsókolni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Rendben, majd írok, ha meglesz a találkozás.
A kérdező hozzászólása: Mármint a randi elõtt vagy közben?! Bár nem hiszem, hogy nálam ez mûködne. Attól hogy eszek, nem leszek nyugodtabb :D

Tetszik egy fiú de neki már van barátnője . Mit tegyek? (bővebben lent, kicsit bonyolultabb a dolog. )

Arról van szó, hogy egy osztályba járunk, és már kb. egy féll éve vagyunk különösen jóba ami elég fura mert rég ismerjük egymást.. Az egész úgy kezdődött, hogy ő bevallotta, hogy tetszek neki, de én ekkor még gondolkodási időt kértem, és még utána sokat beszéltünk erről meg minden, volt egy 2 hetes vakáció ami alatt egyáltalán nem beszéltünk, és neki most barátnője van, és tudom, hogy az első "igazi" kapcsolata meg úgy mintha érdekelné is a dolog, de látom rajta hogy nincs igazán oda a dologért. Tudom, hogy ebben a korban ez normális, de akkor velem mért mindig ugyan olyan közvetlen, mint akkor mikor én érdekeltem és nem az a lány.Magyarul nem tudom hovatenni ezt az egészet úgy ahogy van...Fura az is, hogy csak most (mikor barátnője van) kezd egy kicsit jobban foglalkoztatni a dolog, persze addig sem csak viccből voltunk barátok de most igazán érdekel ...persze nem szoktam kérdezgetni, mert nem akarom hogy azt higgye féltékeny vagyok, mert nem is csak érdekel hogy mi van vele... És egy kicsit örülök is a kapcsolatuknak, mert bűntudatom volt, hogy elutasitottam... Akkor ez most azt jelenti hogy szeretem vagy csak azért van mert ő már mással van? (legyetek szivesek normális válaszokat. köszi :)

Legjobb válasz: Dehogy nem vagy te féltékeny :) Lesüt a kérdésedböl.

Dehogy nem vagy te féltékeny :) Lesüt a kérdésedböl.
"neki már van barátnõje" Innentõl kezdve felejtsd el "úgy". "Fura az is, hogy csak most (mikor barátnõje van) kezd egy kicsit jobban foglalkoztatni a dolog" Igen, mert nehogymár másé legyen. Egó. Mindig az kell jobban, ami nem a miénk... "mert nem akarom hogy azt higgye féltékeny vagyok, mert nem is" Aha, hát persze, hogy nem vagy az. :DDD
Az van h talákozott valakivel aki tetszett neki és õ nem koptatta le, nem kért idõt és úgy döntött h nem vár rád továb
Mert fényezte az egód h te valakinek mennyire tetszel és most h másal van nem tetszik a dolog. Féltékeny vagy.
csípi a csõröd, hogy elveszítetted, ennyi. Most már felejtsd el, ne piszkálj bele a kapcsolatukba, akkor ribanc leszel, és akk ha a barátnõ olyan, mint én, jól meg is tép! Nem ér annyit, keress m ást!
Ezt hívják úgy, hogy haverság. Ez nem barátság.
A kérdező hozzászólása: Elég "zavaros" barátságunk van, szóval ritka, mikor komoly dolgokról beszélgetünk, és az egyébként is rohanó életmódunk miatt (mivel õ is én is általában sûrgõsen megyunk valahova) nem nagyon van idõnk egyebekre, és mivel padtársak is vagyunk amit beszélgetünk órákon és elõtte általában csak arra elég hogy tudjuk épp mi a helyzet a másikkal és bolonduljunk egyet. És ilyenkor persze nem csak ketten vagyunk, hanem ottvannak a többiek is...
Mi lenne, ha egyszer kettesben beszélgetnél vele ezekrõl a dolgokról?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a gyors válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi bajom azzal hogy van valakije, csak nem tudom kivrni a fejembõl... És mivel barátok vagyunk és komolyan csak barátok nem vagyok féltékeny.. csak egyszerûen most nem értem hogy akkor most õ mitakar. mert a vakáció elõtt még egy kicsit közelebb álltunk egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: De akkor amikor lett volna rá alkalmam akkor még sem akartam vele lenni, de most csak rá tudok gondolni
A kérdező hozzászólása: szakitottak.

Tetszik egy pasi nekem, de kicsit félénk vagyok, mert nagy a korkülönbség kettönk között (10év). Hogyan tudassam vele, hogy nem közönbös számomra?

Legjobb válasz: Hát szerintem elõször megkéne bizonyosodnod róla, hogy az illetõ milyen ember mert lehet h csak szexet akar... Ha pedig komoyak a szándékai és nem csak szexet akar lehet belõletek vmi biztosan...és nem kel foglalkozni semmi megjegyzéssel amit majd kapni fogtok..Sok sikert!!!

Hát szerintem elõször megkéne bizonyosodnod róla, hogy az illetõ milyen ember mert lehet h csak szexet akar... Ha pedig komoyak a szándékai és nem csak szexet akar lehet belõletek vmi biztosan...és nem kel foglalkozni semmi megjegyzéssel amit majd kapni fogtok..Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) !Csak nem tudom hogy hogyan tudjam meg hogy õ érez e irántam v.mit és hogy az komoly részérõl vagy tényleg csak lefeküdni akar velem ha egyáltalán akar!Amugy szoktunk poénkodni meg közvetlen velem de lehet õ is tart a kapcsitol mivel nagy a korkülönbség köztünk!Nem tudom:(!
Nõvérem és férje között is 10 év van. Mondjuk õk 20 és 30 voltak mikor összejöttek. Te nem tudom, mennyi vagy. De egy biztos, elõbb-utóbb felnõsz a pasihoz. Jah, és kicsi nõvéremék lassan 20 éve vannak együtt :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Csak az a baj hogy nem tudom mit csináljak hogy jutassam a tudtara hogy vonzodom hozzá!?Gratula a növeredeknek:) !
Istenem de Edes vagy! 8 evvel ezelott ismertem meg eletem legnagyobb es elso szerelmet. A fiu 9 evvel volt nallam idosebb. Meglattam es tudtam o az! Az elso pillanattol. Valahogy nagyon nyilvanvalo volt, hogy nekunk kozos jovonk van - szamomra es a kivulalloknak...nem ugy, a fiunak. MA mar tudom mit kellett volna maskent csinalni es hogy a szerelem mint olyan mifele szornyusegeket tud muvelni az ember lanyaval. Eloszor is ne feledd, hogy 10 ev az 10 evvel valo erzelmi elonyt jelent, erettseget es magabiztossagot, tapasztalatot. Amit azonban nem, a felenkseget! En mar arra is gondoltam, hogy meleg esetleg, mert elvitt moziba, bemutatott a baratainak de egy olelesen kivul mast nem kaptam.... Ha maskent nem megy - "szikrazo" szemelyisegemen kivul - bevethetok a noi bajak ami tudom, hogy nagyon alantas de garantalt. Ez nem azt jelenti ki kell rakni ami van ez azt jelenti itt egy kis dombor meg ott egy kis dombor gusztusosan becsomagolva. Nagyon praktikus beszed kozben a masik szemebe nezni ha a melleidet nezi valoszinu felig nyert ugyed van...(vagyis egy kort mar megnyertel - a fizikai vonzodas koret) En szerelmem targyat anno ez hozta ki a csigahazbol. Azonban sose feledd, hogy a szemelyiseged az, ami meghataroz mindent. Florttel ereztetheted vele, hogy tetszik de csakis jo izlesen belul. Nagyon sok boldogsagot kivanok! Remelem sikerul!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ meg a jókivánságot is!De egyenlöre nem jutottam semmire mert nem merek kezdeményezni ill félek hogy visszautasitana!Lehet hogy a közvetlensége alap és mindenkivel ilyen nem tudom!Nem tudom hogy tudjam meg ill mit csináljak amiböl rájönnék hogy õ is vonzodik hozzám!?Na de majd csak lesz v.hogy!Mindenesetre köszi a választ!Üdv
Szerintem elõször tudd meg, mi érdekli. Aztán hívd el valami ilyen helyre. Társaságban. Ami a melleidet illeti: csak óvatosan! Igen hatásos - de én már láttam olyat, hogy egy másik fiú mondta közben, 12 méterrõl, hogy onnan is kiválóan néz ki... egy húszfõs osztály elõtt. Inkább majd akkor mutogasd jobban, ha kettesben vagytok. Azt viszont megteheted, hogy egy laza ruhában kicsit hozzásimulsz mondjuk búcsúzásnál - vagy, ha egymás közelében vagytok. Ez igen hatásos szokott lenni!
Mond neki, hogy örökbe akarod fogadni. De ha Õ idõsebb, akkor fogadjon örökbe Õ Téged. Hahaha

Tetszik egy srác. és én neki? Tavaly tudom, hogy tetszettem neki, de azt hiszem, hogy akkor még kicsit gyávák voltunk ahhoz, hogy úgy igazából járjunk. Most 14 éves fejjel tudom, hogy nem is olyan gáz ez.

Idén nem jött be annyira, de mindig is bírtam, mert nagyon jó fej és okos is , ráadásul kocka hasa van :DD és az osztálytársam. A múltkor elmentünk pár haverommal egy étterembe és ott ült kett?vel mellettem. Volt, hogy hozzám szólt meg ilyesmi, de amikor mellém ült , akkor éreztem, hogy összeér vele a könyököm és ? d?lt nekem, egy könyvben olvastam azt,hogy frisson és ez az volt. Izzodt a leveg? köztünk.. Így hülyéskedtünk meg minden és egyre közelebb került hozzám.Amikor meg elmentünk sétálni leültem egy padra ? odaállt mögém és hülyeségb?l rá rakta a fejemre a kezét. Én levettem és mellém raktam, erre megfogta a vállam. Még suliban infón kérte, hogy üljek mellé, meg volt ,hogy ? ült le mellém. Olyankor nagyon jól elvagyunk, csak az a baj, hogy más is tetszik neki. Nem tudom mi legyen....

Legjobb válasz: Nálam pontossan ugyan ez volt azzal a külömbséggel, hogy neki még mindig én tetszek, am: tavaly év elején (amikor egy osztályba kerültünk) bevallotta h tetszek neki, én gondoltam h áhh egy ki gyerekszerelem, nem-rt mondtam... de most rájöttem hogy kár volt. Szeptember 22.-én akarok neki végre igen-t mondtani (azért mert 2010 szeptember 22.-én vallott szerelmet) Neked azt javaslom h várj 1 kicsit még rá...

Nálam pontossan ugyan ez volt azzal a külömbséggel, hogy neki még mindig én tetszek, am: tavaly év elején (amikor egy osztályba kerültünk) bevallotta h tetszek neki, én gondoltam h áhh egy ki gyerekszerelem, nem-rt mondtam... de most rájöttem hogy kár volt. Szeptember 22.-én akarok neki végre igen-t mondtani (azért mert 2010 szeptember 22.-én vallott szerelmet) Neked azt javaslom h várj 1 kicsit még rá...
A kérdező hozzászólása: Hát , várni..azt mindenképpen , mert hát nyár van most meg minden , nem találkozunk :) :/ De neked meg csak annyit, hogy azért tegyél utalásokat felé..mert nyáron minden megtörténhet;) köszi :)
Nincs mit... persze próbálok utalgatni rá, h "ebbõl lehet valami..." de én csak szeptemberben szeretnék konkrétat mondani, mert sztem a nyári távolság nem tenne jót egy friss kapcsolatnak , más h ha suliban mindennap talizunk.. de nyáron sztem ez nem menne..
3 év múlva megérted.
A kérdező hozzászólása: próbálom biztatni de olyan csacsi amúgy meg nem valószínû hogy azt hiszi magáról hogy csúnya mer egy csomó csaj bele van zúgva
Azért, mert Te azt hiszed, vagy tudod, hogy egy csomó csaj bele van zúgva, ezt Õ nem biztos, hogy tudja. Szerintem simán állj elé, vetkõzd le a gátlásaidat és beszélgess vele, terelgesd a témát, hogy milyen céljai vannak, szeretne-e párkapcsolatot stb.. és a végén hozd szóba, hogy megpróbálhatnátok, ha úgy látod alakul a dolog.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy egy csomó csaj bele van zúgva mert egy csomó barátnõm van ezzel így
Hány éves vagy? :D
Nem biztos, hgoy zavarban vagn. Lehet, hgoy csak nem jössz be neki és a ronda fejed irritálja és azért csacsi ha körülötted van mert túl akar rajta esni.
A kérdező hozzászólása: 6-oska õ keresi a társaságom (mellesleg mindenki magából indul ki)
Kata : neked pedig sok sikert!=) piszika
sztem tégy utalgatásokat. H szeretnél vele több idõt eltölteni, vagy mondjuk megnézni egy filmet, vagy hívd el kutyát sétáltatni, vagy bármi. Legyen sok közös programotok.
amugy 13 vok...és hát picit messze lakunk 1mástol....meg 5 kutyát picit bajos lenne sétáltatni...xD meg mind a ketten járunk matekszakkörre is, és ott egy ideig 1más mellett is ültünk...(L) de már nem sajna.....szal nem tom...:/de köszi azért=]
Ebben a cipõben vagyok én is.. ha van valakinek tanácsa, akkor én is szívesen várom a kérdezõvel együtt.. sok puszi Kata
A kérdező hozzászólása: koszi kata, neked is kivanok azert sikert puszi ja es meg valami valaki nem tudja hogyan tudhatnam meg, hogy en tetszek e neki?nem tudom merjek addig lepni?
Úgy tudod meg hogy tetszel-e neki hogyha megkérdezed hogy szerinte milyen a hajad, meg hogy milyen az alakod.Ha majd felvillan a feje fölött a lámpa hogy te akarsz tõle valamit lehet elõször furcsán fogadja de majd hozzá fog szokni és magától kialakul minden...ha pedig ez a kérdezgetõs nem válik be irjátok le egy papírra egymás tulajdonságait(külsõre-belsõre gondolok) és beszéljétek meg hogy ezek a tulajdonságok mennyire igazak.És ha ir olyant a papírra hogy szép, kedves, aranyos..stb. akkor már észre fogod venni hogy mit gondol rólad és hogy tetszel-e neki. Sok sikert!
Hat szerintem eloszor cska utalja ra aztan redezd meg !

Mit tegyek? Tetszik nekem egy fiu, es en is tetszek neki? De a fiu egy kicsit batortalan.

Arra ertem, hogy batortalan, hogy amikor taobb barattal megyunk setalni, nem beszel hozzam, de amikor a facebookon vagyunk, akkor mindig ram ir, s mar tobbszor is hivott hozza ( 22 km-re lakik tolem, osztalytarsam lesz), de en nem mentem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Alakítsd úgy a dolgokat, hogy kettesben maradhass vele (vagy cset, facebook)és kérdezd meg tõle, hogy volna-e kedve veled komolyabban járni! Aztán megmondja! Ennyi.

Alakítsd úgy a dolgokat, hogy kettesben maradhass vele (vagy cset, facebook)és kérdezd meg tõle, hogy volna-e kedve veled komolyabban járni! Aztán megmondja! Ennyi.
Küldj felé jeleket és akár szóval is utalgass arra, hogy tetszik neked. Ha pedig nem veszi a lapot, akkor nyíltan ki kell mondani azt, amit érzel. Az ilyen bátortalan fiúknál többnyire te kell viseld a nadrágot.
Mi lenne, ha te beszélnél hozzá? Hozz fel egy témát, amirõl már beszéltetek. Ha õ nem mondd neked ilyesmit, néha te is megpróbálhatnád megdicsérni a pólóját, vagy bármit, hátha kiprésel õ is magából valami bókot, vagy legalább leesik neki, hogy tetszik neked. Ha mindig elutasító vagy, mibõl kellene, hogy rájöjjön, mi a helyzet nálad?
Igen például az egyik elsõ gondolatom az volt, hogy miért nem mentél?? HÜü ebbõl tuti azt gondolnám hogy de bírsz engem mm, nem is értem hogy nem jött még rá. Egyébként nem kell neked viselni a nadrágot, de te ESETLEG TE is tehetsz valamit az ügy érdekében, aztán majd úgyis megjön a bátorsága. Csak kis bizalom növelés
Hozd elõ az önérzetét, incselkedj vele esetleg dühítsd fel! Persze csak úgy, hogy ne az önbizalma kárára menjen, hanem bizonyítani akarjon. Beszélj egy jóbarátjával, hogy rázza össze és biztassa a srácot! De csak egy jóbarátjával, aki nem fogja mindig ezzel szívatni.

Van egy fiú edzésen aki nagyon tetszik, szoktunk beszélgetni kérdezõsködik felõle, mosolyog, kicsit kezdem érezni mintha tetszenék neki. de õ nem lép. Lépjek én?

Kezdeményezzek? multkor az erõsítés nem ment oda jött segített.. mindig segít,kérdez.. de ennyi szerintetek van esélyem nálla?

Legjobb válasz: a nicknevedbõl arra következtetek, hogy y kromoszómát hordozol, szóval mehet akármi, de utána mindig mondanod kell, hogy NO HOMO, különben meleg leszel.

a nicknevedbõl arra következtetek, hogy y kromoszómát hordozol, szóval mehet akármi, de utána mindig mondanod kell, hogy NO HOMO, különben meleg leszel.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, csak ez a nevem itt
Tudod attól, hogy egy fiú kedves valakivel, attól még nem feltétlenül tetszik neki..csak ilyen a neveltetése.:) Majd ha EGYÉRTELMÛ jelet tesz pl.megfogja a kezed vagy mondja, hogy bejössz neki onnantól már biztosra veheted. De semmikép se te lépj. Haggyuk már meg a fiúknak, hogy vadásszanak egy kicsit..21.század ide vagy oda.:D Am ha megpróbáldz szemezni vele akkor kicsit felbátoríthatod. Vagy ha 2esben vagytok tuti kiderül majd, hogy mit érez irántad.:) Sok sikert!

Van egy fiú, aki tetszik, de nem tudom, hogy én tetszek e neki. Szerintetek? (Lentebb kicsit bővebben)

A suliban ,amikor ránézek,akkor látom,hogy engem néz, meg amikor chatelünk mosolygós smileykat ír. Hát kb. ez amit mondani tudok,de nem tudom hogy tetszek-e neki.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem téged néz, csak azt nézi, hogy te miért nézed!

Lehet, hogy nem téged néz, csak azt nézi, hogy te miért nézed!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!