Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy nekem, (3279 db)

Mi a [email protected] van?
Ebbe mi az aranyos?
hány éves vagy, 11?
rolexo melyik könyvben olvasta ezt a figyelemfelkeltõs mondj neki valamit amin gondolkodnia kell dolgot ? XD neked elég annyi hogy mélyen nézel a szemébe és sokáig mondjuk ha feléd jön vagy valami..aztán harapja szádba és lassan simítsd felfelé a melled.. dugd be a középsõ ujjadat a szádba... körkörös mozdulatokkal jól nyálazd be majd nyúlj bele a bugyidba... és mindezek közben mehet a kéjjes vonaglás.. és végig nézz a szemébe ! ez fontos! sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: hatpersze nyomorult:D
Ezért majd reggel számolunk! Most pedig kapcsold ki a gépet és menj aludni!
A kérdező hozzászólása: szerintem meg fogd be:D amugymeg te meg szokjààl le a flegma pàwa stilusrol mert nem all jol kislany;)
tiszta gáz vagy angyalom!
Nekem nem. errõl a "koszicsokh." jelenségrõl pedig szokj le kislányom!
A kérdező hozzászólása: jajj hagyjad mar:D nekem tetszett ez a szoveg hogy"jajj de aranyos vagy :) "
Milyen aranyos vagy. :) Elõször csak a közelébe férkõzz, aztán jön a figyelemfelkeltés, utána az, hogy mondasz neki valami olyat, amin sokáig kell majd gondolkodnia, majd eztán mosolyogva nézz rá, ha meglátod és majd nyugodtan várd meg azt, amíg õ megy hozzád beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: fiunak*
jessszus :D de jót kacagtam ezen a kérdésen meg a válaszaidon csöppségem :D:D "koszicsokh" :D ez mi? :D "páwa" dupla v-vel :D nagyon gáz vagy...amíg nem tanulsz meg rendesen írni és fogalmazni sztem addig felejtsd el a pasikat...emiatt csak kinevetnek hogy ennyire gyerek vagy még N22

A legjobb barátnőmnek tetszik egy fiú a suliból, aki most el fog ballagni, csak az a gond hogy nekem is tetszik. De eddig csak egyszer köszönt és csak párszor smseztünk.... Mit tegyek? (A barétnőm pedig májusban kimén Bécsbe lakni az anyjához)

Legjobb válasz: Hogy hogy mit tegyel?Hat beszelj a baratnoddel.O tudja hogy neked is tetszik es hogy sms-tetek?Mert ha igen akkor beszeld meg vele hogy mi van de ez meg nem azt jelenti hogy oszejosztok(vagyis nem tudom mirol szolhattak az sms-ek).Es ha nem tudja mond el neki ,ha igazi barat akkor megert.Ha nem ert meg akk sem bisztos h nem igazi barat csak neki is tetszik.De ez h neki tetszik az semmi akkor lenne igazan baj ha szerelmes lenne bele.Szoval szerintem beszelj vele es ha nem erti meg akkor mindenkeppen a pasit hagyd ne a baratnot .Sose hagy el egy baratnot egy furfangos fiuert.Mindenkeppen beszelj a baratnoddel.Drukkolok neked!Puszi

Hogy hogy mit tegyel?Hat beszelj a baratnoddel.O tudja hogy neked is tetszik es hogy sms-tetek?Mert ha igen akkor beszeld meg vele hogy mi van de ez meg nem azt jelenti hogy oszejosztok(vagyis nem tudom mirol szolhattak az sms-ek).Es ha nem tudja mond el neki , ha igazi barat akkor megert.Ha nem ert meg akk sem bisztos h nem igazi barat csak neki is tetszik.De ez h neki tetszik az semmi akkor lenne igazan baj ha szerelmes lenne bele.Szoval szerintem beszelj vele es ha nem erti meg akkor mindenkeppen a pasit hagyd ne a baratnot .Sose hagy el egy baratnot egy furfangos fiuert.Mindenkeppen beszelj a baratnoddel.Drukkolok neked!Puszi
Nekem is volt ilyen. De a b.nom nem koltozott jo messze.... Tiszteletben tartottuk egymast es csendben epekedtunk...aztan eltelt par ev, en talalkoztam a fiuval neki akkor lettem volna erdekes de nekem mar nem volt az. Most ujra megtalaltuk egymast(tizen sok ev utan). Egybol tudta ki vagyok... A baratno mar nincs meg sajnos. A csendben elo vonzalom azonban valahol meg megvan. Szoval nem kell feltetlenul materiazalni a dolgokat. Nem kell minden szerelemnek vagy vonzalomnak beteljesulnie. Adj idot magadnak es fogod latni merre alakulnak a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de nekem csak tetszik (szép fiú), de nem vagyok belé szerelmes.Azt meghagyom a barátnõmnek...
Szia!Van egy lakotarsam aki a baratnom(en is lany vagyok), a legjobb baratnom, erdekes mert az en pasim legjobb baratjaval jar.Sokszor megjegyezzuk hogy ma milyen jol nez ki a pasid...jol all neki ez a cipo stb.De ez eddig tart, akkor is ha a baratnomnek szep a fiuja es o is ugyanigy velekedik az enyemrol az nem baj. Ugyesen irtad hogy meghagyod a szerelmet a baratnodnek, attol meg gondolhatod hogy szep a fiu, tetszhet is, de tovabb ne menj!

Ha neked tetszik egy fiú és a barátnődnek is (de a barátnőd csak párhónapja ismered). Akkor járnál azzal a fiúval?

Legjobb válasz: Ha csak tetszik neki, akkor igen. Barátnõimmel, akiket régebb óta ismerek, mint pár hónap, közösen szoktuk nézni a pasikat, és gyakran egybeesik az ízlésünk. Beszélgettünk is errõl, nehogy bárkinek bármi rosszul essen, de mindenki azon az állásponton volt, hogy mért állna a másik útjába, ha a srácnak õ tetszik? Még nagyon régen, gimi elején volt egy olyan eset, hogy egy társaságba jártam egy akkori bnõmmel, és neki megtetszett az a srác, aki nekem is nagyon tetszett, viszont én nem mertem elmondani, hogy nekem is tetszik, inkább összehoztam õket. Pár hét múlva szétmentek, mivel a srác nem szerette, és nem is tudta megszerezni. Utána továbbra is kerülgettük egymást a sráccal, kb másfél évig, míg végül összejöttünk, bár tény és való, hogy azzal a bnõmmel addigra már nem különösebben tartottuk a kapcsolatot, és a társaságba se járt már le, de ettõl függetlenül elmondtam neki, hogy tõlem tudja meg, és ne mástól.

Ha csak tetszik neki, akkor igen. Barátnõimmel, akiket régebb óta ismerek, mint pár hónap, közösen szoktuk nézni a pasikat, és gyakran egybeesik az ízlésünk. Beszélgettünk is errõl, nehogy bárkinek bármi rosszul essen, de mindenki azon az állásponton volt, hogy mért állna a másik útjába, ha a srácnak õ tetszik? Még nagyon régen, gimi elején volt egy olyan eset, hogy egy társaságba jártam egy akkori bnõmmel, és neki megtetszett az a srác, aki nekem is nagyon tetszett, viszont én nem mertem elmondani, hogy nekem is tetszik, inkább összehoztam õket. Pár hét múlva szétmentek, mivel a srác nem szerette, és nem is tudta megszerezni. Utána továbbra is kerülgettük egymást a sráccal, kb másfél évig, míg végül összejöttünk, bár tény és való, hogy azzal a bnõmmel addigra már nem különösebben tartottuk a kapcsolatot, és a társaságba se járt már le, de ettõl függetlenül elmondtam neki, hogy tõlem tudja meg, és ne mástól.
A pasinak viszont csak az egyikõtök fog tetszeni igazán! És amelyikõtökkel nem jön össze az nyilván kicsit sértõsött lesz, de ez benne van a pakliban de egy idõ után ugy is megnyugszik az a fél amelyikõtöket NEM válassza. Ez soxor van így... Itt az a lényeg, hogy te légy boldog! És ha ugy érzed, hogy számodra az a pasi jelentené a boldogságot, akkor gyere össze vele! Ha a barátnõd igazi barát akkor nem fog emiatt összeveszni veled!
én megvárnám, h a pasi kezdeményezzen nálam. ha ez megtörtént, megmondanám a barátnõmnek, és megkérdezném, h zavarná-e a dolog? ezzel eldõlt. ha viszont a srác nem kezdeményez, és te/ti csak ábrándozol róla, akkor ne tedd tönkre a rivalizálással a barátnõddel lévõ kapcsolatod.

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

Már egy ideje tetszik egy fiú már elmondtam neki hogy tetszik. Szerintetek elmonjam neki hogy nem csak tetszik hanem mást is érzek iránta?

Legjobb válasz: Nem érdekled, nem baj? Nem veszed észre, hogy nem kellesz neki? Már elmondtad hogy tetszik neked, ha erre nem lépett semmit, akkor te nem tetszel neki, történet vége, keress mást.

Nem érdekled, nem baj? Nem veszed észre, hogy nem kellesz neki? Már elmondtad hogy tetszik neked, ha erre nem lépett semmit, akkor te nem tetszel neki, történet vége, keress mást.

Mit tegyek? Hogyha van egy fiú akinek tetszek és nekem is tetszik viszont az egyik barátnőm amikor megtudta hogy tetszek neki elkezdett nyomulni rá azzal a mondattal h neki is tetszik.

A fiúval már sokat beszélgettem fb-n és már találkoztunk 2x élőben is.A másik lány csak egy hete beszélget vele viszont elég nagy a melle nekem meg annyira nem.Kérlek csak normális válaszokat adjatok, mert nem vagyok csak 14 éves és nem tudom hogy megy ez a dolog.Ja és a másik lány is fog vele találkozni de csak úgy hogy elmegy egy edzésére ahova más is elkíséri.

Legjobb válasz: Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.

Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.
A kérdező hozzászólása: de már 14 éves vagyok :)
"elég nagy a melle nekem meg annyira nem" A mell az hogy jön ide?? :o Hát tetszik a fiú? Ha igen mond meg neki. Ha nem akkor miért is zavar téged? :O
Szerintem ilyenek ért ne bántsd magad .Kb 5 év múlva elfelejted az egészet . De szerintem a barátod szándékosan hajt a pasidra .
Ja és mell az nem nagyon számít 14-es kornál
A kérdező hozzászólása: Ennek a fiúnak nem a mell számít és tudja h tetszik nekem és õ is mondta h tetszek neki csak azért írtam a mellméretet mert annak a lánynak nagy az önbizalma és általánosságban az ilyen korú fiúknak az szokott tetszeni jogyha valakinek nagy, félek hogy elvenné tõlem. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Akkor kiderül, hogy milyen erõs az a barátság.
A kérdező hozzászólása: Hát azér nem olyan jó barátnõm de ez igaz.

Nekem tetszik egy lány, és ő is tetszik nekem, de mégis egy másik fiut "szeretget". Miért?

Szerelmes vagyok egy lányba és ő is belém,de mégis egy másik fiut ölelget meg stb..Ezt miért csinálja?Az előfordulhat,hogy két fiuba szerelmes? (normáli válaszokat szeretnék)

Legjobb válasz: "Nekem tetszik egy lány, és õ is tetszik nekem" :D:D:D:D:D:D

"Nekem tetszik egy lány, és õ is tetszik nekem" :D:D:D:D:D:D
engem is mindig szarrá ölelget egy lány, és neki is van pasija....mondjuk az a lány, ...bolond...:) ) amúgy ez csak baráti gesztus a csajok részérõl, legalábbis amelyik ilyen ölelgetõs típus
Igen hagyd. Ha a mostani barátja mellett hülyít téged, melletted is megcsinálhatja majd. Gondolom nem örülnél neki...
ribanc
A kérdező hozzászólása: akkor hagyuk az egészet szerinted??
mert ribanc
A kérdező hozzászólása: az van hogy mindíg ölelget meg csókolgat meg minden pedig neki már van barátja.ezt vajon miért csinálja?:(((
szerintem k*rva.
A kérdező hozzászólása: imádom mikor írok az elsõ kommentre már írnak 20-an :D
"Nekem tetszik egy lány, és õ is tetszik nekem" Hatalmas arc vagy! :D:D
A kérdező hozzászólása: köszz ezzel sokat segítettél -.-"""
...vagy féltékennyé akar tenni. Kérdezd meg tõle! :)
A kérdező hozzászólása: hát nem igazán :(

Tetszik egy fiú, de hogyan tudjam meg, hogy tetszem-e neki de anélkül, hogy ő rájönne arra, hogy tetszik?

Félek megkérdezni t?le, hogy én tetszem-e neki, mert attól tartok, hogy utánna egy közös ismer?sünknek én lennék emiatt a nevetség tárgya.: ( Mit tegyek? Bár elég messze lakik, de azért jó lenne tisztába lenni a dolgokkal... Azt sem tudom, hogy mit írjak neki,mert annyira nem beszélünk sokat,s?tt elég ritkán beszélünk, és ha én most ráírnék akkor nem t?nne úgy,hogy én nyomulok? Milyen jelei lehetnek így,hogy keveset beszélünk,annak, hogy tetszem neki? És mit írjak neki? És amikor beszélünk akkor is mindig én írok rá(bár ez is csak 3x volt kb.) akkor ez azt jelenti,hogy nem tetszem neki?? Vagy csak nincs ideje, vagy lehet tetszem neki csak annyira mégsem?? Normális és segít? válaszokat írjatok legyetek szivesek. És ha lehet írjátok oda a korotokat és a nemeteket. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Én már jártam úgy, hogy nevetség tárgya lettem, mert bevontam közvetítõt, hogy tudja meg nekem õ, hogy bejövök-e a srácnak. Ez volt a gáz. Ha úgy intézem, hogy csak ketten tudjunk az egészrõl, akkor nem égtem volna ekkorát. Szóval sztem egyszer csípd el, hogy ketten legyetek, kérdezz rá kerek perec, hogy "lehet, hogy meglepõ ez a kérdés, de tetszem neked?" Aztán mond valamit, amit el kell fogadni. Esetleg megkérheted, hogy maradjon kettõtök közt a dolog. De ha mégis kibeszélné vkivel, a közös ismivel pl, akkor az csak õt minõsíti. Te csak egy kérdést tettél fel neki:P Igaz, h ehhez nagy bátorság kell! Szóval ha meg tudod csinálni, nem lesz okod a szégyenre, te már bizonyítottál:) L21

Szia! Én már jártam úgy, hogy nevetség tárgya lettem, mert bevontam közvetítõt, hogy tudja meg nekem õ, hogy bejövök-e a srácnak. Ez volt a gáz. Ha úgy intézem, hogy csak ketten tudjunk az egészrõl, akkor nem égtem volna ekkorát. Szóval sztem egyszer csípd el, hogy ketten legyetek, kérdezz rá kerek perec, hogy "lehet, hogy meglepõ ez a kérdés, de tetszem neked?" Aztán mond valamit, amit el kell fogadni. Esetleg megkérheted, hogy maradjon kettõtök közt a dolog. De ha mégis kibeszélné vkivel, a közös ismivel pl, akkor az csak õt minõsíti. Te csak egy kérdést tettél fel neki:P Igaz, h ehhez nagy bátorság kell! Szóval ha meg tudod csinálni, nem lesz okod a szégyenre, te már bizonyítottál:) L21
Hát, abban nem tudok sajnos segíteni, hogy mit tegyél, csak hogy mit ne. Sztem ne kérdezz így rá szemtõl szembe. 15 voltam, mikor egy hasonló beszélgetést lefolytattam egy sráccal, persze megígérte, hogy köztünk marad. Három évvel késõbb ismerõsök bemutattak egy fiúnak, aki anno az elõbbi srác haverja volt, és én emlékeztem is rá, de õ rám nem, pedig a beszélgetésekbõl kiderült, hogy vannak közös ismerõseink - úgyhogy megnyugodtam, hogy az a bizonyos beszélgetés tényleg köztünk maradt. Majd ez az új ismerõsöm bemutatott egy újabb fiúnak, aki szintén az akkori baráti körhöz tartozott. Na ez a srác rám nézett (3 év elteltével ugye), és csak annyit kérdezett: jaa, te vagy az, aki.... Hát, elég kellemetlenül éreztem magam... 25l
A kérdező hozzászólása: köszi lányok. :) csak ha mondanám is, hogy maradjon ketõnk közöt nem tudom, hogy meddig nem "járna el a szája" mert ha a közös ismerõsünk fülébe jutna akkor azt hiszem hogy elsüllyednék, mert a közös ismerõsünk eddigi viselkedései alapján elintézné, hogy MINDENKI rajtam röhögjön, hogy mekkora szánalom vagyok stb. Hogy is álmodozhatok egy ilyen fiúról??!! és egyéb hasonló kijelentések. De azért még1x köszönöm. :)
Figy, ha adod a jeleket neki, és nem reagál, akkor nem tetszesz neki igazán. Sajnos ez a valóság. Ne fuss pasi után, nem éri meg sajna. Ha kellesz egynek akkor õ majd tudatja veled :D

Tetszik egy lány, hogy mondjam meg hogy tetszik, és mi van ha én nem tetszek neki? !

Legjobb válasz: Figyelj, ha nem tetszel neki, akkor sem fog elküldeni a francba. Ha megmondod neki, hogy tetszik neked, az valószínûleg jól fog neki esni, attól függetlenül, hogy õ mit gondol rólad.

Figyelj, ha nem tetszel neki, akkor sem fog elküldeni a francba. Ha megmondod neki, hogy tetszik neked, az valószínûleg jól fog neki esni, attól függetlenül, hogy õ mit gondol rólad.
1. "Tetszel nekem/szép vagy/kedves vagy/aranyos vagy/gyönyörû a mosolyod/nagyon szimpatikus vagy, lenne kedved eljönni velem valahová? 2. Akkor nem fogtok összejönni.
A kérdező hozzászólása: köcce
hány éves vagy ?
az elsõ válaszoló elsõ pontjával értek egyet ha szeretnél heszélni errõl akkor írj privibe
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok!

Van egy fiú, akinek én tetszek és nekem is tetszik. Csak egy baj van. (És amit most leírok egyes személyek ne vegyék sértésnek! ) AZ a baj, hogy cigány. Szerintetek beszélgessek vele tovább is vagy mondjam meg neki, hogy ez nem fog összejönni?

Legjobb válasz: tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.

tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.
Ezt te magad kellene eldöntsd, hogy felvállalod a nemzetiségével eggyütt vagy nem.Itt megoszlanak errõl a vélemények:) de gondolom ezt tudod.
Miért zavar, hogy cigány? Szerintem a legjobbak a cigány csajok! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! :)
Ne, Ne SOHA. Hagyd a fenébe, annyi magyar értelmes lány van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!