Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy hogy mondjam el neki (116 db)

Honnan tudom, hogy tetszem az egyik osztálytársamnak, és ha tetszem, akkor hogyan mondjam el neki, hogy õ tetszik nekem?

15 éves vagyok, és van egy lány az osztályban, aki nagyon tetszik. Csinos okos meg minden, már többször is elkísértem a házához, és egyszer még moziztunk is.

Legjobb válasz: Komolyan mondom ilyen egyszerû, egyszer mikor moziztok vagy hazakíséred és jó a kedve mindenkinek meg vidám megfogod a kezét a szemébe nézel és elmondod neki hogy tetszik neked és szeretnéd mondjuk elhívni egy "randira". Nem csókolod meg! Nem csapsz a se-g-g-ére! ha igent mond!!! Legyél egyértelmû és õszinte. Ha nemet mond, mond hogy bocsi kicsit félreértetted a jeleket de azért még neked bejön! Ja és cselekedj gyorsan, mert ha a barátzónába esel véged... Karácsonyt várd meg mert ajándékozosdi még kínos ennyi ismeretség után! Good Luck Bro!!

Komolyan mondom ilyen egyszerû, egyszer mikor moziztok vagy hazakíséred és jó a kedve mindenkinek meg vidám megfogod a kezét a szemébe nézel és elmondod neki hogy tetszik neked és szeretnéd mondjuk elhívni egy "randira". Nem csókolod meg! Nem csapsz a se-g-g-ére! ha igent mond!!! Legyél egyértelmû és õszinte. Ha nemet mond, mond hogy bocsi kicsit félreértetted a jeleket de azért még neked bejön! Ja és cselekedj gyorsan, mert ha a barátzónába esel véged... Karácsonyt várd meg mert ajándékozosdi még kínos ennyi ismeretség után! Good Luck Bro!!
A kérdező hozzászólása: És ha mondjuk csak névtelenül leraknám a padjára az ajándékot?
Ha határozott férfira vágyik mint sok nõ akkor lehet gyávának tart de az is lehet hogy másra gondol, a közvetlen módszernél nincs jobb, fiatalon én is gondoltam erre de tartalmas dolog sosem lett belõle, meglehet próbálni (be is jöhet bár szerintem nem), fiatal vagy még így is úgyis csalódni fogsz, ha az elején bátran kezdesz késõbb is bátrabb leszel és nem fogsz félénk lenni, meg kell edzõdni :S
A kérdező hozzászólása: Kössz asszem bevált az 1 válasz, szóval ennek még lesz folytatása :D.
Közvetíts, hasonló helyzetben vagyok én is! :D
A kérdező hozzászólása: És ha mondjuk facebookon kérdeztem volna meg tõle, az nagyon durva lett volna, mert arra is gondoltam (gondolom megint a bátorság dolog)?
személyesen szerintem több az esély amúgy is, nehezebb nemet mondani valakinek a szemébe mint chaten, egyre modernebb minden de a verbális dolgokat nem lehet helyettesíteni :)
A kérdező hozzászólása: Értem, de ha igen-t akar mondani, akkor facebookon is igen-t mond, és nem az a cél, hogy ne merjen nemet mondani.

Van egy fiú aki tetszik! Askon hogy mondjam el neki?

Legjobb válasz: Hülye tinilány vagy. 15/f

Hülye tinilány vagy. 15/f
Ask-on sehogy. Személyesen. Pont. 14/L
ASK egy trágyagánya oldal a haverjával a facebookkal együtt, személyesen ismerkedj!
Ask-on, b_zdmeg ask-on... Eszem megáll :D 14/L kicsilány nõj fel!
Te k**va hülye vagy már bocs ilyen, hogy jutott egyáltalán eszedbe ?:D
1. lépés: odmész hozzá 2. lépés: megmondod neki
Mondj valami hülyeséget: "Szeretem a csokit... Pont olyan mint te." Erre õ: "Hogy-hogy?" Te: "Hát mert olyan édes, és mert... szeretem." Na jó, ez vicces :D De azért megpróbálhatod, biztosan tetszeni fog neki! A lányok szeretik az ilyen nyálas dolgokat...
de cuki vagy *-* nézz a szemébe és mond "szeretlek"
A kérdező hozzászólása: köszi nektek:D
az nem barát aki cikiz vagyis csak gyökerek nem nõttek még fel..... vezesd rá....
keresd az alkalmat amikor ketten vagytok, odamész hozzá és pusztán azt mondod, hogy szia és rámosolyogsz, ennyi, se több se kevesebb, csak ezt, mosoly-szia, mi a helyzet. amikor meg látod akkor nézz a szemébe mélyen mélyen mélyen ne vedd el a szemed csak néz a szemébe és mosolyogj és köszönj, hogy szia.
Ha veled egykorú vagy nálad fiatalabb akkor a szemébe mondd hogy szereted vagy valami vagy írd körül.:D
A kérdező hozzászólása: Engem a barátaim cikiznek miatta.:/
Sehogy. Ha letámadod azzal, hogy azt mondod szereted lehet megijed az új helyzet miatt és ellentétes hatást váltasz ki vele még akkor is ha neki is tetszel. Beszélgess vele sokat mindenrõl és majd kialakul egyfajta vonzalom köztetek, és már csak akkor kell megmondanod neki, ha meglesz az elsõ csók.
ne foglalkozz azzal amit a barátaid mondanak


Tetszik egy fiú de hogy mondjam el neki?

Na szóval.. van egy fiú aki nagyon tetszik de még nem beszélgettünk.Hogyan ismerkedhetnék meg vele? Általában a haverjaival van szeretnék vele beszélni de elég félénk vagyok.Segítsetek!

Legjobb válasz: Vannak, akik a legjobb pasik láttán lefagynak, nem tudnak, mit mondjanak nekik, hogyan viselkedjenek. Ezek nagyon komoly gondok egy fiatal életében, hiszen ott az álom pasi elõtte. A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni. Legyen önbizalmad! Ha önbizalom hiány miatt idegesek leszünk, amikor beszélni kell valakivel, aki tetszik. Néhány pont, amiben magabiztosságot lelhetsz: - Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Õ is ember és õ is kíváncsi lehet rád. - Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat. - Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (ez a Pygmalion-hatás) - Ez nyálas, de beválik: öltözz kényelmesen. Ha van valami, ami önbizalmat ad, szerencse fehér nemûd, vagy kedvenc cipõ, akkor azt vedd fel :) - Vegyél mély levegõt, az megnyugtat. Egy kezdeti kedves köszönés után jó, ha a beszélgetés nem áll meg rögtön, ezért kérdezz valamit. Minél kevesebbet kell neked beszélni, annál kevésbé leszel izgatott. Néhány témát tervelj ki elõre. Ezek vagy számodra közömbös, vagy számodra jól ismert témák kényelmesek lehetnek. Ez lehet: - Közös tanóra, amit együtt tanultok. - Suli körüli történések. - Közös barátok - Közelgõ suli programok … Tartsd szóval különbözõ kérdésekkel, de ne legyen belõle interjú. A beszélgetés közben, ha kicsit ideges leszel, mosolyogj és vegyél mély levegõt. Nem gond, ha lelépsz, mielõtt nagyon kínos lenne a szituáció, de mindenképpen valami kellemes dologgal és egy mosollyal köszönj el tõle: - Örültem, további szép napot! - Szép estét! - Jó órát! Ez egy kellemes kiinduló pontot adhat a következõ beszélgetéshez. Ha nagyon izgulsz, miközben vele beszélsz, picit pihentesd. Ha már szívesen elhívnád randira, elõtte elhívhatod egy csoportos tevékenységre. - Van kedve lejönni többiekkel, megnézni a suli sport eseményt? - Van kedve lejönni többiekkel, biliárdozni? - Többiekkel kinézünk a sétányra, van kedved ott lógni? ... Amíg a többiekkel vagytok, rájuk is figyelj picit, bár nem csak miattuk vagy ott, de ha túl sokat foglalkozol a sráccal, picit fura, kellemetlen lehet. Ezért jó, ha többiekkel is beszélsz. Ne feledd, nem baj ha picit izgulsz. Mindenki izgul. Lehet Õ is. Néhányan aranyosnak és emberinek tartják ilyenkor az izgulást. Ha valami kínosat teszel, mosolyogj, rántsd meg a vállad. De ne add a hülyét! (és ne vidd túlzásba!) Azt sem feledd, hogy amit belül érzel, nem mindig leolvasható az arcodról. Még akkor sem, ha a szíved a nyakadban kalapál, más azt nem hallja. Szánd rá az idõd és szerezz gyakorlatot. Minden cikis döntésedet bocsásd meg magadnak. Mindenkinek vannak botlásai. És mindennél fontosabb: Érezd jól magad! :)

Vannak, akik a legjobb pasik láttán lefagynak, nem tudnak, mit mondjanak nekik, hogyan viselkedjenek. Ezek nagyon komoly gondok egy fiatal életében, hiszen ott az álom pasi elõtte. A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni. Legyen önbizalmad! Ha önbizalom hiány miatt idegesek leszünk, amikor beszélni kell valakivel, aki tetszik. Néhány pont, amiben magabiztosságot lelhetsz: - Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Õ is ember és õ is kíváncsi lehet rád. - Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat. - Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (ez a Pygmalion-hatás) - Ez nyálas, de beválik: öltözz kényelmesen. Ha van valami, ami önbizalmat ad, szerencse fehér nemûd, vagy kedvenc cipõ, akkor azt vedd fel :) - Vegyél mély levegõt, az megnyugtat. Egy kezdeti kedves köszönés után jó, ha a beszélgetés nem áll meg rögtön, ezért kérdezz valamit. Minél kevesebbet kell neked beszélni, annál kevésbé leszel izgatott. Néhány témát tervelj ki elõre. Ezek vagy számodra közömbös, vagy számodra jól ismert témák kényelmesek lehetnek. Ez lehet: - Közös tanóra, amit együtt tanultok. - Suli körüli történések. - Közös barátok - Közelgõ suli programok … Tartsd szóval különbözõ kérdésekkel, de ne legyen belõle interjú. A beszélgetés közben, ha kicsit ideges leszel, mosolyogj és vegyél mély levegõt. Nem gond, ha lelépsz, mielõtt nagyon kínos lenne a szituáció, de mindenképpen valami kellemes dologgal és egy mosollyal köszönj el tõle: - Örültem, további szép napot! - Szép estét! - Jó órát! Ez egy kellemes kiinduló pontot adhat a következõ beszélgetéshez. Ha nagyon izgulsz, miközben vele beszélsz, picit pihentesd. Ha már szívesen elhívnád randira, elõtte elhívhatod egy csoportos tevékenységre. - Van kedve lejönni többiekkel, megnézni a suli sport eseményt? - Van kedve lejönni többiekkel, biliárdozni? - Többiekkel kinézünk a sétányra, van kedved ott lógni? ... Amíg a többiekkel vagytok, rájuk is figyelj picit, bár nem csak miattuk vagy ott, de ha túl sokat foglalkozol a sráccal, picit fura, kellemetlen lehet. Ezért jó, ha többiekkel is beszélsz. Ne feledd, nem baj ha picit izgulsz. Mindenki izgul. Lehet Õ is. Néhányan aranyosnak és emberinek tartják ilyenkor az izgulást. Ha valami kínosat teszel, mosolyogj, rántsd meg a vállad. De ne add a hülyét! (és ne vidd túlzásba!) Azt sem feledd, hogy amit belül érzel, nem mindig leolvasható az arcodról. Még akkor sem, ha a szíved a nyakadban kalapál, más azt nem hallja. Szánd rá az idõd és szerezz gyakorlatot. Minden cikis döntésedet bocsásd meg magadnak. Mindenkinek vannak botlásai. És mindennél fontosabb: Érezd jól magad! :)
1.Látom unatkozol;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ^^ hogyan menjek oda?mindig a barátaival van...
Ha megvan egy közös téma, amirõl tudtok beszélgetni, akkor szünetben odamész hozzá és Röviden vázolod neki, a témát. Majd érdeklõdõen kérdezel néhányat, és amikor már látszik rajta a lelkesedés, elköszönsz tõle kedvesen. Ezzel jelezd, hogy vagy és, hogy tudtok beszélni. Nem baj, ha közel vannak a barátai. Csak ne vágj félbe más beszélgetést ezzel. Nem kell, hogy ez több legyen, mint 3perc. Ezzel felkelted a figyelmét. Aztán legközelebb lehet picit hosszabbra szõni a beszédet. Akkor már több valószínû figyelemmel lesz irántad. És szépen kialakul. A viszonylag semleges, de közös téma megtalálása persze nem könnyû. Ebben segíteni nem tudok, mert nem ismerlek benneteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Van egy lány az évfolyamon aki tetszik. Ismerjük egymást, szoktunk beszélgetni. Hogy mondjam el neki hogy tetszik és randira szeretném hivni? Nincs nagyon egyedül szinte mindig barátnõivel van.15/F

Legjobb válasz: Hivd el õt egy fagyira, bár most tél van... Egy cukrászdába üljetek be és beszélgessetek. Érdeklödj hobbi ... sport... Azt ha 2-3 alkalom találkozás megvolt mond meg neki hogy tetszik és lehet e mélyebb egy barátságon kivül. Találkozzatok de figylej nehogy csak baratsag legyen belole. Helyes i. I. Hibakert bocsi. Sok sikert.

Hivd el õt egy fagyira, bár most tél van... Egy cukrászdába üljetek be és beszélgessetek. Érdeklödj hobbi ... sport... Azt ha 2-3 alkalom találkozás megvolt mond meg neki hogy tetszik és lehet e mélyebb egy barátságon kivül. Találkozzatok de figylej nehogy csak baratsag legyen belole. Helyes i. I. Hibakert bocsi. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszi
Van valamilyen közös órátok?Ha igen, én azt ajánlom próbálj olyankor a közelébe lenni, közelébe ülni, vele lenni párba, aztán ha úgy érzed egyszer elhivod vhova:-) egyébként elmondod a várost ahol vagy/vagytok?:-)
A kérdező hozzászólása: sopronban amugy angolol vagyunk egy csoportba
1. fürödj meg 2.járj neki násztáncot 3.add oda neki a subádat 4.csihúdjá le oszt eriggyé neki kend

Tetszik nekem egy fiú, de valószínűleg ő ezt nem tudja. Nemrég azt mondta, hogy én nagyon tetszem neki. Az a baj ha más lányokkal látom akk az rosszul esik. Szerintetek hogy mondjam el neki, hogy bejön, és hogy többet szeretnék tőle barátságnál?

Fiúk, ti hogy várnátok ezt egy lánytól?

Legjobb válasz: omg! komolyan, még ilyenbõl is problémát csinálnak a nõk? egyszerûen hívd félre és mond neki hogy õ is tetszik neked mielõtt még azt fogja gondolni hogy nem tetszik neked...-.-

omg! komolyan, még ilyenbõl is problémát csinálnak a nõk? egyszerûen hívd félre és mond neki hogy õ is tetszik neked mielõtt még azt fogja gondolni hogy nem tetszik neked...-.-
A kérdező hozzászólása: hát igen... mi nõk már csak ilyenek vagyunk
Elõször is, nem várjuk el.Nyugodtan hívd félre, közöld vele a szitut.Aztán, ha akar, akkor hagyd, hogy kezdeményezzen, ha nem kezdeményez akkor hagyd a büdös [email protected]
A kérdező hozzászólása: köszööm a válaszokat

Ha egy lányt elhívok találkozni akkor utána a találkozón hogy mondjam el neki hogy tetszik nekem?

Legjobb válasz: Az ember nem azért hív el valakit, mert nem tetszik neki. Azzal, hogy elhívod gyakorlatilag kifejezted, hogy tetszik. Ha a lány nem szellemi fogyatékos, akkor rá fog jönni.

Az ember nem azért hív el valakit, mert nem tetszik neki. Azzal, hogy elhívod gyakorlatilag kifejezted, hogy tetszik. Ha a lány nem szellemi fogyatékos, akkor rá fog jönni.
Inkább arra törekedj, hogy érezzétek jól magatokat, és abból alakulhat valami, mert ha nem feltétlenül erre gondol a találkozó alkalmával, akkor el is riaszthatod.
"Meg akarlak szúrni"
A kérdező hozzászólása: De a lánnyal így jóba vagyunk régóta és lehet azt hiszi hogy ilyen baráti találkozás
Igaza van az elõzõnek, de azért adok pár tanácsot. Vihetnél neki valami kis apróságot, lehet akár egy szál virág, bár ez kicsit elcsépelt de akkor tuti értené a célzást. Dicsérd meg a ruháját, haját ilyesmi. Igaz nemtudom hova mentek vagy hol találkoztok de mondjuk sétálás közben beszélgessetek, érezze hogy kiváncsi vagy milyen zenét, filmet, ételeket szeret. Ne legyél azért túl rámenõs. A találkozó végén kérdezd meg lenne-e kedve máskor is találkozni veled :-) most így hirtelen ennyi jutott eszembe :-) sok szerencsét
Ne mondd meg, hogy tetszik, ezzel csak magányos kapcsolatfüggõ egyednek állítana be.
5õs vagyok. Azt hogy igaza van az elõzõnek az elsõ válaszolóra értettem, hogy a csaj valszeg rájön miért hívod el. Bár így hogy barátok vagytok.. Nemtudom. Mi is barátok voltunk a pasimmal, de én valahogy megéreztem miért hív el kettesben találkozni :-D
Hány évesek vagytok amúgy? :-) mármint te és a lány.

Tetszik egy srác aki most lesz 18 éves, én pedig még csak 14 leszek. És a falunkban focizik, minden meccsén kint vagyok de ő észre sem vesz. Szeretem, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki mer még nem is beszéltünk. Baromira szeretem. Mit tegyek?

Szerintetek össze fogunk jönni? Neki is tetszhetek? :OO

Legjobb válasz: Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Van egy lány akivel nagyon jóba vagyok de ő csak barátnak tart. Hogy mondjam el neki hogy tetszik, mit mondjak neki?

ha lehet ne hülyeséget !

Legjobb válasz: Tök egyszerû! Beszélj vele személyesen és mond el neki, hogy mit érzel! Vegyél magadon bátorságot! Ha meg azt mondja, hogy továbbra is csak barátok, akkor legalább tudni fogod, hogy mi a pálya ;) Ezzel csak nyerhetsz!

Tök egyszerû! Beszélj vele személyesen és mond el neki, hogy mit érzel! Vegyél magadon bátorságot! Ha meg azt mondja, hogy továbbra is csak barátok, akkor legalább tudni fogod, hogy mi a pálya ;) Ezzel csak nyerhetsz!
Tetszik vagy szerelmes vagy belé? Nem mindegy. Nekem sok lány tetszik, de az nem jelenti azt, hogy mindegyikükbe szerelmes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok belé
ha már mondta hogy barátnak tart akkor ezzel csk szétrombolod a barátságot. De inkább akkor ez mint hogy szenvedj, keress mást, ne függj érzelmileg a lányoktól amíg össze nem jössz vmelyikkel mert megkínoz, ez rosszabb mint a fizikai fájdalom úf18

Tetszik egy fiú és nem tudom hogy mondjam el neki, vagy inkább ne is mondjam neki? Szerintetek?

Legjobb válasz: Semmiképpen se mond meg neki! Inkább várd meg, amíg összejön mással, és kezd el a háta mögött fúrni a csajt.

Semmiképpen se mond meg neki! Inkább várd meg, amíg összejön mással, és kezd el a háta mögött fúrni a csajt.
A kérdező hozzászólása: jó elmondanám neki de nem merem...
Szerintem találkozzatok, nem kell kimondani elég ha kimutatod. Mosolyogj, keresd a társaságát, nézz a szemébe ilyesmi. Ha úgy adja az alkalom úgyis csók lesz belõle azután meg már nem kell mondani hogy tetszel mert nyilvánvaló.
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
nálam is ez a helyzet, és én sem merem elmondani, maximum akkor fogom, hogyha érzem, hogy jó dolog lenne a vége
A kérdező hozzászólása: én is ugy tervezem hogy nyáron vagy ballagás után, mert akkor már nem lessz annyira ciki mert nem fogom minden nap látni..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!