Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy hogy mondjam (308 db)

Honnan tudom, hogy tetszem az egyik osztálytársamnak, és ha tetszem, akkor hogyan mondjam el neki, hogy õ tetszik nekem?

15 éves vagyok, és van egy lány az osztályban, aki nagyon tetszik. Csinos okos meg minden, már többször is elkísértem a házához, és egyszer még moziztunk is.

Legjobb válasz: Komolyan mondom ilyen egyszerû, egyszer mikor moziztok vagy hazakíséred és jó a kedve mindenkinek meg vidám megfogod a kezét a szemébe nézel és elmondod neki hogy tetszik neked és szeretnéd mondjuk elhívni egy "randira". Nem csókolod meg! Nem csapsz a se-g-g-ére! ha igent mond!!! Legyél egyértelmû és õszinte. Ha nemet mond, mond hogy bocsi kicsit félreértetted a jeleket de azért még neked bejön! Ja és cselekedj gyorsan, mert ha a barátzónába esel véged... Karácsonyt várd meg mert ajándékozosdi még kínos ennyi ismeretség után! Good Luck Bro!!

Komolyan mondom ilyen egyszerû, egyszer mikor moziztok vagy hazakíséred és jó a kedve mindenkinek meg vidám megfogod a kezét a szemébe nézel és elmondod neki hogy tetszik neked és szeretnéd mondjuk elhívni egy "randira". Nem csókolod meg! Nem csapsz a se-g-g-ére! ha igent mond!!! Legyél egyértelmû és õszinte. Ha nemet mond, mond hogy bocsi kicsit félreértetted a jeleket de azért még neked bejön! Ja és cselekedj gyorsan, mert ha a barátzónába esel véged... Karácsonyt várd meg mert ajándékozosdi még kínos ennyi ismeretség után! Good Luck Bro!!
A kérdező hozzászólása: És ha mondjuk csak névtelenül leraknám a padjára az ajándékot?
Ha határozott férfira vágyik mint sok nõ akkor lehet gyávának tart de az is lehet hogy másra gondol, a közvetlen módszernél nincs jobb, fiatalon én is gondoltam erre de tartalmas dolog sosem lett belõle, meglehet próbálni (be is jöhet bár szerintem nem), fiatal vagy még így is úgyis csalódni fogsz, ha az elején bátran kezdesz késõbb is bátrabb leszel és nem fogsz félénk lenni, meg kell edzõdni :S
A kérdező hozzászólása: Kössz asszem bevált az 1 válasz, szóval ennek még lesz folytatása :D.
Közvetíts, hasonló helyzetben vagyok én is! :D
A kérdező hozzászólása: És ha mondjuk facebookon kérdeztem volna meg tõle, az nagyon durva lett volna, mert arra is gondoltam (gondolom megint a bátorság dolog)?
személyesen szerintem több az esély amúgy is, nehezebb nemet mondani valakinek a szemébe mint chaten, egyre modernebb minden de a verbális dolgokat nem lehet helyettesíteni :)
A kérdező hozzászólása: Értem, de ha igen-t akar mondani, akkor facebookon is igen-t mond, és nem az a cél, hogy ne merjen nemet mondani.

Van egy barátnőm aki nagyon tetszik nekem. Hogyan mondjam meg neki a dolgot? 16L

Legjobb válasz: Elõször azt kéne tudni, hogy az a lány is vonzódik-e a lányok iránt. Ha nem, akkor inkább ne mondj semmit neki.

Elõször azt kéne tudni, hogy az a lány is vonzódik-e a lányok iránt. Ha nem, akkor inkább ne mondj semmit neki.
Elsõnél a pont!
én is ijen helyzetbe vagyok, hogy tudtjam meg h õ is szeret e? PLS irjatok :D

Holnap találkozni fogok egy lánnyal aki nagyon tetszik nekem hogyan mondjam meg neki h ő tetszik nekem és szeretnék vele járni?

Legjobb válasz: Mond meg neki egyenesen, ha járni szeretne veled úgyis igent mond és akkor legalább BOLDOG leszel.

Mond meg neki egyenesen, ha járni szeretne veled úgyis igent mond és akkor legalább BOLDOG leszel.
Azt mondod el neki, amit ide is leírtál.Õszintén, mond el neki, mit érzel iránta.
Szokták mondani.. Ha valakit kedvelsz, ne szégyeld! légy bátor és mond meg nekii..;D


Egy nekem tetsző nőnek, hogy mondjam el, azt hogy még nem voltam nővel, ha felhozná ezt a témát? Ismerkedésnél egyből felszoktátok hozni ezt a témát lányok? 23/F

Nem szeretném sajnáltatni magam, de több ok miatt nem volt még barátnőm, sokszor olyan nők tetszettek meg nekem akik foglaltak voltak, anyukámat 3 éve vesztettem el ami miatt állandóan depressziós voltam 2 és fél évig. Aztán szerencsére sikerült feldolgoznom mindet, és több mindenben formába rendültem, abban az időszakban nagyon megvoltam hízva, és semmiben sem láttam a jót. Hazudni nem szeretnék ebben az egyben, mert nem tudok jól hazudni, meg utálok is, és egy kapcsolat alapja, hogy őszinték legyünk egymással. Sajnos hallom, hogy vannak olyan nők akik, ha megtudják, hogy szűz az illető akkor menekülnek, a bizalmatlanságuk miatt sokszor nem tudom miért. Prostihoz meg nem szeretnék egyáltalán elmenni, mert van bennem annyi tartás, hogy egy megfelelő lánnyal ismerkedjek meg és vele legyen élményem. Ismerkedésnél nem fogok ezzel a témával nyitni, inkább kerülném, és csak akkor mondanám el, ha megkedveltük egymást.

Legjobb válasz: Szerintem badarság, hogy a szûz férfiaktól menekülnek a nõk. Az egyik exemet neten ismertem meg, akkor volt 30 éves és már az elsõ héten megtudtam róla, hogy szûz. Nem akart kertelni, megmondta, bár nagyon szégyellte. Elõttem egyetlen lánnyal sem járt soha. Én nagyon élveztem, hogy én lehetek az életében az elsõ és hogy "megtaníthatom", bár nem nagyon kellett tanítgatni, mert eléggé ügyes és lelkes volt. :-) Szerintem ne szégyelld, talán még jobban is fog tetszeni a barátnõdnek, hogy nem mentél át a fél városon, ritka az ilyen manapság úgy nõben, mint férfiban is. Sok sikert! 32/N

Szerintem badarság, hogy a szûz férfiaktól menekülnek a nõk. Az egyik exemet neten ismertem meg, akkor volt 30 éves és már az elsõ héten megtudtam róla, hogy szûz. Nem akart kertelni, megmondta, bár nagyon szégyellte. Elõttem egyetlen lánnyal sem járt soha. Én nagyon élveztem, hogy én lehetek az életében az elsõ és hogy "megtaníthatom", bár nem nagyon kellett tanítgatni, mert eléggé ügyes és lelkes volt. :-) Szerintem ne szégyelld, talán még jobban is fog tetszeni a barátnõdnek, hogy nem mentél át a fél városon, ritka az ilyen manapság úgy nõben, mint férfiban is. Sok sikert! 32/N
rögtön nem hoznám fel a témát de idõvel biztos rákérdeznék hogy hány barátnõd volt és nem zavarna hogy ha szûz az illetõ
én örülnék ha én lennék neki az elsõ:D hameg elmenekül akkor nem neked való:)
lehet, hogy csak a szüzek aggódják ezt túl, ahogy én is. de olyan világban élünk, ahol kb minden a szexrõl szól, a csapból is ez folyik.... 20 l
A kérdező hozzászólása: Szeretném ezt úgy elõadni neki, hogy ne nézzen egy béna nyomoréknak, meg tudom hogy nem is vagyok az. Szeretném azt, hogy örülne annak legbelül, hogy nem voltam még senkivel. Nekem teljesen mindegy, hogy a partnerem szûz lesz e vagy sem.

Pár hete megismerkedtem egy sráccal, tök aranyos, meg minden, de hát öcsém lehetne. Félreérthetetlen jeleket küld, hogy tetszem neki. Hogy mondjam meg neki, hogy SEMMI esélye, anélkül hogy bunkó legyek, és a barátságunk is megmaradjon?

Indult dráma szakkör a sulinkban, ott ismerkedtünk meg. Mondtam neki, mivel láttam rajta, hogy jól nevelt, udvarias, kedves, okos stb, hogy majd valakinek jó férje lesz. Aztán az egyik szituációban, amit el? kellett adni, beszólt egy lánynak, a súlyával kapcsolatban (persze nem gondolta komolyan), én erre hangosan bekiabáltam, hogy: "Ne legyél már ekkora paraszt, kérj t?le bocsánatot!" Ezután bejelölt iwiwen, és levélben bocsánatot kért (iwiwen), majd elkezdte írogatni a családi problémáit, én persze kedvesen tanácsot adtam neki, és megkérdeztem, hogy miért pont nekem mond el ilyen személyes dolgokat, hisz nem is ismerjük egymást. Erre írta, hogy látja rajtam, hogy megbízható vagyok, és bízik bennem. Aztán utalt rá, hogy kettesben majd beszélgessünk, mert jó velem társalogni, megemlítette, hogy akkora a családi házukban a kádjuk, hogy akár én is mellé férnék, mikor fürdik, és meghívott a 16. születésnapjára.

Legjobb válasz: Mondd el neki amit ide irtal, ne pont igy, ugy, hogy a legtisztabb legyen, hogy a korkulonbseget soknak talod. ha ertelmes akkor ezt elfogja fogadni. En is voltam mar ugy, nekunk nem sikerult megtartani a baratsagot:( Egy masik lany aki novemberben lesz19 :)

Mondd el neki amit ide irtal, ne pont igy, ugy, hogy a legtisztabb legyen, hogy a korkulonbseget soknak talod. ha ertelmes akkor ezt elfogja fogadni. En is voltam mar ugy, nekunk nem sikerult megtartani a baratsagot:( Egy masik lany aki novemberben lesz19 :)
Mondd meg neki õszintén, hogy ez most így túl sok, DE hívd rá fel a figyelmét, hogy pár év múlva még bármi lehet köztetek. Mert 20 után (ha a fiú is betölti) már nem lesz sok ez a 2 és fél év...... Szerintem ezzel nem vágsz el legalább minden szálat, így neked is jó lesz és õ se fogja úgy érezni, hogy itt a világ vége.
A kérdező hozzászólása: köszi arik vagytok, de egy barátnõm szerint csak beképzelem hogy rámhajtott... ezeket félre lehet érteni? Egyértelmû, nem?
Hát ha én ilyeneket mondanék egy lánynak, akkor nem csak barátként gondolok rá. Egyébiránt ha tényleg rendes, meg jófej, és megbízható, akkor a kor nem számít. Köztem, és barátnõm közt 4 év van, õ az idõsebb, és mégis boldogok vagyunk. Szomszédom és barátnõje közt pedig 7 év van, ott is a lány az idõsebb, és ez náluk sem gond. A belsõ a fontos.

Szerelmes lettem egy lányba. Tetszem neki. hogy mondjam meg a pasimnak, akivel már1éve járok, hogy vége?

fiu,làny,szex

Legjobb válasz: hát mond meg, hogy már nem szereted, nem olyan a kapcsolat mint régen, és számodra a szerelem is elmúlt. Ezekszerint amolyan biszex féle vagy?

hát mond meg, hogy már nem szereted, nem olyan a kapcsolat mint régen, és számodra a szerelem is elmúlt. Ezekszerint amolyan biszex féle vagy?
A kérdező hozzászólása: 18èver fiu vagyok. szeretem ezt a lânyt. a pasimat màr nem
Szóval búza vagy! Szegény csaj! Tudja, hogy pasid volt eddig? Ám csak megmondod az igazat! Ennyi!
Még ilyen bzit Milyen érzés férfi létedre fszt szopni?
jah így már értem... hát õõõ..... a pasiknál még könnyebb az ha két lány volt leszbikus, de hogy búza vagy és utána mész a lányhoz, annál neccesebb... :) hát a tény h elõbb utóbb meg kell tudnia az igazat, de ha most rögtön elmondanád neki, nem biztos, sõt szerintem valószínû h nem menne bele a kapcsolatotokba. De ha mondjuk egy darabig eltitkolnád, és megváros míg beléd szeret, imádni fog, akkor talán elmondhatod, de akkor meg lehet h ezért fog veled szakítani mert nem mondtad el neki, vagy azért is mert nem h elmondtad neki, de számára kényelmetlen is lesz neki, szóval én se tudom milyen választ adhatnék.. egyedül talán az a reményes, ha meg sem mondod neki semmikor sem :/

Van egy lány az suliba érzev iránta valamit, tetszik nekem. Hogy mondjam meg neki és hol? Eddig nem mertem mondani neki semmit mert nem tudom hogy hogy reagálna rá vagy mit mondana.13\f

Legjobb válasz: Csajozás alap: - Szia! Én.... szeretlek! Járj velem!.... Légyszi!! -ez rosz- - Szia! (itt bókolsz neki) Nincs kedved eljönni vlem valahova? Mondjuk moziba (itt természetesen más is jó, de ne Tescoba hívd) Hogy jobban megismerjük egymást? Ha elmegy akkor eddig nyert ügyed van. Ha nem az szívás.

Csajozás alap: - Szia! Én.... szeretlek! Járj velem!.... Légyszi!! -ez rosz- - Szia! (itt bókolsz neki) Nincs kedved eljönni vlem valahova? Mondjuk moziba (itt természetesen más is jó, de ne Tescoba hívd) Hogy jobban megismerjük egymást? Ha elmegy akkor eddig nyert ügyed van. Ha nem az szívás.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ:-)

Ha egy lány megmondja, hogy tetszem neki, hogyan mondjam el, hogy én csak barátnak tartom, úgy, hogy ne sértsem meg? 15/F

Legjobb válasz: "barátnak tartom" Barátokat nem "tartani" szoktak...tartani az állatokat szokás...

"barátnak tartom" Barátokat nem "tartani" szoktak...tartani az állatokat szokás...
Nem müködne a "baráti" kapcsolat! Azt hiszed vele beszélnéd meg a titkaid, vele mennél bulizni...
"nagyon aranyos lány vagy meg minden...de én csak barátként tekintek rád. Meg nem szeretném ha emiatt megromlana a baráti viszonyunk"

12éves vagyok van egy lány az osztályban aki tetszik nekem hogyan mondjam meg neki és aztán hogy folytassam?

az is probléma hogy a lányok folyton csoportba járnak

Legjobb válasz: A száddal.

A száddal.
Hívd félre, hogy kettesben legyetek, majd írd meg mi történt
Igen, a falka effektus sokszor bezavar. Azt tanácsolnám, hogy inkább hagyd, mert házi nyúlra nem lövünk.
Keress egy pillanatot mikor egyedül van, csak van ilyen. :)
12 évesen inkább még menj és szórakozz a haverokkal meg nézzél meséket.Rá érsz ezzel foglalkozni majd 2-3 év múlva. De ha tényleg tetszik a csaj akkor ne tökölj.Gondolom mind a ketten fönt vagytok a facebookon.Írj rá ott.Kezd el ott azt sugalmazni, hogy tetszik neked stb... Hétvégén hívd el pl plázába vagy egy parkba beszélgetni.Vagy hívd át és nézzetek meg nálad egy filmet.De azt is csinálhatod, hogy suliban folyton keresed a társaságát.Mindig próbálj valahogy a közelében lenni és akkor tuti levágja, h megakadt rajta a szemed.

Van egy fiu aki nagyon tetszik nekem hogyan mondjam meg neki? félek hogy elutasit

Legjobb válasz: Esetleg kérdezd meg, van-e kedve hazakísérni. Ha igen-t mond pár másodperc után, akkor elég valószínû, h tetszel neki. Ha hezitál, és azt mondja máshova kell mennie, de esetleg azt mondja máskor elkísérne szívesen, akkor még lehet esélyed. Ha konkrétan nemet mond, és nem mondja, hogy máskor, akkor hagyd.

Esetleg kérdezd meg, van-e kedve hazakísérni. Ha igen-t mond pár másodperc után, akkor elég valószínû, h tetszel neki. Ha hezitál, és azt mondja máshova kell mennie, de esetleg azt mondja máskor elkísérne szívesen, akkor még lehet esélyed. Ha konkrétan nemet mond, és nem mondja, hogy máskor, akkor hagyd.
Nézd, saját tapasztalataimból kiindulva egyáltalán nem érdemes így ezt elmondani valakinek, amíg ennyire bizonytalan az, hogy õ mit gondol. Az én taktikám, hogy légy még kicsit türelemmel, és inkább tettesd hogy csak a barátja szeretnél lenni, így kerülj vele jó viszonyba, és ha jól kijöttök, beszélgettek, akkor egyrészt megtudod, hogy milyen esélyeid lehetnek, másrészt megvan rá a lehetõséged, hogy elcsábítsd, harmadrészt minden szempontból könnyebb egy ilyen szituból kiindulni. Nekem eddig 3 hosszabb kapcsolatomnál bevált. 18/L
A kérdező hozzászólása: az utolsonak szol. kõszõnõm a tanácsot:] és megfogadom remélem sikerûlni fog:]
velem az volt hogy a srácnak volt barátnõje de én féltékeny voltam a csajra.meg amúgy is legjobb barátnõm a csaj.és mindig ha beszéltünk msn-en akk rossz kedvem volt hogy tudtam hogy nem lehet az enyém.és mindig megkérdezte hogy mibajom van.és mondtam hogy semmi inkább hagyjuk.és nem hagyott békén kérdezgette és egyszer elmondtam hogy te.és kérdezte hogy mért?és elmondtam neki ahogy a barátnõdre féltékeny vagyok és hogy szeretem.és mondtam hogy õ is szeret meg mittudomén és másnap is folytattuk ezt a témát és a vége az lett hogy dobta a barátnõjét és engem választott.
Amíg barátnõje van: SEHOGY! Ha már nincs, és egy kicsit ki is heverte - akkor lehet vígasztalni.
A kérdező hozzászólása: és vajon miért nekem mondja el ha gondjai vannak a barátnõjével? jelent ez valamit?
Ne félj, félni baromság.
A kérdező hozzászólása: Hát már vagy fél éve beszélek vele majdnem minden nap msn-en. Most van neki egy barátnõje akivel rosz viszonyba vannak egy jo ideje és mindig nekemmondja el hogy mi baja van
Mert mi történik ha visszautasít? Nem fog veled járni, LEHET. Ha meg se kérdezed? BIZTOS!
A kérdező hozzászólása: de mindenkinek kõszi a tanácsot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!