Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy fiú akivel lehetséges h (2 db)

Tetszik egy 16éves fiú akivel lehetséges h összejövök! A fiú nem rámenős! Én 14leszek jövő májusban! Ha összejövünk az olyan szeptember körül lesz. És mikor feküdjek le vele először? Nagyon kiváncsi vok h ez normális-e?

Még csak 13vok.De nagyon szeretem.És sztem ? is érez irántam vmit!

Legjobb válasz: Hát... ritka az olyan 16 éves fiú, aki megelégedne csókolódzással. Neked viszont jobb lenne, ha egyelõre tovább nem mennél. Nem csak az éveid miatt: amíg a kérdésed az elektronikus eszközök közé teszed... Most fejlõdik a tested és a lelked, most indulnak be a hormonjaid. Természetes, ha úgy gondolod, szereted... de még csak most tanulod, hogy ez mi. Ismerkedj meg vele, ha gondolod - de szép lassan, és a szex terén várjál még néhány évet. És azt is szépen, fokozatosan kezdd majd el.

Hát... ritka az olyan 16 éves fiú, aki megelégedne csókolódzással. Neked viszont jobb lenne, ha egyelõre tovább nem mennél. Nem csak az éveid miatt: amíg a kérdésed az elektronikus eszközök közé teszed... Most fejlõdik a tested és a lelked, most indulnak be a hormonjaid. Természetes, ha úgy gondolod, szereted... de még csak most tanulod, hogy ez mi. Ismerkedj meg vele, ha gondolod - de szép lassan, és a szex terén várjál még néhány évet. És azt is szépen, fokozatosan kezdd majd el.
Egyetertek az elottem valaszoloval. Varj meg egy picit a szex teren, ne ugy fejezd ki a szereteted, h lefekszel vele. Ha megis meg akarod tenni, akkor pedig elotte ismerd meg rendesen a fiut, es csak utana gondolj erre. Nehogy rosszul jarj, es kideruljon, h csak arra kellettel neki.
Én egy 16éves srác vok és nagyon nehéz szerintem megértö párt találni aki hát mondjuk ki nem csak baszni akar hanem szeret is ha én találnák egy 13éves lányt aki tudna szeretni biztos öszejönék vele és a szexel várnák még min 1-1.5évet . Kifejezeten örülnék neki ha olyan fiatal lenne (nem azér mer kicsi ) hanem azér meg nem egy 16éves csak akit már a fél város megbaszott ... Vigyáznák rá és remélhetöleg boldog lenék vele ... Azt nem értem hogy mér gondolja mindenki azt a 16éves korosztályról hogy baszni akar én még szüz vagyok és egy darabig az is maradok mer csak azér hogy baszak egy jót nem fogom elveszteni ...
Mert sajnos a korosztály többsége ilyen... de vannak ilyen jó kivételek mint te :) ne vedd magadra amit irtak :)
A kérdező hozzászólása: Véletlen volt amúgy h az elektronikus levelek raktam:S:O Köszönöm a válaszokat!Soket segítettek!
No igen. De ilyen véletlen több is lehet, amíg nem figyelsz oda eléggé. Azt meg, hogy jól oda tudj figyelni mindenre, sokáig kell tanulni. És ha véletlenül becsusszanna egy gyerek, az nem lenne jó.

Lehetséges h aki nekem tetszik, aki egy elég népszerű fiú a suliban, észrevesz engem, egy tök átlagos lányt?

Legjobb válasz: Lehetségesnek minden lehetséges, ami nem mond ellent a fizika törvényeinek, de nem valószínû.

Lehetségesnek minden lehetséges, ami nem mond ellent a fizika törvényeinek, de nem valószínû.
Nálunk az egyik nagymenõ gyerek valahogy mindig a legrondább csajokkal jött össze, igaz, a szünetek után mindig mással jelent meg. Nekem mondjuk nem jött be.
A kérdező hozzászólása: Jaa értem, tudom szoktak olyanok lenni akik verik a mellüket de nincs is mire, szánalmas az ilyen.. De aki nekem tetszik, nem olyan, mármint õ kedves, és attól mert jópár lánynak bejön meg minden, õ sztem nem él ezzel vissza.Amúgy én azt sajnálom, h miért épp egy olyan fiú tetszik nekem, aki nem tetszik mondjuk a suliban minden 4. lánynak :///
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elírtam az uccsót:Szval miért épp egy olyan fiú tetszik nekem, aki a suliban mondjuk minden 4. lánynak bejön..
Szerintem lehetséges. Ha meg fordítva lenne az eset akkor 0% mert a népszerû lányok tesznek a normális fiúkra.
Persze, hogy lehetséges, nem azon múlik!!! Önbizalom!
Nem azon múlik hogy ki mennyire népszerû. Ha nem vagy ronda, vagy ha az is vagy de pont az ideálja vagy Mr.Tökélynek, akkor nemcsakhogy észre fog téged venni, de talán még feleségül is vesz!
Valószinünek tartom, ezt a sajnáltatás hatásáért kérded. Átlagos vagy? Noss az átlagos mit jelent. Semelyik ember sem átlagos. Vannak buták, vannak mûvészlelkek, de van aki még nem találta meg magát az életben. És hogy észre vesz e? Remélem képletesen érted, mert ha egy ember nem veszi észre a másikat, gondok vannak, mert teng az egoizmustól. Tehát ne feledd a filozófiai gondolat menetem lényege: Találd meg miben nem vagy átlagos, és akkor észre vesz az a srác!
A kérdező hozzászólása: 8/9.:Köszönöm, ez sokat segített és lendített rajtam, amúgy ez egy nagyon jó és szép történet *-* :) De nem hinném hogy ez velünk is így lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!