Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy fiú akivel (922 db)

Ha tetszik egy fiú, akkor megmondjam neki az érzéseimet? És ha igen, hogy kezdjek hozzá?

Nem mehetek csak úgy oda hozzá és megmondani, hogy szia tetszel. Egyáltalán, hogy kezdjek el vele beszélgetni?

Legjobb válasz: Szia! Ne mondd meg neki. Ha egyedül van, akkor sem. Anélkül is észreveheti, hogy tetszik neked, hogy egyenesen megmondod neki. És ha egy fiú nem úgy gondolja, olyan szépen a másik tudomására tudják adni, hogy távolodj tõlem, még akkor is, ha csak szimplán olyan érzése van, hogy bejön neked és nem kölcsönös. Nagyon bunkók tudnak lenni egyszóval. Tisztelet a kivételnek. Szóval én azt tanácsolom, hogy várj, ha felkeltetted az érdeklõdését, szimpatikus vagy neki, több lesz köszönésnél, de nem jó erõltetni.

Szia! Ne mondd meg neki. Ha egyedül van, akkor sem. Anélkül is észreveheti, hogy tetszik neked, hogy egyenesen megmondod neki. És ha egy fiú nem úgy gondolja, olyan szépen a másik tudomására tudják adni, hogy távolodj tõlem, még akkor is, ha csak szimplán olyan érzése van, hogy bejön neked és nem kölcsönös. Nagyon bunkók tudnak lenni egyszóval. Tisztelet a kivételnek. Szóval én azt tanácsolom, hogy várj, ha felkeltetted az érdeklõdését, szimpatikus vagy neki, több lesz köszönésnél, de nem jó erõltetni.
Várd meg még 18 leszel
A kérdező hozzászólása: Nem bulizós típusú. Annyit tudok róla, hogy vmilyen önvédelmet sportol.
Ha mindig a haverokkal van, menj oda hozzá te is a barátnõiddel.Találjatok ki valamilyen programot a csajokkal, és beszéljétek rá a fiúkat, hogy sokkal mókásabb lenne együtt! :) Közben jovvan megismernétek egymást, és legközelebb már van egy jó téma, amivel megszólíthatod :)
A kérdező hozzászólása: Neten sosincs fent. Amikor odamegyek hozzá, akkor meg kicsit zavarban vagyok, hogy mit mondjak neki. Évfolyamtársam, és már kérdezgettem tõle egy-két dolgot, de csak röviden válaszolt. Egyébként nagyon udvarias és kedves. Van egy osztálytársam, akinek sztem szintén bejön, mert át szokott menni a szobájukba (kolisok) beszélgetni, de nem tudom, hogy mit mondhatnék neki.
Ha mindig a barátaival van, akkor szerintem a legcélszerûbb, ha neten írsz rá. A mai világban akár egy lány is kezdeményezhet, de akár sima dolgokról is elkezdhetsz vele beszélgetni, és akkor majd meglátod, hogy a belsõ értékei alapján is szeretnél-e vele komolyabb kapcsolatot kialakítani.
Mond neki azt , hogy szia szeretnék veled komolyabban megismerkedni, szeretném ha mellemre vernéd :D
Miért kell mindig általánosítani?! Ha a barátaival van akkor írj rá pl. interneten, ismerkedjetek, késõbb ha jól megy akkor találkozgassatok és majd kialakul.
A kérdező hozzászólása: 18/L
Mond meg neki , hogy meg akarsz vele ismerkedni mert vonzódsz hozzá ennyi , vagy érdekli a dolog vagy nem , mit kell ezen filózni , kezdjétek egy mozival , ha dögös csaj vagy , akkor nincs mit vesztened.

Lányok ha tetszik egy fiú akkor mit csináltok?

hhmm Úgy értem h esetleg keresitek a szemkontaktust,mosoly, próbáltok a közelébe maradni, hajsimogatás vagy egyéb non verbális kommunikáció? Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Ránézek és elkapom a fejem. De ezt sûrûn, hogy ésrevegye. Ha sikerül felhívni a figyelmet és a fiú is vevõ a szemezésre, akkor ha mélyen a szemembe néz, akkor én is tartom jó ideig (5-12 mp-ig) a szemkontaktust. (beszéd nélküli szemezésrõl beszélek!) A hajcsavarás egy izgalmi állapot is lehet. Én szoktam néha. Tudom, hogy ezzel jelzek, de akaratlanul is múltkor amikor beszéltem az illetõvel, elkezdtem csavargatni - aztán hirtelen észrevettem magam.... :) A másik a lábfej körbemozgatás - bár azt meg azért is csinálom, hogy ne zsibbadjon a lábam. Ja amúgy ha birjátok egy ideig a szemezést és rámosolyogsz a csajra és õ vissza, akkor az példa értékû. De ezt érezni kell. Itt nem 3-4 mp-rõl beszélek, hanem beszélgetés nélkül egymást nézve, a külvilágot kizárva. No ha ilyen élményed is van, akkor nyert ügyed van a csajnál. De ha nincs az sem jelenti, hogy nem lesz nyert ügy.

Ránézek és elkapom a fejem. De ezt sûrûn, hogy ésrevegye. Ha sikerül felhívni a figyelmet és a fiú is vevõ a szemezésre, akkor ha mélyen a szemembe néz, akkor én is tartom jó ideig (5-12 mp-ig) a szemkontaktust. (beszéd nélküli szemezésrõl beszélek!) A hajcsavarás egy izgalmi állapot is lehet. Én szoktam néha. Tudom, hogy ezzel jelzek, de akaratlanul is múltkor amikor beszéltem az illetõvel, elkezdtem csavargatni - aztán hirtelen észrevettem magam.... :) A másik a lábfej körbemozgatás - bár azt meg azért is csinálom, hogy ne zsibbadjon a lábam. Ja amúgy ha birjátok egy ideig a szemezést és rámosolyogsz a csajra és õ vissza, akkor az példa értékû. De ezt érezni kell. Itt nem 3-4 mp-rõl beszélek, hanem beszélgetés nélkül egymást nézve, a külvilágot kizárva. No ha ilyen élményed is van, akkor nyert ügyed van a csajnál. De ha nincs az sem jelenti, hogy nem lesz nyert ügy.
Nekem pucsitani szoktak, ez egy elég egyértelmü jelzés a szimpátiára.
Ahogy pucsitasz egyböl elhiv.
4#-es. mióta tart a szemezgetés, ha szabad tudni? :)
Milyen jelzéseket tapasztalsz? Egyébként én azt is szoktam csinálni, hogy kisebb segítséget kérek és odamegyek hozzá. Mindig azt várom, hogy veszi a lapot és elkezd velem beszélgetni, de most vagy zavarba van, vagy nem akar... habár kétleném, hogy nem akarna.... Õ kezdte magára felhívni a figyelmet, nem én.
#10-nek A zenével nem tudom mire akartál célozni. Amúgy én is ilyen mosolygós vagyok. De egyébként én nem játszok a sráccal. Komolyan veszem. A szövegét nem tudom lejátszani most, mert dolgozok, de elolvastam online, hogy mit énekel.
#13-nak "...Szerényen odamennek a közelébe, aztán ráugranak ...." Hátha az a szegény srác ezt várnám tõlem, akkor várhat még meg nem õszül. Max. akkor ugrok rá, ha ketten vagyunk egy szobába és betörnek. Akkor kérdés nélkül a nyakába ugornék. :) Nem érdekel, hogy mit gondolna.
Bár meglehet nekem is csókokat kéne dobálnom távolról. :D :) Hát ez nekem nem megy. Max odaköszönök távolról - no olyan már volt.
nem mindig. van aki semmit sem csinál, vannak olyan lányok, akinek ha tetszik valaki, akkor elfordul vagy gyorsan elkezd nevetgélni. ez a lány típusától függ (nem mintha be lehetne így sorolni minket)
Hát én a közelébe szoktam sétálgatni az osztálytársakkal és úgy megpróbálni szemezni vele:)
igen, nézni szoktam, keresem a szemkontaktust, mosolygok, de ha nem ismerjük egymást és csak tetszik, akkor nem túlzás a hajsimogatás?! én csak nézem és mosolygok rá, aztán, ha tetszek neki, majd csinál valamit :) köszönni is szoktam... ha beszél velem (aki tetszik), kicsit zavarban vagyok és a kezeimmel babrálok :)
Fiú vagyok, de tudom mit csinálnak. Szerényen odamennek a közelébe, aztán ráugranak és addig csûrik-csavarják a fejét, míg egy cuppanós hang kíséretében az le nem esik a nyakáról.
Akkor pukiztak.
És ha minden ok nélkül pirulnak a lányok/nõk valaki jelenlétében?
fiu vagyok de tapasztalat ha tetszel 1 lánynak keres sokat beszélget veled kedves stb elõzõnek ez jobb zene ;) http://www.youtube.com/watch?v=eaTawbEn_d4
Hát már elég régóta. Úgy jó fél éve ismerem (no az ismerem az egy kicsit túlzás...). Aztán úgy 1 - 1, 5 hónapig láttam, hogy tekereg körülöttem, de nem vettem komolyan - kerültem a tekintetét. Aztán egyre szimpibb lett. De nem régóta beszélünk - no ez a beszélünk is elég túlzás. De amúgy én voltam a #1-2 is, nemcsak a 4. És nem sulisok vagyunk... mielõtt azt hiszed, hogy valami kisgyerekekrõl van szó. Max. jól meggondolja a srác - ami szolgáljon mentségére. No hallgtok egy kis zenét http://www.youtube.com/watch?v=pQkpv8seW10 Nem tudom meddig várjak még rá! Végül is úgy sincs "MÁS" dolgom. :D
:D Az túl drasztikus lenne... Én komolyan szeretném, nem csak...
mikor hív el...
Amúgy én nem szoktam így flörtölgetni mindenkivel. Különben is csak egyetlen férfival tudom megcsinálni, hogyha rámnéz, akkor én is mélyen a szemébe nézzek - nem mindig sikerül, mert 10-bõl 8x zavarba jövök, de szerintem már le kellett hogy vegye a dolgot. Bár nekem olyan téren könnyû a helyzetem, hogy általában én kapom rajta, hogy figyel. Nehézség benne az, hogy hív el már végre magával...
Én néhány szót váltottam már vele. Úgyhogy nem ciki ha babrálod a hajad. (#1 én voltam) Úgyis csak akkor érti, ha tetszel neki. Hidd el! így utólag sokkal kínosabb volt néhány napig az, amikor észrevettem, hogy néz, ránéztem és néztünk egymás szemébe iszonyat sokáig (csillogtak a szemei). Olyan volt, mintha levetkõztetett volna a szemével (anélkül, hogy végignézett volna, mivel folyamatosan a szemembe nézett). Mintha egy ovális kör behúzott volna magába. Megnyugtató volt a szeme. No ezt utólag sokkal cikisebbnek értem, mint a hajcsavarást. Úgy éreztem, hogy kiadtam magam. Persze õ is. VAGY FIÚK!!! HA ILYEN TÖRTÉNIK VELETEK, AKKOR TI NEM VESZITEK ÉSZRE? Ugyan ilyen nekem egyszer történt eddig életembe, de nem hiszem, hogy ezt nem lehet észrevenni. Úgyhogy utolsó nyugodtan csavargasd a hajad. :) ) nem sok


Nagyon tetszik egy fiú aki a facebookon mindeg rám szokott irni és olyan dolgokat irt amivel tudomásomra hozta hogy tetszek neki! De a hétvégén egy partyn találkoztunk és még köszönni is alig akart! Szerintetek most akkor mi van?

Legjobb válasz: FB-n nagy a szája, de face to face egy gyáva nyuszi, ez a helyzet. Korunk tipikus problémája, a személyes kapcsolatteremtés nem megy, sok tini a neten éli ki magát, ott önmaga. Ha van eltökéltséged kihozni belõle ezt a lazaságot, akkor lépj te, és várj, míg feloldódik.

FB-n nagy a szája, de face to face egy gyáva nyuszi, ez a helyzet. Korunk tipikus problémája, a személyes kapcsolatteremtés nem megy, sok tini a neten éli ki magát, ott önmaga. Ha van eltökéltséged kihozni belõle ezt a lazaságot, akkor lépj te, és várj, míg feloldódik.
A kérdező hozzászólása: de õ már 18 ! én meg 15leszek ! és más lányokkal meg foglalkozott !! és engem ez annyira bánt !
A kérdező hozzászólása: és attol félek hogy csak bolondit !!
Milyen dolgokat ír? Hidd el van ilyen, sokszor, amit az elsõ válaszoló írt, bár ezt te tudhatod igazán, figyeld meg rajta. Élõben elég bátor ember, pl. voltak barátnõi és milyenek? az ilyenekrõl eléggé lelehet szûrni, hogy mi a helyzet. Attól, hogy ha egy gyáva nyuszi, aki nem mer odamenni hozzád, mert olykor elönti a gátlás, hogy "bár elsüllyedne" attól még odalehet érted, és ha ez kölcsönös, akkor szerintem ne hagyd veszni:) Ha csak az gátol meg tõle, hogy azt hiszed, emiatt nem kedvel, felejtsd el, és ragadd meg:) ). Még a bátor embereknél is baj lehet. Hozzászoktak, hogy túl jó a beszélgetés facebook-on, olyan rendezett és idilli, az álmukat kielégítõ, és félnek, hogy kiábrándító lehet ebbõl a tökéletes világból átlépni a valóvilágba. Esetleg próbálj empátiát mutatni neki ezzel kapcsolatban.
.."és más lányokkal meg foglalkozott !! és engem ez annyira bánt !" hoppá, ez kimaradt a szemem elõl, mentségemre szóljon, elég késõ:) ) Talán már mielõtt észrevett volna, már belegabalyodott azokba a lányokba, és zavarba jött tõled, meg másrészrõl amíg interneten beszélgettetek, nem tervezte, hogy egy internetes kapcsolatban fog bízni, egy olyan emberben, akivel még nem is találkozott. De attól még lehet megfogtad, bár ezt te tudod. Attól még normális, hogy csajozik és próbálkozik, sok ember nem olyan emberekkel van, akiket szeret, hanem aki kapóra jön:) ) Milyenek a pasinak azok a lányok és milyen vagy te neki? Ezt te kell érezd, és nem kell bedõlni minden feléd vetett üres szónak. Bár a te korodban én sem voltam belátóbb:) De ma már engem sem érdekel, ha valaki azt mondaná, hogy szeret, képes vagyok kiszûrni, hogy ki jó nekem. Bár a kor nem pecsét arra, hogy ne lennél érettebb szellemileg a pasinál, de sok esetben lehet ez a baj, hogy fiatal vagy hozzá és naív. Amúgy mivel hozta a tudomásodra, ha már kiírsz egy ilyen kérdést, szerintem minimum, hogy leírd:) )
A kérdező hozzászólása: Hát pl.hogy ha kerdezi hogy mit csinállok és en azt irom hogy fekszek akkor azt irja jaj most ugy oda bujnek hozzad ! nos en ebbõl is azt vettem ki hogy bejövök neki ! és már töbször is hivott teara.... de én elutasitottam mert pont nem voltam othon ....
azért ez, ahhoz képest, hogy alig ismeritek egymást, elég komolytalan szöveg volt. de attól még bejössz neki, de nem túl komoly.
A kérdező hozzászólása: hat osszesen 3x vagy 4x talakoztunk .....

Tetszik egy fiú, aki 4 évvel idősebb nálam. Mit tegyek, hogy felfigyeljen rám?

Facebookon lájkolja a bejegyzéseimet, elkéri az msn címemet, viszont megadtam, és nem vett fel....:( a szülinapomon is felköszöntött, pedig már egy jó ideje nem érdekl?dött fel?lem, és azóta egyre többet szokta lájkolni a bejegyzéseimet...amikor találkoztunk egy helyi bálban, és a pult mögött voltam, mivel besegítettünk...és akkor rámosolygott, és megkérdezte hogy vagyok, mizujs velem...én válaszoltam, és akkor elment....léci válaszoljatok, mert nagyon fontos nekem ez a srác, ráadásul egy barátn?m is szemet vetett rá....

Legjobb válasz: hát veddföl te msn-re ;) és te is lájkold a cuccait:É bnõmnek is teccet egy fiu és írt az üzifalára és tök jóba lettek ;) am énis ilyen helyzetbe vagyok :/ én 15vok a fiu meg3évvel idõsebb:/ de bámul szal még kituggya milessz(:

Azt hiszed, hogy ezután ha akárhányszor találkoztok, mindig órákat beszélget majd veled, nem lehet levakarni rólad? :D
hát most irigykedek rád:d énis akarok haverkodni a fiuval aki teccik:) beszéljetek minél többet, majd lesz vmi:p
hát veddföl te msn-re ;) és te is lájkold a cuccait:É bnõmnek is teccet egy fiu és írt az üzifalára és tök jóba lettek ;) am énis ilyen helyzetbe vagyok :/ én 15vok a fiu meg3évvel idõsebb:/ de bámul szal még kituggya milessz(:
grat:d
Mi a véleményed az orális szexrõl? Kicsit burkolt, de úgy biztos felfigyel.
A kérdező hozzászólása: ma lehet hogy találkozunk, mert fel fogunk lépni, és azt mondta, hogy lehet megnéz...:)
botlazd el
A kérdező hozzászólása: Ma msneztünk, és véletlen küldtem neki egy szivet...és erre õ is küldött egyet. ez jelent valamit??
Nem vagyok tini. Volt évtizedes kapcsolatom is. Könnyedén tudok lányokkal beszélgetni. DE! Ha igazán megtetszik egy lány és véletlenül ott áll elõttem, akkor elkerülöm vagy alig tudok megszólalni. A zavart viselkedés jó jel.
A kérdező hozzászólása: köszii mindenkinek! De nem hiszem azt hogy nem lehet levakarni rólam, csak egyszerûen rosszul esett, hogy így reagált a találkozásra...
Ha tetszel neki, majd teper utánad.
A kérdező hozzászólása: most épp fent van msnen de nem merek ráírni...ma találkoztam vele, csak úgy összefutottunk egy üzletben, de rám sem hederített...:( köszönt és ment is tovább...nem érdekelte hogy én vagyok ott vagy sem, pedig tegnap olyan jót beszélgettünk...de most rám sem ír meg semmi...:(:(:(:( nem tudom hogy van-e nála esélyem, de egyre jobban tudom hogy semmi...:(:(
A kérdező hozzászólása: amúgy mi is elég jóban vagyunk...de attól félek nem eléggé...szerintetek?
A kérdező hozzászólása: köszii.:)
A kérdező hozzászólása: wááá...:D képzeljézetek! kiderült hogy már rég felvett, csak valamiért nem mutatta az msnem... most vettem a bátorságot, és felvettem...nagyon jót beszélgetünk.....:D
A kérdező hozzászólása: nem éppen ezzel szeretném magamra terelni a figyelmét...
A kérdező hozzászólása: hát igen.=( összejött a barátnõmmel.=( amikor megtudtam, összetört a szívem. azelõtt, pedig kérdezte, hogy mész ma valahova, és mondtam hogy nem, pedig volt, és szerettem volna ha elhív sétálni vagy valami, erre kérdeztem hogy neki van-e és neki sem volt.megtántorodott. nagyon sajnálom hogy nem lett semmi sem köztünk.=/

Már egy ideje tetszik egy fiu, akivel ha buliban vagyunk akk szinte mindig tortenek valami, meg nem csokolt meg csak majdnem, voltak felre erteheto dolgok szerintetek mit csinaljak?

a fiu az osztalytarsam mar lassan egy eve tetszik, az osztalyban olyan idoszaka amikor total ram van kattanva, de van amikor le se szar .....amugy neha buta megjegyzesei vannak felem, nem tudom h miert, van h adtam ra okot de nem olyan sokszor mint ahanyszor beszolt....eleg sokat csesztet

Legjobb válasz: Vagy tetszel neki, csak szégyelli a többi fiú elõtt, vagy nem érdekled. Konkrétan kérdezz rá, vagy valami furfangos módon derítsd ki. De nem hiába találták ki a házinyúlra nem lövünk mondást, annak sohasem jó a vége.

Vagy tetszel neki, csak szégyelli a többi fiú elõtt, vagy nem érdekled. Konkrétan kérdezz rá, vagy valami furfangos módon derítsd ki. De nem hiába találták ki a házinyúlra nem lövünk mondást, annak sohasem jó a vége.

13 éves lány vagyok és tetszik egy fiú aki szintén 13 és tudom, hogy én is tetszem neki de nem tudom hogy járjunk. Az egyik barátnőmnek aztmondta hogy járna velem de nekem még nem mondta, jövőhéten ottalvós táborba megyünk és szeretném ha járnánk!?

2éve már jártunk de akkor szakított velem és most aztmondja bejövök neki de semmi komolyabb nem voltam.Úgy odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de ? ellökne.Mit tegyek??? Hogy érjem el, hogy járjunk?

Legjobb válasz: 2éve már jártunk - te már 11 éves korodban pasiztál te sem vagy semmi.... odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de õ ellökne - honnan tudod hogy ellökne ha akarna tõled valamit biztos nem lökne el...hanyagoljátok még ezt nagyon fiatalok vagytok majd ha leszel vagy 15-16éves akkor térj vissza a témához...ja és a szerelem szex kategória 18éven felülieknek van szóval nincs itt mit kersened

2éve már jártunk - te már 11 éves korodban pasiztál te sem vagy semmi.... odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de õ ellökne - honnan tudod hogy ellökne ha akarna tõled valamit biztos nem lökne el...hanyagoljátok még ezt nagyon fiatalok vagytok majd ha leszel vagy 15-16éves akkor térj vissza a témához...ja és a szerelem szex kategória 18éven felülieknek van szóval nincs itt mit kersened
én is 11voltam ..na és akk mivan ? ölélés+pusziba senkinem fog belehalni 11 évesen .. am ugyse lökne el :) 13/L
1vagyok keresned bocs elírtam
"hozzábújni" "13 éves lány vagyok" http://files.sharenator.com/1_I_Dont_Want_to_Live_on_This_Pl..
Ez valahogy nem kamu kerdes?:D Ha nem kamu akkor jo hamar kezdted a pasizast :) )Valahogy nekem nem stimmel ez a kerdes de mindegy.Szerintem ha akar valamit akkor kezdemenyezzen o .
A kérdező hozzászólása: Nem ez nem kamu kérdés, tök komoly és köszönöm azoknak akik tudnak normális válaszokat küldeni!!!
Szerintem járjatok és a táborban sexeljetek de durván anál órál sõt hivd a barátnõdet és akkor a barátod partiba vág titeket. Nehogy szégyenbe és a korosztályod elõtt. 11évesen én még songokút néztem és nem azon járt az eszem hogy miért nem járnak velem.

Mit csináljak ha tetszik egy fiú, akinek én is tetszek, de ő egy másik lánnyal kavar?

AZ utóbbi id?ben nagyon megtetszett egy srác, és a barátn?m kiderítette hogy én is tetszek neki, viszont ? egy másik lánnyal kavar, de ha találkozunk engem is ölelget meg puszilgat.

Legjobb válasz: Hát..ne haragudj,de szerintem is hülyít mindkettõtöket. hiszen ha te tetszel neki,akkor ne másik lánnyal kavarjon.

Hát..ne haragudj, de szerintem is hülyít mindkettõtöket. hiszen ha te tetszel neki, akkor ne másik lánnyal kavarjon.
Van barátnõm, de más is tetszik. Ez azt jelenti (nálam), hogy ha szakítanánk, akkor ráhajtanék a másik lányra. Nem hülyítem egyiket sem. A barátnõm a barátnõm, a másik lány pedig csak tetszik nekem. Ha találkozik vele, akkor köszönéskor egy puszi rendben van. De a puszilgatás és ölelgetés az gáz.
Ha igazán tetszenél neki, akkor nem kavarna mással, téged akarna megszerezni. Azt meg nincs honnan tudd, hogy mi volt közöttük. Mindent elárul a helyzetrõl az, hogy mással is kavar. Nem akar egyikõtöktõl sem semmi komolyat és egyáltalán nem vesz komolyan titeket.
Nem tudom, nálad mit jelent, de nálam a mással kavarás azt jelenti, hogy összejárnak szexelni. Visszatérve a kérdésre: lefekszik mindkettõtökkel, aztán új trófeák után néz.
Hívd fel magadhoz és legyél meztelen
Szerintem 13-4 éves lehet a kérdezõ! A kavarás mással az nem a szexet jelenti. Mondd el a fiúnak, hogyha téged szeret akkor a korábbi lányt hagyja, vagy fordítva. JÓ VAN-E?
A kérdező hozzászólása: Rendben!!
Egy ismerõs voltam: Szilva
A kérdező hozzászólása: :D
Hú de szuper hajts rá, egész életében téged szeretett!! Meg találtad a nagy szerelmed. Egyértelmû, hogy csak téged szeret. Egy életen át tartó kapcsolatra vágyik veled, szimplán csak imádni akar. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor hagyd, ne hajts rá, aztán egy hónap múlva bánhatod. hogy nem feküdtél le vele, akkor írd ki ide hogy miért nem találok egy normális pasit ):D
Most minek írtad ki a kérdést, ha úgyse érdekel mit válaszolunk rá? Azt hitted majd mindenki biztatni fog, hogy hú de szuper hajts rá, egész életében téged szeretett?? Meg a nagy lófäszt. Egyértelmû, hogy csak hülyít. Nem egy életen át tartó kapcsolatra vágyik veletek, hanem szimplán csak dugni akar. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor menj, hajts rá, aztán ha elhagy egy hónap múlva mert nem feküdtél le vele, akkor írd ki ide hogy miért ilyen szemét disznó minden pasi -.-
A kérdező hozzászólása: El, mivel alig találkoznak:)
és te elhiszed h fél év alatt még egy szájrapuszi sem volt? Hány évesek vagytok 10?
A kérdező hozzászólása: De a másik lány is tetszik neki, és õk már régebb óta kavarnak, majdnem fél éve..de nem volt köztük még semmi, még szájra puszi sem.
A kérdező hozzászólása: Nem, õ nem olyan. Tényleg nagyon jóba vagyunk, és normális a srác, csak ilyen téren nem tudok rajta kiigazodni.
Szerintem azt is hüly*ti, meg téged is, aztán majd azzal marad, amelyikõtök hamarabb beadja a derekát :D
:) Háát lehet :) mondjuk hívd el randira
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy ez lenne a legjobb módja:)
hagyd. Ne legyél qurva. Nem ér annyit.

Ha tetszik egy fiú, akk bejelölöd fészen, vagy vársz míg ő jelöl be? 15/l

Legjobb válasz: Ha tetszik egy lány, akkor odamegyek hozzá IGAZÁBÓL. Lehet, hogy régimódi vagyok, de én nem a Facebookon élek.

Ha tetszik egy lány, akkor odamegyek hozzá IGAZÁBÓL. Lehet, hogy régimódi vagyok, de én nem a Facebookon élek.
Ahj -.-" Én 14 éves fiú vagyok, sokszor fent vagyok facebookon, de csak azért, hogy az ismerõseimmel beszélek. Istenem, ha tetszik egy fiú, ne neten szórakozz, hanem BESZÉLJ vele! Az a baj a Facebookkal, hogy már elkorcsosult... A jelmondata eredetileg az, hogy segít a kapcsolattartásban és élményeid megosztásában. Ehelyett mit kapok?! -"Szerencsés ma" és nemtommilyen szerencseszámait és különbözõ idézeteket az ismerõseimtõl... Õszintén, TARTSA MEG MAGÁNAK... nem érdekel, hogy mennyire "szerencsés" egy véletlenszerûen dolgokat kisorsoló bõvítmény szerint... -Játék meghívások... Könyörgöm! Ha játszani akarsz valamivel, akkor ne egy **** flash játékkal játssz, hanem valami érdekesebbel... Valami FPS játékot javasolnék, de legalább ne 2D-s olcsó játékkal játssz! -ValóVilággal kapcsolatos állapotfrissítések, és "Vegyük vissza Cristofelt a villába!" esemény.... Na ehhez nem hiszem, hogy kommentárt kéne fûznöm... Egyszer 5 percet láttam (sajnos) ebbõl a szappanoperából, és hányingerem lett. A VÁLASZ: Ha tetszik egy lány, BESZÉLEK VELE, nem facebookozok (igen, szándékosan írtam kis f-fel)! UI: Az õsembereknek volt szerintem a legjobb... semmi facebook, semmi hülye kérdés, semmi internet... Remélem, vannak még hozzám hasonló gondolkodású, normális gyerekek... Köszönöm!
ezt bebuktad kisanyám!
én bejelöltem..vissza is igazolt..de aztán a barátnõm tanácsára cseteltem vele, de apszolut nem irt vissza 1 szót sem.. nkm valaki késöbb ezt tanácsolta: "Sose ne mutasd ki 1 fiunak, ha tetszik neked, mert azzal könnyen elriasztod.. viselkedj vele, ugy, mint a többi fiuval...ha igy teszel, annál inkább érdeklödni fog irántad" -sztem van benne vmi.... :) )
pff
12:45 :D :D ezen jót nevettem. Én inkább várok míg õ jelöl be, de ha ez nem történik meg, lépek én. Nem vagyok nyomulós, ez szerintem még belefér.
Ha tetszik egy fiú akkor bejelölheted fészen, csak annyit ér, mintha spontán a lábára lépnél. Esetleg mi lenne ha közös ismerõs segítségével ismerkednél vele össze? Az túl egyszerû lenne igaz?
Elözö vok, 15/L :) )
szerintem facebookon ismerkedni nem fasza, abból a szempontból, hogy sokan olyan képeket tesznek fel, amiken nem úgy néznek ki, ahogy ki kellene nézniük, és nem úgy írnak, ahogy rájuk jellemzõ, egyszerûen elveszítik önmagukat. Ennyi évesen én is sokat ismerkedtem facebookon/hi5-on amúgy...
"Szabadosi János válasza: ezt bebuktad kisanyám!" mért írtad ezt?:)
ma 20:15 - több ilyen fiatal kéne, mint te.
Ha személyesen is találkozhatsz vele akkor felejtsd el a face-t. Azt nem mondom h szólítsd le mert az is gáz, hanem vagy sürögj forogj körülötte sokat (ne szó szerint :D), és próbáld vele felvenni a szemkontaktust, meg ilyenek, lényeg h a srác csak sejtse hogy na ez a csaj talán akar valamit. A kíváncsiságát próbáld meg fölébreszteni, mert ha minden elõjel nélkül odamész hozzá h "szia tetszel találkozzunk" ki fog használni. Jobbat mondok. Próbáld meg elérni hogy õ akarjon veled összejönni. Ha úgy érzed nem vagy rá képes, biztos van olyan ismerõsöd akirõl el tudod képzelni hogy egy számára idegen srácnál elérje ezt... beszélgess azzal az ismerõssel hogy õ hogyan csinálná. És ami fontos hogy okéoké hogy tetszik, de nem akarsz tõle semmit mert nem is ismered. Ne próbáld meg õt túlértékelni magadhoz képest. Sokkal lazább leszel és magad tudod adni. És ami a legfontosabb hogy élvezd az egészet. Ha egy suliba jártok vagy ilyesmi akk keress közös ismerõst, szünetben nézz rá, próbáld te nézni õt tovább míg õ el nem fordul, ebbõl le fog neki esni hogy kiszemelted. Ezek után egy közös óra vagy bármi és ott bármi lehet. Ha nem suli akkor helyettesíts be oda valamit ami továbbra is igaz. ---> Facebookot felejtsd ott a looserek jönnek össze.

23 éves lány vagyok. Tetszik egy fiú, aki meleg, nincs senkije. Egy ideje azon gondolkozok, hogy átoperáltassam e magam fiúvá. Akkor talán lenne esélyem nála. Vélemény?

Legjobb válasz: 23 évesen több eszednek kellene lennie gyermekem. Nem õ az egyetlen fiú a világon, ha meg meleg, fõleg hagyd, keress heterot.

23 évesen több eszednek kellene lennie gyermekem. Nem õ az egyetlen fiú a világon, ha meg meleg, fõleg hagyd, keress heterot.
Operáltasd magad fiúvá! Ha mégsem jönne össze a sráccal.akkor operáltasd vissza magad. Hülye.XD
ahhhh ez fake...nem lehet valaki ennyire hûlye elsõ voltam
Én meg 3.Benedek pápa vagyok:) ))
ez vagy fake vagy mentálisan sérült vagy
Azért mondfa, mert igaz.
KAMUUUUUU!!!!! NEm hiszem el, hogy 23 évesen valaki ennyire hülye legyen. Habár!
tajgetosz pozitííííív....
Ennyi esszel nem tudnak beloled ferfit csinalni... genetikailag beled van kodolva a butaszoke gen... :)
Én már írtam kétszer is. Az is biztos, hogy 20éves sincs.
Szakad a röhögéstõl DDDD
de ha pasi leszel akkor a lányok fognak tetszeni nem egy másik pasi
- Képzeld, átoperáltattam magam nõve! - Húúú. És nagyon fájt? - Az nem annyira, amikor levágták. De az agyzsugorítás nagyon durva volt! :)
És ezért az illetõért akarod magad átoperáltatni.Azt ha nem jön össze semmi akkor baszhatod!xD
A szerelem elmúlik......
Semmiképpen se operáltasd át magadat férfivé. Egy embernek a neme nem változtatható meg. Inkább a fiút próbáld heteroszexuálissá változtatni, ez lehetséges.
jaj végreee. Megtaláltam álmaim hölgyét vagyis fasziját. Mindig is egy olyan társra vágytam aki egy meleg srác miatt csináltat slagot magának. Én a heréimet vágattam le, mert így jobban tetszik a saját farkam.
meglottel.
ez egy régi trükk. A fiú melegnek adja ki magát, arra vár, hogy a csaj megpróbálja megváltoztatni. (teperd le) Vagy, annyira ronda vagy, hogy inkább a fiukat választja mint téged.
Az egesz vmi kis nyominger unalomuzese volt. A nemvaltoztato muteteket nagyon komoly orvosi vizsgalatok elozik meg. Tobbek kozott egy pszichologiai szakvelemeny kell, ami kimondja, h az illeto transzszexualis. Ez nem ugy megy, h jovoheten betelefonalok, most epp egy meleg fiu tetszik es gyorsan fiuva operaltatom magam.
Fake a kérdés az tuti:) , de mivel nekem életem szerelme egy meleg pasi volt és ez nem fake !nekem soha ez nem jutott eszembe még a legnagyobb elme zavaromba sem:) Mert ha átoperáltattam volna magam és kaptam volna a lábam közé egy bõrdíszmûvet akkor nagyon szép és romantikus estéket tölthettem volna vele együtt ahogy felpumpálom a bránert és megpróbálom betenni egy adag vazelin után a hasbõrömet a hátuljába úgy hogy én azt a legkevésbé sem élvezem impulzusilag meg hát szerintem a melegeknek sem ez a fõ élvezeti forrásuk :P Meg ahogy szokott ez lenni megjelenne az életembe az igazi hõsies , gondoskodó , érzékeny álompasi aki marha jól néz ki meg még ne agy Isten gazdag családból is származik egyedül álló és hetero én meg ott állnék egy száll pocsben , de így hogy nõ vagyok ettõl a legkevésbé sem kell tartanom és hát fõ a nyugalom .De a kérdés egyébként jó :)
A kérdező hozzászólása: :D:D:D XDDDD
Már tényleg biztos vagyok benne, hogy szórakozol. De azért sok sikert a mûtéthez. Viszont el kell keserítselek, hogy csak kicsit tudnak csinálni. Sok sikert a férfi név választáshoz is.
A kérdező hozzászólása: Miért mondod ezt?
A kérdező hozzászólása: Ez komoly. Már lassan 1 éve a mûtétre gyûjtök, és talán összejött az összeg.
A kérdező hozzászólása: Igen? :O
Talán összejött? :) ) Most összejött, vagy nem jött össze?
Lehet, hogy csak szórakozol. Sõt egészen biztos vagyok benne. De ha férfiakat szereted, akkor miért akarsz férfi lenni? A meleg barátod tudja, hogy ilyenre készülsz érte? Azt ne felejsd el, hogy soha többé nem elégülnél ki szexuálisan. 23/N
A kérdező hozzászólása: Bármire képes vagyok érte. Szeretem. És igen, összejött a pénz.
Akkor rajta! Nem is értem, miért nem fekszel már a mûtõasztalon!
ha ilyen hülye vagy hogy ezt teszed csak egy fiú kedvéért akkor csináld nyugodtan..
A kérdező hozzászólása: Már felkerestem egy sebészt. Aki elvállalna. Jövõhéten lesz a mûtét. Addig még lesz pár vizsgálatom.
Na szép lassan kiderül, hogy már tulajdonképpen át is operáltattad magad..D
A kérdező hozzászólása: Még nincs megbeszélve... csak beszélgettünk róla... hogy alkalmas lennék e rá. Holnap hívom fel
A kérdező hozzászólása: Van egy másik srác is... Akivel randiztunk és tökre bejön meg minden... De én mégis csak õt szeretném.. és képes lennék a miatta a mûtétre is.
Sajnálom a szüleidet...
A kérdező hozzászólása: Énis ...
A kérdező hozzászólása: Tudod, az a legjobb az egészben, hogy a pasimmal tegnap szakítottam és teljes mértékben megértett...
33-as az emberek neme megváltoztatható, a szexualitása nem. Lehet majd pár 100 év múlva erre is képes lesz az orvostudomány, de lehet sosem fognak ilyet legalizálni. A nemedet megváltoztathatod, de kényes dolog, mert folyton ezzel kell foglalkozni, olyan, mint az edzés, ha abbahagyod, akkor elsorvad a tested. Az eredeti kérdésre visszatérve lehet van ilyen, aki ilyenre vetemedve.Csak az a baj, hogy eleve ha nõ vagy és nem transzszexuális, akkor nem éreznéd jól magad egy férfi testében.Érted?A tested az a tested.A szexuális orientáció és a nemi identitás az két külön dolog. Sok transznemû ember, aki nem érzi jól magát a testében sem operáltatja át magát, mert valahol ragaszkodik a testi mivoltjához. Szerintem baromi nehéz lehet, amin egy transznemû átmegy.Pl hiába érzed magad rosszul férfi testben, de pl levágják a farkad, az is egy részed volt.De van akinek megéri ez, hogy az új testében lelkileg jól érezze magát. Persze a kérdésed komolytalan, mert nem is lennél képes rá, az tuti.Másrészt nem is érné meg.Harmadrészt nem operálnak át bárkit, ahhoz pszichológiai vizsgálatokon kell átmenni, hogy bebizonyosodjon, hogy transznemû vagy.Egy nem transznemû embert nem operálnak át.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!