Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy de ő (377 db)

Mit csináljak ha tetszik egy fiu ö néz enngem én is nézem öt de ö nem lép semmit? (én nem akarok lépni mert ez nem a lány feladata szerimtem)

Legjobb válasz: Ez senkinek sem kötelezõ feladata, ha tetszik neked, akkor tegyél érte. Ha nem lépsz, akkor meg keress olyat, aki lépni fog.

Ez senkinek sem kötelezõ feladata, ha tetszik neked, akkor tegyél érte. Ha nem lépsz, akkor meg keress olyat, aki lépni fog.
van egy rakás lány aki csak úgy hobbiból szemez, és am semmit sem jelent neki, ha meg akarod adni neki az esélyt akkor egy picit komolyabb jelet is adhatnál neki, én egy kacsintásból azért már levenném, de találj ki valamit, am igazad van ez a fiú dolga, de manapság gyakran felcserélõdnek a szerepek
Én f27 vagyok, és kb. minden héten megesik ez velem. Nem látsz a másik fejébe, hogy akar -e valamit egyáltalán. Ha annyira néz, azért valszeg megnyalna! Én így vagyok vele. De én pl. nem vagyok az az udvarlós féle, elég zárkózott vagyok, én kifejezettem elvárom, hogy a nõ lépjen elõszõr, legalábbis az löketet ad. Nem szeretek pofára esni például. Valahogy ez a te fickód is ilyesmi hozzáállású lehet. Ha akarod, akkor lépj te, jelezz neki, indíts vele beszélgetést, dicsérd meg, vagy valami, ha akarod akkor csapj le rá. Ettõl még nem leszel se olcsó, sem riba nc, hogy egy kicsit nyitottabb vagy felé. Manapság a fickók nem nagyon nyitottak, mert egyre több a szemét nõ, én sem szeretek kockáztatni, inkább fizetek a szexért, mintsem valami szutyok lekoptasson. Akkor nem ér negatív meglepetés. Ezt hogy mi a lány feladata, meg mi az etikett, ezt felejtsd el! Ma már nem ilyen világot élünk. Ma már minden divat, és mindent szabad. A lényeg, hogy ne legyél nagyon nyomulós, nagyon ragadós, lekoptathatatlan, mert az olyan nõk csömörek. De amit írtam fentebb, azt nyugodtan meglépheted, az nagyon pozitív tud lenni egy férfi számára, ha a lány nyitott felénk.
Ha kell neked a srác akkor bizony tegyél érte. Máskor állandóan Ti, lányok kardoskodtok az egyenjogúság mellett. vagy ilyenkor már nincs egyenjogúság?
ujjazd magad míg el nem sorvadsz :D
és mi van ha nem csak a férfiak félnek kezdeményezni, a pofára esés miatt, ez oda vissza mûködik, csupán attól vagy férfi, hogy bírod az "ütéseket" azért belegondolva egy csajnak sokkal megalázóbb lehet ha bepróbálkozik egy srácnál az meg lepattintja...
Ezt gondolom egy lány írta, aki másfél mondattal át is húzná a fentebbi téziseket. Hát megalázó, ha nyomul, és úgy van lepattintva. De ha csak jelez egyértelmûen, vagy leszólít, érdeklõdését fejezi ki, akkor akár viszonozza a pali, akár nem, a lány nem jöhet ki rosszúl belõle, hiszen õ kedves és nyitott volt. Az már csak a fickó lelki szegénységi bizonyítványa, de az is csak akkor, ha tetszik neki a lány, és képtelen megragadni a lehetõséget.
qvára nem lány vagyok :D
Ha a nõknek egyenlõ jogaik vannak a férfiakkal szemben, akkor legyen már egyenlõ kötelességük is!!!
Ez így van komolyabb jel kell, de van csak megnéz és bámul között is hatalmas különbség. Ha csak egyszer rádnéz, hogy ottvagy, vagy kimondottan egy zárt közegben/ busz, eddzõterem, tanterem satöbbi... azért figyelget, tehát érdeklõdik a tekintetével irántad, az csak jelent valamit. Én is meg szoktam nézni egy feltünõen átlag, unalmas nõt egy pillantással, utána kb annyiba nézem mint egy miskakancsót. Átsiklik a tekintetem rajta, nem nagyon keresem a jelenlétét. Tehát a figyelem lehet éppen jel. Bár az is igaz, hogy vannak olyanok, akik meg direkt kerülik a nézés kontaktust, mert nem akarnak szerelmesek lenni, valami miatt, belsõ pszich problémák, egy olyan amilyen éltezõ párkapcsolatuk miatt inkább nem akarnak beleszeretni másba, de egyébként lehet hogy bejönnél neki eset is van bõven, néha én is így teszek a nõkkel, inkább rá se nézek, hogy ne legyek szerelmes, fõleg hogy én az a szerelem elsõ látásra, vagy semennyire sem kategoria vagyok, ha nem zúgok bele elsõ blikkentésre, akkor kb. esélytelen a nõ nálam. Olyna hogy majd késõbb lángragyúl a szerelem, olyan nálam nem létezik, el se tudom képzelni. De ez már mellékes. Sok múlik a testbeszéden, de mint írtam, nem minden olyan egyértelmû, ha valamit félreértessz, akkor kõ keményen megütheted a lelki arcodat! Ez a gond, hogy szerelmi viszonyokban kb mindenre van egy halom példa és ellenpélda is. Egyszerûen túl jó emberismerõnek kell tudni lenni ahhoz, hogy látni tudd, mi merre hány méter. Vannak ügyes kis nõi trükkök, amik szinte csak késõbb esnek le férfiak számára, pl . nekem is , hogy az talán egy próbálkozás volt.
Egy nap kb szerintem 200 embert megnézel ez utcán és kb másik 200 téged néz meg, ez még nem azt jelenti hogy járnának veled vagy ilyesmi. Úgy birom a nõk gondolkodását mert szerintük ez már 1 jel amit küld a fiú felé! Könyörgöm milyen jel? az hogy nem csukott szemmel jársz az utcán??? Vaszki ha akarsz valamit komolyabb jelet kell küldened ami pofon vágja különben észre se veszi....
Miért ne léphetnél?! Szólítsd meg és kezdjetek beszélgetni. Teljesen normális.
6.: elõny=jogok hátrány=kötelezettség jog pl h ugyanannyi fizut kap ugyanazért a munkáért kötelezettség pl elfogadni azt h ha a szerepeket össze keverik akkor az ne csak az élet bizonyos területeire vonatkozzon [amit persze õk szabnak meg mert náluk van a pina és a pina hatalom] hanem pl arra is h igenis õ is kezdeményezzen ha akar vkitõl vmit.
Ti harcoltatok az egyenjogúságért, nem? Akkor használd ki az elõnyeit!
ez de Lilalabdás :D
Én is ilyen helyzetben vagyok egy fiúval, de õ ma megsimogatta a karom. :D én azt ajánlom, kacsints rá. Ebbõl biztos rájön a dologra és észbe kap! Hajrá :)

Van egy lány, aki az osztálytársam és tetszik nekem. De ő egy másik osztálytársamba szerelmes, aki amúgy a barátom. Õ neki nem tetszik a lány. Hogy jöjjek be a lánynak? (5. osztályos vagyok, ha ez segít valamit. )

Legjobb válasz: Beszéld meg a barátoddal, hogy mondjon jókat rólad. Mást sajnos nem tudok... Vagy ha gyorsan akarsz hatást elérni nála, szintén barátodon keresztül, tudasd vele hogy tetszik neked...

Beszéld meg a barátoddal, hogy mondjon jókat rólad. Mást sajnos nem tudok... Vagy ha gyorsan akarsz hatást elérni nála, szintén barátodon keresztül, tudasd vele hogy tetszik neked...
Ha esetleg mostanában lesz a szülinapja vegyél neki valami csecsebecsét. karkötõt vagy virágot, bonbont, ezeket szeretik a lányok.Legyél figyelmes, udvarias vele. 5-es vagy, szerintem még nem kéne belemászni a képébe, hogy akkor most járjunk. :D. Gondolom abba a fiúba nem úgy szerelmes hogy "komoly" kapcsolatot akar, mert még túl fiatal, ilyenkor meg változnak a vélemények. Beszélgess vele, esetleg ha nem tudja a tananyagot segíts megértetni vele. Próba szerencse. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: amúgy érdekes a helyzet. :) A barátom abba lányba szerelmes aki annak a lánynak a barátja, aki nekem tetszik. :) De aki a barátomnak tetszik az egy nekünk teljesen ismeretlen fiúba szerelmes, tehát aki nekem tetszik az a barátomba szerelmes, aki annak a lánynak a barátjába szerelmes, aki nekem tetszik, õ meg egy nekünk ismeretlen fiúba van belehabarodva. :) Tehát egyikõnk sem jár jól! :)

MÉrt van az, hogy jóba vagyok egy lánnyal és tetszik nekem de ő a pávákra bukik és én egy átlagos Mr. Busta fan vagyok? Mért pont pávába szerelmes? Én bármit megadnék érte, de a pávák mindent visznek ugy néz ki!

Legjobb válasz: Sajnos majdnem minden lányt elcsábítanak a stílusukkal, azzal hogy kemények, vagy hogy csak keménynek akarnak tûnni.. nekem személy szerint nem tetszenek.:)

Sajnos majdnem minden lányt elcsábítanak a stílusukkal, azzal hogy kemények, vagy hogy csak keménynek akarnak tûnni.. nekem személy szerint nem tetszenek.:)
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem egyáltalán nem is látszanak keménynek !!!Köcsög az összes kivágott pólós, mustárszinü gatyäs patkány !! Huzzák le magukat !! Nem igaz h a lànyok szemébe ezek mindent visznek :(
hagyd a fenébe:S
semmit 19F
A csaj gondolom hasonló korosztály mint te. Elmondom mi a teendõ. Semmi. Hagyd. Ebben a korban a lányok a fejük után mennek és akit kipécéznek azzal akarnak együtt lenni. A legszarabbat tudod tenni. Vársz míg rájön hogy annál nincs esélye és neked lesz. 18/F
kedves utcsó, kikérem magamnak vannak kivételek. egyébként sajnos tényleg hagynod kéne, mivel ha picit is tetszel neki, de õ mással akar járni akkor reménytelen az egész:( várj egy picit hát ha még se jön össze a másik sráccal, aztán hajts rá, de egyenlõre ne kavard össze szerintem.
Szólj neki, hogy figyu szeretnék neked valamit mutatni: Kiveszed a farkad és hátha mégse a másikkal fog járni :-)
Bolond vagy ha egy csaj után epekedsz ráadásul aki le se sz......r! Tudod van egy közmondás!!!Arra a vonatra ami nem fesz fel nem kell felszálni-még próbálni sem!!! annyi lány van aki alig várja hogy úgymond megismerkedjen egy tini 14 évessel akár közelebbrõl!!! Keress másik lányt-sokkal különbet is találsz hisz a Te érzelmeiddel sem tud foglalkozni! Akkor szerinted érdemel valamit ez a lány??? SEMMIT!!!-legalább is tõled!!! HAGGYAD S KERESS MÁSIK LÁNYT!!!
ne írj, hanem csöngess be hozzá.
Hogy-hogy mit? Õ a félénk, Nem?
Légy türelmes és szeresd:D
Te vagy a fiú, neked kéne kezdeményezned...és itt most nem arra gondolok, hogy írj rá ismét, hanem hogy kérj tõle randit, beszélgessetek személyesen is. Egy idõ után biztos feloldódik, türelem.:)
Bókolj neki, beszélgess vele élõben, hívd el valahová :) )
Hívd el valahova .... :D a többi majd alakul :D

Mit tegyek ha tetszik egy srác és én is tetszem neki de ő már jár valakivel?

Már legalább másfél hónapja beszélgetek facebook on egy sráccal aki mellesleg még az osztánytársam is és már a suliban is sokat beszélgttünk de nemrég megtudta hogy tetszik nekem és azóta még nem is találkoztunk és már egy párszor utalt arra is szakítani fognak a barátn?jévelde nem akarom tönkretenni a kapcsolatukt és azt sem akarom hogy miattam szakítsanak de már nem tudom mit tegyek kérlek segítsetek el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Próbálkozz be, mit veszíthetsz! Hajrá!

Próbálkozz be, mit veszíthetsz! Hajrá!
Ha van barátnõje, akkor hagyd a fenébe, még ha rossz a kapcsolatuk, akkor is. Neked sem esne jól, ha egy másik csaj miatt hagyna el a barátod. Amíg a srác csak mondogatja, hogy szakít vele, addig ne járj vele, mert lehet, hogy egyszerre több vasat akar tartani a tûzben. Majd ha már tényleg nem lesznek együtt, akkor adj neki esélyt.

Tetszek egy fiúnak, ő is tetszik nekem, de mi legyen a beszédtéma?

Csak suliban találkozunk, osztálytársak vagyunk... Szünetekben, órák előtt tudunk csak beszélgetni, de miről??? kérlek segítsetek!!! L/13

Legjobb válasz: kérd meg,hogy segítsen a háziban,érdeklõdj,hogy mit szeret,vagy csak simán próbáld megismerni,az idõjárásos témával ne is próbálkozz!

kérd meg, hogy segítsen a háziban, érdeklõdj, hogy mit szeret, vagy csak simán próbáld megismerni, az idõjárásos témával ne is próbálkozz!
tegnap 12:15 Hermióne te vagy az???
15:50 Nem én a Harry Potter vagyok :D Hermióne épp most ment el :D tudod hogy értem.. remélem!
Én megkérdezném, hogy "Anyád mit sütött a hétvégén???"
21:25 Kis tizenéves dementor fiú ennem nem okoz kárt, én egy lvl 150es Harry Potter vagyok. Megbiccentem a fejem és a dementorodnak kitörik a nyaka :D
A kérdező hozzászólása: akkor rád küldöm a dementor fiút, akirõl szó van
16:55 Harry Potterként visszaverem a nõi dementor támadásod. így jártál...
a prokarioták szaparodásának evolúciós okai és következményei, majd ezt irodalmi szempontból megvizsgálása, s elemzése rímképletekre lebontva
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a Dementor, kérlek ne itt tárgyaljatok, mert adok nektek dementorcsókot!!!
atomfizika, vagy a 2 fejû levelibékák párzási szokásai...
Próbálj vele elmenni valahova pl a Belvárosba, amúgy melyik városba laksz? Mert akkor tudok mondani helyeket.
A kérdező hozzászólása: *megy
A kérdező hozzászólása: de tudom, hogy mit szeret :/ de amúgy köszi a választ, meg a "hasznos kezecske"
22:21 szilvásbuktát, mert azt szeretem :D
Maradj kussban és titkold hogy b*zi vagy. Szerintem.
Szóval fiú vagy.
Szinte reménytelen helyzetben vagy. A helyedben nem tenném ki magam kellemetlenségnek. Ha minden áron vágysz valakire, akkor azt a megfelelõ társkeresõ oldalon megteheted. Biztos akard pár pasi, aki horogra akadhat, és szakadj el a lehetetlentõl.
Hasonló cipõben jártam anno én is, de a végén nem tettem meg nem mondtam el neki, TE se tedd, a korodbeli heteró fiúk butábbak az átlagnál, vagy nem érti meg a dolgot vagy átcsap piszkálásba csúfolódásba, az meg nem igazán tenne jót a lelki világodnak, szóval maradjon ez a te kis titkod és késõbb ha úgy látod lehet esélyed akkor csak hajrá. 24/F
h*lye b*zi köcs*g! dáj mádöfáká!
szerintem a buz ik úgy lesznek hogy amikor még érnek és serdülnek kíváncsiak mindkét nem iránt és mindenkiben felmerül ez a kérdés egyszer:vajon bi szex vagyok vagy netán meleg? és akkor az agy elhiszi mert minden fejben dõl el.van aki nem akar buz i lenni mégis az lesz .szal még lehetsz te is bi sõt heteró is lehetsz még
mit tegyél??? semmit!!
ne mondd el
Ja, fiú vagy...
Hát semmi bajom a "mássággal" de szerintem heterókkal nem kéne kezdened , legalább másokat ne buzítsd be...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik képesek voltak értelmes választ adni. Akinek meg nem tetszik hogy mi vagyok be kap hatja.

15 vagyok fiú, van egy lány aki tetszik nekem, de ő nem nagyon viszonyozza, néha kedves velem, néha meg olyan érzésem van h utál mit tegyek? Megmondjam neki h tetszik nekem?

segítsetek

Legjobb válasz: Helló én 14 vagyok fiú és dettó nem tudom megfejteni mitõl van.... szentem nem is értjük meg...

Helló én 14 vagyok fiú és dettó nem tudom megfejteni mitõl van.... szentem nem is értjük meg...
nem lehet h attól van hogy õt nem érdekled? Mond meg neki s max õ is elmondja amit én.
Szia én 15/L vagyok. Sztem bejössz a csajnak, ezért kedves veled, de nem tudja, hogy te mit érzel pontosan iránta, vagy azt nem tudja, hogy mit akar, és ezért az egyik végletbõl a másikba esik. Figyeld meg, mikor jön el egy jó alkalom, és ne hagyd ki, beszélj vele!Ha olyan helyzetben vagy, mondd el neki, de ha nem az a legjobb az alkalom, akkor inkább csak jelezz neki. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: am baz megyébõl
Van egy fiú akivel úgy érzem, hogy azt csinálom amit leírtál, pedig semmi bajom vele, sõt. Tetszik, de én nem fogom megmondani neki.
A kérdező hozzászólása: miért?
honnan írsz?
én is 15/L vok (mint sokan mások) és jól tud(juk) h milyenek a kamaszok, össze-vissza csinálnak mindent, (gondolkodás nélkül) és míg õk nem akarnak félre vezetni és nem rejtenek titkos jelentést a tevékenységük(ünk)-be mégis így van. =P
ha 1csaj kedves veled de néha meg nem akkor tetszel neki de lehet h más csajokkal is szoktál "szórakozni" és ilyenkor féltékeny azért goromba olyankor...de sztem mond meg neki:) vagy legalább is utalgass rá;) 15/L
hány éves a lány? honnan ismered? amúgy szerintem mondd meg neki! lehet, hogy fél vagy nem tudja mit érzel iránta.
Ne az érdekeljen, hogy ezek miért vannak, hanem hogy te mit teszel azért hogy tetszel neki. Szerintem játsszál nyílt lapokkal. Mond meg neki hogy tetszik és hívd el valahova. pl.: séta vagy teázás, vagy egy beszélgetésre kettesben. A mozit nem ajánlom 1 randinak, mert ott csak a kezét tudod megfogni vagy megpuszilni, de nem lesz véleménye rólad. Hívd el valahova és lassan közeledj felé.
szia! szerintem tetszel neki, de vagy elbizonytalanodik rajtad (lehet azért, mert félénk vagy) vagy rossz kedve van. ha úgy érzed, hogy utál akkor viccelõdj egy kicsit, majd jöhetnek egy bókok. én imádom az ilyen fiúkat, akik próbálnak felvidítani ha rossz kedvem van :)
nemlehet kiismerni a 15éveseket:) olyanokat csinálnak/csinálunk, amire nemtudunk ésszerû magyarázatot adni. szerintem semmit sem jelent, amit csinál, de ha megmondod neki h tetszik, akkor azzal rosszat nem tehetsz. maximum visszautasit. egyebkent az nem viszonyozza, hanem viszonozza
A kérdező hozzászólása: kösz szépen
Azért csinálja mert gyerek és azt hiszi, hogy így kell csinálni...
Sok sikert!

Van egy férfi akinek kapcsolata van, de látom rajta tetszek neki, de ő azt hajtsa hogy monogám stb, hogy csábítsam-hódítsam el?

Legjobb válasz: Attól még egy utolsó alpári ri.banc vagy. Lehet h legyezgeti a hiúságát h rámászol, de nem fog félremenni. Törödj bele. a te fajtád a leg gusztustalanabb a világon

Attól még egy utolsó alpári ri.banc vagy. Lehet h legyezgeti a hiúságát h rámászol, de nem fog félremenni. Törödj bele. a te fajtád a leg gusztustalanabb a világon
ezen is hány faasz végig mehetett már
Sehogy, ne legyél ribanc.
ÉS ?! baazdmeg férfiból van, attól még hogy tetszel neki nem biztos, hogy ott akarja hagyni a párját..
Sehogyan te rüfke. Kívánom h a te majdani pasidra is száljon rá pár ilyen semmirevaló mint te. Ringyó
Úgyhogy ne legyél egy utolsó alpári ribanc !!! az ilyen te fajtád miatt megy tönkre sok házasság, meg párkapcsolat
A kérdező hozzászólása: látom rajta tetszek neki
"Van egy férfi vesszõ aki KAPCSOLATBAN VAN, de látom rajta, hogy tetszeM neki pont Õ azt HAJTOGATJA vesszõ hogy monogám stb pont pont Hogyan csábítsam el per hódítsam meg?" szerintem kezd itt...
Figyelj most nagyon tombolnak az érzelmeid, ne hagyd hogy ezek irányítsák a döntéseidet.Ha most azzal érvelsz, hogy látod mennyire tettszel neki az eggy dolog.Próbálld meg meglátni a rossz oldalát esetleg negativ viselkedését....és tedd fel magadnak a kérdést tudnék ezzel a pasival eggy életet leélni?Eleinte rózsaszin köd aztán feketeleves.Haggyd keress eggy szabad pasit, annyian vannak.Ez neked eggy nagyon rossz döntésed lessz ha mindenáron megakarod szerezni.Hidd el.De te tudod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!