Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy de úgy látom, (10 db)

Miért mennél oda hozzá?Kibékült a barátnõjével és úgy ment el veled sétálni.Szard le, egy idióta.Lesz más pasi majd
Kibékültek:tehát járnak? Ha igen akkor hagyd-hacsak nem akarsz a szeretõ lenni. Ugyanmár az ilyen fiú nem érdemel meg téged-kerüld el nagy ívben a folyosón és nehogymár te menj oda ezek után hozzá. Ne légy buta-legyen büszkeséged.
A kérdező hozzászólása: igen de azóta már szakított a barátnõjével én látom és rossz
Ha már szakított a barátnõjével és akar tõled valamit, majd õ odamegy. Azzal csak lejáratod magad, ha futkorászol utána. Az sem utolsó dolog, hogy mi a helyzet a barátnõjével? Talán még mindig õt szereti, ezért nem keresi más társaságát.
A kérdező hozzászólása: joh köszi nektek majd lesz vhogy

Van egy fiu aki folyamatosan néz ö 10.-es én 9.-es vagyok állandoan néz és ugy érzem, tetszek neki meg ugy látom h probál megszolitani de nem mer. Mindegyik lány osztársammal jobban van csak velem nem beszélt még, most mit csináljak?

kezdeményezzek én ?? de félek a kudarctol is.am nagyon tetszik a srác

Legjobb válasz: Hát szerintem elõször csak köszönj neki ha meglátod,és ha mosolyog és köszön...az már elég jó kezdet:) aztán kérdezz tõle valamit...minta te nem tudnád:P meg ha valamelyik ismerõsöddel beszél akivel te is nagyon jóban vagy akkor menj oda te is:) lehet hogy egy idõ után már merészebb lesz,ha tetszel neki:D aztán majd mesélj hogy mi volt,kiványi vagyok:P Sok sikert!

Hát szerintem elõször csak köszönj neki ha meglátod, és ha mosolyog és köszön...az már elég jó kezdet:) aztán kérdezz tõle valamit...minta te nem tudnád:P meg ha valamelyik ismerõsöddel beszél akivel te is nagyon jóban vagy akkor menj oda te is:) lehet hogy egy idõ után már merészebb lesz, ha tetszel neki:D aztán majd mesélj hogy mi volt, kiványi vagyok:P Sok sikert!
Írnék én tanácsot, deh felesleges mert ugyanazt írnám, mint aki elõttem írt... Am én is kíváncsi leszek a fejleményekre!!! Sok sikert!!! =)
A kérdező hozzászólása: ááá köszönöm az elö komi szup:Pthks am én is kiváncsi vok hogy majd erre
elsõ válaszoló vagyok, és remélem hogy majd siker:) sok sikert!és majd mesélj:P
Én a második válaszoló vagyok és én is remélem h siker lesz!!!

Tetszik egy csaj, de úgy látom, hogy szereti a kalandokat. Lefeküdjek vele? Hogyan védekezzek, hogy tuttira ne kapjak el semmit, esetleg?

Legjobb válasz: Szia! Neked kell eldöntened, hogy mit is szeretnél tõle. Ha komolyabbra vágysz, akkor lehet, h nem a legjobb ötlet lefeküdni vele, mert utána rosszabb lesz. Ha pedig csak arra kell, akkor hajrá! Az egyetlen védekezési mód a nemi betegségek ellen az óvszer! Szóval ha tényleg szereti a kalandokat, akkor mindenképp azt használj a biztonság kedvéért!

Szia! Neked kell eldöntened, hogy mit is szeretnél tõle. Ha komolyabbra vágysz, akkor lehet, h nem a legjobb ötlet lefeküdni vele, mert utána rosszabb lesz. Ha pedig csak arra kell, akkor hajrá! Az egyetlen védekezési mód a nemi betegségek ellen az óvszer! Szóval ha tényleg szereti a kalandokat, akkor mindenképp azt használj a biztonság kedvéért!
A kérdező hozzászólása: Akkor 100% ? Közben a szájammal is játszhatok, vele ?
Ha te is csak egy kalandot akarsz, akkor feküdj le vele (tapasztalatszerzésnek sem utolsó)! Ha azonban többre vágysz, akkor felejtsd el! Óvszerrel védekezz, mert ez a nemi betegségektõl is megvéd!
sztem orálisan nyugodtan (bár annak is vannak, de nagyon minimális fertõzésveszélyei), de gumit mindenképp használj, az a legbiztosabb védekezés ilyenkor, ha csak "arra" kell
Az elsõ válaszadó vagyok. Semmi sem 100%, de ha jól használod, akkor csak nagyon minimális az esélye, hogy elkapsz valamit. Vannak olyan betegségek, amiket akkor is elkaphatsz, ha szájjal elégíted õt ki pl. herpesz (ami nem azonos a szájon elõforduló herpesznek, hanem durvább)

Van egy lány, aki tetszik ugyan, de nem jönnék vele össze. De ha látom mással beszélgetni, randizni rettentően féltékeny vagyok. Miért van ez?

Legjobb válasz: Hát ez nagyon jó kérdés.. :D Ha ti sem tudjátok mit akartok, tõlünk hogy várjátok el :) Amúgy lehet mégiscsak tetszik neked, csak valamiért nem akarod beismerni magadnak

Hát ez nagyon jó kérdés.. :D Ha ti sem tudjátok mit akartok, tõlünk hogy várjátok el :) Amúgy lehet mégiscsak tetszik neked, csak valamiért nem akarod beismerni magadnak
Birtoklási vágy.
A kérdező hozzászólása: Amúúgy tetszik nekem, de ezt írtam is csak talán mégsem úgy :D
Ez azért van mert önzö vagy, és ez nagyon messze vagy a "Like a Sir" kategóriától, úgyhogy hagyjad abba.
Mikor kicsi voltál, mindig az a játék kellett, amivel más játszott, viszont amikor végre megkaptad, egyszerûen eldobtad... :D Szórakozz a csajokkal! Tarts meg minden extõl valami emléket, amirõl tudod, hogy õ "megvolt", a TIÉD volt... Viszont NE menj vissza egyikhez sem, mert meg fogod bánni! Feleségnek pedig valaki olyat válassz, aki inkább a barátod, mintsem egy jó nõ, akit akarsz! Ha nem így teszel, elcseszett egy életed lessz! :D Sok szerencsét!
Te semmit, ne szaladj egy pali után...ha Isten is úgy akarja, úgy is úgy lesz. :) )
A kérdező hozzászólása: köszi. :) az ugye még elmegy, ha köszönök neki, meg vicces megjegyzést teszek, persze ami neki is tetszik...? :)
Persze, az kell is...:) ) sok szerencsét.

Van egy lány, aki nagyon tetszik, és én is nagyon tetszek neki. De az a lány a legjobb barátom húga, és úgy látom rajta, hogy nem tetszene neki, ha összejönnék a lánnyal, félti nagyon. Hagyjam a fenébe?

Legjobb válasz: Hát ezzel nem csalod meg a barátodat... nem értem amúgy,ha tényleg barátok vagytok,akkor miért félti tõled annyira? Hány évesek vagytok?

Hát ezzel nem csalod meg a barátodat... nem értem amúgy, ha tényleg barátok vagytok, akkor miért félti tõled annyira? Hány évesek vagytok?
Nálunk ugyanez volt a helyzet, csak én vagyok a lány. Szerintem érdemes lenne beszélned errõl a barátoddal. Nem azt mondom, hogy kérj tõle engedélyt meg ilyesmi, de mint gesztust, valószínûleg nagyra értékeli majd. Így talán látja, hogy ha te is beavattad a bizalmába, õ is bízhat benned. Nálunk ez elmaradt, bátyám csak kész tényekkel szembesült. Láttam, hogy rosszul esett neki, olyan lehetett, mintha összefogtunk volna a háta mögött, pedig csak túl szemérmesek voltunk az elején, hogy beszéljünk neki róla. Azóta nem olyan szoros a barátságuk, és egy ideig velem sem volt a régi a testvérem. Viszont, mióta barátnõje lett, kezd megbékélni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) A lány 15, én pedig 17 éves vagyok.
Most ebben mi olyan nagy dolog? Meg kell mondani a barátnak hogy tetszik a húga és alakul közöttük valami, ennyi. Én sosem értettem ezt. Jó nyilván ha lenne húgom jobban átérezném, de akkor is, nem jobb tudni hogy egy normális emberrel van aki ráadásul a barátod is? Jobb minthogyha egy tök ismeretlennel lenne akirõl nem tud semmit....sosem értettem ezt a "szállj le a húgomról" dolgot..

Tetszik egy csaj a suliba egy évvel idōsebb, úgy látom h lenne esélyem nála, de nem merek odamenni hozzá, mit csináljak? Tudnátok néhány tanácsot mondani?

vagyis nem az a gond h nem merek odamenni hanem félek attól h kifogyok a mondanivalóból és beégek .16F

Legjobb válasz: Na erre én is kíváncsi vagyok!

Na erre én is kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: jöhetnek a válaszok.
A mondanivalóból nem fogyhatsz ki fõleg így élõben a legjobb.Bármirõl beszélhetsz vele bizonyos határokon belül.Csak add önmagad, legyél vele normális úgy értem hogy ne add a leszarom a csaj módszert mert szar az egész csak azoknál a csajoknál jön be akinknek nincs önbecsülésük.Szaal sok szerencsét [email protected]@*ki!! Remélem tudtam segíteni.
honnan tudod hogy nem?
A kérdező hozzászólása: tudom! tuti na de megoldás kéne
nyiregyi vagy?

Úgy látom, hogy a babám feje mindig az egyik irányba billenve áll. Picit csak, de nekem nem tetszik. Hová, milyen orvoshoz kéne elvinnem aki ellenőrizné hogy rendben van-e vele minden?

6 hónapos, kitámasztva ül, egyedül még nem

Legjobb válasz: Nem szabad kitámasztva ültetni. A gonddal pedig neurológust keress fel.

Nem szabad kitámasztva ültetni. A gonddal pedig neurológust keress fel.
Gyógytornászhoz vidd el, az én babámnál is ez volt, 5 alkalom után teljesen helyre jött, az egyik nyaki oldalán az izom kötöttebb volt.Mondjuk mi hamarabb észrevettük, (2 hónapos volt)lehet ezért kellett csak ennyi alkalom.Nekünk azt mondta a Dévény tornás, minél késõbb vittük volna annál tovább tartott vna a "kikezelése" off:egyébként a neurológus az idegrendszerrel foglalkozik, aminek ehhez semmi köze, és minden baba elõször kitámasztva ül.így a természetes.
A kérdező hozzászólása: Még csak ma vettem észre ahogy tükör elõtt játszottunk. Holnap viszem dokihoz 6 hós státuszra. Védõnéni telefonon neurologust emlegetett, de nyilván majd a doki mondja meg, merre irányít. A gyógytornásznak is utána néztem, de beutaló kell oda is. Jajjdeizgulok!:(
A kérdező hozzászólása: Voltunk a dokinál, nem nagyon foglalkozott vele, azt mondta tornáztassam, illetve, hogy lehet hogy a szeme nem tökéletes még(?!), és azért tartja ferdén a fejét, de azt meg csak 1 éves kor után vizsgálják. Nem nyugtatott meg túlzottan! :) Aztán voltunk babaúszáson, és ott megmutattam a konduktor oktatónak, és azt mondta látja, de nagyon picit csak, és tornával tényleg elmúlik majd. Azt mondta nem szükséges külön tornára járnunk vele, csak otthon forgassam a nyakát, meg mindig a másik oldalra tegyem az érdekes dolgokat.Meg hogy majd mutassam meg késõbb is. Õ már jobban megnyugtatott:) , fõleg hogy nem úgy kezdte, hogy ááá nem is tartja ferdéééén...! Szóval köszi a válaszokat, egyenlõre ennyi. Ja Dévényest egyszerûen nem találtam Zalaegerszegen.
A kérdező hozzászólása: Mint ahogy írtam is, a babaúszás oktató konduktor. Azért nem teljesen laikus! A torna pedig annyiból áll, hogy forgatni kell a fejét jobbra balra. Azért az megy nekem is. És köszi a aggódást, de egy kedvesebb, kevésbé lekezelõ stílus azért rád férne!
Ne higyj nekik!nem értenek hozzá.nem lennék nyugodt a helyedben.ha ferdén tartja a fejét, deformálódhat az arca.Nem akarlak megijeszteni, de ez nem vicc.Babaúszáson kérdezted meg?Ez most komoly?Honnan tudja õ azt hogy mi a normális.Mégis otthon hogy tornásztatsz egy fél éves babát?Értesz hozzá?én tesi egyetemet végeztem, de én sem mernék egy ilyen dologhoz hozzákezdeni.lehet többet ártasz mint használsz.Keress Dévényest valahol, mert be fog állni a fejecskéje egy oldalra.az én babámat 6 hetesen vittük elõször, szintén ferde tartás miatt, azt mondta a háziorvos majd kinövi.nem hagytam annyiban mert nagyon zavart.Dévényes pár alkalom alatt helyrehozta, és tökéletes lett a tartása.egyébként egy 6 hós baba még jó hogy nem tud egyedül ülni.nem is kell.
Dévényeshez viszed ha rám hallgatsz.Neurológussal idõt pocsékolsz.egyébként amit emlegetsz nem lehet hogy torticollis?Mióta van ez neki? Nem kell beutaló a gyógytornászhoz, Dévényeshez legalább is nem kell.Oda mész, megnézi, csak fizetsz érte....
Szerintem is a Dévény kezelés az, ami segítene rajta.Igaz, hogy nem egészen ugyanaz a probléma, Mi 3 hónaposan kezdtük (az egyik kezét nem úgy használta, és leginkább a bal oldalt preferálta), és mi is elõször a neurológushoz vittük (csak idõt pazaroltunk vele...)utána mentünk az intézetbe ahol 4 kezelés után már látszott a javulás.Kiderült kötöttebb a jobb oldala.Beutalóval ingyenes, beutaló nélkül is megnézik, de az pénzbe kerül...azt hiszem. De természetesen, te döntöd el hogy megnézeted neurológussal vagy orvossal.
Az elsõnek is igaza van. Neurológiai oka is lehet. A gyerekdoki nem mond semmit? Nem küldött el vizsgálatra?
Te tudod...nem az én gyerekem.
El fog múlni. :) Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 17
Ha elmondtad neki, hogy mit gondolsz/érzel, és lekoppintott, akkor hagyd rá. :) Ha nem, akkor tedd meg! El fog múlni... Erõszakosnak nem szabad lenni.
Pont ebben a helyzetben vagyok csak épp én vagyok a lány... Írok neki házik miatt, de nem beszélek vele. Nem merek. Teljesen belezúgtam egy fél éve. Nem tudok kiszeretni. Honnan tudod hogy nem tetszel neki? Ne dobd el a lehetõséget szerintem...
A kérdező hozzászólása: Nem úgy veszem észre mint ha törõdne velem .. Bevallani pedig nem merem hiszen 2évig lesz még az osztálytársam , és ha netán kudarcot vallok akkor nem fogok tudni a szemébe nézni.
Viszont ha mégis szeret... Akkor elcseszed ezt a két évet... Nem szeretnélek elbizonyítani. Bízz magadban! Az érzelmeket nem lehst irányítani, ez nem hiába van így. Engem sem vesz figyelembe. És én sem õt. Félek... Ha találkozik a tekintetünk rögtön a pulcsimat kezdem gyûrögetni.. 4-es voltam :)
Nem egymást kerülgetitek? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!