Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy de úgy (163 db)

Miért mennél oda hozzá?Kibékült a barátnõjével és úgy ment el veled sétálni.Szard le, egy idióta.Lesz más pasi majd
Kibékültek:tehát járnak? Ha igen akkor hagyd-hacsak nem akarsz a szeretõ lenni. Ugyanmár az ilyen fiú nem érdemel meg téged-kerüld el nagy ívben a folyosón és nehogymár te menj oda ezek után hozzá. Ne légy buta-legyen büszkeséged.
A kérdező hozzászólása: igen de azóta már szakított a barátnõjével én látom és rossz
Ha már szakított a barátnõjével és akar tõled valamit, majd õ odamegy. Azzal csak lejáratod magad, ha futkorászol utána. Az sem utolsó dolog, hogy mi a helyzet a barátnõjével? Talán még mindig õt szereti, ezért nem keresi más társaságát.
A kérdező hozzászólása: joh köszi nektek majd lesz vhogy

Van egy lány aki tetszik nekem de úgy vettem észre hogy a legjobb haveromnak is mit tegyek? Normális válaszokat kérnék

Legjobb válasz: Te tudod a körülményeket. A csajnak ki jön be? Lehet hogy egyikõtök sem, így nincs is probléma.

Te tudod a körülményeket. A csajnak ki jön be? Lehet hogy egyikõtök sem, így nincs is probléma.
ennyi információ birtokában, amit leírtál, mégis mit vársz?

Tetszik egy lány ugyan abba a városba lakunk de nem ismerjük egymást láttam pár párszor és nagyon megtetszett de elég vissza húzódó lány nem volt még barátja hogyan tudnám megismerni?

Legjobb válasz: Szerintem írj neki üzenetet, hogy szimpatkius neked és szeretnéd megismerni õt, ha benne van vagy ha közben megint összefutsz vele, az még jobb lenne és akkor személyesebb lenne az egész. :)

Szerintem írj neki üzenetet, hogy szimpatkius neked és szeretnéd megismerni õt, ha benne van vagy ha közben megint összefutsz vele, az még jobb lenne és akkor személyesebb lenne az egész. :)
tudod a nevét?:D
Egy suliba jártok? Mert ha igen akkor ott könnyebben tudsz vele beszélni , mert ott sokszor összefutnátok. Szerintem is írj neki egy levelet amiben leírod az érzéseidet iránta. Am ha nem ismered akkor honnan tudod h még nem volt pasija?


Van egy fiú aki tetszik nekem és azt mondta, hogy én is tetszem neki, de nem akarja megtenni a következő lépést, és én úgy gondolom ha én teszem meg az ciki. Szerintetek?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22

semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22
Lehet hogy életed legnagyobb hibája lesz ha nem teszed meg. Miért szorítanád dogmák közé magad. Akarod? Ha igen akkor hajrá.
egyáltalán nem lenne ciki :) hajrá!
Nem ciki
A kérdező hozzászólása: De ha õ akarna kezdeményezni csak még nem készült fel rá és én tönkre teszem.?
örülni fog akkor is:)
egyáltalán nem ciki. az elõttem hozzászólóval hasonlatosan, én konkretizáltam a helyzetet a fiúnál, mert õ lámpalázasabb volt, és nem tudta rendesen kifejezni magát..most leszünk 4 évesek. úgyhiszem, nem rontottam el semmit. hidd el, lehet hogy még a srác meg is könnyebbül hogy kezdeményezel, mert szerintem sokuk tisztára be van szarva ilyenkor. ez nem rossz mert azt jelenti, valóban nagyon tetszel neki és szeret téged :) az én fiúm sem dorgál érte sosem hogy miért én kezdeményeztem, sõt, tökre bejött neki hogy bátrabb voltam, mint õ :D szerintem a tiéd sem fog beszólni.. sok sikert! :)

Tetszik egy srác. és én neki? Tavaly tudom, hogy tetszettem neki, de azt hiszem, hogy akkor még kicsit gyávák voltunk ahhoz, hogy úgy igazából járjunk. Most 14 éves fejjel tudom, hogy nem is olyan gáz ez.

Idén nem jött be annyira, de mindig is bírtam, mert nagyon jó fej és okos is , ráadásul kocka hasa van :DD és az osztálytársam. A múltkor elmentünk pár haverommal egy étterembe és ott ült kett?vel mellettem. Volt, hogy hozzám szólt meg ilyesmi, de amikor mellém ült , akkor éreztem, hogy összeér vele a könyököm és ? d?lt nekem, egy könyvben olvastam azt,hogy frisson és ez az volt. Izzodt a leveg? köztünk.. Így hülyéskedtünk meg minden és egyre közelebb került hozzám.Amikor meg elmentünk sétálni leültem egy padra ? odaállt mögém és hülyeségb?l rá rakta a fejemre a kezét. Én levettem és mellém raktam, erre megfogta a vállam. Még suliban infón kérte, hogy üljek mellé, meg volt ,hogy ? ült le mellém. Olyankor nagyon jól elvagyunk, csak az a baj, hogy más is tetszik neki. Nem tudom mi legyen....

Legjobb válasz: Nálam pontossan ugyan ez volt azzal a külömbséggel, hogy neki még mindig én tetszek, am: tavaly év elején (amikor egy osztályba kerültünk) bevallotta h tetszek neki, én gondoltam h áhh egy ki gyerekszerelem, nem-rt mondtam... de most rájöttem hogy kár volt. Szeptember 22.-én akarok neki végre igen-t mondtani (azért mert 2010 szeptember 22.-én vallott szerelmet) Neked azt javaslom h várj 1 kicsit még rá...

Nálam pontossan ugyan ez volt azzal a külömbséggel, hogy neki még mindig én tetszek, am: tavaly év elején (amikor egy osztályba kerültünk) bevallotta h tetszek neki, én gondoltam h áhh egy ki gyerekszerelem, nem-rt mondtam... de most rájöttem hogy kár volt. Szeptember 22.-én akarok neki végre igen-t mondtani (azért mert 2010 szeptember 22.-én vallott szerelmet) Neked azt javaslom h várj 1 kicsit még rá...
A kérdező hozzászólása: Hát , várni..azt mindenképpen , mert hát nyár van most meg minden , nem találkozunk :) :/ De neked meg csak annyit, hogy azért tegyél utalásokat felé..mert nyáron minden megtörténhet;) köszi :)
Nincs mit... persze próbálok utalgatni rá, h "ebbõl lehet valami..." de én csak szeptemberben szeretnék konkrétat mondani, mert sztem a nyári távolság nem tenne jót egy friss kapcsolatnak , más h ha suliban mindennap talizunk.. de nyáron sztem ez nem menne..
3 év múlva megérted.

Van egy nő, aki tetszik nekem, de nem tudom, hogy köcsönös-e. Hogyan adjam a tudtára, hogy tetszik nekem úgy, hogy ne legyen feltűnő ( pl: azt mondom neki: Tetszel/jól nézel ki/szeretlek ezeket nem szeretném neki mondani, mert szégyenlős vagyok)?

Tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Nem tudom, ez nehéz ügy, de te kezdeményezz, mert tudod valamiért van az a tévhit, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie. Én úgy vezetném rá, hogy ajándékokat rejtek a szekrényébe/táskájába. Fontos, hogy csak kis dolgok legyenek, és olyanok, amiket szeret (kedvenc filmbõl/filmrõl, verset(akár te is írhatod), csokit, levelet, esetleg szíveket is tehetsz az ajándékra), de egy idõ után vezessen el hozzád ez az egész. Akár nyomokat is rakhatsz a levelekbe. Sok sikert.

Nem tudom, ez nehéz ügy, de te kezdeményezz, mert tudod valamiért van az a tévhit, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie. Én úgy vezetném rá, hogy ajándékokat rejtek a szekrényébe/táskájába. Fontos, hogy csak kis dolgok legyenek, és olyanok, amiket szeret (kedvenc filmbõl/filmrõl, verset(akár te is írhatod), csokit, levelet, esetleg szíveket is tehetsz az ajándékra), de egy idõ után vezessen el hozzád ez az egész. Akár nyomokat is rakhatsz a levelekbe. Sok sikert.

Fiúk nektek tetszett már meg lány úgy, hogy egy ideig nem érdekelt titeket, de amikor megtudtátok hogy tetszik egy másik fiúnak is akkor nektek is megtetszett?

Ha igen, leírnátok a sztorit?

Legjobb válasz: ha eddig nem tetszett , akkor ha megtudom , hogy másnak tetszik , akkor miért is tetszene jobban ? <- logikai ellentmondás -> akkor van esély az ellenkezõjére , ha már elõtte is tetszettél a srácnak , aminek elég kicsi esélye van ahogy érzem. CSÁP !

ha eddig nem tetszett , akkor ha megtudom , hogy másnak tetszik , akkor miért is tetszene jobban ? <- logikai ellentmondás -> akkor van esély az ellenkezõjére , ha már elõtte is tetszettél a srácnak , aminek elég kicsi esélye van ahogy érzem. CSÁP !
Még nem volt ilyen. :D Volt már olyan, hogy megtudtam, hogy az egyik haveromnak tetszik egy lány, aki addig nem érdekelt, aztán elgondolkoztam azon "Lehet tényleg jó fej a csaj." Meg, kicsit felkeltette így már az érdeklõdésemet, de nem vagyok annyira szemét, hogy "direkt" belezúgok a haverom kiszemeltjébe. :D Azóta nem foglalkozok a csajjal, nem igazán érdekel. S szerintem egyébként sem lehetett volna semmi belõle, hiszen ha nekem valaki tetszik, akkor arra rögtön felfigyelek.

Hogyan csábítsam el azt a fiút aki nagyon tetszik nekem és régóta ismerem és úgy éreztem én is tetszem neki? de lehet hogy összefog jönni egy másik lánnyal

Legjobb válasz: Különben? Pontosan! Csábítsd el, de úgy, hogy eszébe se jusson a másik. Nõ vagy, a csábítás a véredben van. :)

Különben? Pontosan! Csábítsd el, de úgy, hogy eszébe se jusson a másik. Nõ vagy, a csábítás a véredben van. :)
ha összejön egy másik lánnyal akkor még sem tetszel neki annyira mint a másik lány..
Ha lehet összejön egy másik lánnyal akkor ne erõlködj, hagyd
de lehet hogy a pasi úgy érzi hogy neked õ nem tetszik és nem lenne nálad semmi esélye így egy másik lány karjaiba rohan.... mielõtt összejönne a másik csajjal elõtt tisztázd vele a dolgokat ÕSZINTÉN az a legbiztosabb ! ha további tanács kell csak írj üzenetet :D
és küzdj a pasiért ha szereted ! és bárki bármit mondd NE ADD FEL ! SOHA !
Hát mondjuk keresd a társaságát! Ha ezt nem teszed, akkor elighanem a másik lányt fogja választani, éreztesd vele valahogy hogy õ kell neked! én legalábbis úgy vagyok vele, h végül azzal jövök össze akin tényleg azt érzem, h õ is akarja...
Szerintem lépj :) ) különben meg fogod bánni :)
A kérdés nem az volt, hogy lépjen-e, arra õ is rájött, hogy igen. Az érdekli, hogyan. Itt senki nem tud olvasni?...

Mitévő legyek hogy ha tetszik egy fiú a sulimban és úgy vettem észre hogy neki is tetszem de viszont a srác nem nagyon akar kezdeményezni?

És nem akarok én kezdeményezni segitsetek létszi mert nagyon szeretnék vele összejönni .Elöre is köszi

Legjobb válasz: Elsõ sorban üzennék a második komment íronak hogy hogy tud ilyen paraszt lenni! Másodsorban ha úgy látod félénk a srác kezdeményez te, nem lesz bajod belõle.

Elsõ sorban üzennék a második komment íronak hogy hogy tud ilyen paraszt lenni! Másodsorban ha úgy látod félénk a srác kezdeményez te, nem lesz bajod belõle.
Talán egy kis pontosítás(kor, honnan ismertitek egymást) nem ártana.
köszönj rá, vedd fel msn-re. ilyesmi
egy kicsivel több infó tényleg jobb lenne.

Mit tesztek ha nagyon tetszik egy fiú, de úgy gondoljátok, hogy neki nem tetszetek? 18 körüli lányok véleménye érdekelne.

Kicsit konkrétabban: már évek óta tetszik egy fiú, az exem egyik haverja, de nincsenek nagyon jóban. Most szakítottunk és szívesen randiznék a fiúval, de szerintem én egyáltalán nem tetszem neki. Jóban vagyunk, ha a buszon épp összefutunk dumálunk is de semmi. Egyénként ? még 1 évvel fiatalann is nálam és ráadásul eddig még nem volt szinte rendes kacsolata egyik lány se felel meg neki. Fölöslegesen szomorítanám magam ha én hívnám randira? (am ne értéstek félre, nem az a szívtipró bájgúnár, én meg nem vagyok kifejezetten csúnya vagy elkeseredett... de vonz és nagyon kíváncsi avgyok h milyen lenne vele:D)

Legjobb válasz: Szerintem megéri kideríteni a dolgot. Nekem is tetszik/tetszett egy srác régóta, és egyszer gondoltam, egy életem egy halálom, kiderítem, hogy mit gondol rólam. Hát nagyjából semmit, sajnos, kiderült, hogy egyszerûen nem jövök be neki (amúgy ennek a fiúnak se volt még rendes kapcsolata), szóval ki lettem kosarazva. Így legalább tudom, mi a helyzet, nem bántam meg, bár kicsit sajnálom, hogy nem lett semmi. A pillanat hevében ugyanis megcsókoltam, õ meglepetésében visszacsókolt, és túl jó volt ahhoz, h ne legyen több ilyen:) de sajnos így jártam. Szóval szerintem derítsd ki, hogy lehetne-e valami! 18/L

Szerintem megéri kideríteni a dolgot. Nekem is tetszik/tetszett egy srác régóta, és egyszer gondoltam, egy életem egy halálom, kiderítem, hogy mit gondol rólam. Hát nagyjából semmit, sajnos, kiderült, hogy egyszerûen nem jövök be neki (amúgy ennek a fiúnak se volt még rendes kapcsolata), szóval ki lettem kosarazva. Így legalább tudom, mi a helyzet, nem bántam meg, bár kicsit sajnálom, hogy nem lett semmi. A pillanat hevében ugyanis megcsókoltam, õ meglepetésében visszacsókolt, és túl jó volt ahhoz, h ne legyen több ilyen:) de sajnos így jártam. Szóval szerintem derítsd ki, hogy lehetne-e valami! 18/L
szija.:) én is ugyanebben a dillemába voltam 1-2 éve. nagyon bejött egy pasi, akit már elég régóta ismertem, de úgy gondoltam, hogy nem lehet belõle semmi. õ is 1 évvel fiatalabb nálam. hozzáteszem nagyon jó pasi:D nagyon sok lány odavolt érte.. és õ nem is volt ellenükre. hát én azért megpróbáltam. együtt voltunk 1 évet amíg el nem rontottam a dolgokat..:/ a lényeg, hogy teljesen megváltoztattam, pozitív irányba.. mostmár tudja, hogy mi az a komoly kapcsolat:) amit nekem köszönhet, és meg is köszöni elég sokszor. azóta is jóba vagyunk, de már csak barátilag. Na ezzel csak azt akartam, hogy szerintem próbáld meg!!:) Sok sikert neked! majd írd, hogy döntöttél és hogy sikerült:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást.:) Az a baj h eléggé szégyellõs vagyok. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy becsöngetek hozzá és elhívom vagy ilyesmi. Hogyan kéne csinálnom?
mondjuk msnre ha felvennéd?ott ha beszélgettek többet akkor megtudnád hogy mit is gondol.vagy ez a rész már megvolt?:D
A kérdező hozzászólása: Sosincs fent.:(
Szervezzetek vmi közös programot, ahol õ is, meg te is ott vagytok. Lehet az strand, házibuli, közös kirándulás, ahol könnyebben szóba elegyedhetsz vele, és mégsem olyan feltûnõ, hogy azért hívod, mert...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!