Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy az osztályban, de nem (48 db)

Tetszik egy fiú az osztályban, de nem tudom, hogy én tetszem-e neki, mit kéne csinálnom, hogy észrevegyen?

OOOOlyan cuki, de kikezdett az osztálytársamal aki utána lelki traumába volt, de nagyon ari a pasi! Segítsetek!!

Legjobb válasz: ne csinálj semmit, hogy észrevegyen akkor talán majd észrevesz az ilyen fiúk szívéhez, akit mindenki körülzsong, általában ez az egyetlen út bár nem hiszem hogy egy 12 éves fiú fõleg egy ilyen típusú komoly kapcsolatra vágyna, szóval ne ringasd magad illúziókba

ne csinálj semmit, hogy észrevegyen akkor talán majd észrevesz az ilyen fiúk szívéhez, akit mindenki körülzsong, általában ez az egyetlen út bár nem hiszem hogy egy 12 éves fiú fõleg egy ilyen típusú komoly kapcsolatra vágyna, szóval ne ringasd magad illúziókba
Szia! Elõször is sztem magadat tedd rendbe (külsõ, fogadd el magad, hogy pozitív kisugárzásod legyen, stb.) aztán viselkedj természetesen, mosolyogj sokat, a fiúra is, és egy idõ után észre fog venni hidd el! De ne mássz rá, várd meg amíg õ jön oda hozzád egy idõ után! Nekem ez 1-2 hét alatt sikerült ;) De, mivel fiatalok vagytok, ezért pont ebben a korban szoktak menni az olyan "csúfolódások", hogy júúúúúúj szerelmes biztos xy-ba! És a fiúk általában zavarba jönnek ilyenkor, letagadják az érzelmeiket. Szóval, ha azt látod hogy tetszel neki, de egy haverjától azt hallod hogy nem tetszel neki, akkor ne higgy a haverjának! A saját szemednek higgy! Sok sikert drukkolok!
én pl. be vallottam... kit érdekel a többi fiu:D::D:D:D vissza lehet majd adni neki...:d igaz két hétig készültem a tükör elõtt de bejött:D:D:D amugy ne cisnálj semmi olyas mit... beszélgess vele, mosolyog rá sokat és neki kérd ki a segítségétt!
Ha az a fajta pasi, akitõl rendszeresen lelki traumába esnek a csajok, akkor kerüld. Sok ilyen pasi van, bár lehet át kell esned az ilyesmin is, hogy késõbb még kevésbé szívd majd meg.
dobd meg valami jó nagyal akkor majd észrevesz ha csak enyit akarsz!

Van egy lány aki nagyon tetszik az osztályba de nem tudom hogy vajon őis bejön nekem. Hogyan tudhatnám meg? 12/f

Úgy szeretem amikor velem beszélget és velem foglalkozik. Szoktunk néha msn-ezni is és akkor olyan boldog vagyok. Csak nagyritkán találkozunk mert nem ér rá sose. Hova tudnám elhívni? vagy mivel hódítsam meg a szívét? kérlek adjatok tippeket

Legjobb válasz: Ha neked nagyon tetszik, akkor Õ is bejön neked ez tuti. Elmentek egy mekibe, v valami, és talán ebbe a korba még nem ciki megkérdezni h jártoke?!... :P

Ha neked nagyon tetszik, akkor Õ is bejön neked ez tuti. Elmentek egy mekibe, v valami, és talán ebbe a korba még nem ciki megkérdezni h jártoke?!... :P
A kérdező hozzászólása: Hát ne nagyon értem ezeket a szavakat
kérdéseket elkerülvén ismertetem 8 lépcsõjét a platina szabálynak. 1 Vonzalom 2 Alkudozás 3 Behódolás 4 Elönyök 5 Fordulópont 6 Purgatórium 7 Szembesítés, Konfontráció. 8. CSAPÁS
Házi nyúlra nem lövünk! platina szabály.
de édeeeesssek vagytok:) azt akarta sugallni dehát így hiába próbálkozz nála továbbra is ne érd be ennyivel
A kérdező hozzászólása: amúgy még azt is mondta hogy énis tetszek neki és adott egy puszit az arcomra. Szerintetek ezzel nem azt akarta sugalni hogy jó vagyok nála? :)
ajajj..milyen csaj az ilyen?:D, egyébként szerintem nevárj csakhogyha nagyon nincsmás, különben nee!
A kérdező hozzászólása: matek szakkörön el mondtam neki hogy jó lenne ha a barátnõm lenne mert nagyon tudnám szeretni erre õ azt mondta, hogy még nagyon fiatal ehez és esetleg 8. vagy 7 év végén szeretne csak barátot. szerintetek várjak rá még több mint egy évet? :S
Mindenféleképpen meg kell mondanod neki, különben minden hiába.. Aztán ennek a módja már egyszerûbb, nem kérdezheted meg h jártok-e?:D gáz..próbálj titokzatosan közeledni hozzá pl egy mozifilm közbe, hajrááá!
A kérdező hozzászólása: rendben akkor valami édes kis plüss dolgot veszek neki remélem ürülni fog :)
veled egykorú vagyok. :) Én ajándéknak örülnék :D :D plüssmaci, vagy ilyesmi :) Meg sztem mozi vagy séta vagy ilyesmi.
a lényeg h állandóan veled lesz, a kapcsolatnak nincs jövõje, és gondolj bele milyen kellemetlen lesz szakítás után!

Nagyon tetszik egy lány az osztályomban de nem tudom hogyan beszéljek vele?

12 vagyok és 5 éve szerelmes vagyok ebbe a lányba de nem tudom mit mondjak neki vagy mit csináljak de pillamatom sincs vele beszélni mivel nagyon sok barátnője van és mindig vele vannak mit csináljak?És lányok az titeket ugye nem érdekelne ha egy másik memzetiségű fiú szeretne járni veled.Kínai vagyok ezért kérdezem. Ja és fiúvagyok.

Legjobb válasz: Mivel már ismered klasszisokkal könnyebb a dolgod, mint lesz majd 5 év múlva. Így annyi a dolgod, hogy odalépsz, köszönsz, s megkérdezed tõle, hogy hogy van. Aztán leülsz, s csevegsz. Zenérõl, filmrõl, Éjjel-nappal Budapestrõl (nekem ugyan nem teszik, de szerintem ti nézitek), kérdezd meg mit szokott csinálni suli után vagy hétvégén. Hátha van valami, amit tudtok együtt. S ha nem jössz be neki azt észre fogod venni. Onnan, hogy nem szívesen válaszol vagy egyszerûen nem válaszol. Ha csak röviden válaszol attól ne ijedj meg. Úgy kérdezz, hogy hosszan kelljen mondani a választ. Ne csak eldöntendõ kérdést tegyél fel. Ha viszont visszakérdez, akkor nyert helyzetben vagy. Akkor õ is kíváncsi rád..... S már csak meg kell beszélni egy délutáni idõpontot. Lehet, hogy ez utóbbi megbeszélés nem az elsõ csevejkor lesz. Lehet, hogy kétszer-háromszor is oda kell menned hozzá, de ez egy ilyen melós dolog. Nem jön könnyen, de ilyen az élet. Sok sikert, pajtás!

Mivel már ismered klasszisokkal könnyebb a dolgod, mint lesz majd 5 év múlva. Így annyi a dolgod, hogy odalépsz, köszönsz, s megkérdezed tõle, hogy hogy van. Aztán leülsz, s csevegsz. Zenérõl, filmrõl, Éjjel-nappal Budapestrõl (nekem ugyan nem teszik, de szerintem ti nézitek), kérdezd meg mit szokott csinálni suli után vagy hétvégén. Hátha van valami, amit tudtok együtt. S ha nem jössz be neki azt észre fogod venni. Onnan, hogy nem szívesen válaszol vagy egyszerûen nem válaszol. Ha csak röviden válaszol attól ne ijedj meg. Úgy kérdezz, hogy hosszan kelljen mondani a választ. Ne csak eldöntendõ kérdést tegyél fel. Ha viszont visszakérdez, akkor nyert helyzetben vagy. Akkor õ is kíváncsi rád..... S már csak meg kell beszélni egy délutáni idõpontot. Lehet, hogy ez utóbbi megbeszélés nem az elsõ csevejkor lesz. Lehet, hogy kétszer-háromszor is oda kell menned hozzá, de ez egy ilyen melós dolog. Nem jön könnyen, de ilyen az élet. Sok sikert, pajtás!
A kérdező hozzászólása: De mit csináljak a barátnõivel.
baz d csak 3x irtad ki
1-es vagyok: Igen ez örök gond. A helyzetet neked kell felmérni. Ha úgy látod, hogy nem tudod "elszakítani" tõlük pár percre, akkor valahogy úgy kell koreografálnod a dolgokat, hogy magától akarjon ellépni onnan. Például: "véletlenül" akkor lépsz oda, amikor épp egyedül áll sorban a büfében vagy épp kicsit tovább pakolja a táskáját óra után. Spontán és azonnal, rákészülés nélkül lépj oda, de vacilálj, ne gondolkozz csak lépj oda. De oda mehetsz akkor is amikor a barátnõi ott vannak, csak akkor mindegyikkel kell egy kicsit csevegned (percekig), amíg elhívhatod sétálni a csajt. Benne van a bukta is ebben azonnal (ami a szóló csevejben kevésbé), de benne van az azonnali siker is. hajrá!
Elõzõ vagyok: De vacilálj = NE vacilálj! :D


(12/Fiú) Nagyon tetszik egy lány az osztályomban de nem tudom hogyan mondjam meg neki hogy tetszik mert nagyon félek hogy elutasít mivel más országi vagyok és jövőre gimibe megyek Mit csináljak?

Legjobb válasz: Háááát mond meg neki és ha esetleg összejönne akkor megmondod neki és be is tartod, hogy továbbra is tartani fogjátok a kapcsolatot !

Háááát mond meg neki és ha esetleg összejönne akkor megmondod neki és be is tartod, hogy továbbra is tartani fogjátok a kapcsolatot !
Próbáld meg elmondani neki.. Ne lássa, hogy félsz. Amikor elmondod neki akkor ne legyen ott senki, nehogy kiröhögjenek vagy ilyesmi, de azt sem ajánlom h félrehívd ha közösségben van, mert aztán a többiek elkezdik kérdezgetni mi volt:) Ne legyél túl érzelgõs, de bunkó se.
A kérdező hozzászólása: Csak egy bökkenõ van.Nagyon sok barátnõje van és mindig vele vannak szóval nem tudom megkérdezni.

Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik.14 éves vagyok de nem merek oda menni hozzá. Nem tudom mit mondjak neki és nem akarok leblokkolni. Mit mondjak neki?

Segítsetek előre is kösz

Legjobb válasz: Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...

Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...
Kérd meg, hogy magyarázza el a matekot.
1.ez hülye ötlet... hívd félre és mondd meg neki h tetszik neked! 14/L
Miért lenne hülye ötlet? Gondoltam itt arra, hogy ebbõl bármi lehet ez csak egy kezdõ lökés. Matekkal kezdõdik beszélgetéssel folytatódik. Ha legalább egyszer hozzá mer szólni akkor másodszorra könnyebben megy nyilván.
Hááát lehet...végülis ja...

Egy 14éves fiú vagyok, és nagyon tetszik 1 lány az osztályban, de mivel nincs tapasztalatom randizás stb. téren ezért nem is merek odamenni és nyiltan beszélgetni vele, tudnátok adni valami tanácsot?

Az önbizalma a 0 alatt van, és nem látom, hogy érdekl?dne irántam, van értelme csinálni valamit, vagy haggyam az egészet létszi segítsetek!

Legjobb válasz: ha az osztályodban van, akkor nem lehet nagy kunszt beszélni vele...

ha az osztályodban van, akkor nem lehet nagy kunszt beszélni vele...
Kedves Kérdezõ: Ebben az esetben azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg. Ha már csak egy fél év, akkor nem olyan vészes. Csak arra figyelj, hogy ha egy osztályba kerülnétek utána is... na az már kissé cinkesebb. 6os: Sajnálom, hogy így volt. De legalább példával tudod alátámasztani az örök igazságot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) csak az a baj hogy kb 2 percem van beszélni vele mert mindig jönnek érte utolsó óra után :S de majd megpróbálok valamit
Mielõtt hazamegy menj oda hozzá, és beszélgess vele. Mesélj neki vicceket, hízelegj neki. Légy türelemmel. Amikor már sokat beszélgettetek együtt, kérdezd meg, hogy mit érez irántad.
A kérdező hozzászólása: Ha pedig összejövök vele és szakítunk akkor is csak 1 fél évet kell már csak kibírnom ( mert 8.os vagyok)
Higgy az utolsónak pont így jártam egy éve. Nagyon rossz volt úgy bemenni az iskolába, hogy a fél osztály utált mert én szakítottam vele és nem is mondhattam azt amit akartam mert egy bizonyos személy még magára vette volna. Szerencsére elköltöztünk. Nem bírtam volna sokáig. :) 17/L
Egy dolgot jól jegyezz meg. "Házinyúlra nem lövünk." Hidd el... ha az osztályodban szedsz össze lányt, és késõbb szakításig megy a dolog, az az életed fogja megkeseríteni a késõbbiekben. Nem a legbölcsebb dolog egy osztályból választani.
A kérdező hozzászólása: .. kösz , valami komoly válasz esetleg, nem óvodába járunk...és nem csak azért akarok vele járni, hogy legyen valakim, hanem mert.... nah értitek :)
Nincs mese, húzd meg a haját :D
A kérdező hozzászólása: :) én is igy voltam vele :) de éppan egy elég bátortalan alak vagyok (ezen téren), 0 tapasztalattal, barátaim, korom belieknek már volt jópár kapcsolatuk nekik nem nagy kuszt, de nekem igen! Nem tudom mi tévõ legyek hogy kellene neki hízelegne vagy valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már 5. eleje óta tetszik, de mostanra elhatalmasodtak rajtam az érzelmek, ami nagyon sz*r.Egyébként van rá esély hogy ugyanabban az iskolában folytatjuk.

Most kezdtem a középiskolát. Van egy fiú az osztályomban aki nem olyan rég óta tetszik és azóta vele álmodom de mindig azt hogy valaki mással jár. Miért van ez?

Legjobb válasz: valószínûleg belül görcsösen félsz attól, hogy valaki másé lesz a fiú. Nyugodj meg, szánj egy kis idõt, hogy végiggondold a helyzetet, változtass a kapcsolatotokon (beszélgess vele többet, töltsetek együtt több idõt) és ezek az álmaid is remélhetõleg megszûnnek.

valószínûleg belül görcsösen félsz attól, hogy valaki másé lesz a fiú. Nyugodj meg, szánj egy kis idõt, hogy végiggondold a helyzetet, változtass a kapcsolatotokon (beszélgess vele többet, töltsetek együtt több idõt) és ezek az álmaid is remélhetõleg megszûnnek.

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám. Nem értem mert ha tetszenék neki akkor nem ölelgetne más lányokat. Nekem tetszik a fiú. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti ,hogy nagyon bejössz neki,és azért nem mer megszólítani ,és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit,mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak ,hogy tetszik,és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti , hogy nagyon bejössz neki, és azért nem mer megszólítani , és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit, mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak , hogy tetszik, és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D
Sosem értettem , hogy mi annyira nehéz abban hogy megszólítasz valakit aki tetszik:D
Felejtsd el minnél hamarabb, amíg még nem késõ. Én több mint egy évig voltam szerelmes egy srácba, ami nem is csoda, hogy bele szerettem, hiszen mondta, hogy szépnek talál, meg ölelgetett, meg így szeret meg úgy, aztán amikor egyik ismerõsöm a tudtára adta, hogy mit érzek, közölte, hogy van barátnõje, na köszönöm szépen. Azt hittem elsüllyedek. Lehet csak barátkozni szeretne veled, ne legyenek nagy reményeid és akkor nem koppansz nagyot. Ha tetszel neki, akkor azt elõbb utóbb úgyis a tudtodra fogja adni, például elhív valahová, ami nagyon jó dolog lenne, de ha nem azt sem éld meg ttragédia ként. Próbálj meg nem sokat gondolni rá és majd lesz valami. Azért sok sikert.
És ha csak barátságból ölelgeti a lányokat? Azért néz téged, mert szimpatikus vagy, ha más lányokat is ölelget, de nem barátságból akkor hagyd szerintem.
hagy h seggbe rakjon aztzán pattintsd le ez a legjobb megoldás 14 évesen meg már túl öreg vagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D csak az a baj, hogy nem merem megszólítani:S
Pedig tisztázd minnél hamarabb, mert ha belehabarodsz csak rosszabb lesz, inkább az elején derüljön ki, és akkor legalább kiderül, hogy nem vezstegeted az idõdet olyanra aki meg sem érdemli. Csak bátran!!!!
Most tetszik vagy nem annyira tetszik döntsd már el...
A másodikat, mert ha az elsõ igazán tetszett volna, akkor nem tetszik meg a másik.
szerintem használj több írásjelet.
A kérdező hozzászólása: köszike brain
A kérdező hozzászólása: de egyiket sem szeretném megbántani
Pedig valamelyiket kénytelen leszel, ha csak nem akarsz férfi-háremet tartani...
"Van két fiu az osztályban aki tetszik nekem és mind kettõjüknek is tetszek én az egyik romantikus õ nem annyira tetszik" ?:) Tetszik, de nem annyira tetszik?:) Én a háremet választom.:) De csak olyan fiú van benne, aki IGAZÁN tetszik!:)
13 ÉVESEN??? 13 évesen festik magukat és magassarkút hordanak? Uramisten... =/ Én 13 évesen még a közelében nem voltam ezeknek, pedig nem vagyok öreg... de egy jó tanács: szerintem épp elég, ha 15-16 évsen akarsz tetszeni a fiúknak.... 18/L
Szerintem meg elég szar osztályba jársz. Bár mindkettõ sablon, semmi egyediség nincs a mostani tinikben...
ne félj ez a mai világ f*szsága hidd el õk azt hiszik ez szép és jó és hogy ettõl jobban bejönnek a fiúknak. közbe idétlen az aki többnek akar kinézni mint ami majd nyilván eljön a szemfesték és a t*köm se tudja miknek az ideje de majd 16-17 évesen magas sarkú ugyan már normálisan se tudnak járni sok x lábú
Majd jól tropára megy a bõrük a sok kencétõl. Egyébként meg minden zsáknak meg van a maga foltja vannak fiúk, akik pont a te stílusodra buknak. Az agyonfestett csajok taszítják a srácokat, ki akar fülig festékes lenni egy smárolás után? Az ilyen csajok hamar akarnak felnõni, azt hiszik így milyen felnõttesek pedig a nagyobb csajok simán kiröhögik õket. Sajnos nem soknak van önálló egyénisége te ragaszkodj a sajátodéhoz és ne add fel magad pláne ilyen libák miatt meg olyan pasik miatt se, akik a külsõségekre buknak.
Pár hete a húgom nyolcadikos ballagásán jártam. Döbbenten vettem észre, hogy sok osztálytársnõjének, aki festi magát, durvább szarkalábai vannak a szeme körül, mint nekem, pedig 26 éves vagyok! :o Vastagon állt rajtuk a smink, és látszott, hogy rendszeresen szoliznak is, valószínûleg már évek óta (azaz kb. 13 éves korukban kezdhették, ahogy a kérdezõ írja), sõt dohányoznak! A pasik miatt ennyi idõsen ne aggódj, viszont arra mindig gondolj, hogy amit teszel a bõröddel, azt megjegyzi, mindennek van következménye. A tiéd még hosszú ideig szép lesz és friss, a "nagylányoké" pedig akár már pár év múlva leharcolt és ráncos...
Maradj olyan amilyen vagy. Ha valakinek tetszenél akkor magadért szeressen. Egyébként is én is 13 éves vagyok , mondjuk én sminkelem magam de csak szempillaspirállal ennyi elég lenne neked is. Úgy öltözködök én is ahogy mondtad , mondjuk az a póló lányos. Szóval a ruhád mintája és színe legyen lányos és akkor nem lesz szükséged a magassarkúra. :)
Talán még jobban is fogsz tetszeni nekik. :)
Ne félj. Tetszeni fogsz nekik.
5év múlva keress meg. :D
Hát youtube-on is láttam, hogy ilyen 12-13 évesen bloggerkerdek. (SMINK blog). És több kencét használnak magukon, mint én, így a 17 felé közelítve. Eszméletlen. Nekem sem tiszta az arcom, de nem használok alapozót. Elég a korrektor. Bõrradírt, tonicot használok. De 13 évesen, könyörgöm, minek? Megtalálod életed párját, de ne 13 évesen akard ezt. Hanem mondjuk 15-16.
Egy cipõben járunk ! Én is 13 éves lány vagyok és az osztályom nagyrésze sminkeli magát , de én is inkább a sportosabb cuccokat szeretem és sportcipöben farmerben és pólóban jobban érzem magam , de szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni a lényeg hogy jól érezd magad a bõrödbe és mindig önmagadat add !! :)
De fogsz :) És így magadnak adod ki magadat, tehát ha beléd szeretnek lehetsz önmagad, ami szerintem fontos.
Figyelj ezek lesznek azok a nõk amelyik ki vannak élve korán kezdik buli pasik szemceruza stb. késõig sorolhatnám de figyelj ha valaki beléd fog szeretni azért lesz mert nem egy vagy a sok közül és olyannak fog szeretni amilyen vagy és nem a külsõ számít hanem a belbecs ami benned van és nem az amit mutatni tudsz lehetsz plasztik szõke szolárium barna méteres körmökkel egy izmos pasit átkarolva késõbb ha úgy érzed jól magad és ne próbálj meg senkinek sem meg felelni vagy ne enged magad megváltoztatni egyetértek a helyzeteddel meg szerintem is egyszerûbb felkapni reggel egy farmert egy pólót és az elnyûtt nikedat nem a tükör elõtt szenvedni hogy meleg van elfolyik a sminked stb. nem értek ehhez de hiddel megtalálod egyszer az igazit és egy szó, mint 100 úgy fog szeretni mint senki és AMILYEN VAGY !!!!
ÉN pontosan ugyan ilyen vagyok mint te csak 14 éves, de már nálam is az osztályból szinte mindenkin 2 tonna festék van, és azt hiszik hogy nagyon szépek meg minden, de láttátok volna õket mikor strandoltunk osztálykiránduláson 7. ben !A fiúk lefröcskölték öket és volt akirõl csak úgy folyt a smink. Cink... Ja és kajánál smink mélkül nem õk voltak a leg vonzobb emberek, higy már 2 éve csak kisminkelve láttuk õket és úgy szoktuk meg. Mindent egybevéve tök felesleges még szal maradj az aki vagy... :)
Te csinálod jól, ne is kövesd õket. Õk 20 évesen kiégett ribik lesznek, neked meg csak akkor kezdõdik az igazi habzsi-dörzsi;)
én is ugyan így öltözködöm mint te :) és a suliból sok fiúnak tetszem így, a kifestett majom lányoktól hánynak.. !
13 évesen ez a normális.:) ) és pont ezért fogsz nekik tetszeni.mert így nem állhatsz be a sorba a barbibabák mellé.:)
Úristen, végre egy normális lány, aki nem azt kérdezi, hogy 13 évesen milyen magassarkút vegyen fel!!! Ennyi idõsen szerintem tök normális a tornacipõ+csõfarmer+póló összeállítás. Nem veled van baj, az osztálytársaid öltözködnek k*rvásan. Majd ha az osztálytársaidat leszólítják az utcán, vagy neadjisten valami rosszabb történik velük a kinézetük miatt... Maradj ilyen!!! Ne változz meg más kedvéért! Különben is: ha egy fiú nem szeret úgy, ahogy vagy, akkor sehogy! Nem érdemes miattuk görcsölni. Majd jön egyszer egy srác, akinek pont te vagy az ideális! U.i: Én még most se veszek fel magassarkút, max. alkalmakra. Szerintem 13 évesen gáz. Ha beszólnak, amiért te nem ilyen cuccokban jársz, állj ki határozottan a véleményed mellett és figyeld meg: fel fognak rád figyelni a fiúk is! Hajrá, remélem segítettem :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Tegyél rájuk magasról. Ha jobban megfigyeled õket, láthatod, hogy az intelligenciaszintjük nagyjából egy plüssállatéval vetekszik, ne állj be a sorba! Festeni festheted magad - ésszel. Ezalatt azt értem, hogy ha pattanásos vagy, esetleg van néhány heg az arcodon, azt elfedheted korrektorral, esetleg szempillaspirált is használhatsz, de ennyi. Magassarkút ennyi idõsen maximum ünnepségekre vegyél fel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!