Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy az osztályban, de (89 db)

Egy 14éves fiú vagyok, és nagyon tetszik 1 lány az osztályban, de mivel nincs tapasztalatom randizás stb. téren ezért nem is merek odamenni és nyiltan beszélgetni vele, tudnátok adni valami tanácsot?

Az önbizalma a 0 alatt van, és nem látom, hogy érdekl?dne irántam, van értelme csinálni valamit, vagy haggyam az egészet létszi segítsetek!

Legjobb válasz: ha az osztályodban van, akkor nem lehet nagy kunszt beszélni vele...

ha az osztályodban van, akkor nem lehet nagy kunszt beszélni vele...
Kedves Kérdezõ: Ebben az esetben azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg. Ha már csak egy fél év, akkor nem olyan vészes. Csak arra figyelj, hogy ha egy osztályba kerülnétek utána is... na az már kissé cinkesebb. 6os: Sajnálom, hogy így volt. De legalább példával tudod alátámasztani az örök igazságot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) csak az a baj hogy kb 2 percem van beszélni vele mert mindig jönnek érte utolsó óra után :S de majd megpróbálok valamit
Mielõtt hazamegy menj oda hozzá, és beszélgess vele. Mesélj neki vicceket, hízelegj neki. Légy türelemmel. Amikor már sokat beszélgettetek együtt, kérdezd meg, hogy mit érez irántad.
A kérdező hozzászólása: Ha pedig összejövök vele és szakítunk akkor is csak 1 fél évet kell már csak kibírnom ( mert 8.os vagyok)
Higgy az utolsónak pont így jártam egy éve. Nagyon rossz volt úgy bemenni az iskolába, hogy a fél osztály utált mert én szakítottam vele és nem is mondhattam azt amit akartam mert egy bizonyos személy még magára vette volna. Szerencsére elköltöztünk. Nem bírtam volna sokáig. :) 17/L
Egy dolgot jól jegyezz meg. "Házinyúlra nem lövünk." Hidd el... ha az osztályodban szedsz össze lányt, és késõbb szakításig megy a dolog, az az életed fogja megkeseríteni a késõbbiekben. Nem a legbölcsebb dolog egy osztályból választani.
A kérdező hozzászólása: .. kösz , valami komoly válasz esetleg, nem óvodába járunk...és nem csak azért akarok vele járni, hogy legyen valakim, hanem mert.... nah értitek :)
Nincs mese, húzd meg a haját :D
A kérdező hozzászólása: :) én is igy voltam vele :) de éppan egy elég bátortalan alak vagyok (ezen téren), 0 tapasztalattal, barátaim, korom belieknek már volt jópár kapcsolatuk nekik nem nagy kuszt, de nekem igen! Nem tudom mi tévõ legyek hogy kellene neki hízelegne vagy valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már 5. eleje óta tetszik, de mostanra elhatalmasodtak rajtam az érzelmek, ami nagyon sz*r.Egyébként van rá esély hogy ugyanabban az iskolában folytatjuk.

Van egy lány aki nagyon tetszik az osztályba de nem tudom hogy vajon őis bejön nekem. Hogyan tudhatnám meg? 12/f

Úgy szeretem amikor velem beszélget és velem foglalkozik. Szoktunk néha msn-ezni is és akkor olyan boldog vagyok. Csak nagyritkán találkozunk mert nem ér rá sose. Hova tudnám elhívni? vagy mivel hódítsam meg a szívét? kérlek adjatok tippeket

Legjobb válasz: Ha neked nagyon tetszik, akkor Õ is bejön neked ez tuti. Elmentek egy mekibe, v valami, és talán ebbe a korba még nem ciki megkérdezni h jártoke?!... :P

Ha neked nagyon tetszik, akkor Õ is bejön neked ez tuti. Elmentek egy mekibe, v valami, és talán ebbe a korba még nem ciki megkérdezni h jártoke?!... :P
A kérdező hozzászólása: Hát ne nagyon értem ezeket a szavakat
kérdéseket elkerülvén ismertetem 8 lépcsõjét a platina szabálynak. 1 Vonzalom 2 Alkudozás 3 Behódolás 4 Elönyök 5 Fordulópont 6 Purgatórium 7 Szembesítés, Konfontráció. 8. CSAPÁS
Házi nyúlra nem lövünk! platina szabály.
de édeeeesssek vagytok:) azt akarta sugallni dehát így hiába próbálkozz nála továbbra is ne érd be ennyivel
A kérdező hozzászólása: amúgy még azt is mondta hogy énis tetszek neki és adott egy puszit az arcomra. Szerintetek ezzel nem azt akarta sugalni hogy jó vagyok nála? :)
ajajj..milyen csaj az ilyen?:D, egyébként szerintem nevárj csakhogyha nagyon nincsmás, különben nee!
A kérdező hozzászólása: matek szakkörön el mondtam neki hogy jó lenne ha a barátnõm lenne mert nagyon tudnám szeretni erre õ azt mondta, hogy még nagyon fiatal ehez és esetleg 8. vagy 7 év végén szeretne csak barátot. szerintetek várjak rá még több mint egy évet? :S
Mindenféleképpen meg kell mondanod neki, különben minden hiába.. Aztán ennek a módja már egyszerûbb, nem kérdezheted meg h jártok-e?:D gáz..próbálj titokzatosan közeledni hozzá pl egy mozifilm közbe, hajrááá!
A kérdező hozzászólása: rendben akkor valami édes kis plüss dolgot veszek neki remélem ürülni fog :)
veled egykorú vagyok. :) Én ajándéknak örülnék :D :D plüssmaci, vagy ilyesmi :) Meg sztem mozi vagy séta vagy ilyesmi.
a lényeg h állandóan veled lesz, a kapcsolatnak nincs jövõje, és gondolj bele milyen kellemetlen lesz szakítás után!

Tetszik egy fiú az osztályban, de nem tudom, hogy én tetszem-e neki, mit kéne csinálnom, hogy észrevegyen?

OOOOlyan cuki, de kikezdett az osztálytársamal aki utána lelki traumába volt, de nagyon ari a pasi! Segítsetek!!

Legjobb válasz: ne csinálj semmit, hogy észrevegyen akkor talán majd észrevesz az ilyen fiúk szívéhez, akit mindenki körülzsong, általában ez az egyetlen út bár nem hiszem hogy egy 12 éves fiú fõleg egy ilyen típusú komoly kapcsolatra vágyna, szóval ne ringasd magad illúziókba

ne csinálj semmit, hogy észrevegyen akkor talán majd észrevesz az ilyen fiúk szívéhez, akit mindenki körülzsong, általában ez az egyetlen út bár nem hiszem hogy egy 12 éves fiú fõleg egy ilyen típusú komoly kapcsolatra vágyna, szóval ne ringasd magad illúziókba
Szia! Elõször is sztem magadat tedd rendbe (külsõ, fogadd el magad, hogy pozitív kisugárzásod legyen, stb.) aztán viselkedj természetesen, mosolyogj sokat, a fiúra is, és egy idõ után észre fog venni hidd el! De ne mássz rá, várd meg amíg õ jön oda hozzád egy idõ után! Nekem ez 1-2 hét alatt sikerült ;) De, mivel fiatalok vagytok, ezért pont ebben a korban szoktak menni az olyan "csúfolódások", hogy júúúúúúj szerelmes biztos xy-ba! És a fiúk általában zavarba jönnek ilyenkor, letagadják az érzelmeiket. Szóval, ha azt látod hogy tetszel neki, de egy haverjától azt hallod hogy nem tetszel neki, akkor ne higgy a haverjának! A saját szemednek higgy! Sok sikert drukkolok!
én pl. be vallottam... kit érdekel a többi fiu:D::D:D:D vissza lehet majd adni neki...:d igaz két hétig készültem a tükör elõtt de bejött:D:D:D amugy ne cisnálj semmi olyas mit... beszélgess vele, mosolyog rá sokat és neki kérd ki a segítségétt!
Ha az a fajta pasi, akitõl rendszeresen lelki traumába esnek a csajok, akkor kerüld. Sok ilyen pasi van, bár lehet át kell esned az ilyesmin is, hogy késõbb még kevésbé szívd majd meg.
dobd meg valami jó nagyal akkor majd észrevesz ha csak enyit akarsz!

(12/Fiú) Nagyon tetszik egy lány az osztályomban de nem tudom hogyan mondjam meg neki hogy tetszik mert nagyon félek hogy elutasít mivel más országi vagyok és jövőre gimibe megyek Mit csináljak?

Legjobb válasz: Háááát mond meg neki és ha esetleg összejönne akkor megmondod neki és be is tartod, hogy továbbra is tartani fogjátok a kapcsolatot !

Háááát mond meg neki és ha esetleg összejönne akkor megmondod neki és be is tartod, hogy továbbra is tartani fogjátok a kapcsolatot !
Próbáld meg elmondani neki.. Ne lássa, hogy félsz. Amikor elmondod neki akkor ne legyen ott senki, nehogy kiröhögjenek vagy ilyesmi, de azt sem ajánlom h félrehívd ha közösségben van, mert aztán a többiek elkezdik kérdezgetni mi volt:) Ne legyél túl érzelgõs, de bunkó se.
A kérdező hozzászólása: Csak egy bökkenõ van.Nagyon sok barátnõje van és mindig vele vannak szóval nem tudom megkérdezni.

Nagyon tetszik egy lány az osztályomban de nem tudom hogyan beszéljek vele?

12 vagyok és 5 éve szerelmes vagyok ebbe a lányba de nem tudom mit mondjak neki vagy mit csináljak de pillamatom sincs vele beszélni mivel nagyon sok barátnője van és mindig vele vannak mit csináljak?És lányok az titeket ugye nem érdekelne ha egy másik memzetiségű fiú szeretne járni veled.Kínai vagyok ezért kérdezem. Ja és fiúvagyok.

Legjobb válasz: Mivel már ismered klasszisokkal könnyebb a dolgod, mint lesz majd 5 év múlva. Így annyi a dolgod, hogy odalépsz, köszönsz, s megkérdezed tõle, hogy hogy van. Aztán leülsz, s csevegsz. Zenérõl, filmrõl, Éjjel-nappal Budapestrõl (nekem ugyan nem teszik, de szerintem ti nézitek), kérdezd meg mit szokott csinálni suli után vagy hétvégén. Hátha van valami, amit tudtok együtt. S ha nem jössz be neki azt észre fogod venni. Onnan, hogy nem szívesen válaszol vagy egyszerûen nem válaszol. Ha csak röviden válaszol attól ne ijedj meg. Úgy kérdezz, hogy hosszan kelljen mondani a választ. Ne csak eldöntendõ kérdést tegyél fel. Ha viszont visszakérdez, akkor nyert helyzetben vagy. Akkor õ is kíváncsi rád..... S már csak meg kell beszélni egy délutáni idõpontot. Lehet, hogy ez utóbbi megbeszélés nem az elsõ csevejkor lesz. Lehet, hogy kétszer-háromszor is oda kell menned hozzá, de ez egy ilyen melós dolog. Nem jön könnyen, de ilyen az élet. Sok sikert, pajtás!

Mivel már ismered klasszisokkal könnyebb a dolgod, mint lesz majd 5 év múlva. Így annyi a dolgod, hogy odalépsz, köszönsz, s megkérdezed tõle, hogy hogy van. Aztán leülsz, s csevegsz. Zenérõl, filmrõl, Éjjel-nappal Budapestrõl (nekem ugyan nem teszik, de szerintem ti nézitek), kérdezd meg mit szokott csinálni suli után vagy hétvégén. Hátha van valami, amit tudtok együtt. S ha nem jössz be neki azt észre fogod venni. Onnan, hogy nem szívesen válaszol vagy egyszerûen nem válaszol. Ha csak röviden válaszol attól ne ijedj meg. Úgy kérdezz, hogy hosszan kelljen mondani a választ. Ne csak eldöntendõ kérdést tegyél fel. Ha viszont visszakérdez, akkor nyert helyzetben vagy. Akkor õ is kíváncsi rád..... S már csak meg kell beszélni egy délutáni idõpontot. Lehet, hogy ez utóbbi megbeszélés nem az elsõ csevejkor lesz. Lehet, hogy kétszer-háromszor is oda kell menned hozzá, de ez egy ilyen melós dolog. Nem jön könnyen, de ilyen az élet. Sok sikert, pajtás!
A kérdező hozzászólása: De mit csináljak a barátnõivel.
baz d csak 3x irtad ki
1-es vagyok: Igen ez örök gond. A helyzetet neked kell felmérni. Ha úgy látod, hogy nem tudod "elszakítani" tõlük pár percre, akkor valahogy úgy kell koreografálnod a dolgokat, hogy magától akarjon ellépni onnan. Például: "véletlenül" akkor lépsz oda, amikor épp egyedül áll sorban a büfében vagy épp kicsit tovább pakolja a táskáját óra után. Spontán és azonnal, rákészülés nélkül lépj oda, de vacilálj, ne gondolkozz csak lépj oda. De oda mehetsz akkor is amikor a barátnõi ott vannak, csak akkor mindegyikkel kell egy kicsit csevegned (percekig), amíg elhívhatod sétálni a csajt. Benne van a bukta is ebben azonnal (ami a szóló csevejben kevésbé), de benne van az azonnali siker is. hajrá!
Elõzõ vagyok: De vacilálj = NE vacilálj! :D

Mit tegyek, ha tetszik egy lány az osztályomban, de van egy pár tényező ami ellenezné ezt a kapcsolatot?

11dikes vagyok, és az osztályomban van egy lány aki így az utóbbi hetekbe megtetszett nekem, vannak olyan jelek amelyek arra utalnak hogy ? is érezhet irántam többet, vagy bejövök neki. Egy pár osztálytársam akinek a barátikörében van ez a lány, ?k azok a bizonyos tényíez?k amik miatt nem jöhetne létre. Mit tegyek? Egyáltalán érdemes osztálytárssal járni vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Én alapvetõen nem tartom praktikusnak az osztálytárssal járást, de az ellenérvek szerintem nem olyan súlyosak, (ha szakítotok, szar lesz minden nap látni egymást, stb. ) hogy ha kölcsönös a vonzalom, ne lehetne mégis megpróbálni. Nem értem, miért zavaró tényezõ az a pár osztálytárs, ezt kifejthetnéd. De ha ennyire zavar mások véleménye, ez már rosszul indul... Szedd össze magad!

Én alapvetõen nem tartom praktikusnak az osztálytárssal járást, de az ellenérvek szerintem nem olyan súlyosak, (ha szakítotok, szar lesz minden nap látni egymást, stb. ) hogy ha kölcsönös a vonzalom, ne lehetne mégis megpróbálni. Nem értem, miért zavaró tényezõ az a pár osztálytárs, ezt kifejthetnéd. De ha ennyire zavar mások véleménye, ez már rosszul indul... Szedd össze magad!
A kérdező hozzászólása: Nem engem zavarna szerintem, elõzõ kapcsolatom is osztályból volt, azóta megtanultam hogy nem kell nézni mit mondanak a többiek. Úgy értem olyan a baráti társasága ahol van 1-2 ember akiket nem kedvelek és ez talán kölcsönös. Bár szerintem ha õ miattuk nem járna velem akkor felejtõs az egész:)
Ha ennyire görcsölsz, hogy nem is jönne össze, akkor nézz magadnak más lányt!
osztálytárssal nem jó járni szerintem, szerintem felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: Jó rendben, lehet megfogadom tanácsotokat, amúgy sulibelivel is így van, nem osztálytárs csak úgy sulistárs, azokkal se jó járni?
Szerintem osztáytárssal ne kezddj ki! utánna naon gáz lesz minden nap látni egymász egy jóideig! nekem is nemrégiben volt egy kapcsolatom évfolyamból, és kiderült hogy középsuliban osztálytársak leszünk, most próbálok minden követ megmozgatni, hogy haverkodjunk össze, csak aza baj , hogy még mindig nem lett átlagos a szemembe =/ szoval vigyáznom kell magamra, azonban jövõre szeretnék vele baráti alapon indulni, mert közel azonos a baráti körünk ( elõzõ sulink miatt) és lehetelen lesz a korábban tervezett felejtés! Végülis megpróbálhatod, de én azon a véleményen vagyok hogy én SOHA TÖBBET!

Tetszik egy lány az osztályban, de van pasija, akkor mit tegyek?

(El?re is leszegezem, hogy lány vagyok és komolyan érdekl?dök.) Már elég régóta szemezgetek óra közben az egyik lánnyal az osztályban és a múlt héten kezd?dött bennem valami kellemes érzés iránta, talán szerelem. Kaptam t?le egy levelet, amin az állt, hogy szivesen megnézne mesztelenül. Erre én elpirultam, mert nem kaptam még ilyen levelet. Ez most azt jelenti, hogy ? benne is van leszbi hajlam? Az az egy bibi van a dologban, hogy nem rég óta van pasija. Ett?l függetlenül ismerkedjünk, találkozzunk vagy nagy szemétéségnek találjátok, a fiúra nézve. Mennyit adhatok magamból, szeretném közelebr?l is megismerni, mármint testileg. 17/L

Legjobb válasz: keress fel egy szexuál pszihológust.

keress fel egy szexuál pszihológust.
Én a helyedben, hogy te is tisztábban lásd a dolgokat, és az érzelmeidet, elhívnám randizni. Akkor legalább alkalmatok lenne beszélgetni , hogy pontosan mi zajlik bennetek. Ha mind ketten úgy gondoljátok, hogy megpróbáljátok együtt, akkor gondolom a srác kikerül a képbõl.Így szerintem nem lesz szemétség, de ehhez tényleg az kellene, hogy beszélj vele! Minden jót neked!

Nagyon tetszik egy lány az osztályomban de hogy hódítsam meg?

(12/F) 5 éve bele vagyok zúgva ebbe a lányba de nem tudom hogy mondjam el neki hogy szeretem mivel félek hogy elutasít mivel más nemzetiségű vagyok.De ha merném akkor se tudnám mivel nagyon sok barátnője van és mindig vele vannak.Mondjatok néhány tervet hogyan tudnánk kettesben lenni és hogy mit mondjak neki.Normális válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Addig nem kéne elmondanod, amíg nem vagy benne biztos, hogy nem utasít el. Kezdj el vele beszélni általános dolgokról, kérdezz tõle bármit a suliról esetleg.. aztán ha látsz rá esélyt, hogy akár kölcsönös is lehet akkor mondd el neki. Csak hívd el valami nem túl extra helyre és mondd:)

Addig nem kéne elmondanod, amíg nem vagy benne biztos, hogy nem utasít el. Kezdj el vele beszélni általános dolgokról, kérdezz tõle bármit a suliról esetleg.. aztán ha látsz rá esélyt, hogy akár kölcsönös is lehet akkor mondd el neki. Csak hívd el valami nem túl extra helyre és mondd:)
A kérdező hozzászólása: De mit csináljak barátnõivel?
Nos, a barátnõket elég nehéz lerázni, ezt én is tapasztalom.Nekem is aki tetszik folyton lányokkal van fiúkkal szinte nem is beszélt, úgyhogy elkezdtem a barátnõivel barátkozni és így hozzá is közelebb kerültem.Illetve ami jó volna ha nagyjából egy irányból mennétek suliba, mert akkor megkérdezhetnéd, hogy nincs-e kedve veled jönni, nekem bejött.De összeségében csak próbálj természetesen közeledni a társaságukhoz, havert is megkérhetsz, ha félsz egyedül és így lassan közel kerülsz hozzá és onnan majd azért látni fogod, hogy hogy viselkedik veled és ez alapján kitalálhatod, hogy hogy tekint rád. :)
ja és 15 vagyok
A kérdező hozzászólása: Jó lesz így csak mit mondjak neki vagy mit csináljak?
Kezdetnek semmi nagyszabású dologról nem kell beszélgetni, csak szimplán dumálni általános dolgokról, kb mintha egy haverral beszélgetnél, meg biztos a ti osztályotokban is vannak témák azokat is fel lehet hozni, szóval csak egyszerû beszélgetés. Meg aztán ez nagyban függ a csajtól is, más témák érdekelnek egy csendest és mást egy hangost.(Konkrét példát nem akarok mondani, mert nem ismerlek titeket)Ja és amúgy ami a nemzetiséget illeti, ne törõdj vele, a normális embereket nem érdeklik az ilyenek, nekem van vietnámi, cigány, japán, ukrán barátom is és ha kinézel az utcára láthatod, hogy sok olyan pár van akik különbözõ nemzetiségûek :)

Tetszik egy fiú az osztályban de én a lányokra is bukom akkor én mi vok?

Legjobb válasz: A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkezõ nem képviselõi iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat. ÉS "vagyok"!

A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkezõ nem képviselõi iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat. ÉS "vagyok"!
szerintem egyszerûen csak ostoba
Szerintem egy indentitás zavaros kisgyerek.
Emós!
Nos ezt hívják biszexualitásnak, amikor az ellenkezõ nemre is és a saját nemedre is buksz :)
Beteg.

Mit tegyek ha tetszik nekem az osztály egyik legjobb pasija, de én meg kövér vagyok?

Most els?s gimnazista vagyok,és nagyon tetszik az egyik fiú az osztályba.Sose beszélgettünk,mert nem merek odamenni hozzá,meg az is a baj hogy kövér vagyok,nem is kicsit.(171cm/90kg),de a bn?mim,meg az uncsim csak 75-80nak nézett.

Legjobb válasz: fogyjál le..a dagadtakat nem szeretik a pasik..15/L

fogyjál le..a dagadtakat nem szeretik a pasik..15/L
fogyjál le
felejtsd el. a gimnazisták sztem 95%át egyátalán nem érdekli a belsõ, csak hogy lehessen a folyosón meg haverok elõtt villogni, azt csókolom. a sportos nem azt jelenti sztem ez esetben, hogy nem plázacica, inkább azt, hogy vékonyabb, izmos, "magára adó" csajokat keres. (félre ne értsd, vélhetõen adsz magadra, de neki olyan kellhet, akinél látványosabb) másrészrõl meg nekem is volt ennyi idõsen tetoválásom, de nem szajkóztam, és így olvasva elég közönségesnek tûnsz pont emiatt. Szóval felejtsd el, ez így teljesen esélytelennek tûnik. 19L
Kamuzol.Tudod egyáltalán mi az a szénhidrát csökkentés?
A kérdező hozzászólása: A tetkót csak azért írtam oda, mert gondolom semmilyen plázás nem csináltatna magának, nem vagyok elkényeztetett, se önfejû attól h kövér vagyok. És attól hogy az vagyok, nem csak a külsõt nézem.Nekem sokkal fontosabb a belsõ.
reménykedj, hogy a duci csajokat szereti. :-)
Tájékozatlan vagy tetkó ügyileg.A plázacicáknál alap a deréktetkó.
semmilyen plázás nem csinálna magának tetkót?: DD jaj, ismered azt h robancrendszám?:) google, a barátod. az hogy osztálytárssal ne járj, az hülyeség. 1.5 évig voltam vele, és semmi baj. más külsõssel nem húz le ennyit. barátnõm már 3 éve jár az osztálytársunkkal, na akkor ez?! még 4-5 évig (attól függ hány évesre mentél) minimum osztálytársak lesztek, lesz idõtök. az ellentétek vonzhatják egymást, de nem ilyen idõs korban. még alig pár hete járunk suliba, lesz idõd megismerni, talán rájössz, hogy nem is hozzád való. vagy rájön, hogy bár kicsit pufibb vagy, még ugyan jó lehet veled. (de ez általában nem 1.évben jön ki) az is lehet hogy egy olyanba szeretsz bele ha megismered, aki külsõre talán csak szimpatikusabb, de nem figyelted eddig, mert az 'osztály legmenõbb pasiját' (hozzáteszem, ma már ez nem divat, ilyen nincs :) ) stírölted, álmodoztál róla. ha úgy akarja a sors(szabad ilyet mondani?) akkor úgyis összejösztök, pár év alatt sok víz folyik még le a Dunán.
*ribancrendszám lenne, bocsi, és még az egyéb hibákért is : D
Járjál edzeni, és szénhidrátot folyamatosan csökkentsd lefele, ahogy írták 1-2g/tskg-ra, felejtsd el az undorító süntizéseket, sose egyél szemét kaját, pl:pizzát, mekit még csak rá se néz soha, mert sajnos iszonyat túlsúlyos vagy sajnos ezt kell, hogy mondjam, mint a lányok szemében "menõ pasi" és már nem gimnazista vok, hanem dolgozok és suliba is járok, 23 éves vok.Edzõterembe járok heti 4*, és ne mond, hogy nincs idõd, mert ha nekem van suli, meló, meg üzlet mellett keményen edzeni akkor neked is.Ha kell egy jópasi akkor tessék tegyél érte, mert így észre se fog venni, egyszerûen nem fog tudni rád beindulni, mi a sportos önmagukra fullra igényes fullos csajokat szeretjük, és bárki lehet ilyen.Én például 15 évesen kis nyikhajka 55kg kis gyökér pasi voltam, most olyan 90-91 kg izmos vok, és a csajom oda van értem.Ezt, hogy nem a külsõ számít ne áltasd magad, mert igenis a külsõ a 80% ami fontos. Hidd el tapasztalat. 23F
Fogyj le sztem is...
Az osztály legjobb pasija tetszik? Nem mondod!? Ezek a nõk.. Szerinted összeillenétek? Mert ha nem vetted volna észre, a pároknak illeniük kell egymáshoz, különben úgysem fog mûködni. Ezért szoktak a menõ fiúk a menõ lányokkal, a csúnyábbak a hasonlóakkal összejönni. Ez van, ilyen az ember. Az élet nem tündérmese!
A kérdező hozzászólása: Akkor azt nem értem hogy a bûn ronda csaj hogy jöhet össze egy helyes pasival, vagy egy kövér srác egy vékony lánnyal?
A kérdező hozzászólása: Jajj annyi mindennel próbálkoztam márrr......nem használ úgy se semmi. A fiúba nem a külseje miatt szerettem, hanem ahogy viselkedik másokkal, ahogy beszél, jó a stílusa, mert mind2 megbolondulunk az ed hardy cuccokért.... Amugy meg nem azért hordok sportos ruhákat hogy takarjon valamit, hanem azért mert én ezt szeretem, ez a stílusom, utálom az ilyen plázamacákat, ugyhogy soha se lennék ilyen. Nem elsõ sorban a külsõt nézem, mert bármilyen helyes is lehet valami attól még lehet bunkó.
Semmilyen sportos ruha nem tud eltakarni ekkora felesleget. Inkább a fogyókúra kategóriába illik a kérdésed, de elmondom. Fokozatos szénhidrát csökkentés kellene neked egészen napi 1g/tskg-ig, sport és teljes életmódváltás, de gondolom ennyi idõsen az otthoni kaját eszed és a környezeted is dicsérget, álomvilágban tart.A szétrepedt bõrödet, striákat meg már csak plasztikai sebész tudná helyrehozni.
15-6 éves csajnak üzenem h nem mindenki a deszka 2lábonjáró röntgenképekre kiváncsi... Mindenkinek az olyan testû csaj tetszik amilyen testü a srác, mivel én se vok vmi vastag gyerek, ezért nekem a karcsu csajok jönnek be, persze legyen egy kis pocija mer az olyan cuki:D:D
Akkor még pár évig osztálytársa lesztek...szóval lesz rá idõd õt megismerni miután lefogytál...menj biciklizni az egyik legjobb fogyási módszer, meg úszni, meg sportolj
persze konnyu azt monddani.. gondolj arra hogy a belso szepseg is szamit:P
Szerintem beszélgess vele! Abból semmi rosz nem származhat... És attól, hogy valaki kövér, vagy annak érzi magát még nem biztos hogy más is annak látja! ÉS sok pasinak bejönnek a teltebb/kövérebb lányok...
Kedves 4. válaszoló.... Ez a 15-18 éves korosztály...fõleg a suliban ha belegondolsz ott nem a belsõt nézik egybõl hanem a külsõt és náluk elég ciki úgymond "selejtesebbekkel" járni vagy haverkodni....sajnos ez a korosztály még ilyen
17:06-os vok bocsi a 3. nak akartam írni.
2.-vagyok..a belsõ szépség is fontos de a dagikat NEM bírják a pasik..szal tárgytalan
Nem érdemes osztálytársal kikezdeni mert nem lesz hosszutávú a kapcsolat, mert hamar megunjátok egymást hogy minden nap együtt vagytok..
Belsõ szépségrõl beszéltek, holott a kérdezõ le se xarja a belsõ szépséget, ugyanis csak a fiú külsejébe szeretett bele, nem a tulajdonságaiba, ugyanis még nem is beszélgettek... Szóval azt tanácsolom, hogy amíg ki nem növöd ezeket az állati ösztönöket (vagyis hogy külsõ alapján válassz barátot) addig inkább foglalkozz a sulival...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!! Próbáltam fogyni, de egyszerüen nem tudok. Nem az hogy nem akarok, mert keveset eszek, sportolok.de így is 2hónap alatt 2kg ment le.Az anyja mondta hogy a sportos lányokat szereti, én meg elégé sportos ruhákat hordok, nem ezek a cicanaci, és magassarkú. Jah és tetoválásom is van.
Attól még, hogy te sportos ruhákat horadsz, nem leszel sportos csaj...
szerintem az nem megoldás, hogy kevesebbet eszel:) próbálkozz fogyókúrával. de csak óvatosan, ésszel, mivel ha hirtelen fogysz le éhezéssel, az nem csak a bõröd és a szervezeted terheli meg, hanem iszonyatosan hamar vissza tudsz újra hízni. nem könnyû, és tényleg nagy kitartás kell hozzá, meg sok sok testmozgás. amúgy ha a kövérség mellett elõnyösen öltözöl és nem vagy kretén, simán át lehet a dolog felett siklani
számodra ronda csak a csaj, illetve helyes a pasi. de amint már mondtam, ellentétek vonzhatják egymást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!