Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy akit még (688 db)

Ha másfél éve szerelmes egy fiúba és azóta én is tetszek neki, akkor még lehet köztünk valami? 15/L

Legjobb válasz: miért ne lehetne??? gondolod, hogy a szerelem elõtt már össze kellett volna házasodnotok??

miért ne lehetne??? gondolod, hogy a szerelem elõtt már össze kellett volna házasodnotok??
A kérdező hozzászólása: *szerelmes vagyok
A kérdező hozzászólása: csak azért, mert már másfél éve kölcsönös a dolog és még nem történt semmi... kíváncsi vagyok, hogy ennyi idõ után fog-e történni valami
ha 1, 5évig egyikõtök sem lépett, akkor mibõl gondolod hogy ez változni fog?:D vagy volt a fiúnak bnõje és azért nem lehetett semmi? vagy nem értem ezt. ?:)
A kérdező hozzászólása: nem volt, azóta sincs. félénkek vagyunk :(
ne legyetek azok! lépni kell.
lépj te, sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: köszi

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

Van egy lány aki nekem tetszik! Hogy mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Hát mindenképp hivd félre és ott mond meg neki és ha te mégsem jönnél be neki akkor ha rendes nem pletykálja el a barátnõinek és ha mégis nem érdemelt meg téged.Szóval csak egynesen mond meg amugy nekem egyszer ugy vallota be egy fiu hogy tetszem neki hogy orán leveleztünk és megkérdezte nekem ki tetszik és akkor mondta el hogy hát neki én de nekem nem nagyon ött be igyhát mondtam hogy bocsi de ebböl szerintem nem lesz semmi de ne haragudj rám és azóta barátok vagyunk :D szóval hajrá :):D

Hát mindenképp hivd félre és ott mond meg neki és ha te mégsem jönnél be neki akkor ha rendes nem pletykálja el a barátnõinek és ha mégis nem érdemelt meg téged.Szóval csak egynesen mond meg amugy nekem egyszer ugy vallota be egy fiu hogy tetszem neki hogy orán leveleztünk és megkérdezte nekem ki tetszik és akkor mondta el hogy hát neki én de nekem nem nagyon ött be igyhát mondtam hogy bocsi de ebböl szerintem nem lesz semmi de ne haragudj rám és azóta barátok vagyunk :D szóval hajrá :) :D
A száddal.
hát ez attól, függ, h. milyennek ismerted meg, mert ha visszahúzódósabb, akkor nem lenne célszerû lerohhanni... próbálj vele beszélgetni, mosolyogj rá és nézz a szemébe, szemezzetek, v. stíröld látványosanés közben gonoszul mosolyogj :D:D:D (nekem bejön, én is csaj vagyok...:P), v. próbáld megnevettetni! ^^ ezek után veszi a lapot, és lépni fog ;) sok sikert:)
haverod a lány? vagy csak látásból ismered? ha már jóba vagytok sokkal egyszerûbb a dolgod, hívd félre nézz a szemébe és õszintén mond el neki mi a szitu :) )) de sz.tem a lányok nagytöbbsége a belevaló, határzotott srácokra bukik szal ne lássa rajtad, h így parázol :) ha esetleg nem ismernéd a kiszemelt lányt, derítsd ki például az msn címét, vedd fel hogy megszeretnél vele ismerkedni a többi meg majd jön magától..
A kérdező hozzászólása: OKÉ! KÖSZÖNÖM A TIPPEKET!:D
A kérdező hozzászólása: wow kösz!
A kérdező hozzászólása: kül.a kérdés az hogy hogyan nem mivel?
Igaza van az elõttem levõnek hívd félre és beszélgess vele sokat ismerkedj meg vele és ha tetszel neki akkor fog veled beszélgetni és kérdezd meg hogy hány órája van a suliban és kísérd haza ha nem lakik olyan messze mondjuk én bárhová elkísérném azt a lányt akit én szeretek de nem is ez a lényeg ha pedig járni is akarsz vele akkor akkor hívd el sétálni meg ahova épp van kedve menni és egy idõ után meg is kérdezhetsz tõle bizonyos dolgokat például hogy szeret e és mit gondol rólad és ha már úgy gondolod hogy õ is szeret és eléggé megismertétek egymást akkor kérdezd meg tõle hogy járna e veled és biztos igent mondana de ha nem akkor meg légy férfi és csinálj úgy mint ha misem történt volna és várj még vele egy kicsit hátha legközelebb igent mond és addig is vidd el fagyizni hívd el sokat sétálni sokat beszélgessetek és próbálj sok idõt fordítani rá ha meg igent mond akkor szeresd is õt hogy érezze hogy van akire mindig számíthat utána meg már tudni fogod mit kell csinálni.Hajrá!!!!!!


Van egy lány aki tetszik. Egy suliba járunk. Hogy mondjam meg hogy tetszik? Nagyon nincs egyedül. Hívjam el valahova és akkor mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ha ismered, szoktatok beszélgetni, akkor kérj tõle randit, hívd el parkba, sütizni ilyesmi. Ha nem ismered, nem szoktatok beszélgetni korábban, akkor elõször ismerd meg picit, lehet hogy belsõre nem is olyan ízletes a gyümölcs mint ahogy kinéz, és egy gonosz boszorka :D Viccen kívül, oda kell menni hozzá, te vagy a férfi, neked kell kezdeményezni! Hajrá ;)

Ha ismered, szoktatok beszélgetni, akkor kérj tõle randit, hívd el parkba, sütizni ilyesmi. Ha nem ismered, nem szoktatok beszélgetni korábban, akkor elõször ismerd meg picit, lehet hogy belsõre nem is olyan ízletes a gyümölcs mint ahogy kinéz, és egy gonosz boszorka :D Viccen kívül, oda kell menni hozzá, te vagy a férfi, neked kell kezdeményezni! Hajrá ;)
hany evesek vagytok? ne azzal akard kezdeni, hogy tetszik, bar ha jol adod elo, nem biztos hogy olyan rossz. menj oda hozza, beszelgess vele stb.
A kérdező hozzászólása: mozival úgy vagyok hogy nem tudom mert valaki szerint jó valaki szerint nem
Én lány létemre hívtam el egy fiú osztálytársam és õ azt mondta hogy eljön :) egyébként én a mozit választottam
A kérdező hozzászólása: még nem, ma nem voltam suliba
na lett valami?
Ne mondd neki egyáltalán, hogy tetszik. :) tudja õ azt már. De hívd el valahova, moziba. Csak egyszerûen, hogy nem lenne-e kedve megnézni veled ezt és ezt a filmet. Ha tetszel neki, elmegy, vagy megmondja, hogy mikor ér rá. Ha "nem ér rá", akkor az nemet jelent.
A kérdező hozzászólása: köszi
Ferfi vagy, menj oda, lepj. :) Az szerintem nem baj, ha a baratnoi is ott vannak, odamesz, tok lazan, felrehivod, hogy: Bocsi, egy pillanatra, kerdezni/mondani szeretnek valamit. Ugy el fog vorosodni, es ugy fog dobogni a szive, hogy megszolalni is alig fog tudni. :) Es akkor szerintem hivd el valahova. Pl. setalni. :) En igy kepzelem el, hogy az a pasi, aki nekem tetszik, odajon majd egyszer hozzam. Csodas lenne, bearanyozna az eletem. :) Hajra.
A kérdező hozzászólása: oké köszi
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk
mozit nem ajánlom. csak ha nagyon sokat beszélgettek elõtte, ne azzal kezdjétek. azt én nem szeretném, h egy pasi oda vigyen az elsõ randin.

Tetszik egy srác aki most lesz 18 éves, én pedig még csak 14 leszek. És a falunkban focizik, minden meccsén kint vagyok de ő észre sem vesz. Szeretem, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki mer még nem is beszéltünk. Baromira szeretem. Mit tegyek?

Szerintetek össze fogunk jönni? Neki is tetszhetek? :OO

Legjobb válasz: Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Fiúk nektek tetszett már meg lány úgy, hogy egy ideig nem érdekelt titeket, de amikor megtudtátok hogy tetszik egy másik fiúnak is akkor nektek is megtetszett?

Ha igen, leírnátok a sztorit?

Legjobb válasz: ha eddig nem tetszett , akkor ha megtudom , hogy másnak tetszik , akkor miért is tetszene jobban ? <- logikai ellentmondás -> akkor van esély az ellenkezõjére , ha már elõtte is tetszettél a srácnak , aminek elég kicsi esélye van ahogy érzem. CSÁP !

ha eddig nem tetszett , akkor ha megtudom , hogy másnak tetszik , akkor miért is tetszene jobban ? <- logikai ellentmondás -> akkor van esély az ellenkezõjére , ha már elõtte is tetszettél a srácnak , aminek elég kicsi esélye van ahogy érzem. CSÁP !
Még nem volt ilyen. :D Volt már olyan, hogy megtudtam, hogy az egyik haveromnak tetszik egy lány, aki addig nem érdekelt, aztán elgondolkoztam azon "Lehet tényleg jó fej a csaj." Meg, kicsit felkeltette így már az érdeklõdésemet, de nem vagyok annyira szemét, hogy "direkt" belezúgok a haverom kiszemeltjébe. :D Azóta nem foglalkozok a csajjal, nem igazán érdekel. S szerintem egyébként sem lehetett volna semmi belõle, hiszen ha nekem valaki tetszik, akkor arra rögtön felfigyelek.
egy kicsit még nyomulj, ha akkor sem kellesz neki, akkor hagyd a fenébe
még maradj kicsit a barbiknál, aztán majd úgy 5 év múlva folytathatod.

Tetszik egy srác. és én neki? Tavaly tudom, hogy tetszettem neki, de azt hiszem, hogy akkor még kicsit gyávák voltunk ahhoz, hogy úgy igazából járjunk. Most 14 éves fejjel tudom, hogy nem is olyan gáz ez.

Idén nem jött be annyira, de mindig is bírtam, mert nagyon jó fej és okos is , ráadásul kocka hasa van :DD és az osztálytársam. A múltkor elmentünk pár haverommal egy étterembe és ott ült kett?vel mellettem. Volt, hogy hozzám szólt meg ilyesmi, de amikor mellém ült , akkor éreztem, hogy összeér vele a könyököm és ? d?lt nekem, egy könyvben olvastam azt,hogy frisson és ez az volt. Izzodt a leveg? köztünk.. Így hülyéskedtünk meg minden és egyre közelebb került hozzám.Amikor meg elmentünk sétálni leültem egy padra ? odaállt mögém és hülyeségb?l rá rakta a fejemre a kezét. Én levettem és mellém raktam, erre megfogta a vállam. Még suliban infón kérte, hogy üljek mellé, meg volt ,hogy ? ült le mellém. Olyankor nagyon jól elvagyunk, csak az a baj, hogy más is tetszik neki. Nem tudom mi legyen....

Legjobb válasz: Nálam pontossan ugyan ez volt azzal a külömbséggel, hogy neki még mindig én tetszek, am: tavaly év elején (amikor egy osztályba kerültünk) bevallotta h tetszek neki, én gondoltam h áhh egy ki gyerekszerelem, nem-rt mondtam... de most rájöttem hogy kár volt. Szeptember 22.-én akarok neki végre igen-t mondtani (azért mert 2010 szeptember 22.-én vallott szerelmet) Neked azt javaslom h várj 1 kicsit még rá...

Nálam pontossan ugyan ez volt azzal a külömbséggel, hogy neki még mindig én tetszek, am: tavaly év elején (amikor egy osztályba kerültünk) bevallotta h tetszek neki, én gondoltam h áhh egy ki gyerekszerelem, nem-rt mondtam... de most rájöttem hogy kár volt. Szeptember 22.-én akarok neki végre igen-t mondtani (azért mert 2010 szeptember 22.-én vallott szerelmet) Neked azt javaslom h várj 1 kicsit még rá...
A kérdező hozzászólása: Hát , várni..azt mindenképpen , mert hát nyár van most meg minden , nem találkozunk :) :/ De neked meg csak annyit, hogy azért tegyél utalásokat felé..mert nyáron minden megtörténhet;) köszi :)
Nincs mit... persze próbálok utalgatni rá, h "ebbõl lehet valami..." de én csak szeptemberben szeretnék konkrétat mondani, mert sztem a nyári távolság nem tenne jót egy friss kapcsolatnak , más h ha suliban mindennap talizunk.. de nyáron sztem ez nem menne..
3 év múlva megérted.

Mit ronthatok el vajon? Mindig, mikor tetszik egy srác, akkor Vele sose jön össze semmi, akitől meg én nem akarok semmit, vele meg simán összejöhetne . Mit csinálhatok rosszul? Mit kellene tennem, hogy legyen bármi is?

Ez már nagyon kezd zavarni, mikor múltkor is írta egy srác, hogy bejövök Neki, hát néztem egy nagyot, meg jól is esett hogy volt olyan bátor, hgy ezt nekem megírja. <- Szóval, csak arra akartam kilyukadni, hogy már azt sem akarom, hogy nekem kelljen bárkit is visszautasítanom, meg azt sem akarom, hogy engem visszautasítsanak .. NAGYON JÓL TUDOM? HOGY MILYEN ÉRZÉS. !!

Legjobb válasz: namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.

namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.
Sztem is túl válogatós vagy. Nemcsak a legjóképûbb pasikkal érezheted jól magad!
Dettó ez van velem is. Bár a léc nevezhetõ magasnak, de sztem nem az, van olyan, hogy egy mások szerint iszonyat ronda pasira azt mondom helyes, de neki már van barátnõje, szóval kétlem, hogy magas lenne a léc, bár akiknek nem volt, nekik meg nem kellettem, de mindig volt olyan, aki próbálkozott, de nekem nem jött be, bár tudom nehéz elviselni, és aki elfog viselni és szeretni is fog és én is õt, õ lesz az igazi. Nem biztos, hogy létezik ilyen, mert még sosem volt pasim, ebbõl kifolyólag gondolom velem van a baj. Az elsõ válaszoló véleménye rám pl. nem igaz, ha lépne a srác, aki jelenleg tetszik valószínûleg én lennék a legboldogabb a világon. 21/L
A kérdező hozzászólása: Nekem sem volt pasim , , amúgy, nem a legjobb képû pasik jönnek be.: pl.: van egy pasi, és minden 2. csaj bele van zúgva, max' tetszik csajoknak .. én pl nem vagyok olyan, max' aztmondom, , hogy wáá, dejóó pasíí, de ennyi. :) Lehet azért is, mert nagyon nem lenne nála esélyem, hanem már annyi csaja lehetett, vagy valami, hogy használt eléggé számomra. : DD , , amúgy meg olyan fiúk jönnek be mostanság átlagban, akik nem is a leghelyesebbek de nem is a legalsó fokon állnak. : DD , , abban a kategóriában vagyok, hogy nyugodtan mondhtatom "lekopogom" : DD nincs annyira sok vetélytársam .. : ))

Nagyon tetszik egy fiú, neki is tetszhetek-mert mindig rám szokott nézni- de nem kezdeményez. Akkor elfelejtsem vagy még van remény?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Sztem ne add fel!Próbálkozz adjál felé jeleket egy kedves mosoly vagy ha beszélsz vele akkor nézz mélyen a szemébe és észre veszi hogy nem vagy közömbös felé:)Esetleg beszélj vele .Kérdezd meg hogy nem-e mentek el valahova és akkor utalsz arra hogy te többet akarsz.remélem tudtam egy kicsit segíteni:)Én például ma készülök be valani egy srácnak hogy mit érzek iránta mert már 2 éve tetszik:)

Sztem ne add fel!Próbálkozz adjál felé jeleket egy kedves mosoly vagy ha beszélsz vele akkor nézz mélyen a szemébe és észre veszi hogy nem vagy közömbös felé:) Esetleg beszélj vele .Kérdezd meg hogy nem-e mentek el valahova és akkor utalsz arra hogy te többet akarsz.remélem tudtam egy kicsit segíteni:) Én például ma készülök be valani egy srácnak hogy mit érzek iránta mert már 2 éve tetszik:)
az, hogy felvetted msn-en, jóformán semmit nem jelent :) az ember van hogy naponta felvesz új és új ismerõsöket... és mégsem mind tetszik :D sztm ennyibõl nem biztos hogy rájött mit érzel, és ha õ sem kezdeményezõ típus akkor sosem lesz belõle semmi :) sztm nyugodtan lépj az ügyben valamit... amiket eddig mondtak (pl leckés) egész jó tippek... :)
Szerintem nem azért nem kezdeményez, mert gyáva, hanem, mert nem tetszel neki. Szerintem az MSN-bõl ez egyértelmûen leszûrhetõ. Bámulni meg szokott az ember olyanokat is akik nem jönnek be neki. Persze még próbálkozhatsz, ha próbálkozol azt mindenképp élõben tedd.
Helló! Én szerintem ne mondj le róla és kezdeményezz vele ÉLÕBEN elsõnek kezdj köszönj neki mindig próbálj a közelében lenni vagy esetleg (elég hülye ötlet) kérd meg hogy segítsen a házifeladat csinálásában végûlis így is közelebb kerülsz hozzá! Én ezt tudom ajánlani!
A kérdező hozzászólása: De szerintetek az h felvettem msnre még nem elég egyértelmû jel arra h mit érzek?:O csak mert személyesen nem ismerem. amúgy te beszéltél az illetõvel így 2 év alatt ?(:
A kérdező hozzászólása: Szerintem sincs túl sok remény, de mindig belekapaszkodom abba az egy szálba ami maradt...végül is talán ez a helyzet tényleg nem egyértelmû, de valahol azért úgy gondolom h 2 év alatt ha nem történt semmi akkor tényleg közömbös.:'( Lépni meg nem igazán mertem eddig, mert megalázó h lenne h ennyi idõ után is még itt tartok..elfelejteni meg azért nem mert hátha majd hoz valami fejleményt a másnap-de amikor összefutunk akk meg engem néz, de mindig.8-).sztetek felejtsem?
Utolsó vagyok, szerintem nem feltétlen kell elfelejteni. Próbálj meg közeledni hozzá, nem kell kimutasd eleinte, csak lassan. Köszönsz neki, megszólítod, például mennyi az idõ, vagy hasonlók. Késõbb, ha egyedül van odamahetsz hozzá, és bármirõl beszélgethetsz vele, abból már látszani fog, hogy kerül-e igyekszik lerázni, vagy keresi a társaságod és érdeklõdik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm szépen az eddigi válaszokat, sokat segítettek..:) és rájöttem h még egy próbát megér ez a dolog...:D szóval még egyszer köszi a tanácsokat!!:D:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!