Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy akit az iWiWen is (2 db)

Tetszik egy lány, akit az iWiWen is el tudok érni, illetve a lakcímét is tudom. Kiszámíthatatlan, hogy mikor online. Tolakodás lenne rögtön a postaládájába dobni valami üzenetet?

Tetszik most egy csaj. Már írtam neki IWIW-en, hogy szeretnék vele megismerkedni, de azóta nem lépett még be és nem tudom hogy mikor fog legközelebb. Nem tagadom kicsit ideges vagyok, mert örülnék ha minnél el?bb elolvasná és tudnám hogy ha válaszolt-e rá akkor mit. Viszont tudom hol lakik. Szerintetek ez hasznomra válhat? Mit tanácsolnátok? Szerintetek dobjak bele a postaládájába is valami üzenetet?

Legjobb válasz: Nem is tolakodás, csak a lány úgy érzné a nyakában loholsz. Az ilyesmi egy kicsit visszataszító a lányoknak. Nyomulni kell, de ne annyira, hogy a lány azt higgyje, belézúgtál. Egyszerûen határozottnak kell lenni, és kész. Írj neki egy e-mailt, hogy jöjjön el egy randira. Ha ismer, és nem ír le, úgyis válaszol. Ha nemmel válaszol ne erõltesd. Ha visszakérdez valamire, akkor nem írt még le téged, és többet szeretne tudni rólad, mielõtt igent vagy nemet mond. Ha igent, akkor onnan már nyert ügyed van. De levelet szerintem ne dobj be, mert az olyan, hogy titokban kinyomoztad hol lakik, mintha kémkedél utána, szóval érted, attól csak megijedne Albert

Nem is tolakodás, csak a lány úgy érzné a nyakában loholsz. Az ilyesmi egy kicsit visszataszító a lányoknak. Nyomulni kell, de ne annyira, hogy a lány azt higgyje, belézúgtál. Egyszerûen határozottnak kell lenni, és kész. Írj neki egy e-mailt, hogy jöjjön el egy randira. Ha ismer, és nem ír le, úgyis válaszol. Ha nemmel válaszol ne erõltesd. Ha visszakérdez valamire, akkor nem írt még le téged, és többet szeretne tudni rólad, mielõtt igent vagy nemet mond. Ha igent, akkor onnan már nyert ügyed van. De levelet szerintem ne dobj be, mert az olyan, hogy titokban kinyomoztad hol lakik, mintha kémkedél utána, szóval érted, attól csak megijedne Albert
Szia! Szerintem elõször iwi-en írj neki üzenetet. Utána látni fogod, mit reagál rá. Ne ronts egybõl ajtóstól a házba, csak lassan és finoman. HA nem válaszol, akkor is megpróbáltad! Sok sikert!
Egyáltalán nem tolakodás, ha levelet dobnál be neki. De elötte inkább puhatolózz, hogy tetszik e neki valaki, vagy valami hasonló. Ne idegeskedj, mert akkor csak rosszabb lessz, hidd el nekem. Mi lányok szeretük az ijeneket ÁLTALÁBAN! De azért ha irsz neki, akkor ugy ird meg, hogy ne legyél erõszakos a levélben, de mégis tátermett.SOK SIKERT:D
Szerintem ne írj neki levelet. Legyél türelmes! Nem lehet így rárontani valakire. Nem tudhatot hogyan fogadja és nem mindenki szereti a meglepiket.NYUGI!
Szerintem jó 5let a levél, valamilyen romantikus levélpapírra, de persze nem mindegy, hogy mi áll benne.
Ha ismerõsnek jelölted, és visszaigazolt, akkor láthatod az e-mail címét, ahova írhatsz. A postával vigyázni kell, mert mások is elolvashatják, illetve "nem kapja meg" a címzett. Esetleg "véletlenül" találkozhatnál vele az utcán.
Kérdés, hogy mennyi idõ elteltével történnek ezek (pl.: amikor bejelölted, amikor levelet írtál), de a levél kétesélyes mert lehet hogy bejön lehet hogy nem ezt mindenkinél más. Egy a lényeg nyugi és ne siettesd a dolgot.

Tetszik egy lány akit még régebben vettem fel IWIW-en (visszaigazolt). Már írtam neki 2x is. Az egyik levélre nem válaszolt a másikat meg még azóta sem olvasta el. Mit tehetnék?

MSN-en nem tudom elérni mert (szószerint) sosincs fennt, viszont tudom hol dolgozik, ez jól jöhet valamire?

Legjobb válasz: Már bocs,de én lány vagyok és nem csak azokat a pasikat szoktam visszajelölni,aki bejön...mért is tenném? Ez nem társkeresõ,hanem a barátaid,ismerõseid listája.Egyébként ha nem válaszolt,lehet h sok a dolga,várj türelemmel.én sem válaszoltam egy levélre sem a vizsgaidõszakban...

Már bocs, de én lány vagyok és nem csak azokat a pasikat szoktam visszajelölni, aki bejön...mért is tenném? Ez nem társkeresõ, hanem a barátaid, ismerõseid listája.Egyébként ha nem válaszolt, lehet h sok a dolga, várj türelemmel.én sem válaszoltam egy levélre sem a vizsgaidõszakban...
ó drága vivien láttalak az iwiwen ha jólértem, nem ismeed a csajt, csak bejelölted. szerintem az ilyen "kapcsolatok" felejtõsek. nem rosszindulatból mondom, szerintem nincs jövõje ilyesminek
Lehet hogy nem jösz be neki vagy nem akar veled összejönni.Esetleg van már neki pasija :) Szerintem ezért nem válaszolt neked.Ha így van szeintem nem érdemes vele foglalkozni.Keress mást!
A kérdező hozzászólása: 1: Nincs pasija. 2: Ha nem jönnék be neki akkor szerintem nem igazolt volna vissza. Ráadásul mikor bejelöltem írtam neki hogy miért jelöltem be.
Szia! Van, akit én is csak azért jelölök vissza, hogy ne bántsam meg. De azért tényleg várj még egy kicsit, hátha késõbb válaszol.
Én egyszer egy pasit bejelöltem és majdnem összejöttünk.Csak a távolság az nem mûködött
lehet hogy régimódi vagyok....de miaz hogyha valakit bejelölsz iwiwen és visszaigazol akkor tuti bejössz neki? személyesen már nem ismerkedik senki? hova halad ez a világ...
Tehát semmi reakciója nem volt, semmi pozitív jelzést nem adott (az hogy visszaigazolt, nem jelent semmit, lehet hogy csak növelni akarta az ismerõsei számát) ergó ne várj tõle semmit. Ha MSN-en sosincs fent, valószínû letiltott vagy vissza se igazolt. Szerintem keress mást, de ne a neten.
A kérdező hozzászólása: Hát õõõ...Énsem társkeresõnek használom az IWIW-et, csupán nagyon ritkán ha véletlenül megpillantok olyan aki tényleg tetszii, cak azt jelölöm meg. Ezzel a lánnyal meg az az igazság hogy a haveromék sulijába jár, s a sulijuknak van olyan hogy minden évvégén kapnak digiévkönyvet, s mikor haverral néztük akkor láttam meg, s ezáltal tetszett meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!