Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy akit (3114 db)

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

A legjobb barátnőmnek tetszik egy fiú a suliból, aki most el fog ballagni, csak az a gond hogy nekem is tetszik. De eddig csak egyszer köszönt és csak párszor smseztünk.... Mit tegyek? (A barétnőm pedig májusban kimén Bécsbe lakni az anyjához)

Legjobb válasz: Hogy hogy mit tegyel?Hat beszelj a baratnoddel.O tudja hogy neked is tetszik es hogy sms-tetek?Mert ha igen akkor beszeld meg vele hogy mi van de ez meg nem azt jelenti hogy oszejosztok(vagyis nem tudom mirol szolhattak az sms-ek).Es ha nem tudja mond el neki ,ha igazi barat akkor megert.Ha nem ert meg akk sem bisztos h nem igazi barat csak neki is tetszik.De ez h neki tetszik az semmi akkor lenne igazan baj ha szerelmes lenne bele.Szoval szerintem beszelj vele es ha nem erti meg akkor mindenkeppen a pasit hagyd ne a baratnot .Sose hagy el egy baratnot egy furfangos fiuert.Mindenkeppen beszelj a baratnoddel.Drukkolok neked!Puszi

Hogy hogy mit tegyel?Hat beszelj a baratnoddel.O tudja hogy neked is tetszik es hogy sms-tetek?Mert ha igen akkor beszeld meg vele hogy mi van de ez meg nem azt jelenti hogy oszejosztok(vagyis nem tudom mirol szolhattak az sms-ek).Es ha nem tudja mond el neki , ha igazi barat akkor megert.Ha nem ert meg akk sem bisztos h nem igazi barat csak neki is tetszik.De ez h neki tetszik az semmi akkor lenne igazan baj ha szerelmes lenne bele.Szoval szerintem beszelj vele es ha nem erti meg akkor mindenkeppen a pasit hagyd ne a baratnot .Sose hagy el egy baratnot egy furfangos fiuert.Mindenkeppen beszelj a baratnoddel.Drukkolok neked!Puszi
Nekem is volt ilyen. De a b.nom nem koltozott jo messze.... Tiszteletben tartottuk egymast es csendben epekedtunk...aztan eltelt par ev, en talalkoztam a fiuval neki akkor lettem volna erdekes de nekem mar nem volt az. Most ujra megtalaltuk egymast(tizen sok ev utan). Egybol tudta ki vagyok... A baratno mar nincs meg sajnos. A csendben elo vonzalom azonban valahol meg megvan. Szoval nem kell feltetlenul materiazalni a dolgokat. Nem kell minden szerelemnek vagy vonzalomnak beteljesulnie. Adj idot magadnak es fogod latni merre alakulnak a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de nekem csak tetszik (szép fiú), de nem vagyok belé szerelmes.Azt meghagyom a barátnõmnek...
Szia!Van egy lakotarsam aki a baratnom(en is lany vagyok), a legjobb baratnom, erdekes mert az en pasim legjobb baratjaval jar.Sokszor megjegyezzuk hogy ma milyen jol nez ki a pasid...jol all neki ez a cipo stb.De ez eddig tart, akkor is ha a baratnomnek szep a fiuja es o is ugyanigy velekedik az enyemrol az nem baj. Ugyesen irtad hogy meghagyod a szerelmet a baratnodnek, attol meg gondolhatod hogy szep a fiu, tetszhet is, de tovabb ne menj!

Ha neked tetszik egy fiú és a barátnődnek is (de a barátnőd csak párhónapja ismered). Akkor járnál azzal a fiúval?

Legjobb válasz: Ha csak tetszik neki, akkor igen. Barátnõimmel, akiket régebb óta ismerek, mint pár hónap, közösen szoktuk nézni a pasikat, és gyakran egybeesik az ízlésünk. Beszélgettünk is errõl, nehogy bárkinek bármi rosszul essen, de mindenki azon az állásponton volt, hogy mért állna a másik útjába, ha a srácnak õ tetszik? Még nagyon régen, gimi elején volt egy olyan eset, hogy egy társaságba jártam egy akkori bnõmmel, és neki megtetszett az a srác, aki nekem is nagyon tetszett, viszont én nem mertem elmondani, hogy nekem is tetszik, inkább összehoztam õket. Pár hét múlva szétmentek, mivel a srác nem szerette, és nem is tudta megszerezni. Utána továbbra is kerülgettük egymást a sráccal, kb másfél évig, míg végül összejöttünk, bár tény és való, hogy azzal a bnõmmel addigra már nem különösebben tartottuk a kapcsolatot, és a társaságba se járt már le, de ettõl függetlenül elmondtam neki, hogy tõlem tudja meg, és ne mástól.

Ha csak tetszik neki, akkor igen. Barátnõimmel, akiket régebb óta ismerek, mint pár hónap, közösen szoktuk nézni a pasikat, és gyakran egybeesik az ízlésünk. Beszélgettünk is errõl, nehogy bárkinek bármi rosszul essen, de mindenki azon az állásponton volt, hogy mért állna a másik útjába, ha a srácnak õ tetszik? Még nagyon régen, gimi elején volt egy olyan eset, hogy egy társaságba jártam egy akkori bnõmmel, és neki megtetszett az a srác, aki nekem is nagyon tetszett, viszont én nem mertem elmondani, hogy nekem is tetszik, inkább összehoztam õket. Pár hét múlva szétmentek, mivel a srác nem szerette, és nem is tudta megszerezni. Utána továbbra is kerülgettük egymást a sráccal, kb másfél évig, míg végül összejöttünk, bár tény és való, hogy azzal a bnõmmel addigra már nem különösebben tartottuk a kapcsolatot, és a társaságba se járt már le, de ettõl függetlenül elmondtam neki, hogy tõlem tudja meg, és ne mástól.
A pasinak viszont csak az egyikõtök fog tetszeni igazán! És amelyikõtökkel nem jön össze az nyilván kicsit sértõsött lesz, de ez benne van a pakliban de egy idõ után ugy is megnyugszik az a fél amelyikõtöket NEM válassza. Ez soxor van így... Itt az a lényeg, hogy te légy boldog! És ha ugy érzed, hogy számodra az a pasi jelentené a boldogságot, akkor gyere össze vele! Ha a barátnõd igazi barát akkor nem fog emiatt összeveszni veled!
én megvárnám, h a pasi kezdeményezzen nálam. ha ez megtörtént, megmondanám a barátnõmnek, és megkérdezném, h zavarná-e a dolog? ezzel eldõlt. ha viszont a srác nem kezdeményez, és te/ti csak ábrándozol róla, akkor ne tedd tönkre a rivalizálással a barátnõddel lévõ kapcsolatod.


Tetszik egy lány de neki más tetszik, de aki neki tetszik annak ő nem tetszik, mit tegyek?

Legjobb válasz: Felesleges rá idõt pazarolni. Egyszerûen csak legyél vele jóba, ne nyomulj és beszélgess vele sokat általános dolgokról. Ha meg helyzet van akkor bókolj. Ennyi. Egy hónapon belül meg fog szeretni annyira, hogy egy talin lehúzd egy csókra. Persze közben más csajokat is hajthatsz, rájuk nyomulhatsz és tesztelheted magad :) Õt meg hagyd kibontakozni.

Felesleges rá idõt pazarolni. Egyszerûen csak legyél vele jóba, ne nyomulj és beszélgess vele sokat általános dolgokról. Ha meg helyzet van akkor bókolj. Ennyi. Egy hónapon belül meg fog szeretni annyira, hogy egy talin lehúzd egy csókra. Persze közben más csajokat is hajthatsz, rájuk nyomulhatsz és tesztelheted magad :) Õt meg hagyd kibontakozni.
Teccik nem teccik, ez van! =) Egyébként nem nagyon tudsz tenni semmit, ha te nem tetszel neki...
Haha, milyen vicces vagy.
Keress olyan lányt, akinek Te is tetszel. Tetszik érteni?:)
de köcsögök vagytok.. ezvan velem is.. csak én vagyok a lány, és egy fiú tetszik, de aki tetszik a fiúnak, neki is tetszik a fiú!!:(:'(
A kérdező hozzászólása: szal bocs de nem a bunkóságokat kértem de köszi ja aki értelmeset válaszolta annak köszi ja és szal kesd enyhe depibe esni a srác miatt és én nem tok másra gondolni na mind1 köszi és még irjatok ha tudtok segiteniii...
A kérdező hozzászólása: AKI ÉRTELMESET IRT ANNAK KÖSZI..
A kérdező hozzászólása: 'Persze közben más csajokat is hajthatsz, rájuk nyomulhatsz és tesztelheted magad" szal nem nagyon birok másra gondolni hogy szal hé t érted.. velem van a baj?:O
A kérdező hozzászólása: PLS IRJATOK MÉG NAGYNON FONTOS.... !!!!!

Van egy csaj aki tetszik egy évvel idösebb nálam ez nem is lenne gond de van egy másik csávó akinek szintén tetszik?

elèg kemèny gyerek úgyhogy ha elkezdenèk flörtölni a csajjal ès megtudnà tutira laposra verne mit csinàljak? Amugy 14 vagyok

Legjobb válasz: Ne legyél már nyuszi, nem majd azért hagyod azt a csajt, mert van egy másik srác aki sokkal erõsebb nálad és neki is tetszik.. És ha belegondolok téged választ, hogy fogod megvédeni? LEGYÉL TÖKÖS és mutasd meg, hogy igazi férfi vagy.. 17F

Ne legyél már nyuszi, nem majd azért hagyod azt a csajt, mert van egy másik srác aki sokkal erõsebb nálad és neki is tetszik.. És ha belegondolok téged választ, hogy fogod megvédeni? LEGYÉL TÖKÖS és mutasd meg, hogy igazi férfi vagy.. 17F

Lányok, ti kezdeményeznétek egy jóképű fiúnál? Mármint ha tetszik nektek, akkor legalább szemeznétek vele, hogy felkeltsétek az érdeklődését? Vagy csak várnátok, hogy majd ő odamegy hozzátok? 24/F

Milyen jeleket adtok, ha tetszik nektek valaki? Most utcai ismerkedésről beszélek, nem szórakozóhely vagy buli...

Legjobb válasz: Ha legalább már párszor beszéltünk, szóval ismer, és szinte biztos vagyok benne, hogy tetszem neki én is, akkor kezdeményeznék, jobban is, mint szemezés. Ha meg csak az utcán... hát, ott a szemezés belefér, de egy idegen sráchoz nem mennék oda, ha tetszem neki, akkor egy kis szemezés után úgyis odajön.

Ha legalább már párszor beszéltünk, szóval ismer, és szinte biztos vagyok benne, hogy tetszem neki én is, akkor kezdeményeznék, jobban is, mint szemezés. Ha meg csak az utcán... hát, ott a szemezés belefér, de egy idegen sráchoz nem mennék oda, ha tetszem neki, akkor egy kis szemezés után úgyis odajön.
Ha tetszik, biztosan adom valami jelét. Hosszan nézem, vagy elmosolyodom.
Igen ha valaki tetszik nekem, kezdeményezek. Ez így mûködik. :D
Én nem kezdeményeznék, de igyekeznék szemezni vele + rámosolyogni. Ha olyan pasiról van szó, akit látásból ismerek, akkor igyekeznék a közelébe kerülni, pl. buszon mellé állni, ülni. Eddig ezek beváltak. :)
Nagyon sok lány kezdeményezõ típus. De az egyetemen százalékarányosan kevesebben vannak, mint a normális éjszakában (és itt nem a Morrison's értem). A felnõtt nõk közül is nagyon sok a kezdeményezõ típus, aki nem udvaroltat.
a nulla önbizalmammal rá sem merek nézni.. nemhogy kezdeményezzek :/ vagy ránézek és amikor õ is rámnéz elkapom a tekintetem utána pedig azon agyalok miért vagyok ilyen balf*sz :S
Ne haragudj, idegesít ez a kérdés. : D Leírom, miért: Ma álltam a metrón, és volt egy fiú, aki nem egyszer rám nézett, és mindig arra nézett, ahol én álltam. Hagyta, hogy nézzem! Én meg azóta azon kesergek, hogy miért nem szóltam hozzá, ha már Õ nem mert hozzám... :( :( Mondjuk bennem volt a félsz, hogy ha visszautasít, leégek- ráadásul egy haverjával volt. Egyébként legközelebb kezdeményezni fogok, remélem.

Van egy lány aki nagyon tetszik (egy évvel idősebb mint én) de neki nem tetszem, csak barátként néz rám Mit tegyek?

Már elmondtam neki hogy tetszik de csak barátságot akar mit tegyek h összejöjjünk? milyen praktikák vannak?

Legjobb válasz: Az elsõ bökkenõ már ott kezdõdik, hogy idõsebb nálad. a legtöbb lány nem szeretne kisebb fiúval járni... amúgy ha egy kicsit is bejössz neki azt a féltékenységgel ki lehet hozni. PL: legyél vele ridegebb, mintha tényleg csak haver lenne. Aztán valami csajjal flörtölj elõtte, és ha látod rajta, hogy ingerültebb vagy nem tetszik neki... akkor érdemes nála próbálkozni, de ha nem... akkor keress egy másik lányt. Én ezt javaslom.

Az elsõ bökkenõ már ott kezdõdik, hogy idõsebb nálad. a legtöbb lány nem szeretne kisebb fiúval járni... amúgy ha egy kicsit is bejössz neki azt a féltékenységgel ki lehet hozni. PL: legyél vele ridegebb, mintha tényleg csak haver lenne. Aztán valami csajjal flörtölj elõtte, és ha látod rajta, hogy ingerültebb vagy nem tetszik neki... akkor érdemes nála próbálkozni, de ha nem... akkor keress egy másik lányt. Én ezt javaslom.
Hát haver, ne haragudj, arra a napra ezt írta meg a horoszkóp, de ha azt mondta, hogy nem, szerintem az elég érthetõ volt.Egy jó tanács felejtsd el és keres, másikat helyette, mielõtt olyan dolgokat mûvelsz, amivel még a barátságot is tönkreteszed, aztán akkor meg abba fogsz bele "halni", hogy nem is szól hozzád!
Semmit.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nem jósolok neked sok jót. Ha egy lány azt mondja, hogy csak barátságot akar, az a következõt jelenti magyarra lefordítva: "Férfiként egyáltalán nem jössz be nekem, de mivel jófej vagy, ezért lehetünk barátok." Az ilyen lányok rád gyakran nem is tekintenek férfiként, és ugye innentõl egyértelmûen tök esélytelen a dolog. A másik kedvenc szavajárásuk: "A barátság mindennél többet ér, és nem akarom elrontani a barátságunkat!" Na hát ez is olyan ordas nagy hazugság, mint a ház. Mert aztán az a mindennél fontosabb barátság ló[email protected] se fog érni, ha lesz egy pasija, mert természetesen akkor mindig vele lesz, az a "mindennél fontosabb barát" pedig örülhet, ha nagy ritkán egyszer látja a lányt. Nem tudom, hogy te megkaptad-e ezt a "ne rontsuk el a barátságunkat" dumát, de ha volt, akkor tuti teljesen esélytelen a dolog. De ha nem volt, akkor is csak nagyon minimális esélyeid vannak, ami gyakorlatilag szintén nulla.

Fiúk nektek tetszett már meg lány úgy, hogy egy ideig nem érdekelt titeket, de amikor megtudtátok hogy tetszik egy másik fiúnak is akkor nektek is megtetszett?

Ha igen, leírnátok a sztorit?

Legjobb válasz: ha eddig nem tetszett , akkor ha megtudom , hogy másnak tetszik , akkor miért is tetszene jobban ? <- logikai ellentmondás -> akkor van esély az ellenkezõjére , ha már elõtte is tetszettél a srácnak , aminek elég kicsi esélye van ahogy érzem. CSÁP !

ha eddig nem tetszett , akkor ha megtudom , hogy másnak tetszik , akkor miért is tetszene jobban ? <- logikai ellentmondás -> akkor van esély az ellenkezõjére , ha már elõtte is tetszettél a srácnak , aminek elég kicsi esélye van ahogy érzem. CSÁP !
Még nem volt ilyen. :D Volt már olyan, hogy megtudtam, hogy az egyik haveromnak tetszik egy lány, aki addig nem érdekelt, aztán elgondolkoztam azon "Lehet tényleg jó fej a csaj." Meg, kicsit felkeltette így már az érdeklõdésemet, de nem vagyok annyira szemét, hogy "direkt" belezúgok a haverom kiszemeltjébe. :D Azóta nem foglalkozok a csajjal, nem igazán érdekel. S szerintem egyébként sem lehetett volna semmi belõle, hiszen ha nekem valaki tetszik, akkor arra rögtön felfigyelek.

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám. Nem értem mert ha tetszenék neki akkor nem ölelgetne más lányokat. Nekem tetszik a fiú. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti ,hogy nagyon bejössz neki,és azért nem mer megszólítani ,és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit,mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak ,hogy tetszik,és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti , hogy nagyon bejössz neki, és azért nem mer megszólítani , és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit, mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak , hogy tetszik, és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D
Sosem értettem , hogy mi annyira nehéz abban hogy megszólítasz valakit aki tetszik:D
Felejtsd el minnél hamarabb, amíg még nem késõ. Én több mint egy évig voltam szerelmes egy srácba, ami nem is csoda, hogy bele szerettem, hiszen mondta, hogy szépnek talál, meg ölelgetett, meg így szeret meg úgy, aztán amikor egyik ismerõsöm a tudtára adta, hogy mit érzek, közölte, hogy van barátnõje, na köszönöm szépen. Azt hittem elsüllyedek. Lehet csak barátkozni szeretne veled, ne legyenek nagy reményeid és akkor nem koppansz nagyot. Ha tetszel neki, akkor azt elõbb utóbb úgyis a tudtodra fogja adni, például elhív valahová, ami nagyon jó dolog lenne, de ha nem azt sem éld meg ttragédia ként. Próbálj meg nem sokat gondolni rá és majd lesz valami. Azért sok sikert.
És ha csak barátságból ölelgeti a lányokat? Azért néz téged, mert szimpatikus vagy, ha más lányokat is ölelget, de nem barátságból akkor hagyd szerintem.
hagy h seggbe rakjon aztzán pattintsd le ez a legjobb megoldás 14 évesen meg már túl öreg vagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D csak az a baj, hogy nem merem megszólítani:S
Pedig tisztázd minnél hamarabb, mert ha belehabarodsz csak rosszabb lesz, inkább az elején derüljön ki, és akkor legalább kiderül, hogy nem vezstegeted az idõdet olyanra aki meg sem érdemli. Csak bátran!!!!

Tetszik egy fiú és tudom hogy régebben én is bejöttem neki. De õ nem tudja hogy tetszik nekem. Ha valakinek egyszer bejössz akkor az késõbb sem változik? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet,hogy még tetszel neki,de az idõ és más lányok,akik megfordulnak az életében, fontos tényezõk itt. Sajnos lehet már az a bizonyos láng elmúlt nála,mivel nem lépett,ahogy te sem,s már más tetszik neki. Viszont ha érdeklõdik felõled még,akkor van rá esély,hogy felébresztheted benne szerintem, persze ehhez több is kell a tetszésnél.

Lehet, hogy még tetszel neki, de az idõ és más lányok, akik megfordulnak az életében, fontos tényezõk itt. Sajnos lehet már az a bizonyos láng elmúlt nála, mivel nem lépett, ahogy te sem, s már más tetszik neki. Viszont ha érdeklõdik felõled még, akkor van rá esély, hogy felébresztheted benne szerintem, persze ehhez több is kell a tetszésnél.
Hát ha korábban tetszett, de valamiért lemondtam neki, akkor esélyes, hogy még mindig tetszik. Másrészt nem fogok nála próbálkozni, hisz nyilván okkal tettem le róla, mert pl esélytelennek láttam, vagy nem láttam érdeklõdést részérõl. Szóval ilyen szituban lehet fogadnám a közeledését, ha Õ akarna valamit, de azt hiába várná, hogy én tegyek ilyen ügyében lépéseket. 23/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!