Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy akinek van barátnője, kb (2 db)

Tetszik egy fiú akinek van barátnője, kb 1, 5 éve hol közelebb hol távolabb kerülünk egymáshoz, de még mindig nem történik előrelépés kettőnk között. Van ennek értelme?

Azt mondja meg akar ismerni, mert küls? alapján simán összejönne velem, de a barátn?jét nem hagyta el. Kb.2 havonta találkozunk... , volt olyan hét h minden nap felhívott. Érzem a vibrálást

Legjobb válasz: Szerintem nem fogja otthagyni a barátnõjét, mert ha komolyabban érdeklõdne irántad, akkor már rég megtette volna. Vagy egy csomó más srác,akinek nincs barátnõje!

Szerintem nem fogja otthagyni a barátnõjét, mert ha komolyabban érdeklõdne irántad, akkor már rég megtette volna. Vagy egy csomó más srác, akinek nincs barátnõje!
Figyelj, szerintem te sem örülnél annak, ha összejönnél ezzel a fiúval, és ugyanígy járnál, hogy kavargatna melletted más csajokkal is... Szerintem gusztustalan dolog belerondítani mások kapcsolatába, hiába hívogat téged ez a srác... Csak akkor engedd magadhoz közelebb, ha tényleg szakít a barátnõjével... Ne menj bele iylen hármas játékba!
Az elöttem szolónak igaza van.Tényleg ilyen fiu kell neked?Éppen átvágja a barátnöjét.Ha nem akarna vele lenni, elhagyta volna, mondjuk szerelemböl miattad.De nem tette.Nem ér annyit, hogy várjál rá.
A kérdező hozzászólása: Az egész sztorihoz hozzá tartozik az is, hogy amikor majdnem összejöttünk én éppen túl voltam egy nagy szakításon.(barátom szakított velem államvizsga elõtt), és én sokat sírtam róla neki.... és õ azt mondta fél tölem mert friss a szakítás...
A kérdező hozzászólása: Szóval õ sokszor akart közeledni, de nekem lelkifurdaláso volt, a volt barátom miatt, és most meg az a helyzet h neki van kapcsolata. De hangsúlyozom, nem történt semmi csak vibrálás és nem akarok berondítani csak ÉRZEK mint sok más ember, és nagyon bánom h elszalasztottam, de szerintem kb. egyidõbe ismerkedett meg velem és a csajjal már tudom ki rondított kinek be...a csaj íratott vele egy sms t h nem tartja velem a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Igen gusztustalan bele rondítani, de én úgy érzem a csajt se érdekelte h én élek.
A kérdező hozzászólása: nem volt barátnõje amikor elkezdõdött valami..
Sztem van esélyed, hisz ismerlek és az egész tõrténetet is.

Van egy lány, aki kb.2 hete még azt mutatta, hogy tetszek neki (folyamatosan nézett, mosolygott rám, a hátam mögött egyik barátnőjével rólam beszélt), ma mikor újra találkoztunk és mellém állt, nem lett semmi. Vajon nekem kellett volna megszólítani?

Ha igen, akkor ilyenkor mit lehetne mondani szerintetek? Nem ilyenre gondolok hogy mennyi az id? :)

Legjobb válasz: ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)

ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!