Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy akinek van (1740 db)

A csaj aki tetszik egy pasival van, a pasi tök low nem őt érdemli a csaj, ezért el akarom csábítani, hogy csináljam?

??

Legjobb válasz: Ne csábítsd el, lehet, hogy irigy vagy, vagy a Te szemedbe a pasi "low" de neki pedig õ tetszik, õ kell neki. Kapcsolatban van, úgyhogy ne nyomulj rá!

Ne csábítsd el, lehet, hogy irigy vagy, vagy a Te szemedbe a pasi "low" de neki pedig õ tetszik, õ kell neki. Kapcsolatban van, úgyhogy ne nyomulj rá!
Nem a te dolgod, hogy megítéld, hogy ki kit érdemel meg. Szerintem inkább hagyj békét nekik.
növessz magadnak gerincet
Ha tudod, hogy esetleg konfliktusok vannak a kapcsolatukban és innen szûrted le, hogy a pasi nem érdemli meg, akkor mindenképp próbálkozz! Ha jó viszonyban vagy ezzel a lánnyal, akkor legyél vele nagyon kedves, érdeklõdj felõle sokat és legyél olyan, amit esetleg hiányol a pasijából. Hidd el, ez tetszeni fog neki, tapasztalat.. :)
Hány éves vagy?
Mitõl "low"? Te is eléggé az lehetsz, ha így beszélsz másról. Ha a csaj helyében lennék és meglátnám ezt a kérdést, tuti képen röhögnélek.
Hát, egy próbát megér. Ha viszont közben kiderül, hogy tényleg mindkét fél boldog a kapcsolatban és szeretik egymást, akkor hagyd inkább a dolgot. De ez is a lelkiismeretedre van bízva.
Nálad nem lehet gázabb, mert te más nõjére nyomulnál...
Nehogymár te döntsd el, hogy kit érdemel! Ha szeretik egymást akkor mi bajod? Nem véletlenül van azzal a pasival és nem veled!
Így van, mindenki maga dönti el, ki érdemli meg.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszi!! :D

Helix piercing-ről mi a véleményetek? Nagyon tetszik, szeretnék egyet. Akinek van tapasztalata e téren, kérem segítsen!

Legjobb válasz: Akinek hiányzik a füle az nyerõ. Nem hallja ha azt mondom,hogy utálom a piercinget és a tetoválást.

Akinek hiányzik a füle az nyerõ. Nem hallja ha azt mondom, hogy utálom a piercinget és a tetoválást.
A végbeletekbe is rakjatok!!Feltünési viszketekségetek van?
Egyetértek.Ez is egy borzasztó hülye divat.
Az elsõ nõt elveszem, akin sem testékszer, sem tetoválás nincs.Taszító!
A helix piercing is (mint a többi piercing féle )se nem szép se nem jó.Ellenben jó lehetõséget ad arra ha valaki megharagszik rád kitépje, vagy beleakadjon egy ág esetleg fésû. Egyáltalán ha rút vagy egy kiló piercing se segíthet.Ha meg szép, minek az vacak hozzá...
Nekem van és nagyon szeretem, csak a porc miatt kissé lassan gyógyul:) mire vagy kíváncsi?
Ötös! a jobb fülem háromnegyede hiányzik. Akkor én most nagy bajban vagyok?
Az utolsónak mondom. Nekem is van egy karika a fülemben, a porcban, és mielõtt megcsináltattam, utánakérdeztem ennek egy szakembernél. A fül akkupunktúrás pontjait ezzel nem rontod el, nem okoz gondot, max nem lesz ezzel a módszerrel kezelhetõ bármiféle probléma.
Én csak azt tudom, hogy a fül tele van akupunktúrás pontokkal, amiket lehet hogy célszerû békén hagyni. A fene se tudja hogy mit kúrsz el vele...
Nekem sok helix piercingem van, kérdezz nyugodtan. :)
20 perce szúrattam át...ég meg picit lüktet..15 éves vagyok..és amikor átszúrták..úgy szóltak hogy kész..annyira nem fájt.xd :D És kikúrt jól néz ki

Van egy csaj aki tetszik egy évvel idösebb nálam ez nem is lenne gond de van egy másik csávó akinek szintén tetszik?

elèg kemèny gyerek úgyhogy ha elkezdenèk flörtölni a csajjal ès megtudnà tutira laposra verne mit csinàljak? Amugy 14 vagyok

Legjobb válasz: Ne legyél már nyuszi, nem majd azért hagyod azt a csajt, mert van egy másik srác aki sokkal erõsebb nálad és neki is tetszik.. És ha belegondolok téged választ, hogy fogod megvédeni? LEGYÉL TÖKÖS és mutasd meg, hogy igazi férfi vagy.. 17F

Ne legyél már nyuszi, nem majd azért hagyod azt a csajt, mert van egy másik srác aki sokkal erõsebb nálad és neki is tetszik.. És ha belegondolok téged választ, hogy fogod megvédeni? LEGYÉL TÖKÖS és mutasd meg, hogy igazi férfi vagy.. 17F


Van egy fiú, akinek én tetszek és nekem is tetszik. Csak egy baj van. (És amit most leírok egyes személyek ne vegyék sértésnek! ) AZ a baj, hogy cigány. Szerintetek beszélgessek vele tovább is vagy mondjam meg neki, hogy ez nem fog összejönni?

Legjobb válasz: tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.

tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.
Ezt te magad kellene eldöntsd, hogy felvállalod a nemzetiségével eggyütt vagy nem.Itt megoszlanak errõl a vélemények:) de gondolom ezt tudod.
Miért zavar, hogy cigány? Szerintem a legjobbak a cigány csajok! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! :)
Ne, Ne SOHA. Hagyd a fenébe, annyi magyar értelmes lány van.

Szerintetek mit tegyek ha van egy pasi aki tetszik nekem és nem tudom, hogy én tetszek neki és van egy másik csaj akinek megint tetszik ráadásul jóban vagyok vele (mármint a lánnyal)?

A lánnyal jópofizni kell ráadásul megígértem , hogy összehozom a pasival ugyhogymost mindennap hallgathatom kévelygéseit!

Legjobb válasz: Francért kellett megígérned, hogy összehozod? Ha most te jössz össze a sráccal, akkor te leszel a rossz, aki lecsapta a barátnõd kezérõl a srácot. Vagy nagyon gyorsan szeress ki belõle, vagy érd el, hogy a srác beléd szeressen, különben csak rosszul jöhetsz ki belõle.

Francért kellett megígérned, hogy összehozod? Ha most te jössz össze a sráccal, akkor te leszel a rossz, aki lecsapta a barátnõd kezérõl a srácot. Vagy nagyon gyorsan szeress ki belõle, vagy érd el, hogy a srác beléd szeressen, különben csak rosszul jöhetsz ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Mondd meg a lánynak, hogy te is érzel valamit iránta, de ha tudod, hogy nem jól reagál, akkor is mondd el. Rosszabb ha nem mondod el, késõbb akár véget érhet a barátságotok.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az , ohgy nem mondhatom meg , mert akkor versenynek fogná fel és az a helyzet , és néha az az érzésem hogy sokkal nagyobb esélye van a fickónál, mint nekem. Azonkivûl sokkal egyértelmûbb jeleket le , mint én õ mer közeledni én viszont nem. Viszont õ sokkal gyengébb egyéniség , mint én. A pasi meghát talán az ilyesfélét jobban kedveli. Nem tudom. SEGÍTSETEK!!

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem egy városban lakunk és elég rossz, mivel jön a nyári szünet, és én nagyon bele akarok "húzni. Még egy hetem van a suliban. Mit tegyek? Nem akarom neki elmondani, hogy tetszik.

Legjobb válasz: 1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..

1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..
Hát figyelj légy leleményes öleld át és símogatsd meg a hátát vagy a fejét/tarkóját és venni hogja a lapot aztán vagy elküld vagy megcsókol/megpuszil valahol :)
Ismered, beszéltél már vele?

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám. Nem értem mert ha tetszenék neki akkor nem ölelgetne más lányokat. Nekem tetszik a fiú. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti ,hogy nagyon bejössz neki,és azért nem mer megszólítani ,és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit,mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak ,hogy tetszik,és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti , hogy nagyon bejössz neki, és azért nem mer megszólítani , és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit, mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak , hogy tetszik, és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D
Sosem értettem , hogy mi annyira nehéz abban hogy megszólítasz valakit aki tetszik:D
Felejtsd el minnél hamarabb, amíg még nem késõ. Én több mint egy évig voltam szerelmes egy srácba, ami nem is csoda, hogy bele szerettem, hiszen mondta, hogy szépnek talál, meg ölelgetett, meg így szeret meg úgy, aztán amikor egyik ismerõsöm a tudtára adta, hogy mit érzek, közölte, hogy van barátnõje, na köszönöm szépen. Azt hittem elsüllyedek. Lehet csak barátkozni szeretne veled, ne legyenek nagy reményeid és akkor nem koppansz nagyot. Ha tetszel neki, akkor azt elõbb utóbb úgyis a tudtodra fogja adni, például elhív valahová, ami nagyon jó dolog lenne, de ha nem azt sem éld meg ttragédia ként. Próbálj meg nem sokat gondolni rá és majd lesz valami. Azért sok sikert.
És ha csak barátságból ölelgeti a lányokat? Azért néz téged, mert szimpatikus vagy, ha más lányokat is ölelget, de nem barátságból akkor hagyd szerintem.
hagy h seggbe rakjon aztzán pattintsd le ez a legjobb megoldás 14 évesen meg már túl öreg vagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D csak az a baj, hogy nem merem megszólítani:S
Pedig tisztázd minnél hamarabb, mert ha belehabarodsz csak rosszabb lesz, inkább az elején derüljön ki, és akkor legalább kiderül, hogy nem vezstegeted az idõdet olyanra aki meg sem érdemli. Csak bátran!!!!

Van egy lány aki nagyon tetszik (egy évvel idősebb mint én) de neki nem tetszem, csak barátként néz rám Mit tegyek?

Már elmondtam neki hogy tetszik de csak barátságot akar mit tegyek h összejöjjünk? milyen praktikák vannak?

Legjobb válasz: Az elsõ bökkenõ már ott kezdõdik, hogy idõsebb nálad. a legtöbb lány nem szeretne kisebb fiúval járni... amúgy ha egy kicsit is bejössz neki azt a féltékenységgel ki lehet hozni. PL: legyél vele ridegebb, mintha tényleg csak haver lenne. Aztán valami csajjal flörtölj elõtte, és ha látod rajta, hogy ingerültebb vagy nem tetszik neki... akkor érdemes nála próbálkozni, de ha nem... akkor keress egy másik lányt. Én ezt javaslom.

Az elsõ bökkenõ már ott kezdõdik, hogy idõsebb nálad. a legtöbb lány nem szeretne kisebb fiúval járni... amúgy ha egy kicsit is bejössz neki azt a féltékenységgel ki lehet hozni. PL: legyél vele ridegebb, mintha tényleg csak haver lenne. Aztán valami csajjal flörtölj elõtte, és ha látod rajta, hogy ingerültebb vagy nem tetszik neki... akkor érdemes nála próbálkozni, de ha nem... akkor keress egy másik lányt. Én ezt javaslom.
Hát haver, ne haragudj, arra a napra ezt írta meg a horoszkóp, de ha azt mondta, hogy nem, szerintem az elég érthetõ volt.Egy jó tanács felejtsd el és keres, másikat helyette, mielõtt olyan dolgokat mûvelsz, amivel még a barátságot is tönkreteszed, aztán akkor meg abba fogsz bele "halni", hogy nem is szól hozzád!
Semmit.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nem jósolok neked sok jót. Ha egy lány azt mondja, hogy csak barátságot akar, az a következõt jelenti magyarra lefordítva: "Férfiként egyáltalán nem jössz be nekem, de mivel jófej vagy, ezért lehetünk barátok." Az ilyen lányok rád gyakran nem is tekintenek férfiként, és ugye innentõl egyértelmûen tök esélytelen a dolog. A másik kedvenc szavajárásuk: "A barátság mindennél többet ér, és nem akarom elrontani a barátságunkat!" Na hát ez is olyan ordas nagy hazugság, mint a ház. Mert aztán az a mindennél fontosabb barátság ló[email protected] se fog érni, ha lesz egy pasija, mert természetesen akkor mindig vele lesz, az a "mindennél fontosabb barát" pedig örülhet, ha nagy ritkán egyszer látja a lányt. Nem tudom, hogy te megkaptad-e ezt a "ne rontsuk el a barátságunkat" dumát, de ha volt, akkor tuti teljesen esélytelen a dolog. De ha nem volt, akkor is csak nagyon minimális esélyeid vannak, ami gyakorlatilag szintén nulla.

Fiúk! Ha van egy csaj aki tetszik nektek, akkor minek féltek közeledni hozzá? Vagy hogyan közelednétek?

Legjobb válasz: Hogy olyan lányhoz megy oda akit nem érdekel és elküldi(barátok elött kínos inkább).Én például ha látom egy lányon, hogy tetszek neki odamerek menni beszélgetni vele, de álltalában nem várok arra hogy valaki elkezdjen nézni:Dés szerintem ezzel mindenki így van, aki már odamer menni egy lányhoz.Ezzel az a baj, hogy nem lehet tudni hogy veszi a te közeledésedet, és van olyan aki ha mondjuk nem jösz be neki rosszindulatúan kezeli(vagy oylan a kedve, vagy simán csak egy hülye bunkó).Meg kell azt tanulni, hogy a magabiztonságodat ne csökkentsék az ilyen típusú hölgyek.Nehéz dolog tudom, de az élet is az.Hajrá:)

Hogy olyan lányhoz megy oda akit nem érdekel és elküldi(barátok elött kínos inkább).Én például ha látom egy lányon, hogy tetszek neki odamerek menni beszélgetni vele, de álltalában nem várok arra hogy valaki elkezdjen nézni:Dés szerintem ezzel mindenki így van, aki már odamer menni egy lányhoz.Ezzel az a baj, hogy nem lehet tudni hogy veszi a te közeledésedet, és van olyan aki ha mondjuk nem jösz be neki rosszindulatúan kezeli(vagy oylan a kedve, vagy simán csak egy hülye bunkó).Meg kell azt tanulni, hogy a magabiztonságodat ne csökkentsék az ilyen típusú hölgyek.Nehéz dolog tudom, de az élet is az.Hajrá:)
azért félek mert nemvagyok olyan nagy arc h csak úgy leszólítsam azonnal, nagy vszínûséggel elkérném az msnjét majd késõbb a tel. számát és utána már lehet oldódnék (: 18/F
A kérdező hozzászólása: Amúgy csaj vagyok!De ha már régóta msn-ezünk, akkor minek nem mer odajönni hozzám?Nem enném meg!Meg már ismer!!!

Honnan tudom, hogy tetszem e neki? Van egy lány aki nekem igen tetszik de honnan tudom hogy neki is bejövök? Segítség 15/F

Legjobb válasz: Oda mégy hozzá, és beszélgettek picit, tökmindegy milyen témában, kezdj el barátkozni vele.. Ha már jóban vagytok egy ideje onnan lehet már több is, majd kialakul, de ha nem is szeretne járni veled, akkor is van egy jó lánybarátod.. Ami jár egy két elõnnyel :D (Pl neki is vannak barátnõi, akik lehetnek szinglik, esetleg valamelyikkel összejöhetsz stb..)

Oda mégy hozzá, és beszélgettek picit, tökmindegy milyen témában, kezdj el barátkozni vele.. Ha már jóban vagytok egy ideje onnan lehet már több is, majd kialakul, de ha nem is szeretne járni veled, akkor is van egy jó lánybarátod.. Ami jár egy két elõnnyel :D (Pl neki is vannak barátnõi, akik lehetnek szinglik, esetleg valamelyikkel összejöhetsz stb..)
ha szemezel vele, és viszonozza :) vagy ha rá mosolyogsz és õ vissza, ilyen egyszerü.aztán jöhet a többi. : DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!