Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy akinek írtam is, de (6 db)

Tetszik egy csaj, akinek írtam is, de elsőre nem írt vissza. Viszont van egy húga, akit ismerek bár, de csak egyszer találkoztunk, s az is több mint fél éve volt. Szerintetek jó ötlet, ha hozzá fordulok segítségért?

Legjobb válasz: Ha valoban tetszik elöször is ne hivd csajnak ennyit ö is megérdemel,másodszor meg szerintem probáld elhivni,találkozz vele,aztán a többit ugyis látod, azt meg nem tudom a húgátol milyen segítségre számitasz, ugyhogy öt inkább hagyd ki:)

Ha valoban tetszik elöször is ne hivd csajnak ennyit ö is megérdemel, másodszor meg szerintem probáld elhivni, találkozz vele, aztán a többit ugyis látod, azt meg nem tudom a húgátol milyen segítségre számitasz, ugyhogy öt inkább hagyd ki:)
Egy testvérhez fordulni segítségért nem a legjobb dolog. Egyrészt mert lehet, hogy elárulja a szándékaidat, és lehet, hogy így többet árt mint segít. Bár, ha úgy gondolod, hogy megbízhatsz benne, akkor nem félj tanácsot kérni, pl. hogy miket szeret, kedvenc filmjei stb. így ha elmentek valahova lesz témád, amirõl beszélgethetsz vele:) Üdv, Wiskas

Van egy fiú aki tetszik jártunk is de össze vesztünk de megint elkezdtünk járni és össze vesztünk most meg nem ír rám mert szakítottam vele közben a legjobb barátnőmnek azt írta nincs baja velem de most én vagyok a bunkó hülye?

Legjobb válasz: *sóhaj* ha mi a párommal összeveszünk nem az az elsõ h szakítunk, hanem megbeszéljük. am meg h te vagy-e a bunkó ennyibõl h mondhatná bárki is meg? az összeveszések térgyáról semmit sem írtál.

*sóhaj* ha mi a párommal összeveszünk nem az az elsõ h szakítunk, hanem megbeszéljük. am meg h te vagy-e a bunkó ennyibõl h mondhatná bárki is meg? az összeveszések térgyáról semmit sem írtál.
persze hogy normalis en is igy lennek a te helyedben
szerintem jogosan utálod hamár te tetted fel a képeket amin esetleg õ is rajta van, legalább úgy illene alá írni hogy szépEK vagyTOK ...


Van egy fiú aki tetszik nekem és pár hete már nézzük egymást meg mindig ott van ahol én. Ma veszekedtünk MSN-n ilyen hülyülésből és írta hogy neki van barátnője de közben nincs is. És ez most mit jelent?

Legjobb válasz: Hát ha leirnád hány évesek vagytok(18 alá tippelek jó bõven) akkor esetleg irnék egy véleményt. De biztos vagy benne nincs neki ? :-/

Hát ha leirnád hány évesek vagytok(18 alá tippelek jó bõven) akkor esetleg irnék egy véleményt. De biztos vagy benne nincs neki ? :-/
megnézte iwiwen :-) lehet télleg van barátnõje csak azt nem irja ki iwiwre/myspace-re de kérdezd meg tõle inkább az a tuti
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, én írtam a kérdést! Igen 18 alatt vagyunk (jóval) :P 14 évesek vagyunk és tényleg nincs barátnõje, ma kiderült. És még ma is nézett! Ezt vehetem annak hogy bejövök neki? ##Macííkah##

Hogy jöhetnék össze egy csajjal aki az első talin meg fészbuk beszélgetéseken írta, hogy neki a borostás nála idősebb 100-kg től kezdődő férfiak tetszenek, de közben engem is aranyosnak meg cukinak és közeledik hozzám?

Õ 24 éves én 21 Az első talin 17től 11ig voltunk, vittem neki tescós kólát (kedvence) meg mindig mondta hogy aranyos vagyok, meg ez tetszik az tetszik én is dicsértem őt, folyamatosan közeledett hozzám, de az ideálja elmondásra szerint az ami a kérdésben van, leírva. De úgy érzem akarna engem.... KERESEK OLYAT AKI VOLT MÁR HASONLÓ SZITUBAN!

Legjobb válasz: Itasd le tescolával! Ha van annyi esze, hogy az ideál csak egy célérték, nem pedig szükséglet, akkor simán.

Itasd le tescolával! Ha van annyi esze, hogy az ideál csak egy célérték, nem pedig szükséglet, akkor simán.
Tescos cola...istenem :D mást nem is szeret? Hûséget fogadott igaz?
A kérdező hozzászólása: De most komoly válaszokat szeretnék, szereti a tescós õõ nem kólát hanem energiaitalt, félre írtam. Tegnap is taliztam vele látszott, hogy örült nekem, hogy spontán meglepetésként mentem oda beszélgettünk egy kicsit aztán mentem mert autós talira mentem. Megkérdezte, hogy miért jöttem el, mondtam neki hát mert tudom hogy szereted ezt az energiaitalt... erre õ: de komolyan na jó nem kell válaszolni ez kérdeztem hogy szereted az ilyen spontán meglepetéseket? mondja hogy szereti csak még nem tudja hova rakni. Beszélgettünk tovább aztán megölelt, jó szórakozást kívánt és két puszi és elköszöntünk.
A kérdező hozzászólása: meg ugye még nem akartam, nem mertem neki mondani hogy pontosan miért vagyok itt... mondtam neki hogy hát ahogy az érzelmeink alakítják úgy.... és közbe mondta hogy nem kell magyarázkodni, de ilyen tök cukin meg aranyosan mondta

Van egy srác aki tetszik és be is vallottam neki, de ezt írta:Szerintem nem kéne érzékiebben vélekedjünk egymásról. De olyan jeleket mutat irányomba ami nem ezt mutatja. Mit csináljak?

De az a probléma, hogy nem tudom, hogy ő mit érez, mert nem akar erről senkivel sem beszélni...Nem egyszer kédezték meg tőlem, hgy mi járunk-e, mert kb. úgy csinálunk, mintha együtt lennénk.

Legjobb válasz: Hát szerintem ez egyértelmû. Nem akar semmit, kész. Én még ilyennel nem találkoztam ugyan, eddig akárhányszor fejeztem/mondtam ki tetszésem, mindig viszonozták.

Hát szerintem ez egyértelmû. Nem akar semmit, kész. Én még ilyennel nem találkoztam ugyan, eddig akárhányszor fejeztem/mondtam ki tetszésem, mindig viszonozták.
A kérdező hozzászólása: Én nem gondolom, hogy ez egyértelmû lenne...
"olyan jeleket mutat" ki kéne fejtened, ha igazi és használható segítséget vársz tõlünk
Nagy szamárságot csináltál, amikor bevallottad neki, hogy tetszik neked. Szerintem ez a srác halálra rémült ettõl a nyomulástól. Ráadásul egy férfi szeret vadászni, és szeretné mindig azt érezni, hogy nála van az irányítás legalább a kapcsolat kialakulásának szakaszában. Ehelyett te készen feltálaltad neki magad azzal a vallomással. Innentõl kezdve már nem is vagy annyira érdekes, mert nem kell megküzdenie érted. Valszeg mindezek ellenére is tetszel neki, és szivesen kezdeményezett is volna, de te kivetted az irányítást a kezébõl. Ezért aztán teljesen elbizonytalanodott, elvesztette az érdeklõdését, és hiába tetszel neki, nem akar már lépni igazából semmit. Az egész történtet itt már csak arról szól, hogy nagyon büszke rá, hogy egy csaj ennyire odavan érte, és mivel ez folyamatosan legyezgeti a hiuságát, ezért igyekszik megtartani a reményt benned. Ezért kapod a jeleket. Ezt szerintem elrontottad mindjárt a legelején. Egy nõ legyen nehezen elérhetõ, olyan, akiért harcolni, küzdeni kell a pasasnak, hiszen amiért meg kell küzdeni, mivel az értékesebbnek túnik, mint az, ami az ölébe pottyan.
A kérdező hozzászólása: Igen, az lehet, hogy ez a hiba...De akkor mondjak le róla?? Végeleg? :O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!