Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy akinek írtam (33 db)

Tetszik egy csaj, akinek írtam is, de elsőre nem írt vissza. Viszont van egy húga, akit ismerek bár, de csak egyszer találkoztunk, s az is több mint fél éve volt. Szerintetek jó ötlet, ha hozzá fordulok segítségért?

Legjobb válasz: Ha valoban tetszik elöször is ne hivd csajnak ennyit ö is megérdemel,másodszor meg szerintem probáld elhivni,találkozz vele,aztán a többit ugyis látod, azt meg nem tudom a húgátol milyen segítségre számitasz, ugyhogy öt inkább hagyd ki:)

Ha valoban tetszik elöször is ne hivd csajnak ennyit ö is megérdemel, másodszor meg szerintem probáld elhivni, találkozz vele, aztán a többit ugyis látod, azt meg nem tudom a húgátol milyen segítségre számitasz, ugyhogy öt inkább hagyd ki:)
Egy testvérhez fordulni segítségért nem a legjobb dolog. Egyrészt mert lehet, hogy elárulja a szándékaidat, és lehet, hogy így többet árt mint segít. Bár, ha úgy gondolod, hogy megbízhatsz benne, akkor nem félj tanácsot kérni, pl. hogy miket szeret, kedvenc filmjei stb. így ha elmentek valahova lesz témád, amirõl beszélgethetsz vele:) Üdv, Wiskas

Tetszik egy lány akit még régebben vettem fel IWIW-en (visszaigazolt). Már írtam neki 2x is. Az egyik levélre nem válaszolt a másikat meg még azóta sem olvasta el. Mit tehetnék?

MSN-en nem tudom elérni mert (szószerint) sosincs fennt, viszont tudom hol dolgozik, ez jól jöhet valamire?

Legjobb válasz: Már bocs,de én lány vagyok és nem csak azokat a pasikat szoktam visszajelölni,aki bejön...mért is tenném? Ez nem társkeresõ,hanem a barátaid,ismerõseid listája.Egyébként ha nem válaszolt,lehet h sok a dolga,várj türelemmel.én sem válaszoltam egy levélre sem a vizsgaidõszakban...

Már bocs, de én lány vagyok és nem csak azokat a pasikat szoktam visszajelölni, aki bejön...mért is tenném? Ez nem társkeresõ, hanem a barátaid, ismerõseid listája.Egyébként ha nem válaszolt, lehet h sok a dolga, várj türelemmel.én sem válaszoltam egy levélre sem a vizsgaidõszakban...
ó drága vivien láttalak az iwiwen ha jólértem, nem ismeed a csajt, csak bejelölted. szerintem az ilyen "kapcsolatok" felejtõsek. nem rosszindulatból mondom, szerintem nincs jövõje ilyesminek
Lehet hogy nem jösz be neki vagy nem akar veled összejönni.Esetleg van már neki pasija :) Szerintem ezért nem válaszolt neked.Ha így van szeintem nem érdemes vele foglalkozni.Keress mást!
A kérdező hozzászólása: 1: Nincs pasija. 2: Ha nem jönnék be neki akkor szerintem nem igazolt volna vissza. Ráadásul mikor bejelöltem írtam neki hogy miért jelöltem be.
Szia! Van, akit én is csak azért jelölök vissza, hogy ne bántsam meg. De azért tényleg várj még egy kicsit, hátha késõbb válaszol.
Én egyszer egy pasit bejelöltem és majdnem összejöttünk.Csak a távolság az nem mûködött
lehet hogy régimódi vagyok....de miaz hogyha valakit bejelölsz iwiwen és visszaigazol akkor tuti bejössz neki? személyesen már nem ismerkedik senki? hova halad ez a világ...
Tehát semmi reakciója nem volt, semmi pozitív jelzést nem adott (az hogy visszaigazolt, nem jelent semmit, lehet hogy csak növelni akarta az ismerõsei számát) ergó ne várj tõle semmit. Ha MSN-en sosincs fent, valószínû letiltott vagy vissza se igazolt. Szerintem keress mást, de ne a neten.
A kérdező hozzászólása: Hát õõõ...Énsem társkeresõnek használom az IWIW-et, csupán nagyon ritkán ha véletlenül megpillantok olyan aki tényleg tetszii, cak azt jelölöm meg. Ezzel a lánnyal meg az az igazság hogy a haveromék sulijába jár, s a sulijuknak van olyan hogy minden évvégén kapnak digiévkönyvet, s mikor haverral néztük akkor láttam meg, s ezáltal tetszett meg.

Fiúk! Ha tetszik egy csaj nektek akkor írtok ti a csajnak mindennap, vagy elvárjátok h a csaj is írjon?

Legjobb válasz: Elvárni semmit nem várok el, s nem is kell nagyon nyomakodni. Ha nagyon egyoldalú a kommunikáció iránya, akkor esetleg érdemes lekopni. Persze ez sem biztos, mert a sperma megversenyeztetésébe az is szempont lehet, ki mennyire kitartó.

Elvárni semmit nem várok el, s nem is kell nagyon nyomakodni. Ha nagyon egyoldalú a kommunikáció iránya, akkor esetleg érdemes lekopni. Persze ez sem biztos, mert a sperma megversenyeztetésébe az is szempont lehet, ki mennyire kitartó.


szard le!
Várj!
A kérdező hozzászólása: jó de már több napja nem válaszolt
Valószinüleg a srác nem akar tõled semmit és ahhoz nagyon gyáva alak, hogy megírja neked! Ha nem annyira vonzodsz hozzá akkor ne foglalkozz vele mert te leszel lelkileg rosszul! 24F

Ha tetszik egy lány, és azt hiszitek, ti nem tetszetek neki, akkor nem írtok neki msn-en? Lent a többi! Kérlek, sürgős! 17/L

Tetszettem neki,mindenki ezt mondja..De hülye voltam,és nem küldtem rendesen vissza a jeleket,és lehet néhány dolgomat visszautasításnak vett..Nem írt msn-en,de én nem hagytam..Írtam neki én..Elhívott egy filmre(többen voltunk). Azóta 1-2x fent volt,de akkor sem írt msn-en...Többet én már nem írok rá...Összefutottam vele városban,barátn?m azt mondta hogy messzir?l sokat nézett..Mégsem ír...Szerintetek??

Legjobb válasz: Te vagy a fiú nem? Neked kell ráírnod, nem neki rád.

Te vagy a fiú nem? Neked kell ráírnod, nem neki rád.
odaírta hogy 17/L --> 17 éves lány
Ja, sorry, azt nem láttam. Akkor hagyd a francba, majd kezdeményez, ne akard te játszani a fiút a kapcsolatban, majd õ ír, ha akar valamit, csak nem olyan töketlen, hogy nem mer.
De, irok neki egy darabig, de ha õ sose hoz fel témát, és alig ir, vagy csak tõmondatokba, akkor egy idõ után hanyagolom, ebbõl jön le az, h nem tetszem neki. 17F
A kérdező hozzászólása: Hát..Velem lehetne beszélgetni, Õ nem nyitott..1-2 szavakkal válaszol..:/ Nem nyílik meg:/
Szerintem a lánynak(neked) is kell kezdeményezni az msn-es beszélgetést, fõleg ha attál rá +okot, hogy azt gondolja neked õ csak közömbös, holott nem
A kérdező hozzászólása: Én már 2-3x ráírtam...Meséltem neki, sokat kérdezgettem..De akkor se akart nagyon megnyílni...
Szerintem nem érdekled eléggé. tipikus esete a 'Nem kellesz eléggé' filmnek. Nézd meg ezt a filmet, mert az a tanulsága h egy fiú minden követ megmozgat ha akar tõled vmit. ha te úgy érzed h nem érdekled eléggé, akkor az úgy is van. nincs kivétel. saját tapasztalatból is mondom h ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel. majd lesz egy másik fiú aki mindent megtesz h beszéljen veled. :) 18L

Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik, de tudom, hogy neki fontos az, hogy a barátnője tudjon csókolózni, stb. (Lent bővebben írtam róla) Mit tegyek?

Sosem volt pasim, nyárra terveztem az els?t.

Legjobb válasz: Elõször is döntsd el, hogy mit akarsz! 1, Nagyon tetszik. 2, Nem szeretnél járni vele. Ezeket Te mondtad. Nincs is semmi hiba, nem kell mindenkivel járnod, aki nagyon tetszik. Még egy darabig csodáld Õt messzirõl, hátha közben megtanulsz csókolózni is. Mással. Az élet nem egyszerû. Tudom.

Elõször is döntsd el, hogy mit akarsz! 1, Nagyon tetszik. 2, Nem szeretnél járni vele. Ezeket Te mondtad. Nincs is semmi hiba, nem kell mindenkivel járnod, aki nagyon tetszik. Még egy darabig csodáld Õt messzirõl, hátha közben megtanulsz csókolózni is. Mással. Az élet nem egyszerû. Tudom.
szia ez az "ezt hallottam rola" meg "azt mondták, hogy õ..."... garantálom fele sem igaz... csókolózni mindenki tud...összetezsel két szájat és majd lesz vmi... hidd el, nem azért lettek azok a csajok dobva, max hogy legyen vmi indok... pasit meg nem tervezni kell, ugy sose lesz, jön magátol Járni meg miért ne járhatnál vele? nem döl össze a világ ha mégsem jo együtt
Most ballagott... ált suli vagy középsuli? Az elsõ opción se lennék meglepve ebben a mai világban :) Egyébként a csókolózást nem lehet tanítani, arra ráérez az ember, csak úgy jön magától. Lehet, hogy azt a lányt azért hagyta ott, mert rosszul csókolt. De van olyan is, hogy valaki életében nem smárolt, az elsõ csókja mégis olyan jól sikerül, hogy hú. Lehet, hogy veled is így lenne, de ha a biztosra akarsz menni, és nem akarsz csalódást, szerintem hagyd! Nézz másik fiú után. Annyi olyan srác van, akinek még életében nem volt kapcsolata. Sokkal több, mint ahány ilyen csaj! Én pl. 18 éves fiú vagyok, nem csókolóztam, nem volt még barátnõm, se szexuális kapcsolatom senkivel. És úgy érzem, hogy semmirõl se vagyok lekésve. Igaz, kort nem írtál, de feltételezem, hogy fiatalabb vagy... Miért pont Te lennél lekésve bármirõl is?
Hát ha nem szeretnél vele járni akkor mit szeretnél? De értem hogy gondolod.Az elsõn túl kell lenni, de ne úgy fogd fel, hogy muszáj vagy ilyesmi.Figyelj én pl. úgy voltam hogy az életemben nem fogk csókolózni mert [email protected] meg stb. és amikor adakerült a dolog az elsõ kicsit komolyabb barátommal, tök automatikusan jött.Szinte mintha nem is én lettem volna.Ne félj kérlek mert nincs mitõl! És ha még valamirõl így gondolkoznál akkor gondolj arra, hogy ezek most nem azok az emberek akikkel te 17-18 évesen leszel, tehát nem kísér végig az életedben:) .Ha olyan rohadtul szarul s smárolsz majd akkor mivan?Elmondja egy haverjának vagy valami...Pöff. és a legrosszabb eset is az hogy mondjuk 2 hónapig ez téma aztán elfelejtik.DE ez tényleg a lehetõ lerosszabb eset! NE FÉLJ:) ))))) sok sikert
Nem éppen érett és a lányokat tisztelõ gondolkodásra vall, ha valaki ilyen feltételeket szab. Könyörgöm, ez nem "vizsga", hogy megfelelt, vagy nem felelt meg! Ha szeretsz valakit, nem így mûködik, akkor majd együtt beletanultok a csókolózásba is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :'(
Ha nem ír neked, akkor felejtõs. Ez azt jelenti, hogy nem jössz be neki, nem akar hozzád közelebb kerülni, mert még félreértenéd. Mert akkor még neki lenne ciki kimagyarázni, hogy hát õ valójában nem is akar semmit, barátként kezel, csak jól el tud beszélgetni idegenekkel. Azt mondom, keress olyan fiút, aki élvezi a társaságodat, akivel megtaláljátok a közös hangot, jókat tudtok beszélgetni. De lehetõleg ne msn-en tegyétek, mert annál trébb ismerkedési mód nem igazán van. Csak a pofára eséseknek, meg a semmibe kiáltott szavaknak ad otthont.
ilyenkor tudom értékelni, h kisiskolásként még csak hallomásbol ismertem az internetet...telefon is csak 14évesen..."muszáj" volt "élõben" ismerkedni 22/L
Nézd, lehet, h kicsit röhejes, de igaz: "nem szeretnék járni vele, mert tudom, úgyis szakítana". Ha nem jöttök össze? Egyedül maradsz. Ha összejöttök, és szakít veled, egyedül maradsz. Ugyanott vagy. Õszintén, mi vesztenivalód van? Semmi. Ha nem jön össze mégsem, majd visszazökkensz a régi kerékvágásba: legalább megpróbáltad, legalább tapasztalatot szereztél. Ha összejön, akkor meg tök boldogság, nem? :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szeretnék vele járni, vagyis nem tudom! Nagyon félek mindentõl! :( Kiderítettem, minden igaz amit leírtam! Általánosból ballagott el most! 13 éves vagyok :D Még az a nagy gondom, hogy fennt van nálam MSN-en, de sosem ír nekem! És akárhányszor írok, sosem tudunk mirõl beszélni! Hogy vagy, mit csinálsz, aztán semmi... :( Mirõl tudnánk beszélni? És hogy mondjam meg neki hogy tetszik?
Figyelj. Úgy próbáld meg kideríteni , hogy bejössz-e neki , hogy mond azt neki , hogy nincs kivel felmenned a városba(bár nem tudom , hogy szoktál-e csavarogni)és elhívod. Aztán már ott szemtõl szemben ráfogsz jönni. Mert azt látod egy fiún ha bejösz neki. Ha azt veszed észre , hogy igen akkor rajta. Indulhat a flörtölés:)
Kérdezd meg tõle, hogy mit szeretnél, kinek szánjam?:) vagy lõdd el egy poénnal, hogy Deee :D:D
Én vissza írnám vicces formában pont igy: " dee, csak is xP "
Ezen mi is a kérdés? :) Ó istenem, az élet nagy problémái. Neki szántad vagy sem? :D Ezen mit nem tudsz eldönteni? Ha neki, akkor "Igen" a válasz, ha nem neki, akkor "Nem" a válasz. Ennyire egyszerû...
Ha már sejti, hogy benne van a pakliban, kár lenne azt mondani, hogy nem. Gondolom még 14 éves sem múltál el, így aztán abszolút mértékben irigyellek, hogy ilyen mértékû problémáid vannak.
Megeshet.
O tudta hogy miert mondta hogy nem tetszem, azert mert nem bizik a fiu haverjaban es amugy is tudta hogy viszamondja neked. Eleg furcsa hogy feltesz a haverom egy kerdest hogy tetszike nekem az a lany, viszont honnan tudja hogy beszelgetek vele, ez egyertelmu.

Felvettem egy fiút msn-re, aki nagyon tetszik, de csak látásból ismertem. Írtam neki és elég jól elbeszélgettünk. Ma amikor láttam a folyosón rámköszönt. Viszont most nem ír nekem msn-n pedig fent van és szabad. Ez azt jelenti, h nem tetszem neki?

Köszi a válaszokat:)

Legjobb válasz: Lehet hogy azt várja hogy te írj neki... A fiúk szeretik néha kéretni magukat. Szerintem írj rá de ne nyomulósan, mondjuk hogy unatkozol és úgy döntöttél hogy vele akarsz beszélgetni.:)

Lehet hogy azt várja hogy te írj neki... A fiúk szeretik néha kéretni magukat. Szerintem írj rá de ne nyomulósan, mondjuk hogy unatkozol és úgy döntöttél hogy vele akarsz beszélgetni.:)
Áááá dehogy:) Én úgy vagyok vele, hogy ha nem ír vissza, esetleg egy jó beszélgetés után nem ír másnap, akkor nem ér rá. Ha a suliba nem veszed észre hogy nem tetszesz, esetleg nem vagy neki szimpatikus, addig nincs baj:) Remélem segítettem.
Szerinted te vagy az egyetlen partnere?
vagy csak nem tudja mit írjon neked, mert az még kínosabb, ha ír neked, de 5-10 perc mire kitalálja mit is kéne/lehetne
1.Vársz amíg rád ír! 2.Te írsz rá! Általában velem úgy szokott lenni h aki késõbb jön az ír rá a másikra, ha soha nem ír vissza az már gyanús, de nem feltétlenül kell minden nap beszélgetni, fõleg neten fogynak el hamar a témák
Én is így vagyok egy sráccal, hogy tetszik nekem , de neki van barátnõje. Engem ez nem zavar , ezért felvettem msn-re, de Õ soha nem ír csak ha én írok és az a baj , hogy szinte mindíg csak én kérdezgetek Tõle és dicsérem a hangját , mert énekes szeretne lenni. Õ soha nem kérdez semmit csak válaszol a kérdéseimre és olykor amikor jövök haza a suliból akkor rám köszön , de akkor nagyon ciki , mert én tõle közel 4évvel fiatalabb vagyok nála. Sztem kutass utána akár myvip-en vagy akárhol , ahol megtalálod és ha kiderül , hogy van barátnõje vagy akárkibe szerelmes , akkor csak simán legyél Te is Neki barátja... kitudja? talán még a végén szerelem lesz belõle ;)
A kérdező hozzászólása: Tudom, h nincs barátnõje:) ...
persze hogy normalis en is igy lennek a te helyedben
szerintem jogosan utálod hamár te tetted fel a képeket amin esetleg õ is rajta van, legalább úgy illene alá írni hogy szépEK vagyTOK ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!