Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy Msn-en olyan (2 db)

Tetszik egy srác. Msn-en olyan kedves meg minden de amikor valaki más is ott van úgy viselkedik mintha semmi különös nem lenne. Akkor most tetszek neki vagy nem?

msn-en olyan aranyos és csókot is ígért(meg is volt) de lenn meg olyan velem mintha nem is tetszenék neki

Legjobb válasz: Azért viselkedik másképpen, mert valószínûleg kicsit visszahúzódó és nem meri még felvállalni mások elõtt azt, hogy tetszel neki. Ha többet találkoztok, szorosabb lesz köztetek a kapcsolat, akkor magától megoldódik ez a helyzet. Ez csak idõ kérdése, légy türelmes. Amúgy hány évesek vagytok?

Azért viselkedik másképpen, mert valószínûleg kicsit visszahúzódó és nem meri még felvállalni mások elõtt azt, hogy tetszel neki. Ha többet találkoztok, szorosabb lesz köztetek a kapcsolat, akkor magától megoldódik ez a helyzet. Ez csak idõ kérdése, légy türelmes. Amúgy hány évesek vagytok?
Szerintem félénk. Ezért inkább msn-en ír (az nem olyan személyes), mint a szemedbe mondaná a kedvességeket. Ha látja rajtad, hogy te is kedveled, akkor egy kis idõ után fel fog oldódni. Szerintem kérdezz rá, hogy járna-e veled, valószínûnek tartom, hogy igent fog mondani, és akkor már nem lesz ilyen.
Csak óvatosan! Ha ilyen félénk, ne rohand le. Hívd el valahova, ahol program is van (mozi, étterem, kirándulás). Ott beszélhetsz is vele, ha úgy gondolod.
szia szertnem is csak félénk legyél turelmes biztos alakulni fog:D sok sikert
A kérdező hozzászólása: 20 a srác és 14 vagyok én.a környékünkön lakik úgy h sokat találkozunk. szerintem nem annyira visszahúzódó-nem olyannak ismertem meg.
lehet, hogy a korkülönbség miatt - talán fél, hogy elítélik amiatt, hogy ilyen (hozzé kápest) fiatal lánnyal van... remélem nem csak ki akar használni, légy résen mindig, még ha nagyon kedves veled, akkor is lehet hamis (egyes férfiak mindenre képesek, amire nem is gondolnál)... szóval ha ismered, rendes meg minden, akkor valószínüleg az lehet, hogy mások reakciójától tart

Mit irjak egy olyan csajnak MSN-en aki nekem nagyon tetszik?

Egy nagyon jó csajról van szó.

Legjobb válasz: Teccõ' gecó, gyüssz topogni?

Teccõ' gecó, gyüssz topogni?
Nem kell semmit olyant írnod, maradj ugyanolyan, és nem lessz gond. No para!!!
A kérdező hozzászólása: 16F vagyok, nem ismerem a csajt, ha ismernén nem msn-en próbálkoznék.
Hány éves vagy? Ismered a lányt? Amúgy szerintem is hívd el valahova:)
ne msnezz mert azt utálják a lányok...hívd el valahova és légy a tettek embere L/15
én meg régebben:D
ma 13:56 Xd ezt pont tegnap hallotamXd
mit irhatnál-.- beszélgessetek mindenröl-.- vagy enyi nem elég-.-ne nyomulj mindent a maga idejében..add önmagad...
'Olyan szep nagy a szemed, mint a fasirt', vagy 'Olyan szep sima a borod mint a pacal'... -- a'la Laar 'Bokember' Andras
Szeretném ha hánytatott életünk fonalát összekötné.
"azt szeretnem, h ne legyen koztunk semmi - se ruha, se levego"
anyád hogyvan?
Közömbös téma, Szia xy mi jót csináltál ma, jól telt a napod? hogy vagy amúgy? sokat gondoltam ám rád : P (lényeg, hogy tartsd szóval", egy poénos történet, hogy képzeld mi történt velem... miközben írod poénosnak is fog tartani, jó fejnek is és nevettek is egy jót, ami fontos, hogy ne kérdezõsködj túlságosan hagyd hogy õ írjon magáról, és azt fogja gondolni de jót beszélgettetek) Sok sikert! 23/L
öntözném az ánuszrózsádat!
Kõ kóla?
Hát bókolj neki. Dicsérgesd. Persze csak mértékkel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!